Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Έλα να σε πνίξω πουτανάκι! Σε γαλάζια νερά!Τι μου δειχνεις ρε μαλακα τη γαλαζια γουρνα??κλαιν
Δεν με συγκινουν τετοια βλακακο
Έλα να σε πνίξω πουτανάκι! Σε γαλάζια νερά!Τι μου δειχνεις ρε μαλακα τη γαλαζια γουρνα??κλαιν
Δεν με συγκινουν τετοια βλακακο
blue lagoon
Στα ώπα ώπα τον έχω τον καριόλη κι αυτός με βρίζει!blue lagoon
Τι να πνιξεις εσυ ρε μαλακουλη ???Έλα να σε πνίξω πουτανάκι! Σε γαλάζια νερά!
ετοιμαζεται και σου'ρχεταιΣτα ώπα ώπα τον έχω τον καριόλη κι αυτός με βρίζει!
Φίλε το βαθύ της μέρος είναι 2.00μ, δεν θα πατώνεις ρε στούμπε!Τι να πνιξεις εσυ ρε μαλακουλη ???
Εσυ πνίγεσαι σε μια γουλια νερο
Όχι, εντάξει... λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα, έτσι? Τι να τον κάνω? Μάλλον θα τον πνίξω αν μου έρθει!ετοιμαζεται και σου'ρχεται
χαβαλες να γινεταιΌχι, εντάξει... λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα, έτσι? Τι να τον κάνω? Μάλλον θα τον πνίξω αν μου έρθει!
Θα μπορεσεις ρε θειτσο να κουμανταρεις ενα γυμνασμένο και με χρονια στο κραβ μαγκα?Όχι, εντάξει... λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα, έτσι? Τι να τον κάνω? Μάλλον θα τον πνίξω αν μου έρθει!
Αν δεν μου έρθεις λαδωμένος, σ' έχω άνετα. Θα φύγεις πάτο με μένα από πάνω σου!Θα μπορεσεις ρε θειτσο να κουμανταρεις ενα γυμνασμένο και με χρονια στο κραβ μαγκα?
Με μια λαβη σε εχω πεταξει στο πατο της γουρνας
Άστο έχεις χάσει επεισόδια. Ρώτα τον κουραδόμαγκα να σου πειπηγες σε καποιο χοτελ τωρα εσυ και κανεις εξυπναδες
Σιγά μην υπηρέτησε. Κι αν υπηρέτησε, λουφαδόρος θα ήταν, στην μπούτσα του η Ελλάδα!Σκληρός καργιολης ο Ζαν.
που υπηρέτησες τύπε ; ΟΥΚ;
Μα ξέρει κραβ μαγκα,θα περίμενα όπως ταπεινώνει αφέντρες να θέλει να ταπεινώσει και γαλονάδεςΆστο έχεις χάσει επεισόδια. Ρώτα τον κουραδόμαγκα να σου πει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά μην υπηρέτησε. Κι αν υπηρέτησε, λουφαδόρος θα ήταν, στην μπούτσα του η Ελλάδα!
Καλά εδώ έχει πει άλλα κι άλλα, το κραβ μάγκα σε χάλασε!!!Μα ξέρει κραβ μαγκα,θα περίμενα όπως ταπεινώνει αφέντρες να θέλει να ταπεινώσει και γαλονάδες
What is andras feministis???Το να είναι ένας άντρας φεμινιστής πάντως μου κάνει σαν να είναι ένας καρχαρίας βιγκαν
Ρωτά τον Πουση, η τους πυρφόρους που γράφουν στη σελίδα ´ναι είσαι μισογύνης ´What is andras feministis???