politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Εγώ πάντα λογικά μιλούσα.
Οχι πάντα.
Γιατί μιλάς φανατισμένα. Γενικώς.
Ακόμη και εδώ, που σχολιάζουμε χαλαρά τη μαλακία του μαλάκα που μαλακίστηκε, καταλήγεις να χαίρεσαι για θανάτους.
Ε, αυτό σε απομακρύνει από την λογική.
ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ;;;;
Απλά η ηλιθιομάρα έχει κυριαρχήσει σε αυτή τη χώρα, με τη βοήθεια της αναρχοαριστεράς
και τον ομοφυλόφιλων.
Όπως π.χ. ψήφισαν άλλο νόμο ....
ΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ...
Αν ένας μαλάκας δηλαδή πατήσει μια γριά με τρία εγγόνια πάνω στο πεζοδρόμιο ,
πηγαίνοντας με 180 χλμ/ώρα στο κέντρο της πόλης
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, δεν τρέχει τίποτε.
Αν έχει πιεί ξύδια όμως, πάει ισόβια !
ΜΑς πειράζει αν είναι μεθυσμένος.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ .
Αν είναι ξεμέθυστος και πηγαίνει με 200 μπροστά στα σχολεία και πατάει παιδιά πάνω στα πεζοδρόμια
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ , ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...
μην ξεχνάμε ότι ο οδηγός του οασα που πάτησε 5 άτομα ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ, αθωώθηκε !!!!! Ούτε 1 μέρα φυλακή.
Ούτε 1 μέρα ποινή.
Ο άλλος που έχυσε ... 10 μήνες !!!!!
Εδώ τα ανακατεύεις όλα γλυκά για να φτάσεις στο συμπέρασμα που έχεις προαποφασίσει.
Οτι η Δικαιοσύνη είναι μπουρδέλο επειδή καταδικάζει μεθυσμένους και απαλλάσει νηφάλιους οδηγούς.
Τις συγκεκριμένες υποθέσεις δεν τις ξέρω, μπορώ όμως να φανταστώ πολλούς λόγους που οδηγούν σε τέτοιες αποφάσεις.
Ο νηφάλιος οδηγός του ΟΑΣΑ είχε όχημα κατάλληλο/συντηρημένο; Μήπως υπήρχε μηχανική βλάβη;
Αν μπορέσει να εμβάλει τέτοιες αμφιβολίες ο δικηγόρος του μπορεί να γλιτώσει την καταδίκη.
Αντίθετα όταν είναι ντέφι από την σούρα ο άλλος τι θα ισχυριστεί; Οτι τον στράβωσε ο ήλιος από απέναντι;
Έχει πολλά κακά η δικαιοσύνη μας. Όχι όμως αυτά που λές.
Πάμε στο θέμα μας τώρα.
Συμφωνούμε οτι έγινε αδίκημα. Αν γίνονται και άλλα αδικήματα στον κόσμο, ακόμη και χειρότερα δεν αλλάζουν την γνώμη μου γι αυτό. Να πιαστούν και οι μεν και οι δε και να δικαστούν. Το ύψος της ποινής το συζητάω. Σε κάποιον μπορεί να φανεί πολύ, σε κάποιον λίγο. Εμένα μου φαίνεται Οκ. Είναι με αναστολή. Το ξεφτυλίκι μένει και ας ελπίσουμε να του έγινε μάθημα.
Εγώ λέω οτι ο νόμος είναι νόμος. Και έτσι ξεχωρίζω τις ενέργειες. Νόμιμες ή παράνομες. Αν ο νόμος (θεωρούμε οτι) είναι κακός τότε να πιέσουμε να αλλάξει.
Κατα την δική σου κρίση η ποινή είναι βαριά. Για να τεστάρουμε το υποκειμενικό κριτήριο:
Αν ο παραβάτης δεν ήταν Ελληνας φοιτητής αλλά Πακιστανός λαθρομετανάστης θα έλεγες το ίδιο;