tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Έννοια σου και ξέρω...
τιποτα απ όλα αυτά,θα πλήρωνα 2 αλβανους και θα ξερναγε το γαλα της πουτανας που τον γέννησε
Που να την ακουμπούσε .....τιποτα απ όλα αυτά,θα πλήρωνα 2 αλβανους και θα ξερναγε το γαλα της πουτανας που τον γέννησε
λαθος του...Που να την ακουμπούσε .....
Αν λύνεις έτσι τα θέματά σου Φύλαξε λεφτά φίλε γιατί εκεί έξω έχει πραγματικούς κινδύνους και θα χρειαστεί να δώσεις πολλά σε μπράβους!λαθος του...
από την στιγμή που υπαρχει ατιμωρησία ο μονος τρόπος είναι αυτός , το έμαθα από πολύ μικρός και φροντιζα πάντα να έχω λεφτά και γνωριμίες για παν ενδεχόμενοΑν λύνεις έτσι τα θέματά σου Φύλαξε λεφτά φίλε γιατί εκεί έξω έχει πραγματικούς κινδύνους και θα χρειαστεί να δώσεις πολλά σε μπράβους!
Σου έυχομαι κάτι τέτοιο να είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε εσένα , τους δικούς σου και όλο το κόσμο*
*πλην αμετανόητων αριστερών και λαθρολάγνων!
Έχεις τα δίκια σου!Σου εύχομαι ποτέ να μην σου χρειαστούν τα λεφτά και οι γνωριμίες σου προς αυτή τη κατεύθυνση !από την στιγμή που υπαρχει ατιμωρησία ο μονος τρόπος είναι αυτός , το έμαθα από πολύ μικρός και φροντιζα πάντα να έχω λεφτά και γνωριμίες για παν ενδεχόμενο
από την στιγμή που δεν πειράζω κάποιον,δεν θέλω να με πειράζουν,μετά δεν υπάρχει λύπηση για κανένανΈχεις τα δίκια σου!Σου εύχομαι ποτέ να μην σου χρειαστούν τα λεφτά και οι γνωριμίες σου προς αυτή τη κατεύθυνση !
Στο παραπάνω γελοίο περιστατικό πιστεύω θα καθάριζες και μόνος σου με μερικές φάπες ! Το παιδάκι θα έκλαιγε και θα τον λυπόσουν ...
Μετά από κάποιο διάστημα θα γελούσες μόνο που θα το σκεφτόσουν το περιστατικό μαζί με τη παρέα σου και τη κοπέλα την ίδια!
Τα υπόλοιπα είναι κομπλεξισμοι...
Κι όμως εδώ πέσαν μάσκες σήμερα με μέλη που φαινομενικά ήταν σοβαρά !Αφήστε τις παπαριες κι ελάτε Kman να μάθετε μπαλίτσα.
Σε πρώτη φάση δεν αναφέρεσαι σε εμένα διότι δεν επικροτώ την πράξη αλλά αποδοκιμάζω την αντίδραση με την κλήση της αστυνομίας στο σημείο και τη μη λύση του θέματος εξωδικαστικά!βλεπω οτι πολλοι επικροτουν την πραξη του μαλακα και φερνουν γελοιες δικαιολογιες για να υποστηριξουν τον μαλακα
ειναι οι γνωστες μπουρδες που λεει καποιος που τον πιανουν να κλεβει δυο πορτοκαλια απο τον κηπο καποιου και αμεσως λεει "ας πιασουν πρωτα αυτους που κλεβουν εκατομμυρια απο τον λαο και μετα ας μου πουν εμενα οτι κανω κακο"
τα πραγματα ειναι απλα ζουμε σε μια κοινωνια που εχει καποιους βασικους κανονες οταν οι κανονες παραβιαζονται τοτε υπαρχει τιμωρια αλλιως θα γινουμε ζουγκλα
δηλαδη αν ο νεαρος κατουρουσε αντι να εκσπερματισει αν εριχνε ενα χεσιμο ή απλα ενα κλασιμο στα μουτρα ρε αδερφε εστω μια απλη χλεμπα τοτε τι θα γινοταν;
Πιστεύω πως το περιστατικό θα μπορούσε να λήξει με γέλια και να πει η φοιτήτρια "πλήρωσε τώρα το καθαριστήριο"
Ούτε την έβλαψε ούτε την έθεσε σε κάποιο κίνδυνο! Ποιά η διαφορά από της να πετούσε νερό? Μόνο πως λερώνουν τα ρούχα! Καθαριστήριο και τέλος! Όλα τα υπόλοιπα είναι κομπλεξισμοί της ελλεινής και τρισάθλιας ελλεινίδας με όλο το υποκριτικό πιρφοριστάν μαζί της να σοκάρεται από την ..."αποτρόπαια" πράξη!
Ένα μεγάλο μπράβο στον εικοσάχρονο!
Eντάξει ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα......Σε πρώτη φάση δεν αναφέρεσαι σε εμένα διότι δεν επικροτώ την πράξη αλλά αποδοκιμάζω την αντίδραση με την κλήση της αστυνομίας στο σημείο και τη μη λύση του θέματος εξωδικαστικά!
Στο τελευταίο μέρος έχεις καλύτερα επιχειρήματα από τους άλλους του στυλ... τι θα έκανες αν ήταν κόρη σου!
Τότε η αντίδραση θα εξαρτηθεί από τη πρόθεση!
Μηπως, λεω μηπως...να το σταματουσες εδω γιατι το κάνεις χειροτερο? Ενταξει, ολοι εχουμε πει μαλακιες στη ζωη μας αλλά οταν το αντιληφθουμε κάνουμε και λιγο την πάπια για να ξεχασθειΣε πρώτη φάση δεν αναφέρεσαι σε εμένα διότι δεν επικροτώ την πράξη αλλά αποδοκιμάζω την αντίδραση με την κλήση της αστυνομίας στο σημείο και τη μη λύση του θέματος εξωδικαστικά!
Στο τελευταίο μέρος έχεις καλύτερα επιχειρήματα από τους άλλους του στυλ... τι θα έκανες αν ήταν κόρη σου!
Τότε η αντίδραση θα εξαρτηθεί από τη πρόθεση!
Διακρίνω μεγάλο μίσος αρκετών μελών για τον νεαρό που έχυσε την τύπισσα στην πλάτη.
ποια η αποψη σου για τον γιωργο χειμωνετο;Eντάξει ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα......
Σαν ποδηλάτης πίστας κάτι πήγε να κάνει αλλά τον πρέσσαραν όλες οι τεκνατζούδες οπότε δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο.ποια η αποψη σου για τον γιωργο χειμωνετο;
Δεν είναι περίεργο.
Πρόκειται για θαμώνες των τσοντοσινεμάσαν τον Αβράμηπου λιμπίζονται τα φλόκια που πήγαν χαμένα
και τα ήθελαν στο στόμα τους.