Νέα

Φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εγώ πάντα λογικά μιλούσα.

Οχι πάντα.
Γιατί μιλάς φανατισμένα. Γενικώς.
Ακόμη και εδώ, που σχολιάζουμε χαλαρά τη μαλακία του μαλάκα που μαλακίστηκε, καταλήγεις να χαίρεσαι για θανάτους.
Ε, αυτό σε απομακρύνει από την λογική.

ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ;;;;

Απλά η ηλιθιομάρα έχει κυριαρχήσει σε αυτή τη χώρα, με τη βοήθεια της αναρχοαριστεράς
και τον ομοφυλόφιλων.

Όπως π.χ. ψήφισαν άλλο νόμο ....

ΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ...

Αν ένας μαλάκας δηλαδή πατήσει μια γριά με τρία εγγόνια πάνω στο πεζοδρόμιο ,
πηγαίνοντας με 180 χλμ/ώρα στο κέντρο της πόλης
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, δεν τρέχει τίποτε.

Αν έχει πιεί ξύδια όμως, πάει ισόβια !

ΜΑς πειράζει αν είναι μεθυσμένος.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ .
Αν είναι ξεμέθυστος και πηγαίνει με 200 μπροστά στα σχολεία και πατάει παιδιά πάνω στα πεζοδρόμια
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ , ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...

μην ξεχνάμε ότι ο οδηγός του οασα που πάτησε 5 άτομα ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ, αθωώθηκε !!!!! Ούτε 1 μέρα φυλακή.
Ούτε  1 μέρα ποινή.

Ο άλλος που έχυσε ... 10 μήνες !!!!!

Εδώ τα ανακατεύεις όλα γλυκά για να φτάσεις στο συμπέρασμα που έχεις προαποφασίσει.
Οτι η Δικαιοσύνη είναι μπουρδέλο επειδή καταδικάζει μεθυσμένους και απαλλάσει νηφάλιους οδηγούς.
Τις συγκεκριμένες υποθέσεις δεν τις ξέρω, μπορώ όμως να φανταστώ πολλούς λόγους που οδηγούν σε τέτοιες αποφάσεις.
Ο νηφάλιος οδηγός του ΟΑΣΑ είχε όχημα κατάλληλο/συντηρημένο; Μήπως υπήρχε μηχανική βλάβη;
Αν μπορέσει να εμβάλει τέτοιες αμφιβολίες ο δικηγόρος του μπορεί να γλιτώσει την καταδίκη.
Αντίθετα όταν είναι ντέφι από την σούρα ο άλλος τι θα ισχυριστεί; Οτι τον στράβωσε ο ήλιος από απέναντι;
Έχει πολλά κακά η δικαιοσύνη μας. Όχι όμως αυτά που λές.

Πάμε στο θέμα μας τώρα.
Συμφωνούμε οτι έγινε αδίκημα. Αν γίνονται και άλλα αδικήματα στον κόσμο, ακόμη και χειρότερα δεν αλλάζουν την γνώμη μου γι αυτό. Να πιαστούν και οι μεν και οι δε και να δικαστούν. Το ύψος της ποινής το συζητάω. Σε κάποιον μπορεί να φανεί πολύ, σε κάποιον λίγο. Εμένα μου φαίνεται Οκ. Είναι με αναστολή. Το ξεφτυλίκι μένει και ας ελπίσουμε να του έγινε μάθημα.

Εγώ λέω οτι ο νόμος είναι νόμος. Και έτσι ξεχωρίζω τις ενέργειες. Νόμιμες ή παράνομες. Αν ο νόμος (θεωρούμε οτι) είναι κακός τότε να πιέσουμε να αλλάξει.

Κατα την δική σου κρίση η ποινή είναι βαριά. Για να τεστάρουμε το υποκειμενικό κριτήριο:
Αν ο παραβάτης δεν ήταν Ελληνας φοιτητής αλλά Πακιστανός λαθρομετανάστης θα έλεγες το ίδιο;

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Οχι πάντα.
Ακόμη και εδώ, που σχολιάζουμε χαλαρά τη μαλακία του μαλάκα που μαλακίστηκε, καταλήγεις να χαίρεσαι για θανάτους.

Εδώ τα ανακατεύεις όλα γλυκά για να φτάσεις στο συμπέρασμα που έχεις προαποφασίσει.
Οτι η Δικαιοσύνη είναι μπουρδέλο επειδή καταδικάζει μεθυσμένους και απαλλάσει νηφάλιους οδηγούς.
Τις συγκεκριμένες υποθέσεις δεν τις ξέρω, μπορώ όμως να φανταστώ πολλούς λόγους που οδηγούν σε τέτοιες αποφάσεις.
Ο νηφάλιος οδηγός του ΟΑΣΑ είχε όχημα κατάλληλο/συντηρημένο; Μήπως υπήρχε μηχανική βλάβη;
Αν μπορέσει να εμβάλει τέτοιες αμφιβολίες ο δικηγόρος του μπορεί να γλιτώσει την καταδίκη.
Αντίθετα όταν είναι ντέφι από την σούρα ο άλλος τι θα ισχυριστεί; Οτι τον στράβωσε ο ήλιος από απέναντι;

Πάμε στο θέμα μας τώρα.
Συμφωνούμε οτι έγινε αδίκημα. Αν γίνονται και άλλα αδικήματα στον κόσμο, ακόμη και χειρότερα δεν αλλάζουν την γνώμη μου γι αυτό. Να πιαστούν και οι μεν και οι δε και να δικαστούν. Το ύψος της ποινής το συζητάω. Σε κάποιον μπορεί να φανεί πολύ, σε κάποιον λίγο. Εμένα μου φαίνεται Οκ. Είναι με αναστολή. Το ξεφτυλίκι μένει και ας ελπίσουμε να του έγινε μάθημα.

Εγώ λέω οτι ο νόμος είναι νόμος. Και έτσι ξεχωρίζω τις ενέργειες. Νόμιμες ή παράνομες. Αν ο νόμος (θεωρούμε οτι) είναι κακός τότε να πιέσουμε να αλλάξει.

Κατα την δική σου κρίση η ποινή είναι βαριά. Για να τεστάρουμε το υποκειμενικό κριτήριο:
Αν ο παραβάτης δεν ήταν Ελληνας φοιτητής αλλά Πακιστανός λαθρομετανάστης θα έλεγες το ίδιο;

Πέστα χρυσόστομε. Αν ήταν Πακιστανός που τόλμησε να εκτονωθεί στην ιερήν πλάτην της Ελληνίδος κορασίδος, τότε στο απόσπασμα το απόβρασμα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
α. πολύ τεστοστερόνη...
β. δλδ με αυτή τη λογική οι γυναίκες (που ο οποισδήποτε άντρας μαντεύει ότι τίποτα δεν τον περιμένει μαζί τους γιατί απλά είμαστε δυνατότεροι) να περιμένουν βιασμούς, χυσίματα, σφαλιάρες κοκ αν βγουν από το σπίτι ασυνόδευτες από "αρσενικό"...

Τυπε η μισανθρωπια ειναι σοβαρη παθηση να ξες....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μαθε να μιλας λιγο πιο καλα για τα παιδια του κοσμου ..γιατι απο τα γραφομενα σου νιωθω οτι δικα σου παιδια δεν εχεις και μακαρι να μην κανεις ποτε..

καποια παιδια τιμανε τα λεφτα που στελνουν οι γονεις τους και πανε στις βιβλιοθηκες και στις σχολες τους με μοναδικο σκοπο και στοχο ενα πτυχιο που θα τα βοηθησει να προχωρησουν στη ζωη

τραβα να ριξεις κανενα πουτσο να σου φυγουν τα χοντρα γιατι εχουν αρχισει να εισχωρουν μεσα στο σαπιο κεφαλι σου....

αν και να σου πω την αληθεια με το χαρακτηρα που εχεις αμφιβαλω εαν θα σε δεχτει καμμια εστω και με πληρωμη...εγω παντως δευτερο ραντεβου με κατι τετοια γουρουνια δεν κανω
καιρό είχα να σε πετύχω να γράφεις αλλά ειλικρινά χαίρομαι που δεν έχεις σταματήσει να τα λες κ να τα χώνεις χύμα
Γι'αυτό σε γουστάρω
:wanker: :2funny:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
όντως
οι περιπτώσεις του φυλλόβιου και του βαν νόρντεν χρήζουν σοβαρής εξέτασης...

Ίσως να μην απέχουν και πολύ από το να τους οδηγήσει ο μισογυνισμός τους να γίνουν και serial killer σαν τον Κύπριο Καραβανά.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Το παλικάρι δε έπρεπε να το έχουν αφήσει ελεύθερο έστω με αναστολή.
Έπρεπε κατ ευθείαν να το κλείσουν σε ψυχιατρείο για θεραπεία.
Είναι εμφανώς ψυχικά διαταραγμένο και θα κάνει χειρότερα.

Τώρα όσοι υποστηρίζουν ότι δεν έκανε και τίποτα τρομερό ας φανταστούν τον εαυτό τους στη θέση της κοπέλας και να προσπαθήσουν να βάλουν τις σκέψεις τους σε τάξη. Αν δεν τα καταφέρουν πρέπει να ζητήσουν τη βοήθεια ειδικών...   

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Καλά ρε παίδες ψάχνετε λογική στον καθυστερημένο το Φυλοβιο?

Σκατοψυχος και καταπινατος είναι. Μια τελειωμένη πουστρα είναι που η ζωή τον πάει πιπα κωλο και το παίζει μαγκακος του πληκτρολογιου.

Γραφτε τον στα αρχιδια σας τον καταπινατο :gay:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

ΕΧΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΑ ;;;;;;;;;

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, για να είναι στο αναγνωστήριο , ήταν συμφοιτητής της !
Οπότε και πάλι , είναι πιο light το περιστατικό , από το να ... την έχυνε ένας μαλάκας στο δρόμο ...
ή στο τρένο .... ή σε καμιά ερημιά ....

ΓΙΑΤΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ....

Αλλά βρήκαν έναν ΜΑΛΑΚΑ και τον ξέσκισαν , για να το παίξουν αυστηροί !!!!!!

10 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ....

Στον Παπακωνσταντίνου , είχαν βάλει 12 !!!!!!!!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Θα βρεις και άλλες ηλιθιες δικαιολογίες;Ξεφτιλίζεσαι

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καλά ρε παίδες ψάχνετε λογική στον καθυστερημένο το Φυλοβιο?

Σκατοψυχος και καταπινατος είναι. Μια τελειωμένη πουστρα είναι που η ζωή τον πάει πιπα κωλο και το παίζει μαγκακος του πληκτρολογιου.

Γραφτε τον στα αρχιδια σας τον καταπινατο :gay:

Σε έχω ξεκωλιάσει πολύ στο παρελθόν ;;;
Δεν καμαρώνεις ;;;
Μεγάλη τιμή να είσαι λακογαμημένος !

Η απαξίωση στους ... gay ;
Ομοφοβικός είσαι ;;;
Μήπως είσαι ... ναζί ;;;;

Τον barock δηλαδή που πιπώνει κόσμο στα σινεμά ;;;; Τον απαξιώνεις ;;;

Μπα ..... αφού είσαι κλωνος του !!!!!!!!

Αβράμη !!!!!!!!

welcome back !!!!!!!!

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Σε γράφω στα αρχιδια μου καθυστερημένε ψευτο-μαγκα του πληκτρολογιου με IQ χιμπατζή.

Βούλωσε το τώρα, μη μου απευθυνθείς ξανά γιατί θα σε ξεφτυλισω τρύπιε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
κι εγώ εχω light σπέρμα με χαμηλά λιπαρά, αλλά δεν το ρίχνω σε κοριτσάκια  :S
τι μας λες ρε φίλε τώρα.
ΣΥΝΕΛΘΕ. παραδέξου ότι είπες μαλακίες και κόφτο επιτέλους

Υπομονή κάνω τύπε.
Σε λίγο καιρό ξέρεις τι θα παθαίνουν οι διάφορες πολιτικά ορθές παρθενοπιπίτσες ;;;
Κάτσε να βολευτούν μερικές χιλιάδες λάθροι σε όλες τις πόλεις.

Δεν θα κυκλοφορεί καμία μόνη.
Θα της κάνουν τον κώλο κόσκινο .

Η αντιμετώπιση του ΜΑΛΑΚΑ και η ποινή , ήταν τραγική.
Και προκλητική.
Αν ήταν αλλοδαπός, δεν θα καταδικαζόταν.
Προφανώς επειδή ήταν έλληνας, τον ξέσκισαν .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
και καταρχάς ξεκώλα και διέκρινε τη διαφορά μεταξύ αξιόποινης/ψυχασθενικής ενέργειας από έναν μαλάκα, και προσφυγικού/λαθρομεταναστευτικού ζητήματος. μην τα κάνεις αχταρμά στο κεφάλι σου...

καταρχάς ... δεν μιλάω για το προσφυγικό αυτό καθαυτό !!!!!!
αλλά για το τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι μαυριδεροί καβλιάρηδες
όταν αρχίσουν να βολτάρουν σε όλες τις βλαχοπόλεις ........

γιατί κανείς δεν δουλεύει και παίρνουν 600 το μήνα μισθό ....

σε λίγο καιρό που θα "βολευτούν" τα ξαναλέμε για το μαλάκα ....

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ .... ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ,
δεν νοιώθει οίκτο για το μαλάκα ;;;;;;;;;

Δεν σκέφτεστε που μπορεί να τον οδηγήσει η απόγνωση από τη διαπόμπευση ;;;;;

Το τι μπορεί να αγοράσει από το παζάρι στο σχιστό .... ή από κανένα μαγαζάκι στο μενίδι/ασπρόπυργο ;;;;

Τον τύπο , τον αφάνισαν .

Νοιώθω σχεδόν σίγουρος .... ότι θα ξαναβρεθεί σε δικαστήριο εκεί που τον έφτασαν ....
και όχι για ... ΜΑΛΑΚΙΑ ....

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ πάντα λογικά μιλούσα.

ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ;;;;

Απλά η ηλιθιομάρα έχει κυριαρχήσει σε αυτή τη χώρα, με τη βοήθεια της αναρχοαριστεράς
και τον ομοφυλόφιλων.

Όπως π.χ. ψήφισαν άλλο νόμο ....

ΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ...

Αν ένας μαλάκας δηλαδή πατήσει μια γριά με τρία εγγόνια πάνω στο πεζοδρόμιο ,
πηγαίνοντας με 180 χλμ/ώρα στο κέντρο της πόλης
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, δεν τρέχει τίποτε.

Αν έχει πιεί ξύδια όμως, πάει ισόβια !

ΜΑς πειράζει αν είναι μεθυσμένος.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ .
Αν είναι ξεμέθυστος και πηγαίνει με 200 μπροστά στα σχολεία και πατάει παιδιά πάνω στα πεζοδρόμια
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ , ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...

μην ξεχνάμε ότι ο οδηγός του οασα που πάτησε 5 άτομα ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ, αθωώθηκε !!!!! Ούτε 1 μέρα φυλακή.
Ούτε  1 μέρα ποινή.

Ο άλλος που έχυσε ... 10 μήνες !!!!!
σωστος

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Οχι πάντα.

Πάμε στο θέμα μας τώρα.

να μην το οδηγουσε αφου υπυρχε βλαβη μονο εκεινη τη στιγμη υπηρχε βλαβη?

αν ητανε πακιστανος θα ειχε χαμηλοτερη ποινη εξαντλησαν την αυστηροτητα πανω στν ελληνα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
ΕΧΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΑ ;;;;;;;;;

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, για να είναι στο αναγνωστήριο , ήταν συμφοιτητής της !
Οπότε και πάλι , είναι πιο light το περιστατικό , από το να ... την έχυνε ένας μαλάκας στο δρόμο ...
ή στο τρένο .... ή σε καμιά ερημιά ....

ΓΙΑΤΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ....

Αλλά βρήκαν έναν ΜΑΛΑΚΑ και τον ξέσκισαν , για να το παίξουν αυστηροί !!!!!!

10 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ....

Στον Παπακωνσταντίνου , είχαν βάλει 12 !!!!!!!!!!

Σε ρωτάω αν ήταν Πακιστανός λαθρομετανάστης, μου λες δεν συχνάζουν στην βιβλιοθήκη.
Σε ρωτάνε αν ήταν η μάνα ή η γυναίκα σου, λες η δικιά σου ξέρει μποξ.
Έτσι δεν γίνεται κουβέντα Λάκη.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
να μην το οδηγουσε αφου υπυρχε βλαβη μονο εκεινη τη στιγμη υπηρχε βλαβη?

αν ητανε πακιστανος θα ειχε χαμηλοτερη ποινη εξαντλησαν την αυστηροτητα πανω στν ελληνα
Πάντως, το έγραψα και λίγες σελίδες πριν, για ένα περιστατικό την Άνοιξη που αφορούσε έναν αλλοδαπό (νομίζω Πακιστανό) ο οποίος την έπαιζε απέξω από ένα Λύκειο, ο αλλοδαπός έφαγε ακριβώς την ίδια ποινή (τη μέγιστη για το συγκεκριμένο αδίκημα) που έφαγε και ο Έλληνας φοιτητής. Απλώς εκείνο το περιστατικό δεν πήρε τόση δημοσιότητα. Με το περιστατικό του φοιτητή ασχολήθηκαν όλες οι μεσημεριανές και κουτσομπολιστικες εκπομπές, τους φάνηκε φαίνεται πιο "πιπεράτο". Αλλά και στην μια περίπτωση και στην άλλη, κάτι δεν "πάει καλά" στα μυαλά των δραστών.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οποιος πατερας στελνει την κορη του να σπιυδασει τη στελνει να γ;μηθει να παρτουζωθει και να τη γεμισουν χυσια ενας σωρος μαντραχαλαδες. Λιγο απροσκλητο χυσι στην πλατη σας πειραξε υποκριτες; Αν ηταν η κορη μου δε θα με πειραζε καθολου. Θα ηταν σα να μου λεει οτι την τσιμπησαν εντομα στην κατασκηνωση. Ετσι γινεται στις κατασκηνωσεις.

Ο νεαρός ήταν σε απελπισία και η πράξη του θεωρείται απόλυτα λογική...με τέτοιο καθεστώς!

Ήδη διάσημοι δικηγόροι αγωνιζόμαστε, για να οδηγήσουμε την νεαρά σε απολογία.

Δεν υπήρχαν μάρτυρες παρά μόνο καλοθελητές που έσυραν αυτό το γλυκό παιδί

σε προφορικές ποινές Σιβηρίας -λες κι ήταν ο Ζαχαριάδης- με λύσσα και κακία.

Είμαι περίεργος αν στην θέση του ήταν τυχαίο μέλος του σάιτ που αντί σπερματορουκέτας

εισέπραττε ροχάλα από γκόμενες ή πουτάνες, ποια θα ήταν η γνώμη των περισσότερων;

Μάλλον γέλιο και νέες ροχάλες! Ναι, δυστυχώς!

Αυτοί είμαστε Πήτερ!

Μουνόδουλοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom