Νέα

Φοιτητριούλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Θανασάκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε mclein ,όποιος και αν σκάσει με παπί τσάλι, αν δεν ξέρει να καμακώνει δε γαμάει.
Θα μου πείτε τωρα ''άντε ρε χάρτινε,τι μαλακίες λες''.

Εγώ πολύ απλά το λέω αυτό γιατί βλέπω πολλούς φοιτητές που δε γαμάνε καθόλου.
Πως γίνεται να είναι μέσα σε ''φωλιές'' και να μη γαμάνε;;
Απλούστατα γιατί δε φτάνει μόνο η φωλιά.

Είναι σαν να είσαι μέσα σε μπουρδέλο χωρίς λεφτά!!!!

Επισκέπτης
Φίλε mclein ,όποιος και αν σκάσει με παπί τσάλι, αν δεν ξέρει να καμακώνει δε γαμάει.
Θα μου πείτε τωρα ''άντε ρε χάρτινε,τι μαλακίες λες''.

Εγώ πολύ απλά το λέω αυτό γιατί βλέπω πολλούς φοιτητές που δε γαμάνε καθόλου.
Πως γίνεται να είναι μέσα σε ''φωλιές'' και να μη γαμάνε;;
Απλούστατα γιατί δε φτάνει μόνο η φωλιά.

Είναι σαν να είσαι μέσα σε μπουρδέλο χωρίς λεφτά!!!!
φιλε...οι πιο πολλοι φοιτητες δν γαμανε καθολου....ΑΝ δν πηγαινουν σε μπουρδελο....δε λες μαλακιες...
Παντως εγω με το Duke θα εριχνα πολλες....αλλα δν ειμαι αυτου του στυλ....οποτε παω με τα ποδια κ στα @@ αν βρω γκομενα απ το τει του κωλου...

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καμια συμβουλη για εμας του νεους που θα παμε κρητη?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τα μουνιά είναι στο Ρέθυμνο. Χανιά είναι το Πολυτεχνείο, άρα άκυρο, Ηράκλειο είναι η ΦΜΣ και Η/Υ.

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις και εγω χανια θα ειμαι!

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχει μουνι εκει?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τα Χανιά είναι όμορφη πολη και αν θυμάμαι έχει και μέλη του σάιτ εκεί. Με υπομονή θα βρεις άκρη. Οι φοιτήτριες είναι λίγες. Τι ΤΕΙ παίζει θα μάθεις και θα κινηθείς κατάλληλα. Πάντως στις παραλιακές καφετέριες στο Ρέθυμνο γίνεται της πουτάνας από μουνοθύελλα.

Επισκέπτης
Τα Χανιά είναι όμορφη πολη και αν θυμάμαι έχει και μέλη του σάιτ εκεί. Με υπομονή θα βρεις άκρη. Οι φοιτήτριες είναι λίγες. Τι ΤΕΙ παίζει θα μάθεις και θα κινηθείς κατάλληλα. Πάντως στις παραλιακές καφετέριες στο Ρέθυμνο γίνεται της πουτάνας από μουνοθύελλα.
εκει αξιζει να εισαι φοιτιτησ!!!!! αχ τι θα δινα να μουνα εκει!!!!!1

Επισκέπτης

παραδεισοσ!!!!!!!!!!!!!!!με ολη τη σημασια τησ λεξεωσ!!!!!!!!!

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εχει τει ηλεκτρονικης και φυσικων πορων εκει μονο! και το πολυτεχνιο αλλα εινα πιο μετα σε σχεση με το τει!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
εκει αξιζει να εισαι φοιτιτησ!!!!! αχ τι θα δινα να μουνα εκει!!!!!1

Αν ήξερες φίλε μου τι παίζει στα Χανιά τον χειμώνα όχι δεν θα πλήρωνες αλλά και αν σε πληρώνανε δεν θα πήγαινες.Τα Χανιά δεν είναι όπως τα βλέπεις το καλοκαίρι και οι ντόπιες δεν είναι σαν τις Αθηναίες και πάσης Ελλάδος τουρίστριες που έρχονται για να τα σπάσουν..

Το χειμώνα η πόλη έχει τεράστια έλλειψη γυναικών με ταυτόχρονη προσφορά ανδρών.Αυτό σε συνδιασμό με τον πλούτο που έχουν οι ντόπιοι δημιουργεί ένα παράξενο σύνολο.Το μέσο15χρόνο για να θεωρείται ιν πρέπει να έχει μηχανή 15.000e,ο 18χρόνος τζιπάκι και ουτω το καθ εξής.Αν πας και τολμήσεις να απευθύνεις τον λόγο σε κοπέλα που δεν ξέρεις(και δεν έχεις το στυλάκι martini man) ακούς ατάκες του τύπου -Δείξε μου το μπρελόκ σου(αν καταδεχτεί να αναγνωρίζει την ύπαρξη σου)...

