Νέα

Φοιτητής Πολυτεχνείου πήρε στο κυνήγι γκόμενα με την πούτσα έξω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 795
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φταίει που έχουν κλείσει τα μπουρδελα;

• Φυσικά, τους έχει βαρέσει τους περισσότερους η αγαμία.

Ψήφοι: 45 19,4%
  • Μπα, πάντα υπάρχουν αυτοί οι ψυχάκιες

Ψήφοι: 147 63,4%
  • Φταίει η γκόμενά που βγαίνει σα το ξεκωλο κ προκαλεί

Ψήφοι: 40 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εχεις δικιο αδελφε. Η soprano αξιζει παραπανω. Μετα απο αυτο μηπως της προτειναμε να της κανουμε ενα bukkake. Θα στειλουμε τον sadman να της πει "Γεια σου! Ειμαστε απ το bourdela.com. Πως θα σου φαινοταν η ιδεα να μας κατσεις για ενα καλο bukkake? Αν σε ψηνει και παρτουζιτσα ,μεσα ειμαστε"
Θα ηθελα να δω τη φατσα της απο μια μερια
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πολύ θα'θελες να παω εγώ,αν έβλεπε εσένα ακόμα θα έτρεχε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.058
Πόντοι
2.356
Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι κοπέλα και σε ακολουθεί κάποιος με την πουτσα έξω για αρκετά μέτρα μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού σου (και να προσπαθεί να μπει και μέσα) είναι αρκετά φοβιστικο θα έλεγα.

Ο ίδιος πάντως ομολόγησε ότι το έχει βίτσιο οπότε βλέπει ωραία κοπέλα να θέλει να την πλησιάζει με την πουτσα έξω :confused:
θα μπορουσε να μην ομολογησει... και να πεταξει τη μπαλα στην εξεδρα.

κατα δευτερον εδω μιλαμε για βιτσιο και προσβολη δημοσιας αιδους...

παρενοχληση δεν νομιζω αφου απλα περπατουσε πισω της χωρις να της μιλησει καν αρα αυτη γυρισε και κοιταξε στα μαυρα σκοταδια. τωρα με 20 δευτερολεπτα διαφορα αυτος ηταν τουλαχιστον 20-30 μετρα πισω της αυτη πως εβλεπε πουτσα αγνωστο.

εννοειται οτι οποιος μιλαει για βιαστη εχει iq πιθηκου, στο τελος θα σιαζουμε την πουτσα μας σε κανα μπαρακι και η σερβιτορες και θα μιλανε παλι για παρενοχλησεις και βιασμους....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.058
Πόντοι
2.356
Όταν αντιλαμβάνομαι κάποιον να με ακολουθεί, δε μπορώ να ξέρω αν θέλει να με κλέψει, να με σκοτώσει, να με βιάσει ή αν θέλει απλώς να μου προσφέρει μύγδαλα! Εκ των υστέρων, φαίνεται πως η σοπράνο δεν διέτρεξε κάποιον κίνδυνο να βιαστεί. Όχι ότι μπορούμε να το αποκλείσουμε βέβαια. Όφειλε λοιπόν να απευθυνθεί στην αστυνομία. Αν κατάλαβα καλά, η πρώτη της κίνηση ήταν να κρεμάσει τον τύπο στα μανταλάκια των social media κι όχι να πάει το βίντεο στην αστυνομία. "Για να προστατέψει άλλες κοπέλες" θα μας πει! "Για να κάνει το κομμάτι της στα social και να ανεβάσει τους fοllowers" λέω εγώ.
και εγω τυπε οταν παω τσιμισκη θεσσαλονικη η ερμου αθηνα και βλεπω να ερχονται κατα πανω μου διαφοροι-ες δε ξερω τι προθεση μπορει να εχουν! καποιος απο αυτους τους 1000δες μπορει να θελει να μου κλεψει το πορτοφολι...

συμφωνω οτι ο τυπος απλα εκανε το βιτσιο του και βασει του ιστορικου του μεχρι στιγμης δεν διατρεχει σοβαρο κινδυνο (πλην καποιων εγκεφαλικα αναπηρων που θα του τη στησουν αν τον αναγνωρισουν)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εχεις δικιο αδελφε. Η soprano αξιζει παραπανω. Μετα απο αυτο μηπως της προτειναμε να της κανουμε ενα bukkake. Θα στειλουμε τον sadman να της πει "Γεια σου! Ειμαστε απ το bourdela.com. Πως θα σου φαινοταν η ιδεα να μας κατσεις για ενα καλο bukkake? Αν σε ψηνει και παρτουζιτσα ,μεσα ειμαστε"
Θα ηθελα να δω τη φατσα της απο μια μερια
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Τι σου φταίει η κοπέλα?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ανωμαλοι και με πολλα ψυχολογικα..κατι τετοιους πρεπει να τους κλεινουν για πολυ καιρο σε καποιο ιδρυμα. Δεν εχει καμια δουλεια στην κοινωνια..μονο προβληματα θα δημιουργει.
Αυτό

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
θα μπορουσε να μην ομολογησει... και να πεταξει τη μπαλα στην εξεδρα.

κατα δευτερον εδω μιλαμε για βιτσιο και προσβολη δημοσιας αιδους...

παρενοχληση δεν νομιζω αφου απλα περπατουσε πισω της χωρις να της μιλησει καν αρα αυτη γυρισε και κοιταξε στα μαυρα σκοταδια. τωρα με 20 δευτερολεπτα διαφορα αυτος ηταν τουλαχιστον 20-30 μετρα πισω της αυτη πως εβλεπε πουτσα αγνωστο.

εννοειται οτι οποιος μιλαει για βιαστη εχει iq πιθηκου, στο τελος θα σιαζουμε την πουτσα μας σε κανα μπαρακι και η σερβιτορες και θα μιλανε παλι για παρενοχλησεις και βιασμους....
Η ακομα χειροτερα θα μπαινει η πουτσοτριχα μεσα στο πετσακι,θα βαζουμε το χερι λιγο να την βαλουμε στο "σωστο δρομο" και θα μας την πεφτουν τα SWAT του χρυσοχουντιδη

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
183353891_634754650813544_2364083605698951708_n.jpg

Johnyrotten

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Κριτικές
17
Like
521
Πόντοι
290
Τέτοια Σχολή δεν υπάρχει στο ΠΑΠΕΙ, μάλλον στο ΠΑΔΑ σπουδάζει!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
βλαχομπαρμπαδι και υπερατλαντικο ναυαγιο, παλι ξεπορτισες απο τη στανη ?
πισω γρηγορα στο κοπαδι σου τραγογιδο .
Πάψε πεθαμένε αφραγκε πιρφορε
Πουλά το παπί Ν αγοράσεις κάνα μπουκέτο λουλούδια Πυρφορε ε Πυρφορε

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
To θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση και είναι πολύ σοβαρό. Στα social γίνεται χαμός.

Δύσκολα βρίσκεις γυναίκα που να μην της έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Λογικά όλοι οι άντρες κυκλοφορούν έξω έτσι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους.

Ο λόγος αυτής της έκτασης είναι ότι αυτός ο ανώμαλος αυνάνας είναι ντόπιος, νέος και όχι αποκρουστικός.

Αν κρίνουμε από το πάρτι που έχει στηθεί στα social, κάποιοι/κάποιες κρυφοχαίρονται που συνέβη αυτό το περιστατικό και έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να βγάλουν πάλι τα σώψυχα τους και να λένε ότι όλοι οι άντρες είναι εν δυνάμει βιαστές κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
Πάψε πεθαμένε αφραγκε πιρφορε
Πουλά το παπί Ν αγοράσεις κάνα μπουκέτο λουλούδια Πυρφορε ε Πυρφορε
ποιο παπι ρε βλαχογυφτομπαρμπαδι ?
στις στανες με αυτο κυκλοφορεις ?
πανε παρε κανα λεβιτρα να παιξεις το πουλακι σου και σημερα ?
αϊντε γυφτο

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Το 99% αυτής της ηλικίας νομίζουν ότι μια κοπέλα βλέπει ένα πουτσο έτσι στη ξέρα κ καυλώνει.. Επειδή εμάς αν μας το κάνει αυτο μια γυναίκα θα τρέξουμε να τη γαμισουμε, κάποιοι νομίζουν έτσι λειτουργει και ο γυναικείος εγγεφαλος..
Εδω κάποιοι φλερτάρουν στο τσατ κ μετά από μια καλησπέρα που λένε στελνουν dickpic... Ρωτήστε γκόμενες πόσες φωτός παίρνουν στον chat με πουτσες.. Απλά αυτός το πήγε παραπέρα, το έκανε στο δρόμο..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ποιο παπι ρε βλαχογυφτομπαρμπαδι ?
στις στανες με αυτο κυκλοφορεις ?
πανε παρε κανα λεβιτρα να παιξεις το πουλακι σου και σημερα ?
αϊντε γυφτο
Να ξερεις λεβιτρα και παιζουν το πουλακι τους ειναι οι φεμινιστες αντρες..
Αυτοι οι υποτιθεμενοι ιπποτες του κωλου.
Τη πιατσα οι φεμινιστες τη χαλασαν μαζι με τις φεμινιστριες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το 99% αυτής της ηλικίας νομίζουν ότι μια κοπέλα βλέπει ένα πουτσο έτσι στη ξέρα κ καυλώνει.. Επειδή εμάς αν μας το κάνει αυτο μια γυναίκα θα τρέξουμε να τη γαμισουμε, κάποιοι νομίζουν έτσι λειτουργει και ο γυναικείος εγγεφαλος..
Εδω κάποιοι φλερτάρουν στο τσατ κ μετά από μια καλησπέρα που λένε στελνουν dickpic... Ρωτήστε γκόμενες πόσες φωτός παίρνουν στον chat με πουτσες.. Απλά αυτός το πήγε παραπέρα, το έκανε στο δρόμο..
Ας πουμε οτι εγω συμφωνω,οταν κανεις σεξ με τη κοπελα με τη καυλωνει?
Υπαρχει περιπτωση να καυλωσει χωρις να δει πουτσο και χωρις να τον φαει?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
Να ξερεις λεβιτρα και παιζουν το πουλακι τους ειναι οι φεμινιστες αντρες..
Αυτοι οι υποτιθεμενοι ιπποτες του κωλου.
Τη πιατσα οι φεμινιστες τη χαλασαν μαζι με τις φεμινιστριες.
εγω δεν ασχολουμαι με χαπακια για το παπαρι μου.
μια χαρα λειτουργει και το εχεις καταλαβει απο ενημερωσεις-καταθεσεις μου.
ο βλαχογυφτομπαρμπαδης ασχολειται με τετοια συναφια και παει να μας το παιξει καμποσος ? .
γυρευε ποσα ξερει και ο κωλος του :assshake: :wink:
καπου σε ενα πολλ τον ειδα με κατι αλλα υπερατλαντικα ναυαγια, αλλα ξερει να κρυβεται η λουγκρα... μαλλον :tooth:.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τυποι,μολις ανεβασα στο λογαριασμο μου στο fb,πως καθως πηγαινα ν αραξω στο μπιτσομπαρο,απο πισω μου μια κοπελα πολυ προκλητικα ντυμενη,καθως ξαπλωσα στην ξαπλωστρα και παραγγειλα φρεντο εσπρετσιο,η κοπελα εκατσε ακριβως πισω μου,ξεντυθηκε,εμεινε χαμηλα με το μαγιο και επανω αφου αφαιρεσε τον στηθοδεσμο της εμεινε τσιτσιδη καθως κ το βλεμμα της προς εμενα το νοιωθω πολυ διαπεραστικο και ανησυχω για την ακεραιοτητα μου!Τι βλεμμα ειναι αυτο;Νοιωθω πως με γδυνει...Τρομαζω στην ιδεα τι αλλο μπορει να μου κανει εαν εχει τετοιο βλεμα απεναντι μου,καθως ειναι ηδη ημιγυμνη!

Μαλλον θα την καταγγειλω για βιασμο,κατα κει παει η δουλεια ?
Αν το εκανες αυτο ολοι οι φεμινιστες θα σε εστειναν στον τοίχο και θα σου λεγαν τι πιο φυσιολογικο να κανει μια γυναικα.
Δεν βγαζεις ακρη με δαυτους

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Το κατάλαβα ρε εσύ,αλλά επειδή μιλάμε για τον Σαντ το είπα.

Καλα ναι ,εχεις δικιο. Τι φταει η κοπελα μετα απο αυτο σοκ να δει και τονSadman μπροστα της; Σιγουρα θα ηταν πολυ μεγαλο το σοκ. Πως να το ξεπερασει.Μην σου πω οτι και ο Sad αν την εβλεπε στο μισο μετρο,θα την εβγαζε και αυτος εξω.
:grin::grin::grin:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
παντως οφειλουμε να ομολογησουμε οτι ο τυπος ειχε γουστο....
εδω το αλλο του θυμα :
"Μόλις πλησιάσαμε..." περιγράφει το κορίτσι
Αυτές πλησίασαν να δουν τι στο καλό κάνει αυτός εκεί ο οδηγός στο αμάξι
Θα μπορούσε και να έπλεκε
Τα ψιλοήθελε ο κωλαράκος τους :tooth:
Όσο για τον άλλο το μαλάκα τί κόλλημα να αυνανίζεται σε δημόσια μέρη ή στο αμάξι
Θα τον παραδεχτώ αν αυνανιστεί σε ποδήλατο εν κινήσει
"Κοιτάξτε κορίτσια!Χωρίς χέρια!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom