Νέα

Φοιτητριούλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Θανασάκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπές στην ΔΑΠ ή στην ΠΑΣΠ. Βέβαια αυτό σημαίνει οτι θα πιάσεις πάτο αλλα δέν πειράζει, για να γαμήσει ο άνθρωπος κάνει πολλές μαλακίες...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ρε γαμωτο στου ζωγραφου  εχει μουνι αλλα που να βρω
πουτανακια και μουνια και τι να πω σε μια φοιτητρια? ελα μωρο μου να σε γα***σω μενω ζωγραφου και απο τι ξερω οτι γινεται αυτο που λετε αλλα πως να κινηθω και που θα ψαξω??

Γνωριμιες θελει να χεις!!! Αν πηγαινεις στα τυφλα ειναι λιγο δυσκολο. Θα φας αρκετες πορτες μεχρι να σου κατσει κατι καλο.
Οσο για τα πουτανακια που λες, εγω 29 χρονια που μενω  Ζωγραφου δεν εχω ακουσει τιποτα.
Παντως αν επιανες δουλεια σε μια απ τις καφετεριες που μαζευονται, πιστευω οτι θα γνωριζες αρκετες μουνιτσες.

Ασχετο!!!  καθε μεσημερι που γυρναω για το σπιτι, στις στασεις που ειναι κοντα σε πολυτεχνιοπολη και πανεπιστημιουπολη γινεται πραγματικα του ΜΟΥΝΙΟΥ!!!

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ααα καλα αυτο ειναι δεδομενο οτι γινεται του μουνιου τι λεμε τωρα φοιτητριουλες παντως ειδους απο τι ξερω εχει κατι καλα στις καφετεριες rock millenium melathron αν και το τελευταιο ειναι ψιλομαλακια αλλα το καλοκαιρι πριν ανακαινιστει ειχε μια μουναρα ξανθια σερβιτορα αχ και να ξερατε ποσες ειχα τραβηξει για παρτυ της!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
παιδες πρεπει να επιβεβαιώσω κι εγώ που ήμουν χρόνια φοιτητής ότι οι φοιτήτριες ειναι η καλήτερη φάση .... ιδίως αν βρεθείς επαρχεία με μουνάκια 18 χρονα πρωτοετή μεστην κάβλα που μόλις τις άφησε ο μπαμπάκας μόνα και έφυγε για το χωριό του ....
δεν ξέρεις που να την πρωτοβάλεις  :P.... (εκ πείρας!!!) ..... τοότε ήμουν κι εγώ πιτσιρικάς βέβαια ... τωρα καράφλιασα και τρώω χυλό!! :jerking: πάντος γενικά μπορείς να γρφτείς σε καμια σχολή και να γνωριστείς εύκολα!!  συμβουλή : να γνωρίζεσαι πάντα με μουνάκια (στα πανεπιστήμια της Αθήνας) απο επαρχία .. αυτά παντα ψάχνουν κάποιον να τα ξεναγήσει.....  :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και μια βολτα στη φιλοσοφικη ειναι καλη...........18.000 φοιτητες εκ των οποιων το 90% γυναικες.........κανε μια βολτα στους οροφους......ευτυχως ειχαμε το πολυτεχνειο εκει διπλα να ανοιγει λιγο το ματι μας..........επισης να καταρριψω εναν μυθο για την φιλοσοφικη που θελει τις φοιτητριες με αμπεχωνο-ταγαρι γιατι 5 χρονια εκει ολες ερχονταν στην τριχα λες και πανε για καφε κολωνακι......

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aντίθετα, είναι γνωστό ότι η φιλοσοφική έχει ωραία μουνάκια.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Τι λέτε ρε παιδιά;Είμαστε στον αιώνα των singles και να ψάχνουμε γκόμενα από το νετ?

Και αυτό που ορθά αναφέρθηκε για την φιλοσόφική ισχύει,γίνεται ότι στο πολυτεχνείο με τα λιγούρια στο αντίστροφο.Αν εξαιρέσεις κάπιοες που έχουν καβάντζες ο μεγάλος πληθυσμός πεινάει..Είχα τύχει να πάω σε κάποια μαθήματα για παρέα σε μια φίλη μου και αισθανόμουν σαν μέζες....

Τώρα για να πληρώσεις θα σου έλεγα ψάξε προς ΤΕΕΦΑ μεριά αν και γενικά επειδή δεν είσαι ο μόνος που το σκέφτηκε αυτά τα κυκλώματα υπάρχουν και είναι ΠΟΛΥ κλειστά....

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Και μια βολτα στη φιλοσοφικη ειναι καλη...........18.000 φοιτητες εκ των οποιων το 90% γυναικες.........κανε μια βολτα στους οροφους......ευτυχως ειχαμε το πολυτεχνειο εκει διπλα να ανοιγει λιγο το ματι μας..........επισης να καταρριψω εναν μυθο για την φιλοσοφικη που θελει τις φοιτητριες με αμπεχωνο-ταγαρι γιατι 5 χρονια εκει ολες ερχονταν στην τριχα λες και πανε για καφε κολωνακι......

Εχει δίκιο, οποιος δεν εχει παει χανειιιιιιιιιιιιιιιιιι
:cheesy: :cheesy: :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα οσο ημουνα φιλοσοφικη εσκαγε το φυσικο απο διπλα και το μαθηματικο να κοψουν κινηση.........χαχαχαχαχα........ομοιως εσκαγε και ολο το πολυτεχνειο........ειναι στεκι η φιλοσοφικη σας λεω.......ειδικα στην καφετερια και στο εστιατοριο.......επισης καφετεριες στην εξοδο της πανεπιστημιουπολης απο την πλευρα των νεκροταφειων......

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Πριν 3 χρόνια μπήκα σε ένα αμφιθέατρο της Αγγλικής φιλολογίας με μια πολύ καλή μου φίλη που ήταν τελειόφοιτη εκεί. Παίδες ένα σας λέω: Στο αμφιθέατρό ήταν γύρω στα 200 άτομα εκ των οποίων τα 197 κοπέλες(οι περισσότερες στην τρίχα) , δύο gayboy και εγώ! :dancing: Αιαθανόμουν σαν κόκκορας στο κοτέτσι.... :dancing: :dancing:

OP
OP
Θ

Θανασάκος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Thanks σε όλους για τις πολύτιμες συμβουλές!!

Προς AMALE:
Το ξέρω!! Και -ειλικρινα- έχω βαρεθεί να ψάχνω...΄Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο για να πληρώσω;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μα οσο ημουνα φιλοσοφικη εσκαγε το φυσικο απο διπλα και το μαθηματικο να κοψουν κινηση.........χαχαχαχαχα........ομοιως εσκαγε και ολο το πολυτεχνειο........ειναι στεκι η φιλοσοφικη σας λεω.......ειδικα στην καφετερια και στο εστιατοριο.......επισης καφετεριες στην εξοδο της πανεπιστημιουπολης απο την πλευρα των νεκροταφειων......

Όλοι εκεί είναι μουνόδουλοι λιγούρηδες! Μόλις δουν γκόμενα κάνουν σα κοράκια! Λυσσάνε μόλις δουν ξυρισμένα πόδια!

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
μαλακίες ρε!!!!!
εγώ φιλοσοφική την έφαγα στο κουτάλι...
είχα k μια γκόμενα από αγγλική "φιλοφογια" αλλα οι γκόμενες μονο στα λόγια είναι
άμα θέλετε το τζόκερ...pi γιαίνετε αρχιτεκτονεί kh...πολλές γκόμενες k πολύ λυσσάρες... .υπάρχουν k ορισμένες "ρωσιδουλες"

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ναι, πηγαίνετε αρχιτεκτονική να δείτε τα μοντέλα που κυκλοφορούν  :P

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Πολύ σοβαρά, τις καλύτερες σε συνδιασμό στυλ και ομορφιάς (από πανεπιστήμια) τις έχει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (παλιά ΑΣΟΕΕ). Σώματα , εννοείται τα ΤΕΦΑΑ (γυμνάστριες), αν και κατά κανόνα τυριά και με παιδαράδες (γυμναστές) στη σχολή τους, γιατί να μην το παραδεχτούμε.

Αν ανακατέψουμε και τα ΤΕΙ όμως, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!
Το ΤΕΙ Αθήνας είναι στα σύνορα Αιγάλεω-Χαίδάρι και το ΤΕΙ Πειραιά Πέτρου Ράλλη και Θηβών. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!

Κορυφαία σχολή (νομίζω) η της 'Αισθητικής". (Της Αθ. έχει σίγουρα, του Π. δεν ξέρω)

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Thanks σε όλους για τις πολύτιμες συμβουλές!!

Προς AMALE:
Το ξέρω!! Και -ειλικρινα- έχω βαρεθεί να ψάχνω...΄Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο για να πληρώσω;

Να σου πω την αλήθεια όχι την παρούσα στιγμή.Και όταν έτυχε να γνώρίσω μια δύο ,ούτως η άλλως έτρωγα απο φοιτήτριες και δεν το έψαξα.Θα σου πρότεινα όμως να κάνεις το εξής,να βρείς τα bar,club που συνήθως συχνάζουν οι εν λόγο κοπέλλες και αρχίσεις τα κονέ με τον Barman.Αν υπάρχει έστω και ένα ύποπτο κύκλωμα το τυπάκι θα το ξέρει..

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Εκ πείρας προσωπικής και ενός φίλου θα πω και εγώ δύο πράγματα. καταρχήν και ανυπεθρέτως το καλύτερο ever sex το κάνουν οι αρχιτεκτόνισσες. Τα έχω 3,5 χρόνια τώρα και δε ξέρω γιατί κάνω μαλακίες πολλές φορές με CT καθώς εκτός όλως των άλλων η τύπισσα βγάζει και το...ΠΑΘΟΣ που με ξιτάρει πολύ. Συν ότι είναι γλύκα. Από το μικρό κύκλο της έχω γνωρίσει και άλλες (δουλεύει σε εταιρεία πλέον) είτε τελειωμένες είτε τελειόφοιτες που κάνουν κάτι σαν ειδικότητα, σχέδια κτλ επίσης σκέτη φωτιά. Συν ότι είναι πολύ glamour γυναίκες χωρίς να φτάνουν σε υπερβολές.
Στο επόμενο που θα σταθώ είναι γνώμη του κολλητού μου. Τις καλύτερες (2) γκόμενες τις έχει πάρει από τη Θεολογική. Μιλάμε για απίστευτες γυναίκες, καμιά απολύτως σχέση με το αντικείμενο της σχολής. Και αυτός τώρα τα έχει με μια νηπιαγωγό και εκεί να πω ότι αληθεύει ότι σε σχολές όπως των νηπιαγωγών οι αναλογίες είναι τεράστιες (99% γυναίκες) αλλά οι περισσότερες είναι πολύ κρύες και διψασμένες λόγω μεγάλου ανταγωνισμού αν και κανονικά έπρεπε να λειτουργεί αντίστροφα.
Για το κομματικό θέμα αυτό ισχύει εν μέρει, τουλάχιστον στα χρόνια μου οι πιο εύκολες αλλά και πιο λιγδιάρες σε μεγάλο % ήταν της ΚΝΕ. Για να πάρουν ψήφο ή υποστήριξη στο κόμμα στις έφερναν στο πιάτο. Μόνο μία είχα γνωρίσει που ήταν εξαιρετικής ομορφιάς, καθαρή και πολύ καλή γενικά στη συμπεριφορά της και η οποία τώρα είναι βασικό στέλεχος της ΝΔ και εκλεγμένη πρόσφατα Νομαρχιακή Σύμβουλος κάπου στην Αττική (!).

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εγω δεν υπήρξα ποτέ φοιτητής.
Εκανα πολλά, πάρα πολλά αποτυχημένα καμάκια,
γιατί δεν ήμουν δικτυομένος σε κλίκες και κόμματα.

Ηταν δύσκολο,δε το έβαλα κάτω αν και απογοητευτηκα πολλές φορές.

Σήμερα τους έχω γραμμένους όλους (και κλίκες και δίκτυα),
Γαμάω με δική μου προσπάθεια και μόνο, και μπορω να πω ότι έχουν αντιστραφεί οι όροι και έρχονται τωρα οι φοιτητές σε μένα για να γνωρίσουν μουνάκια.

Σ'αυτό με βοήθησε και ένας συγγενής μου (πολύ μεγάλο καμάκι). Μου είπε ''Στο καμάκι από τη μύγα ξύγκι θα βγάζεις''

Επισκέπτης
Εκ πείρας προσωπικής και ενός φίλου θα πω και εγώ δύο πράγματα. καταρχήν και ανυπεθρέτως το καλύτερο ever sex το κάνουν οι αρχιτεκτόνισσες. Τα έχω 3,5 χρόνια τώρα και δε ξέρω γιατί κάνω μαλακίες πολλές φορές με CT καθώς εκτός όλως των άλλων η τύπισσα βγάζει και το...ΠΑΘΟΣ που με ξιτάρει πολύ. Συν ότι είναι γλύκα. Από το μικρό κύκλο της έχω γνωρίσει και άλλες (δουλεύει σε εταιρεία πλέον) είτε τελειωμένες είτε τελειόφοιτες που κάνουν κάτι σαν ειδικότητα, σχέδια κτλ επίσης σκέτη φωτιά. Συν ότι είναι πολύ glamour γυναίκες χωρίς να φτάνουν σε υπερβολές.
Στο επόμενο που θα σταθώ είναι γνώμη του κολλητού μου. Τις καλύτερες (2) γκόμενες τις έχει πάρει από τη Θεολογική. Μιλάμε για απίστευτες γυναίκες, καμιά απολύτως σχέση με το αντικείμενο της σχολής. Και αυτός τώρα τα έχει με μια νηπιαγωγό και εκεί να πω ότι αληθεύει ότι σε σχολές όπως των νηπιαγωγών οι αναλογίες είναι τεράστιες (99% γυναίκες) αλλά οι περισσότερες είναι πολύ κρύες και διψασμένες λόγω μεγάλου ανταγωνισμού αν και κανονικά έπρεπε να λειτουργεί αντίστροφα.
Για το κομματικό θέμα αυτό ισχύει εν μέρει, τουλάχιστον στα χρόνια μου οι πιο εύκολες αλλά και πιο λιγδιάρες σε μεγάλο % ήταν της ΚΝΕ. Για να πάρουν ψήφο ή υποστήριξη στο κόμμα στις έφερναν στο πιάτο. Μόνο μία είχα γνωρίσει που ήταν εξαιρετικής ομορφιάς, καθαρή και πολύ καλή γενικά στη συμπεριφορά της και η οποία τώρα είναι βασικό στέλεχος της ΝΔ και εκλεγμένη πρόσφατα Νομαρχιακή Σύμβουλος κάπου στην Αττική (!).
μια παρεμβαση για τη θεολογικη.....μιλαμε για τρελες παρθενες....αυτες που θελανε να περασουν στη σχολη.....κ για τρελα πουτανακια αυτες που περασαν απο σποντα αλλα δν τις συναντας ποτε στη σχολη....ολες μαζι κανουν παντως το ιδιο συνολο...ενα σωρα μπαζα....οι μεν πρωτες στο συνολο η δευτερες απο μυαλο....(κ μη πει κανεις οτι στο πηδημα δε θελω μυαλο...γιατι τοτε ας πηδηξει κ τη σκουπα του την ηλεκτρικη..)!!!!
Η καλυτερη σχολη σε ολα τα σημεια της ελλαδας ειναι η νοσηλευτικη.....(ειδικα αυτη στην αμαλιαδα....εχει τρελα πουτανακια....με παπι chaly να σκασεις, υπερτερεις σε σχεση μ αυτους που δν εχουν τπτ...)!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom