Αν ήξερες φίλε μου τι παίζει στα Χανιά τον χειμώνα όχι δεν θα πλήρωνες αλλά και αν σε πληρώνανε δεν θα πήγαινες.Τα Χανιά δεν είναι όπως τα βλέπεις το καλοκαίρι και οι ντόπιες δεν είναι σαν τις Αθηναίες και πάσης Ελλάδος τουρίστριες που έρχονται για να τα σπάσουν..
Το χειμώνα η πόλη έχει τεράστια έλλειψη γυναικών με ταυτόχρονη προσφορά ανδρών.Αυτό σε συνδιασμό με τον πλούτο που έχουν οι ντόπιοι δημιουργεί ένα παράξενο σύνολο.Το μέσο15χρόνο για να θεωρείται ιν πρέπει να έχει μηχανή 15.000e,ο 18χρόνος τζιπάκι και ουτω το καθ εξής.Αν πας και τολμήσεις να απευθύνεις τον λόγο σε κοπέλα που δεν ξέρεις(και δεν έχεις το στυλάκι martini man) ακούς ατάκες του τύπου -Δείξε μου το μπρελόκ σου(αν καταδεχτεί να αναγνωρίζει την ύπαρξη σου)...
Δεν λέω βρε φίλε ωραίες κοπέλες αλλά τι να τις κάνεις αν είναι να σου βγάζουν την ψυχή να τις ρίξεις,να προσφέρουν ελάχιστα σεξουαλικά και να κοστίζουν τα σκότια σου για συντήρηση.Για να μην αναφέρω ότι αν είσαι ζηλιάρης θα τα δείς όλα με το χαρέμι λιγουριών που περιτριγυρίζονται..Η γενική αυτή ζήτηση έχει δώσει ακόμη και στα μπάζα αέρα και θα το παρατηρήσεις ακόμα και αν τύχει να βγείς για ψώνια από την στάση πωλητριών και σερβιτόρων...Δεν ξέρω μπορεί να έχω καλομάθει Αθήνα - Θεσσαλονική ή απλά να είμαι υπερβολικός να θέλω η πωλήτρια να μην ειρωνεύεται τον πελάτη..
Αν θές μια συμβουλή ξέχνα τα Χανιά και άρχισε να ψάχνεις στο ρέθυμνο.Αν είσαι στο ηλικιακό γκρούπ των φοιτητριών θα γίνεις Γκουγκουνης.Σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας δεν έχω δει τέτοιες αναλογίες γυναικών προς ανδρών,ούτε έχει ξανατύχει να μπαίνουμε σε club και να φεύγουμε με 20 τηλέφωνα την βραδιά...Αν παρόλαυτα επιμένεις σε Χανιώτισσα η συμβουλή μου είναι μία.άρχισε να ψάχνεις απο αυτές που έχουν σοβαρή σχέση.Δεν ξέρω γιατί αλλά πιάνει τρελά εδώ και 7 χρόνια που κατεβαίνω για διακοπές.Επικρατεί μια γενική αντίληψη του να βρουν ενα χαζό πλούσιο για βιτρινά και να βγάζουν τα μάτια τους με τον κάθε ξένο...Αλλά και πάλι φίλε μου πολύ ανέραστες γκόμενες....
Ίσως όλα αυτά βέβαια να είναι κύημα της φαντασίας μου,καθώς και κάθε άλλου που έχει ζήσει σε αυτήν την πόλη μια φάση της ζωής του.Ϊσως και το τραγούδι για τις χανιώτισσες (
) να είναι υπερβολικό και να μην έγινε τέτοιος πάνικος και τόσο ταχύρυθμη διάδοση του σε ντόπιους και μη γιατί λέει πράγματα που ισχύουν.Συνήθως πάντως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά....
Υ.Γ Αυτά ισχύουν κυρίως για τις ηλικίες μέχρι τα 25-26 που τσιμπάνε οι φοιτητές...Μετά τα 30 τα πράγματα αλλάζουν τρομακτικά.Αλλά το λέει και η παροιμία :άμα δεν γαμηθείς μικρός θα γαμηθείς μεγάλος..Να ζήσουν οι κερατάδες.....