Νέα

Φοιτητριούλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Θανασάκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θανασάκος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
νέο μέλος στην  παρέα, και στα κόλπα επίσης καινούριος.
μια ερώτηση με καίει όμως: ψάχνω ελληνίδες φοιτήτριούλες. ναι, φοιτήτριες. Καθαρές, νεαρές, άμαθες, και με οικονομικά προβλήματα... Εχει κανείς κάποια ιδέα, πού μπορώ να ψάξω;
ευχαριστώ!

Butman

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θα τις βρεις στο τριτο ραφι αριστερα, πεμπτος διαδρομος.

Εχει σε ολα τα χρωματα :headbang:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
Eσυ χρημα εχεις ???????
Τραβα για καφε εκει που πανε και αυτες
Το ιδιο και για ποτο
Χαλα χρημα και θα γαμησεις.
Δεν τις βρισκεις αλλιως.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Μπορείς να βάλεις και μια αγγελία στον πίνακα ανακοινώσεων των σχολών τους.. :dancing: :dancing: :dancing: :hammer: :booty:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
ανεβα ενα μεσημερακι Ζωγραφου στις καφετεριες να δεις τι γινεται!!! :P

user

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
να νοικιάζεις ένα διαμέρισμα σε φοιτήτριες και να τους ζητάς να σου κάθονται αντι να σου δίνουν νοίκι :p

amazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωρα 8.40

Πηγαίνοντας στη δουλειά, και ενώ το μάτι δεν έχει ανοίξει καλά καλα, τσουπ  εμφανιζεται το παρακάτω πιπίνι της φωτό καβάλα στο μηχανάκι...δείτε...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235

Επισκέπτης
Θα ήθελα απλώς να αναφέρω ότι αν ψάχνετε για Φοιτήτριες-CG, τότε όλες οι αγγελίες που παίζουν στις εφημερίδες τώρα και τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον, είναι ΜΟΥΦΕΣ φοιτήτριες. Γενικά το περιεχόμενο των αγγελιών από CG ουδεμία σχέση έχει με τις γκόμενες που στέλνουν.

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε γαμωτο στου ζωγραφου  εχει μουνι αλλα που να βρω
πουτανακια και μουνια και τι να πω σε μια φοιτητρια? ελα μωρο μου να σε γα***σω μενω ζωγραφου και απο τι ξερω οτι γινεται αυτο που λετε αλλα πως να κινηθω και που θα ψαξω??

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Αν εχεις γνωστο ή φιλο μέσα απο πανεπιστημιο/ΤΕΙ που κυρίως ασχολειται πολυ με κομματικα, γνωριζουν τα παντα αυτοι!Και φυσικα σου βρίσκουν.Μου χει πει φιλη μου που σπουδαζξε Μεσσολογγι προσφατα που τη ρωτησα και περναει ακομα τόνομα της εκει(στα κομματικα), οτι εχουνε μια αρχιτσατσα φοιτιτρια που κοβεται συνεχως επιτηδες καθε χρονια, γυρω στα 30+ θα ειναι και το χει κανει επαγγελμα.πλησιαζει κοριτσακια που χουν αναγκη οικονομικη κ τα βαζει στο κυκλωμα...!Απλα αυτά πολυ δυσκολα διαρρεουν παραεξω για ευνοητουσ λογους.Εξαλλου τα ΑΕΙ εχουν και το φοιτικο ασυλο, οπου απ τη στιγμη που μπεις μεσα ουτε μπατσοι σε πλησιαζουν ουτε κανεις!και ο νοων νοητο! :)

nino

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αν και ειμαι στο site καιρο γραμμενος δεν στελνω μυνηματα .αν καποιος φιλος ομως ξερει κατι ποιο συγκεκριμενο π.χ. καφετεριες που συχναζουν φοιτητριες που ψαχνουν θα ηταν χρησιμο να το πει

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Συνήθως πάνε στα fast food γύρω από τις σχολές για να φάνε χάμπουργκερ  :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως ως επαγγελμα:  φοιτητρια στο zoo εχω λαβει απειρες τετοιες προσκλησεις.........μπορεις να δοκιμασεις και εκει  :cheesy:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Σε  :knockinb: κάποιος από όλους αυτούς;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τσου..........εγω αμεριμνη scrabble Και μπιλιαρδο συνεχιζα να παιζω........

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
ʼλλη μία απόδειξη ότι τσάμπα χάνει κανείς τον καιρό του στα τσατς με τις χαζογκόμενες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιαυτο καλυτερα να το αποφυγεις αμα θες να γαμησεις στα σιγουρα :)

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τα chat θελουν υπομονη και ειναι δυσκολο να πετυχεις αυτο που φανταζεσαι(εμφανισιακα).
Οχι ακατορθωτο. Ενας φιλος μου κανει αρκετα καλη δουλεια απο εκει κι εγω μια φορα απο το "παρεα" αλλα δεν πηγαινα για να βρω γυναικα!

Για φοιτητριες οπως και γενικοτερα πιστευω απλα μπες σε κυκλους! Καφετεριες, σχολες κ.τ.λ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom