Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Α... μάλιστα!!!Ρωτά τον Πουση, η τους πυρφόρους που γράφουν στη σελίδα ´ναι είσαι μισογύνης ´
Α... μάλιστα!!!Ρωτά τον Πουση, η τους πυρφόρους που γράφουν στη σελίδα ´ναι είσαι μισογύνης ´
Λογικό να απορείς τι είναι άντρας, αφού δεν είσαι.What is andras feministis???
Θα τον ξεχασουν πολυ συντομα.ρε παιδια αφου δικαστικα δε θα παθει κατι..δε χαιρεστε που εγινε ρεντικολο σ ολη την ελλαδα και δεν θα μπορει να κυκλοφορησει εξω?
Στα ΟΡΚΣκληρός καργιολης ο Ζαν.
που υπηρέτησες τύπε ; ΟΥΚ;
Το 2018 έγινε τύπε. Επί ΣκουρλέτηΗ ΝΔ εκανε το ΤΕΙ , Πολυτεχνείο κ το πρωτο ψεμμα εγραψε οτι ειναι φοιτητής Πολυτεχνείου ενώ σπουδάζει σε ενα ΤΕΙ του κωλου
κυβέρνηση άχρηστων κ αναξιοκρατία παντου
Για αυτο ολοι οι ελληνες τριγύριζουν με την τσαπού στο χερι
Πολύ στοχευμένη και σωστή ανάρτηση.Καλημερα Τζων τυπε μου
Εννοειται επικροτω την προτροπη σου να βγουν εξω να προσεγγισουν γυναικες κτλ
Βγαζω εξω τον εαυτο μου γιατι το κανω.
Το χω ξεκινησει μια 15 ετια τωρα απο πριν που οκ δεν το εκανα τοσο συχνα και πραγματι οι επιτυχιες μου αυξηθηκαν και εφαγα αρκετες σε βαθος χρονου.
Ωστοσο να πω πως δεν ηταν μια ευχαριστη διαδικασια και παντα ημουν στην τσιτα μεχρι να γαμησω.
Απαξ και γαμουσα εφευγε ολο το αγχος κι ειχα το πανω χερι.
Η διαδικασια ωστοσο αγχωτικη θα τολμουσα να πω δυσαρεστη
Με πολλες απωλειες σε διαφορα σταδια της διεκδικησης.
Κι εκει καταληγω στο συμπερασμα:
Δε το εχουμε ολοι το σπορ
Θυμαμαι στο MMA συναθλητες μου που ιδρωναν πολυ που εκαναν πολλες προπονησεις και δε σταυρωναν νικη σε αγωνες.
Ειχαν αριστη θεωρητικη καταρτιση δυνατα παιδια με θεληση.
Αλλα δεν ειχαν αυτο το "κατι"
Ετσι κι εγω στον τομεα των γυναικων δεν υπηρξα ταλαντουχος.
Καλα,πριν ξεκινησω προσεγγισεις ημουν στο τιποτα.
Τις γυναικες τις πηρα απο φοβο γιατι απο εφηβος με καυλωναν τοσο πολυ που με παγωναν στην κοινωνικη προσεγγιση.
Που θελω να καταληξω:Τοσο ευκολη η ευρεση σεξ οσο την περιγραφεις ειναι για τις πιο πολλες γυναικες(ακομη και σαυρα να ναι η αλλη με ενα υποτυπωδες σωμα καταφερνει να χει εραστες ανετα)και για πολυ λιγους ταλαντουχους χαρισματικους ανδρες(προσεχε:δεν τους προσδωσα αλλο χαρακτηριστικο)
Οι αλλοι πρεπει να ιδρωσουν για να φανε γιατι:
-ναι μεν πολλες γυναικες αλλα οχι διαθεσιμες.
Οι πιο πολλες εχουν "ξεπερασμενα" κολληματα πιστης στο αγορι τους και απαξ και επιθυμουν να μην κερατωσουν τον πιθηκα που τις καπαρωσε δε θα το κανουν με τιποτα
-ειναι εγκεφαλικα οντα και δε θα ακουσουν μονο τις καβλες τους.Συνεπως θα πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ καλος να τις διαβαζεις αλλα και παλι η επιτυχια ειναι αβεβαιη
-μετα την τριτη συνεχομενη χυλοπιτα που θα πας να μιλησεις πρεπει να εχεις σιδερενιο στομαχι γιατι δεν ειναι ολες οι χυλοπιτες ιδιες.Μερικες πονανε πολυ οσο κι αν δε τις παιρνεις στα σοβαρα.
Προσωπικα ποτε δε συνηθισα εντελως την πικρη τους γευση.
Αυτο το αισθημα ματαιωσης,οτι δεν εισαι καν επιλογη τους,η στιγμιαια θλιψη κτλ ειναι σα βελονα στην καρδια.
Ο καθυσηχασμος ερχεται με την ανακληση της εμπειριας οτι εχεις φαει απο αυτη τη διαδικασια.
Λιγη ξεκουραση και ξανα προς τη δοξα τραβαμε.
Γενικα μπορει να υπαρχει μουνοθαλασσα αλλα χωρις ικανοποιητικη διαθεσιμοτητα
οχι ρε κανιβαλε δε χαιρομαστε γιατι θα μπορουσε να μην ειχε κανει τιποτα και να εχει γινει τοσο ευκολο ρεντικολο και να μη μπορει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελαφαντας στο ελλαδισταν του 2021 που αποφασιζουν οι τατιανες και το καθε μπουρδελο για το ποιος ειναι ενοχος και τι ποινη να του βαλουμε!ρε παιδια αφου δικαστικα δε θα παθει κατι..δε χαιρεστε που εγινε ρεντικολο σ ολη την ελλαδα και δεν θα μπορει να κυκλοφορησει εξω?
Όντως σε αφήνω... τι να μας πεις από την ζωή σου εσύ?Ρε θειτσο ασε εμενα
Τα δικα σου ξεφτιλικια βγαινουν στην φορα
Δεν τσακωνομαι με τον πουσυ οσο και να το θελετε γαλαζια τσιρακια.Πού να μιλησει ο πούσυ, τον αγριοκοιταξε ο Ζαν Κλωντ και χεστηκε πανω του
Στο μπούτσο μαςΔεν τσακωνομαι με τον πουσυ οσο και να το θελετε γαλαζια τσιρακια.
Σεβομαι την αριστερα
Αν σεβοσουν την αριστερα δεν θα στηριζες τον τσυριζαΔεν τσακωνομαι με τον πουσυ οσο και να το θελετε γαλαζια τσιρακια.
Σεβομαι την αριστερα
Ποιον???εχεις???Στο μπούτσο μας
Ενα θα σου πω και βαλτο καλα μες στο μυαλο σου.Αν σεβοσουν την αριστερα δεν θα στηριζες τον τσυριζα
1 μονο χαχαχαχαχαχαAYTON!
1-0!!!
Απεχθανομαι τα τρολ προμοτορα το ξερεις.Μπααα μου έχει περάσει συχνότατα από το μυαλό, αλλά τελικά μάλλον πρόκειται για ορίτζιναλ μαλάκα...
Θα μπορεσεις ρε θειτσο?άνετα σε σηκωνω ολον πανω στον ωμο μου και σε εκφεντονιζω 4 μετρα παραπερα.Αν δεν μου έρθεις λαδωμένος, σ' έχω άνετα. Θα φύγεις πάτο με μένα από πάνω σου!
Ξαπλωνε μαλακακο ξαπλώνε,εγω πριν λιγο σηκωνα μπαρα αρασε και εκανα γυμναστικη και εσυ μου εισαι ξαπλα,να δω πως θα με δειρεις?Έλα κοντοπίθαρε να βουτήξεις να πιάσεις πάτο.
Πρώτα θα κάνεις μπανάκι όμως... όχι μέσα... έξω. Σου έχω λάστιχο κήπου να πλυθείς!
Mα δεν είπα ότι θα σε δείρω... θα σε πάω πάτο να πιεις νεράκι!Ξαπλωνε μαλακακο ξαπλώνε,εγω πριν λιγο σηκωνα μπαρα αρασε και εκανα γυμναστικη και εσυ μου εισαι ξαπλα,να δω πως θα με δειρεις?