Δεν λέω βρε φίλε ωραίες κοπέλες αλλά τι να τις κάνεις αν είναι να σου βγάζουν την ψυχή να τις ρίξεις,να προσφέρουν ελάχιστα σεξουαλικά και να κοστίζουν τα σκότια σου για συντήρηση.Για να μην αναφέρω ότι αν είσαι ζηλιάρης θα τα δείς όλα με το χαρέμι λιγουριών που περιτριγυρίζονται..Η γενική αυτή ζήτηση έχει δώσει ακόμη και στα μπάζα αέρα  και θα το παρατηρήσεις ακόμα και αν τύχει να βγείς για ψώνια από την στάση πωλητριών και σερβιτόρων...Δεν ξέρω μπορεί να έχω καλομάθει Αθήνα - Θεσσαλονική ή απλά να είμαι υπερβολικός να θέλω η πωλήτρια να μην ειρωνεύεται τον πελάτη..

Αν θές μια συμβουλή ξέχνα τα Χανιά και άρχισε να ψάχνεις στο ρέθυμνο.Αν είσαι στο ηλικιακό γκρούπ των φοιτητριών θα γίνεις Γκουγκουνης.Σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας δεν έχω δει τέτοιες αναλογίες γυναικών προς ανδρών,ούτε έχει ξανατύχει να μπαίνουμε σε club και να φεύγουμε με 20 τηλέφωνα την βραδιά...Αν παρόλαυτα επιμένεις σε Χανιώτισσα η συμβουλή μου είναι μία.άρχισε να ψάχνεις απο αυτές που έχουν σοβαρή σχέση.Δεν ξέρω γιατί αλλά πιάνει τρελά εδώ και 7 χρόνια που κατεβαίνω για διακοπές.Επικρατεί μια γενική αντίληψη του να βρουν ενα χαζό πλούσιο για βιτρινά και να βγάζουν τα μάτια τους με τον κάθε ξένο...Αλλά και πάλι φίλε μου πολύ ανέραστες γκόμενες....

Ίσως όλα αυτά βέβαια να είναι κύημα της φαντασίας μου,καθώς και κάθε άλλου που έχει ζήσει σε αυτήν την πόλη μια φάση της ζωής του.Ϊσως και το τραγούδι για τις χανιώτισσες ()  να είναι υπερβολικό και να μην έγινε τέτοιος πάνικος και τόσο ταχύρυθμη διάδοση του σε ντόπιους και μη γιατί λέει πράγματα που ισχύουν.Συνήθως πάντως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά....

Υ.Γ Αυτά ισχύουν κυρίως για τις ηλικίες μέχρι τα 25-26 που τσιμπάνε οι φοιτητές...Μετά τα 30 τα πράγματα αλλάζουν τρομακτικά.Αλλά το λέει και η παροιμία :άμα δεν γαμηθείς μικρός θα γαμηθείς μεγάλος..Να ζήσουν οι κερατάδες.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο αδερφος μου παντως μια χαρα περναει στο Ηρακλειο.........

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εγω περασα φετος σερρες και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα εν μερει γιατι ειχα ακουσει οτι παιζει πολυ μουνι.. :( Νταξει στις σχολες τησ ΣΔΟ κατι γινεται κυριως ομως μεγαλυτερες αλλα στη ΣΤΕΦ η κατασταση εχει ξεφυγει καθως ειναι μονο αρχιδοκαμπος...  :headbang: :headbang: :headbang: Εσεις τι γνωμη εχετε για Σερρες;

Επισκέπτης
  Αν ήξερες φίλε μου τι παίζει στα Χανιά τον χειμώνα όχι δεν θα πλήρωνες αλλά και αν σε πληρώνανε δεν θα πήγαινες.Τα Χανιά δεν είναι όπως τα βλέπεις το καλοκαίρι και οι ντόπιες δεν είναι σαν τις Αθηναίες και πάσης Ελλάδος τουρίστριες που έρχονται για να τα σπάσουν..

Το χειμώνα η πόλη έχει τεράστια έλλειψη γυναικών με ταυτόχρονη προσφορά ανδρών.Αυτό σε συνδιασμό με τον πλούτο που έχουν οι ντόπιοι δημιουργεί ένα παράξενο σύνολο.Το μέσο15χρόνο για να θεωρείται ιν πρέπει να έχει μηχανή 15.000e,ο 18χρόνος τζιπάκι και ουτω το καθ εξής.Αν πας και τολμήσεις να απευθύνεις τον λόγο σε κοπέλα που δεν ξέρεις(και δεν έχεις το στυλάκι martini man) ακούς ατάκες του τύπου -Δείξε μου το μπρελόκ σου(αν καταδεχτεί να αναγνωρίζει την ύπαρξη σου)...

Δεν λέω βρε φίλε ωραίες κοπέλες αλλά τι να τις κάνεις αν είναι να σου βγάζουν την ψυχή να τις ρίξεις,να προσφέρουν ελάχιστα σεξουαλικά και να κοστίζουν τα σκότια σου για συντήρηση.Για να μην αναφέρω ότι αν είσαι ζηλιάρης θα τα δείς όλα με το χαρέμι λιγουριών που περιτριγυρίζονται..Η γενική αυτή ζήτηση έχει δώσει ακόμη και στα μπάζα αέρα  και θα το παρατηρήσεις ακόμα και αν τύχει να βγείς για ψώνια από την στάση πωλητριών και σερβιτόρων...Δεν ξέρω μπορεί να έχω καλομάθει Αθήνα - Θεσσαλονική ή απλά να είμαι υπερβολικός να θέλω η πωλήτρια να μην ειρωνεύεται τον πελάτη..

Αν θές μια συμβουλή ξέχνα τα Χανιά και άρχισε να ψάχνεις στο ρέθυμνο.Αν είσαι στο ηλικιακό γκρούπ των φοιτητριών θα γίνεις Γκουγκουνης.Σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας δεν έχω δει τέτοιες αναλογίες γυναικών προς ανδρών,ούτε έχει ξανατύχει να μπαίνουμε σε club και να φεύγουμε με 20 τηλέφωνα την βραδιά...Αν παρόλαυτα επιμένεις σε Χανιώτισσα η συμβουλή μου είναι μία.άρχισε να ψάχνεις απο αυτές που έχουν σοβαρή σχέση.Δεν ξέρω γιατί αλλά πιάνει τρελά εδώ και 7 χρόνια που κατεβαίνω για διακοπές.Επικρατεί μια γενική αντίληψη του να βρουν ενα χαζό πλούσιο για βιτρινά και να βγάζουν τα μάτια τους με τον κάθε ξένο...Αλλά και πάλι φίλε μου πολύ ανέραστες γκόμενες....

Ίσως όλα αυτά βέβαια να είναι κύημα της φαντασίας μου,καθώς και κάθε άλλου που έχει ζήσει σε αυτήν την πόλη μια φάση της ζωής του.Ϊσως και το τραγούδι για τις χανιώτισσες ()  να είναι υπερβολικό και να μην έγινε τέτοιος πάνικος και τόσο ταχύρυθμη διάδοση του σε ντόπιους και μη γιατί λέει πράγματα που ισχύουν.Συνήθως πάντως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά....

Υ.Γ Αυτά ισχύουν κυρίως για τις ηλικίες μέχρι τα 25-26 που τσιμπάνε οι φοιτητές...Μετά τα 30 τα πράγματα αλλάζουν τρομακτικά.Αλλά το λέει και η παροιμία :άμα δεν γαμηθείς μικρός θα γαμηθείς μεγάλος..Να ζήσουν οι κερατάδες.....

φιλε μου εννουσα για το ρεθυμνο!!! οχι για τα χανια!!! να σαι καλα!!!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
εγω περασα φετος σερρες και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα εν μερει γιατι ειχα ακουσει οτι παιζει πολυ μουνι.. :( Νταξει στις σχολες τησ ΣΔΟ κατι γινεται κυριως ομως μεγαλυτερες αλλα στη ΣΤΕΦ η κατασταση εχει ξεφυγει καθως ειναι μονο αρχιδοκαμπος...  :headbang: :headbang: :headbang: Εσεις τι γνωμη εχετε για Σερρες;

Μην τις μετράς σε αναλογίες.Δεν αντοιστοιχει ένας άνδρας για κάθε Σερραία..Δεν έχεις ακούσει το ρητό;;;

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ποιο ρητο;; Για ριχτο.. Δηλαδη να μην ανησυχω ε;  :huh:

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Αμά τα φτιάξεις με Σερραία θα καταλάβεις :)

remoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
φίλε Amale αντιπροσωπευτικότατο τραγουδάκι
:grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Δεν είναι δικό μου αλλά γράφει.Μου το στείλαν απο το μπλέ δόντι το καλοκαίρι που λιαζόμουν στα beachobara Χανιά στο άσχετο αφού είχα ανοιχτό.Δεν νομίζω να κατέβηκε φέτος κανείς Χανιά και να του ξέφυγε....

bill87

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια... Ειμαι χανιωτης και σπουδαζω στα χανια.. Αυτο που ειπε ο Amale ειναι 100% σωστο.. ΤΑ χνια σε ηλικιες 18-25 πασχουν... Οι γκομενες εχουν ενα τουπε και απαιτησεις που δεν εχω συναντησει πουθενα αλλου... Στο πολυτεχνειο που ειμαι υπαρχει 1 γκομενα για 10 αντρες.. Δραμα... Ολα αλλαζουν αν καποιος κινηθει 70 χλμ αντολικοτερα.. Στον πααρδεισο του ρεθυμνου... Εκει ειναι φωλια....
Υ.Γ.: Το τραγουδι "Χανιολες" λεει πολλες αληθειες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom