Νέα

Φοιτητής Πολυτεχνείου πήρε στο κυνήγι γκόμενα με την πούτσα έξω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 795
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φταίει που έχουν κλείσει τα μπουρδελα;

• Φυσικά, τους έχει βαρέσει τους περισσότερους η αγαμία.

Ψήφοι: 45 19,4%
  • Μπα, πάντα υπάρχουν αυτοί οι ψυχάκιες

Ψήφοι: 147 63,4%
  • Φταίει η γκόμενά που βγαίνει σα το ξεκωλο κ προκαλεί

Ψήφοι: 40 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.758
Πόντοι
2.606
καταλαβαίνεις ότι είσαι μαλάκας ολκής έτσι?
κάθε πότε πρέπει να στο υπενθυμίζω, αρχίζω να έχω πρόβλημα με τις δουλειές...
κανονικά θες εισαγγελέα και μόνο για αυτά που λες.
σιχαμεροί τύποι - μπούληδες σαν και σένα έχουν δημιουργήσει όλες αυτές τις παπαριές και τις υπερβολές των φεμινιστριων...
τυπε,μηπως ετυχε να διαβασεις σχολια στο νημα μπεκατωρου???

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.387
Πόντοι
2.356
μπαζει γενικα η ιστορια ομως απο την μακιγιερ/σοπρανο. χωρις να της μιλησει μεσα στα σκοταδια απλα την ακολουθησε. πως την ειδε την τσαπου μεσα στα σκοταδια οταν ουτε καν στο φως και την καμερα ειναι ευδιακριτο? μηπως ηθελε και το περασε για πουτσα που γυριζε τετοια ωρα?

πως ξερουμε οτι αυτο που φαινεται στη φωτο δεν ειναι το κορδονι απο τη βερμουδα του ( οπως στην αντιστοιχη φωτο με την ΕΛΑΣ δεν ηταν οπλο αλλα γαντια )

αν ηθελε να επιτεθει θα ετρεχε να την προλαβει. αυτος απλα ακολουθησε και θα στεκοταν στην πορτα επιμενοντας...

"Δεν μου μίλησε καθόλου. Δεν μου απηύθυνε τον λόγο. Με ακολούθούσε 300 μέτρα απο τη στάση τράμ Αιγαίου απο την μέχρι το σπίτι μου που είναι κοντά στην Εφέσου. Μπηκα γρήγορα μέσα όμως φάνηκε να επιμένει."

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.369
Πόντοι
1.056
Όταν αντιλαμβάνομαι κάποιον να με ακολουθεί, δε μπορώ να ξέρω αν θέλει να με κλέψει, να με σκοτώσει, να με βιάσει ή αν θέλει απλώς να μου προσφέρει μύγδαλα! Εκ των υστέρων, φαίνεται πως η σοπράνο δεν διέτρεξε κάποιον κίνδυνο να βιαστεί. Όχι ότι μπορούμε να το αποκλείσουμε βέβαια. Όφειλε λοιπόν να απευθυνθεί στην αστυνομία. Αν κατάλαβα καλά, η πρώτη της κίνηση ήταν να κρεμάσει τον τύπο στα μανταλάκια των social media κι όχι να πάει το βίντεο στην αστυνομία. "Για να προστατέψει άλλες κοπέλες" θα μας πει! "Για να κάνει το κομμάτι της στα social και να ανεβάσει τους fοllowers" λέω εγώ.
Νομίζω ότι ταυτόχρονα έκανε και την καταγγελία στην αστυνομία και ανέβασε το βίντεο στο Facebook. Βέβαια το βιντεάκι στο facebook ήταν αχρειαστο αφού η αστυνομία τον βρήκε πολύ γρήγορα (εκτός αν το ίδιο το βιντεάκι "βοήθησε" τους αστυνομικούς να τον βρουν πιο γρήγορα).

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.369
Πόντοι
1.056
Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι κοπέλα και σε ακολουθεί κάποιος με την πουτσα έξω για αρκετά μέτρα μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού σου (και να προσπαθεί να μπει και μέσα) είναι αρκετά φοβιστικο θα έλεγα.
μπαζει γενικα η ιστορια ομως απο την μακιγιερ/σοπρανο. χωρις να της μιλησει μεσα στα σκοταδια απλα την ακολουθησε. πως την ειδε την τσαπου μεσα στα σκοταδια οταν ουτε καν στο φως και την καμερα ειναι ευδιακριτο? μηπως ηθελε και το περασε για πουτσα που γυριζε τετοια ωρα?

πως ξερουμε οτι αυτο που φαινεται στη φωτο δεν ειναι το κορδονι απο τη βερμουδα του ( οπως στην αντιστοιχη φωτο με την ΕΛΑΣ δεν ηταν οπλο αλλα γαντια )

αν ηθελε να επιτεθει θα ετρεχε να την προλαβει. αυτος απλα ακολουθησε και θα στεκοταν στην πορτα επιμενοντας...

"Δεν μου μίλησε καθόλου. Δεν μου απηύθυνε τον λόγο. Με ακολούθούσε 300 μέτρα απο τη στάση τράμ Αιγαίου απο την μέχρι το σπίτι μου που είναι κοντά στην Εφέσου. Μπηκα γρήγορα μέσα όμως φάνηκε να επιμένει."
Ο ίδιος πάντως ομολόγησε ότι το έχει βίτσιο οπότε βλέπει ωραία κοπέλα να θέλει να την πλησιάζει με την πουτσα έξω :confused:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Ποιο μέλος του μπου ειναι τελικά ο σάτυρος ;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.369
Πόντοι
1.056
παντως οφειλουμε να ομολογησουμε οτι ο τυπος ειχε γουστο....
εδω το αλλο του θυμα :
Όντως είχε γούστο ο τύπος. Τι τον πέρασες; Για κανέναν ανώμαλο; :confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.861
Πόντοι
216

Συνημμένα

• s.png
    s.png
    530,9 KB · Εμφανίσεις: 77

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
όχι γιατί να τα κατακρίνει, εμείς δεν είμαστε αυτοί που περιμένουμε να δούμε λίγο κώλο και βυζί?
γιατί να διαμαρτύρεσαι?
κάποτε ψάχναμε κανένα περιοδικό μπας και δούμε ρώγα και λέγαμε ότι στην ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα και περιμέναμε πότε θα έρθουν οι τουρίστριες να βγάλουν έξω βυζί, και τώρα που το έχεις από τις ελληνίδες τις βρίζεις?

στην πραγματικότητα λες:
γιατί να μας δείχνουν τα πάντα και να μη μας τα δίνουν κιόλας, έτσι απλά γιατί εμείς γουστάρουμε, όποτε γουστάρουμε...
σου έχω νέα φίλε, δε ζούμε στις σπηλιές πλέον ΕΥΤΥΧΩΣ

σεξουαλική παρενόχληση γίνεται όταν εκφραστεί χυδαία ο άντρας ή προβεί σε χυδαίες πράξεις, όχι όταν κάνει την κίνησή του όπως πρέπει (με τα όποια αποτελέσματα).

καταπίεση πάλι εννοείς το γεγονός ότι βλέπεις και δεν "έχεις" κατά (τη δική σου και μόνο) βούληση...
έλεος.
σας έχω κι ένα "νέο". αν κάθε γκόμενα που βλέπατε και γουστάρατε σας καθόταν αυτομάτως, σύντομα όλο αυτό θα ήταν βαρετό, πολύ βαρετό.
το παιχνίδι μέχρι να ρίξεις τη γυναίκα ειναι εξίσου συναρπαστικό με το ίδιο το γαμήσι.
ξυπνήστε

άσχετο, ακαταλαβίστικο.
κι εδώ υποβόσκει το παράπονο κι η κλάψα "γιατί να τις βλέπω στο ινστα και στο fb και να μην τις γαμάω κιόλας θέλουν δε θέλουν".
τραγικό.
απαράδεκτο.
"βρέξτε κώλο", κάντε παιχνίδι και από γυναίκες για να ρίξτε στο κρεβάτι είναι γεμάτος ο κόσμος.
σε σύγκριση δε με 3 δεκαετίες πριν έχει - κυριολεκτικά - γίνει η θάλασσα γιαούρτι στην ελλάδα.
το πήδημα είναι σπορ που θέλει αυτοπεποίθηση, να μην είσαι μαλάκας, να προσέχεις τον εαυτό σου (δε χρειάζεται να είσαι ρουβάς) και να ξέρεις να μιλάς. εννοείται βοηθάει και το να μπορείς να ξοδέψεις αλλά ΔΕΝ είναι το βασικότερο, ειδικά αν είσαι κάτω από 42.
αυτά και από γκόμενες όσες θες.

αλλιώς υπάρχουν και κολ γκιρλ και μπουρδέλα.
πάτε εκεί και σταματήστε τις κλάψες
Α ααψαχαχαχαχα ρε μαλακα και ποιος σου ειπε εσενα οτι θελουμε να χρονοτριβουμε με τη καθε μια κοκοτα?
Τι παιχνιδι και αρχιδιες μας λες ρε μαλακοβιε φεμινιστη με το ροζ στρινγκ.
Εμεις οι βετερανοι θελουμε απλα πραγματα,την ειδαμε μας αρεσε μας εκατσες ολα σε χρονο ντε τε και χωρις καμια σπαταλη χρονου χρηματος και ενεργειας.
Αν εστω 2 απο τα 3 σπαταλισουμε ειναι ντριστροκτ για τον αντρα.
Εγω γι αυτο επαψα να ασχολουμαι με τις εξωτερικες γκομενες,αγοραιος ερωτας και ξερο ψωμι,παω πηδαω φευγω.οχι να γνωρισω μια να αρχιζοθμε τις εξοδους να σπαταλαω χρονο χρημα ενεργεια να λεω μαζι της ασυναρτητα πραγματα για να μου κατσει σε 15 20 η ενα μηνα.
Ενω με λιγο χρημα στους οικους πηδαω οποια μου αρεσει,εγω διαλεγω εγω πληρωνω.
Εγω τωρα πια δεν ασχολουμαι με εξωτερικες και οταν ανοιξουν οι οικοι τελος μια ζωη στα τσαρδια και ολο το κεα καταθεση.
Τις εξωτερικες τις χαριζω σε εσας τους αγαπουλιδες

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.716
Πόντοι
2.356
Πάντως, όσοι ανδρωθήκαμε στη Φυλής και στο Μετάξι πάντα έχουμε να πούμε σε κάθε 22χρονο έγκαυλο να πηγαίνει στα μπουρδέλα. Δεν είναι κακό. Φυσικά δεν εξετάζω τον ψυχισμό κανενός καθώς δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά όπως φαίνεται ήταν ένας τύπος που με λάθος τρόπο χρησιμοποίησε τον σεξουαλισμό του. Δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Θ αέπρεπε
Νομίζω ότι ταυτόχρονα έκανε και την καταγγελία στην αστυνομία και ανέβασε το βίντεο στο Facebook. Βέβαια το βιντεάκι στο facebook ήταν αχρειαστο αφού η αστυνομία τον βρήκε πολύ γρήγορα (εκτός αν το ίδιο το βιντεάκι "βοήθησε" τους αστυνομικούς να τον βρουν πιο γρήγορα).
Η αστυνομία τον βρήκε λόγω δημοσιότητας που πήρε το θέμα. Όπως μου έχει πει έμπειρος αξιωματικός η αστυνομία βρίσκει εύκολα όταν υπάρχουν πολλοί πληροφοριοδότες. Αυτό έγινε και στη περίπτωση του βιτριολιού. Ούτε η ίδια η τύπισσα πίστευε την διάσταση που θα πάρει το θέμα. Την πιάσανε λόγω πληροφοριών απλών πολιτών. Ο κόσμος, κακά τα ψέματα βοηθάει πάρα πολύ στις εξιχνιάσεις. Όταν ένα θέμα πάρει δημοσιότητα βοηθάει ο κόσμος. Εκτός αν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο όπως δολοφονίες δημοσιογράφων, μαφιόζων μεταξύ τους, ξεκαθαρίσματα κλπ. Εκεί πολλά μέρη είναι σφίγγες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.758
Πόντοι
2.606
Μια χαρα τι παλευω τυπακι,γιατι με ρωτας?διαφωνεις?
Διαφωνω καθετα...για την ακριβεια πιστευω ακριβως το αντιθετο,πως οσοι δεν σεβονται τις γυναικες και τους συνανθρωπους τους γενικα ,ειναι βαρεμενοι και κουβαλαν τεραστια ψυχολογικα !

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Διαφωνω καθετα...για την ακριβεια πιστευω ακριβως το αντιθετο,πως οσοι δεν σεβονται τις γυναικες και τους συνανθρωπους τους γενικα ,ειναι βαρεμενοι και κουβαλαν τεραστια ψυχολογικα !
Τις γυναικες τις σεβομαστε τις πο@τανοψυχες οχι και φυσικα τους μο@νοδουλους που υπερασπιζονται τις πο@τανοψυχες

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
Ψυχακιας , πηγε να κανει οτι κανουν στις τσοντες ... ενοω που ειναι μερικοι με καμερα και καλα ψαρευουν κοπελες απο το δρομο αλλα ειναι fake αυτο ειναι ηθοποιοι οχι κανονικες κοπελες εκει την πατησε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτη ειναι γνωμη δικη σου τυπε.
Γιατι να σεβομαστε τις γυναικες?αν μας σεβονται αυτες θα τις σεβομαστε και εμεις ετσι παει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.853
Πόντοι
6.030
Η soprano σαφώς ανώτερη μάπα όμως.
Εχεις δικιο αδελφε. Η soprano αξιζει παραπανω. Μετα απο αυτο μηπως της προτειναμε να της κανουμε ενα bukkake. Θα στειλουμε τον sadman να της πει "Γεια σου! Ειμαστε απ το bourdela.com. Πως θα σου φαινοταν η ιδεα να μας κατσεις για ενα καλο bukkake? Αν σε ψηνει και παρτουζιτσα ,μεσα ειμαστε"
Θα ηθελα να δω τη φατσα της απο μια μερια
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.168
Πόντοι
27.261
Ψυχακιας , πηγε να κανει οτι κανουν στις τσοντες ... ενοω που ειναι μερικοι με καμερα και καλα ψαρευουν κοπελες απο το δρομο αλλα ειναι fake αυτο ειναι ηθοποιοι οχι κανονικες κοπελες εκει την πατησε
απο εκει ξεκιναει η μαλακια τους και το μηδαμινο μυαλο που εχουν.
νομιζουν οτι η πραγματικοτητα ειναι ισυδυναμη με τις τσοντες που βλεπουν και πιστευουν οτι μπορει να κανουν τα ιδια με οποιαδηποτε.
εχουν καει απο το πολυ :jerking2:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
Αυτη ειναι γνωμη δικη σου τυπε.
Γιατι να σεβομαστε τις γυναικες?αν μας σεβονται αυτες θα τις σεβομαστε και εμεις ετσι παει.
σωστα, ο σεβασμος κερδιζεται.
οποιος εχει απλα την απαιτηση να ον σεβονται ειναι μαλακας

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τυποι,μολις ανεβασα στο λογαριασμο μου στο fb,πως καθως πηγαινα ν αραξω στο μπιτσομπαρο,απο πισω μου μια κοπελα πολυ προκλητικα ντυμενη,καθως ξαπλωσα στην ξαπλωστρα και παραγγειλα φρεντο εσπρετσιο,η κοπελα εκατσε ακριβως πισω μου,ξεντυθηκε,εμεινε χαμηλα με το μαγιο και επανω αφου αφαιρεσε τον στηθοδεσμο της εμεινε τσιτσιδη καθως κ το βλεμμα της προς εμενα το νοιωθω πολυ διαπεραστικο και ανησυχω για την ακεραιοτητα μου!Τι βλεμμα ειναι αυτο;Νοιωθω πως με γδυνει...Τρομαζω στην ιδεα τι αλλο μπορει να μου κανει εαν εχει τετοιο βλεμα απεναντι μου,καθως ειναι ηδη ημιγυμνη!

Μαλλον θα την καταγγειλω για βιασμο,κατα κει παει η δουλεια ?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Ουτε καν αυτοι δεν πετανε την πουτσα τους εξω.
Υπαρχει παντα ενα σεναριο πριν.
Αυτος βιαστηκε οχι απλα να παιξει σε τσοντα που δεν ειχε οργανωσει το καστ του πηγε και στο ψητο κατευθειαν και με πεσμενη ψωλη.

Το μαλακα να πουμε

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Τυποι,μολις ανεβασα στο λογαριασμο μου στο fb,πως καθως πηγαινα ν αραξω στο μπιτσομπαρο,απο πισω μου μια κοπελα πολυ προκλητικα ντυμενη,καθως ξαπλωσα στην ξαπλωστρα και παραγγειλα φρεντο εσπρετσιο,η κοπελα εκατσε ακριβως πισω μου,ξεντυθηκε,εμεινε χαμηλα με το μαγιο και επανω αφου αφαιρεσε τον στηθοδεσμο της εμεινε τσιτσιδη καθως κ το βλεμμα της προς εμενα το νοιωθω πολυ διαπεραστικο και ανησυχω για την ακεραιοτητα μου!Τι βλεμμα ειναι αυτο;Νοιωθω πως με γδυνει...Τρομαζω στην ιδεα τι αλλο μπορει να μου κανει εαν εχει τετοιο βλεμα απεναντι μου,καθως ειναι ηδη ημιγυμνη!

Μαλλον θα την καταγγειλω για βιασμο,κατα κει παει η δουλεια ?
Αστυνομος ΜπενοΒγεκας στις υπηρεσιες σας
Αναφερατε τοποθεσια και θα ρθουμε με σηκωμενα γκλοπς και χειροπεδες να αποκαταστησουμε δικαιοσυνη :tooth: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom