Νέα

Φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν λύνεις έτσι τα θέματά σου Φύλαξε λεφτά φίλε γιατί εκεί έξω έχει πραγματικούς κινδύνους και θα χρειαστεί να δώσεις πολλά σε μπράβους!
Σου έυχομαι κάτι τέτοιο να είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε εσένα , τους δικούς σου και όλο το κόσμο*

*πλην αμετανόητων αριστερών και λαθρολάγνων!

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Αν λύνεις έτσι τα θέματά σου Φύλαξε λεφτά φίλε γιατί εκεί έξω έχει πραγματικούς κινδύνους και θα χρειαστεί να δώσεις πολλά σε μπράβους!
Σου έυχομαι κάτι τέτοιο να είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε εσένα , τους δικούς σου και όλο το κόσμο*

*πλην αμετανόητων αριστερών και λαθρολάγνων!
από την στιγμή που υπαρχει ατιμωρησία ο μονος τρόπος είναι αυτός , το έμαθα από πολύ μικρός και φροντιζα πάντα να έχω λεφτά και γνωριμίες για παν ενδεχόμενο

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Έλα μωρέ μαλακες, λύσσα το κάνατε...

Οκ δεν είπαμε να πάει ισόβια ο μαλακακος, αλλά κάποια ποινή πρέπει να υπάρχει. Μυαλό θέλει? Αλλιώς θα την είχανε κάνει όλοι σφεντόνα και θα χυνανε στη μάπα κατά βούληση.

Κάτι παραπάνω ξέρει ο Νομοθέτης για τις ποινές που έχει προβλεψει. Όλοι έχουν άποψη για όλα σε αυτή τη χώρα...

Και στην τελική υπάρχουν χιλιάδες πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθούμε. Το θέμα το σήκωσαν κάτι σιτε του κωλου για να πάρουν κλικς από τους χιλιάδες φελλους ανά την επικράτεια.

Αφήστε τις παπαριες κι ελάτε Kman να μάθετε μπαλίτσα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
από την στιγμή που υπαρχει ατιμωρησία ο μονος τρόπος είναι αυτός , το έμαθα από πολύ μικρός και φροντιζα πάντα να έχω λεφτά και γνωριμίες για παν ενδεχόμενο
Έχεις τα δίκια σου!Σου εύχομαι ποτέ να μην σου χρειαστούν τα λεφτά και οι γνωριμίες σου προς αυτή τη κατεύθυνση !
Στο παραπάνω γελοίο περιστατικό πιστεύω θα καθάριζες και μόνος σου με μερικές φάπες ! Το παιδάκι θα έκλαιγε και θα τον λυπόσουν ...
Μετά από κάποιο διάστημα θα γελούσες μόνο που θα το σκεφτόσουν το περιστατικό μαζί με τη παρέα σου και τη κοπέλα την ίδια!
Τα υπόλοιπα είναι κομπλεξισμοι...

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Έχεις τα δίκια σου!Σου εύχομαι ποτέ να μην σου χρειαστούν τα λεφτά και οι γνωριμίες σου προς αυτή τη κατεύθυνση !
Στο παραπάνω γελοίο περιστατικό πιστεύω θα καθάριζες και μόνος σου με μερικές φάπες ! Το παιδάκι θα έκλαιγε και θα τον λυπόσουν ...
Μετά από κάποιο διάστημα θα γελούσες μόνο που θα το σκεφτόσουν το περιστατικό μαζί με τη παρέα σου και τη κοπέλα την ίδια!
Τα υπόλοιπα είναι κομπλεξισμοι...
από την στιγμή που δεν πειράζω κάποιον,δεν θέλω να με πειράζουν,μετά δεν υπάρχει λύπηση για κανέναν

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αφήστε τις παπαριες κι ελάτε Kman να μάθετε μπαλίτσα.
Κι όμως εδώ πέσαν μάσκες σήμερα με μέλη που φαινομενικά ήταν σοβαρά !

Τι γίνεται με αρχηγό δεν είδα!Έχουμε φώτο από Τσέχα σπονσορετ;Να ανοίξω μπύρα; :heavymetalbig:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
βλεπω οτι πολλοι επικροτουν την πραξη του μαλακα και φερνουν γελοιες δικαιολογιες για να υποστηριξουν τον μαλακα
ειναι οι γνωστες μπουρδες που λεει καποιος που τον πιανουν να κλεβει δυο πορτοκαλια απο τον κηπο καποιου και αμεσως λεει "ας πιασουν πρωτα αυτους που κλεβουν εκατομμυρια απο τον λαο και μετα ας μου πουν εμενα οτι κανω κακο"
τα πραγματα ειναι απλα ζουμε σε μια κοινωνια που εχει καποιους βασικους κανονες οταν οι κανονες παραβιαζονται τοτε υπαρχει τιμωρια αλλιως θα γινουμε ζουγκλα
δηλαδη αν ο νεαρος κατουρουσε αντι να εκσπερματισει αν εριχνε ενα χεσιμο ή απλα ενα κλασιμο στα μουτρα ρε αδερφε  εστω μια απλη χλεμπα τοτε τι θα γινοταν;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
βλεπω οτι πολλοι επικροτουν την πραξη του μαλακα και φερνουν γελοιες δικαιολογιες για να υποστηριξουν τον μαλακα
ειναι οι γνωστες μπουρδες που λεει καποιος που τον πιανουν να κλεβει δυο πορτοκαλια απο τον κηπο καποιου και αμεσως λεει "ας πιασουν πρωτα αυτους που κλεβουν εκατομμυρια απο τον λαο και μετα ας μου πουν εμενα οτι κανω κακο"
τα πραγματα ειναι απλα ζουμε σε μια κοινωνια που εχει καποιους βασικους κανονες οταν οι κανονες παραβιαζονται τοτε υπαρχει τιμωρια αλλιως θα γινουμε ζουγκλα
δηλαδη αν ο νεαρος κατουρουσε αντι να εκσπερματισει αν εριχνε ενα χεσιμο ή απλα ενα κλασιμο στα μουτρα ρε αδερφε  εστω μια απλη χλεμπα τοτε τι θα γινοταν;
Σε πρώτη φάση δεν αναφέρεσαι σε εμένα διότι δεν επικροτώ την πράξη αλλά αποδοκιμάζω την αντίδραση με  την κλήση της αστυνομίας στο σημείο και τη μη λύση του θέματος εξωδικαστικά!
Στο τελευταίο μέρος έχεις καλύτερα επιχειρήματα από τους άλλους του στυλ... τι θα έκανες αν ήταν κόρη σου!
Τότε η αντίδραση θα εξαρτηθεί από τη  πρόθεση!  

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πιστεύω πως το περιστατικό θα μπορούσε να λήξει με γέλια και να πει η φοιτήτρια "πλήρωσε τώρα το καθαριστήριο"
Ούτε την έβλαψε ούτε την έθεσε σε κάποιο κίνδυνο! Ποιά η διαφορά από της να πετούσε νερό? Μόνο πως λερώνουν τα ρούχα! Καθαριστήριο και τέλος! Όλα τα υπόλοιπα είναι κομπλεξισμοί της ελλεινής και τρισάθλιας ελλεινίδας με όλο το υποκριτικό πιρφοριστάν μαζί της να σοκάρεται από την ..."αποτρόπαια" πράξη!

Ένα μεγάλο μπράβο στον εικοσάχρονο!
  :rockon:
Σε πρώτη φάση δεν αναφέρεσαι σε εμένα διότι δεν επικροτώ την πράξη αλλά αποδοκιμάζω την αντίδραση με  την κλήση της αστυνομίας στο σημείο και τη μη λύση του θέματος εξωδικαστικά!
Στο τελευταίο μέρος έχεις καλύτερα επιχειρήματα από τους άλλους του στυλ... τι θα έκανες αν ήταν κόρη σου!
Τότε η αντίδραση θα εξαρτηθεί από τη  πρόθεση! 
Eντάξει ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τότε η αντίδραση θα εξαρτηθεί από τη  πρόθεση! 
Μηπως, λεω μηπως...να το σταματουσες εδω γιατι το κάνεις χειροτερο? Ενταξει, ολοι εχουμε πει μαλακιες στη ζωη μας αλλά οταν το αντιληφθουμε κάνουμε και λιγο την πάπια για να ξεχασθει

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
852
Πόντοι
81
Φίλε προφανώς τρολλάρεις κάργα καί τό διασκεδάζεις ακόμα περισσότερο.
Τώρα πάλι αν πιστεύεις ότι ο κάθε (νεαρός ή μή)αγάμητος ανωμαλάρας,μπορεί να κυκλοφορεί με την μαλαπέρδα έξω και να πυροβολεί όποια κοπέλα του γυαλίσει και η προβλεπόμενη ποινή να είναι ένα δεκαρικάκι για στεγνό καθάρισμα τι να πω  :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Διακρίνω μεγάλο μίσος αρκετών μελών για τον νεαρό που έχυσε την τύπισσα στην πλάτη.

Δεν είναι περίεργο.
Πρόκειται για  θαμώνες των τσοντοσινεμά σαν τον Αβράμη που λιμπίζονται τα φλόκια που πήγαν χαμένα
και τα ήθελαν στο στόμα τους.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ποια η αποψη σου για τον γιωργο χειμωνετο;
Σαν ποδηλάτης πίστας κάτι πήγε να κάνει αλλά τον πρέσσαραν όλες οι τεκνατζούδες οπότε δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο.
Σαν χαρακτήρα δεν τον ξέρω καθόλου, αλλά αν μου πεις ότι είναι ψυχασθενές βλήμα, λόγω καταγωγής θα το πιστέψω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν είναι περίεργο.
Πρόκειται για  θαμώνες των τσοντοσινεμά σαν τον Αβράμη που λιμπίζονται τα φλόκια που πήγαν χαμένα
και τα ήθελαν στο στόμα τους.

Εγώ πάντως κατέθεσα την γνώμη μου. Καλά έκανε γιατί τι με νοιάζει εμένα γι'αυτόν;

σημεία των καιρών...

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
παντως εγω προχθες ειδα ενα στρατο οπαδους με ροπαλα μυτερα(τα εδειχναν επιτηδες) να κυκλοφορουνε ανενοχλητοι στο δρομο πανω απο 20 λεπτα.στο δρομο κυκλοφορουν παιδια γυναικες αυτοκινητα αν του γυαλιζε κανενος κανας περαστικος τι θα γινοταν.για να τους σταματησει αυτους δεν φτανει η αστυνομια

αλλα ειπαμε το εγκλημα ειναι η σταγονα χυσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom