Νέα

Φοιτητής Πολυτεχνείου πήρε στο κυνήγι γκόμενα με την πούτσα έξω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 795
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φταίει που έχουν κλείσει τα μπουρδελα;

• Φυσικά, τους έχει βαρέσει τους περισσότερους η αγαμία.

Ψήφοι: 45 19,4%
  • Μπα, πάντα υπάρχουν αυτοί οι ψυχάκιες

Ψήφοι: 147 63,4%
  • Φταίει η γκόμενά που βγαίνει σα το ξεκωλο κ προκαλεί

Ψήφοι: 40 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.589
Πόντοι
4.546
μωρή τσουτσού τον πικερ τι τον έχεις? :think:
Ο ζαν είναι συνεχιστής του πίκερ. Μετά τον πικερισμό, θα έρθει ο ζανκλωντισμός (ή αλλιώς πουτανοποίηση).
Αυτό θα αποτελούσε ωραίο κυριακάτικο.:tooth:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296

Σεξουαλικη επίθεση σημειώθηκε σε πτήση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθηνα προχθές το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφοριες τουprotothema.gr, o 50χρονος διαιτολόγος πλησίασε με άκομψο τρόπο αεροσυνοδό, επιχειρώντας να απλώσει χερι πάνω της, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδρασή της.

Η αεροσυνοδός ενημέρωσε αμέσως τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος με τη σείρα του ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στο μεταξύ, ο επιβάτης, παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, προέβη σε χειρονομίες εις βαρος άλλων αεροσυνοδων.

Όταν τελικά κάθισε στη θέση του προσπάθησε να εκσπερματώσει, προκαλώντας νέα αναστάτωση σε πλήρωμα και επιβάτες.

Ήμαρτον :confused::confused::confused:
Σε μια πτήση μου από Αθήνα Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ήρεμής μας πορείας,ο Κυβερνήτης του αεροσκάφους μας ενημέρωσε στα πόσα χιλιάδες πόδια πετάμε,με τί ταχύτητα και πότε αναμενόταν να προσγειωθούμε στο Μακεδονία.
Ωστόσο,αφού τελείωσε την ανακοίνωση προς τους επιβάτες, ξέχασε ο μαλάκας να κλείσει το μικρόφωνο ενδοεπικοινωνίας...μετά από λίγο είπε στο συγκυβετνήτη του...

''Ξέρεις τί θα θελα τώρα?''
''Τι''
''Αυτή η μουνάρα η αεροσυνοδός μας να ρθει να μου πάρει μια τσιμπουκάρα με τις χειλάρες της...''
''Εγώ πάλι ένα καφεδάκι γιατί νυστάζω ρε φίλε δε κοιμήθηκα καθόλου χθες γιατί είχα συνεχόμενες πτήσεις''είπε ο συγκυβερνήτης

Ο διάλογός τους ακούστηκε στο θάλαμο των επιβατών και αυτό αλάφιασε την αεροσυνοδό που την έκανε να φύγει τρέχοντας προς το κοκπιτ του κυβερνήτη να τους ειδοποιήσει ότι ακούγονται

Ε κι εγώ της είπα ''ξέχασες το καφεδάκι κούκλα''

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Σε μια πτήση μου από Αθήνα Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ήρεμής μας πορείας,ο Κυβερνήτης του αεροσκάφους μας ενημέρωσε στα πόσα χιλιάδες πόδια πετάμε,με τί ταχύτητα και πότε αναμενόταν να προσγειωθούμε στο Μακεδονία.
Ωστόσο,αφού τελείωσε την ανακοίνωση προς τους επιβάτες, ξέχασε ο μαλάκας να κλείσει το μικρόφωνο ενδοεπικοινωνίας...μετά από λίγο είπε στο συγκυβετνήτη του...

''Τι''
''Αυτή η μουνάρα η αεροσυνοδός μας να ρθει να μου πάρει μια τσιμπουκάρα με τις χειλάρες της...''
''Εγώ πάλι ένα καφεδάκι γιατί νυστάζω ρε φίλε δε κοιμήθηκα καθόλου χθες γιατί είχα συνεχόμενες πτήσεις''είπε ο συγκυβερνήτης

Ο διάλογός τους ακούστηκε στο θάλαμο των επιβατών και αυτό αλάφιασε την αεροσυνοδό που την έκανε να φύγει τρέχοντας προς το κοκπιτ του κυβερνήτη να τους ειδοποιήσει ότι ακούγονται

Γνωστο ανεκδοτο :wink:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μωρή τσουτσού τον πικερ τι τον έχεις? :think:
Δεν τον φτανεις τον πικερ ρε κοντε ουτε μεχρι τα αρχιδια του.
Οταν θα λες πικερ θα κανεις μετανοια και θα λες ειναι το προτυπο αντρα αυτος,εγω ο προμοτορας ειμαι απολυτη ξεφτιλα.
Αν το πεις εδω δημοσια θα σου μιλαω με ευγενεια.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

''Τι''

Μου θυμίζεις ένα θείο μου.
Πάντα έλεγε ανέκδοτα στο πρώτο πρόσωπο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο ζαν είναι συνεχιστής του πίκερ. Μετά τον πικερισμό, θα έρθει ο ζανκλωντισμός (ή αλλιώς πουτανοποίηση).
Αυτό θα αποτελούσε ωραίο κυριακάτικο.:tooth:
Καλη ιδεα μπατμαν,κατι τετοιες ιδεολογιες μενουν στην ιστορια του μπου και αποτελουν τον θησαυρο του.

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
951
Πόντοι
361
Πάντως ο επιδειξίας φοιτητής θα μείνει στην ιστορία σαν ο "ΜΑΛΑΚΑΣ"!!!
(από οποια μεριά και να το δεις το θέμα)

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Πάντως ο επιδειξίας φοιτητής θα μείνει στην ιστορία σαν ο "ΜΑΛΑΚΑΣ"!!!
(από οποια μεριά και να το δεις το θέμα)
Πιο παλια δεν την επαιζε ενας παλι φοιτητης που τελειωσε στην πλατη της αλλης;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως αν είχε την πούτσα μέσα θα τη γλίτωνε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.421
Πόντοι
9.931
Λενε οτι εχει και κοπέλα, καλα γιατι δεν την έδειχνε σε αυτη να γλιτώσει το μπλέξιμο :2funny:
Ακομα και αν ειχε δεν νομιζω να εχει τωρα πια.
Παντως αν ειναι σωστοί οι γονείς του πρεπει με το που θα τελειώσει η δικη να τον πανε κατευθείαν σε ψυχολογο-σεξολογο, ειναι κριμα να καταστραφεί απο το βίτσιο του μια χαρά παλικάρι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Δεν τον φτανεις τον πικερ ρε κοντε ουτε μεχρι τα αρχιδια του.
Οταν θα λες πικερ θα κανεις μετανοια και θα λες ειναι το προτυπο αντρα αυτος,εγω ο προμοτορας ειμαι απολυτη ξεφτιλα.
Αν το πεις εδω δημοσια θα σου μιλαω με ευγενεια.
Προτυπο ο πικερ. Δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο σενα, καμια εκπληξη.
Εισαι μια τραγωδια.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Οι ταξιτζήδες μου το χουν πει συνάδελφοι τους , εαν μπει στο ταξι κανα καλο μουνέτο τραβάνε μαλακια εν κινήσει , εξαιρούνται οι taxiBeatάδεΣ

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Οι ταξιτζήδες μου το χουν πει συνάδελφοι τους , εαν μπει στο ταξι κανα καλο μουνέτο τραβάνε μαλακια εν κινήσει , εξαιρούνται οι taxiBeatάδεΣ
Αυτο απαιτει ιδιαιτερη επιδεξιοτητα :wink:

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
951
Πόντοι
361
Η αγαμια γέμισε τον κόσμο μαλάκες... Σε συνδιασμό με το διάβασμα πιέστηκε και βγήκε επιδειξίας!!!
Καταστράφηκε η ζωή του, από μαλακία του... Αν έδινε λίγα λεφτά σε μια πουτανα θα του έφευγαν τα απωθημένα...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.361
Πόντοι
2.356
Ο τύπος ήταν απλά διεστραμμένος. Επιδειξιομανείς υπήρξαν και θα υπάρχουν και από τα δύο φύλα. Απλά όταν κάνουν κάτι οι άντρες θεωρείται πιο χυδαίο από ότι όταν το κάνουν οι γυναίκες. Εξηγούμε. Πόσες φορές γυναίκες κάνουν flashing τα στήθη τους μπροστά στις κάμερες (όχι σε τσόντες δείτε και εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Exhibitionism). Όταν μια γυναίκα δείχνει το νινί της αλά Sharon Stone θεωρείται αισθησιακό, όταν οι femen διαμαρτύρονται γυμνόστηθες είναι πρωτοποριακό. Όταν όμως ο άντρας δείχνει τα αρχίδια του θεωρείται χυδαίο.
Ο νεαρός θέλει ψυχίατρο αλλά όχι τέτοιο διασυρμό. Οι κοπέλες απλώς ψάχνονται για δημοσιότητα και στα πλαίσια του metoo τα βοθροκάναλα βρήκαν θέμα.
Στην Αμερική η αστυνομία δημοσιεύει λίστες με τους κάθε ανώμαλους όμορφα και ωραία όπου υπάρχουν ΚΑΙ γυναίκες. Πως γίνεται στην Ελλάδα όλοι οι ανώμαλοι να είναι άντρες και καμία γυναίκα δεν μπορώ να καταλάβω.
Ίσως φταίμε και εμείς. Γνωστός μου μου είχε πει για γείτονα του που κυκλοφορούσε στο μπαλκόνι με τα αρχίδια έξω και του έστειλαν την αστυνομία. Σιγά μην έκανε κανένας καταγγελία για γυναίκα .
ευτυχως καναν στο ντουμπαι για τις εσκορτ! και ευτυχως δε θα ξαναπατησουν το ποδαρι τους αυτες εκει μπας και γινει διανομη σε αλλες χωρες

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Η αγαμια γέμισε τον κόσμο μαλάκες... Σε συνδιασμό με το διάβασμα πιέστηκε και βγήκε επιδειξίας!!!
Καταστράφηκε η ζωή του, από μαλακία του... Αν έδινε λίγα λεφτά σε μια πουτανα θα του έφευγαν τα απωθημένα...
Οι πουτανες επιτελουν κοινωνικο εργο. Χωρις καμια ειρωνεια.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.361
Πόντοι
2.356
Πάντως, όσοι ανδρωθήκαμε στη Φυλής και στο Μετάξι πάντα έχουμε να πούμε σε κάθε 22χρονο έγκαυλο να πηγαίνει στα μπουρδέλα. Δεν είναι κακό. Φυσικά δεν εξετάζω τον ψυχισμό κανενός καθώς δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά όπως φαίνεται ήταν ένας τύπος που με λάθος τρόπο χρησιμοποίησε τον σεξουαλισμό του. Δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Θ αέπρεπε

Η αστυνομία τον βρήκε λόγω δημοσιότητας που πήρε το θέμα. Όπως μου έχει πει έμπειρος αξιωματικός η αστυνομία βρίσκει εύκολα όταν υπάρχουν πολλοί πληροφοριοδότες. Αυτό έγινε και στη περίπτωση του βιτριολιού. Ούτε η ίδια η τύπισσα πίστευε την διάσταση που θα πάρει το θέμα. Την πιάσανε λόγω πληροφοριών απλών πολιτών. Ο κόσμος, κακά τα ψέματα βοηθάει πάρα πολύ στις εξιχνιάσεις. Όταν ένα θέμα πάρει δημοσιότητα βοηθάει ο κόσμος. Εκτός αν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο όπως δολοφονίες δημοσιογράφων, μαφιόζων μεταξύ τους, ξεκαθαρίσματα κλπ. Εκεί πολλά μέρη είναι σφίγγες.
αμα δεν ειχε σοσιαλ σιγα μην τον βρισκανε!!! ειναι η εποχη που κανεις δε γλυτωνει απο καμερες και ταυτοποιειται ευκολα απο τον καθενα πλεον... οποτε ψευτικα προφιλ και δε σε ξερει ουτε η γειτονια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom