Νέα

Φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
παντως εγω προχθες [size=30pt]ειδα ενα στρατο οπαδους με ροπαλα μυτερα(τα εδειχναν επιτηδες)[/size] να κυκλοφορουνε ανενοχλητοι στο δρομο πανω απο 20 λεπτα.στο δρομο κυκλοφορουν παιδια γυναικες αυτοκινητα αν του γυαλιζε κανενος κανας περαστικος τι θα γινοταν.για να τους σταματησει αυτους δεν φτανει η αστυνομια

αλλα ειπαμε το εγκλημα ειναι η σταγονα χυσι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Σε πρώτη φάση δεν αναφέρεσαι σε εμένα διότι δεν επικροτώ την πράξη αλλά αποδοκιμάζω την αντίδραση με  την κλήση της αστυνομίας στο σημείο και τη μη λύση του θέματος εξωδικαστικά!
Στο τελευταίο μέρος έχεις καλύτερα επιχειρήματα από τους άλλους του στυλ... τι θα έκανες αν ήταν κόρη σου!
Τότε η αντίδραση θα εξαρτηθεί από τη  πρόθεση! 

Και πως θα γινει επιλυση του θεματος "εξωδικαστικα" αν δεν εχει καταγραφει απο την αστυνομια;
Το μονο που θα μπορουσε να γινει επι τοπου ειναι να τον πιασουν και να τον κανουν τουλουμι.

Υπαρχει και ενα οριο στην παπαρολογια. Το οτι η ποινη μπορει να ειναι αυστηρη συμφωνω. Το οτι γινεται ολοκληρη ιστορια για αυτο και τιμωρειται ενω αλλα ΠΟΛΥ σοβαροτερα πανε στο ντουκου συμφωνω.
Αλλα οχι οτι δεν ειναι αξιοποινο να χυνει ο αλλος μια τυπισσα. Το οτι σκοπιμα εστω λερωσε την αλλη με το οτιδηποτε ειναι αξιοποινο. Δηλαδη αν καθοσουν ξερω εγω στα σκαλια στο Συνταγμα και ερχοταν ο αλλος απο πανω και σε εχεζε  :shit: ρε τυπε στο κεφαλι  :crazy: θα του ελεγες ζητα μου συγγνωμη και δωσε μου 3 ευρω για να λουστω;
Αν ναι εχεις προβλημα μεγαλο. Αν οχι πως κρινεις εσυ αν ειναι αξιοποινο το χεσιμο και οχι το χυσιμο;

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Εμενα με ανησυχεί η αγαμια στην χώρα αυτη

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Εμενα με ανησυχεί η αγαμια στην χώρα αυτη

Οντως ακομα και στα εγκληματα.. Απο αλλοδαπους ολο για βιασμους ακουμε. Εμεις ακομα και σε αυτο στην μαλακια το ριξαμε.

Επισκέπτης
Οποιος πατερας στελνει την κορη του να σπιυδασει τη στελνει να γ;μηθει να παρτουζωθει και να τη γεμισουν χυσια ενας σωρος μαντραχαλαδες. Λιγο απροσκλητο χυσι στην πλατη σας πειραξε υποκριτες; Αν ηταν η κορη μου δε θα με πειραζε καθολου. Θα ηταν σα να μου λεει οτι την τσιμπησαν εντομα στην κατασκηνωση. Ετσι γινεται στις κατασκηνωσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Οποιος πατερας στελνει την κορη του να σπιυδασει τη στελνει να γ;μηθει να παρτουζωθει και να τη γεμισουν χυσια ενας σωρος μαντραχαλαδες. Λιγο απροσκλητο χυσι στην πλατη σας πειραξε υποκριτες; Αν ηταν η κορη μου δε θα με πειραζε καθολου. Θα ηταν σα να μου λεει οτι την τσιμπησαν εντομα στην κατασκηνωση. Ετσι γινεται στις κατασκηνωσεις.
γνησια κυνικη μισογυνικη πατριαρχικη σταρχιδιστικη αποψη

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
το κρατος πρεπει να φροντιζει τις σεξουαλικες αναγκες ενος εκαστου πολιτου

Επισκέπτης
γνησια κυνικη μισογυνικη πατριαρχικη σταρχιδιστικη αποψη
γνησια μη υποκριτικη αποψη τη στιγμη που δεχομαστε οτι η φοιτητρια θα πλενεται ολη μερα απο τα χυσια διαφορων που ισως μονο προσον τους να ειναι οτι ειναι φιλοι καποιου που γαμαει τη γκομενα

Μας ενοχλει δλδ τι; Οτι ο τυπακος ηταν ντροπαλος, αγαμητος, δεν ειχε κυκλους. Για αυτο δικαστηκε. Για αυτο καταδικαστηκε.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τελικά δεν το τερματίζεις με τίποτα!!!!Μαλακας χωρίς τέλος!!!!!!!

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489

μαθε να μιλας λιγο πιο καλα για τα παιδια του κοσμου ..γιατι απο τα γραφομενα σου νιωθω οτι δικα σου παιδια δεν εχεις και μακαρι να μην κανεις ποτε..

καποια παιδια τιμανε τα λεφτα που στελνουν οι γονεις τους και πανε στις βιβλιοθηκες και στις σχολες τους με μοναδικο σκοπο και στοχο ενα πτυχιο που θα τα βοηθησει να προχωρησουν στη ζωη

τραβα να ριξεις κανενα πουτσο να σου φυγουν τα χοντρα γιατι εχουν αρχισει να εισχωρουν μεσα στο σαπιο κεφαλι σου....

αν και να σου πω την αληθεια με το χαρακτηρα που εχεις αμφιβαλω εαν θα σε δεχτει καμμια εστω και με πληρωμη...εγω παντως δευτερο ραντεβου με κατι τετοια γουρουνια δεν κανω

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
χαχαχα καλό, αν ήταν κόρη σου φιλαράκο θα τον είχες πιάσει το μάγκα και θα του τα δινες στη μάπα έτσι για παραδειγματισμό. ΑΑΑΑ χαχααχα

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

Αν ήθελε κάποιος πατέρας να παίρνει πέη η κόρη του θα την έστελνε στη Φυλής ή στην Τρούμπα ή να κάνει βίζιτες. Δεν θα την  έστελνε στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση γιατί σίγουρα αυτά που θα μάθαινε δεν θα της χρησίμευαν στις παρτούζες.
Και το τι κάνει μια κοπέλα με τους συντρόφους της/συμφοιτητές (ότι κι αν είναι αυτό) δεν δικαιολογεί τον καθένα να εκτονώνεται επάνω της όποτε του έρθουν οι ορμές. Γιατί αν αυτό δεν ήταν κολάσιμο θα γινόταν όχι μόνο σε χώρο όπως η βιβλιοθήκη αλλά και σε άλλους δημόσιους χώρους. Για σκέψου τι θα γινόταν αν αρχίζαμε όλοι τα πιτσιλίματα στις ΜΜΜ ας πούμε, όταν μας ερχόταν η φάση για εκτόνωση και υπήρχε κοντά μας κοπέλα της αρεσκείας μας.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αφηστε τον Βαν Κώλεν.Απο ζήλια τα λέει.Ζηλευει που δεν ήταν αυτός στην θέση της κοπέλας να τον χύνουν .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και πως θα γινει επιλυση του θεματος "εξωδικαστικα" αν δεν εχει καταγραφει απο την αστυνομια;
Το μονο που θα μπορουσε να γινει επι τοπου ειναι να τον πιασουν και να τον κανουν τουλουμι.

Υπαρχει και ενα οριο στην παπαρολογια. Το οτι η ποινη μπορει να ειναι αυστηρη συμφωνω. Το οτι γινεται ολοκληρη ιστορια για αυτο και τιμωρειται ενω αλλα ΠΟΛΥ σοβαροτερα πανε στο ντουκου συμφωνω.
Αλλα οχι οτι δεν ειναι αξιοποινο να χυνει ο αλλος μια τυπισσα. Το οτι σκοπιμα εστω λερωσε την αλλη με το οτιδηποτε ειναι αξιοποινο. Δηλαδη αν καθοσουν ξερω εγω στα σκαλια στο Συνταγμα και ερχοταν ο αλλος απο πανω και σε εχεζε  :shit: ρε τυπε στο κεφαλι  :crazy: θα του ελεγες ζητα μου συγγνωμη και δωσε μου 3 ευρω για να λουστω;
Αν ναι εχεις προβλημα μεγαλο. Αν οχι πως κρινεις εσυ αν ειναι αξιοποινο το χεσιμο και οχι το χυσιμο;

Το θέμα είναι , ότι το αδίκημα , διώχθηκε σαν παρενόχληση.
Σαν να της έπιανε τον κώλο , να της χούφτωνε το βυζί , να της έπιανε το μπούτι .
Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Επίσης το ότι πήγε αυτόφωρο , είναι και αυτό ακραίο .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
προοδος,οχι μαλακιες.....οπως και να το δεις ,το να δινουν σε ψυχικα διαταραγμενα ατομα προσβαση σε ιντερνετ μεσα απο την κλινικη ειναι πολυ μπροστα
!!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Έλα παραδέξου το, για τις ψήφους τα γράφεις αυτά.
Εκτιμώ οτι κέρδισες πολλές με αυτό το πόστ.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Το θέμα είναι , ότι [size=20pt]το αδίκημα[/size] , διώχθηκε σαν παρενόχληση.
Σαν να της έπιανε τον κώλο , να της χούφτωνε το βυζί , να της έπιανε το μπούτι .
Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Επίσης το ότι πήγε αυτόφωρο , είναι και αυτό ακραίο .

Σιγά-σιγά πρυτανεύει η λογική.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εσυ ας πουμε προτιμας να σε χυνουν στη μάπα εκει που κάθεσαι και διαβάζεις την εφημερίδα σου, παρα να σου πιασουν το μπουτακι...
Καλώς...σημειώνεται....

Εμένα δεν σκέπτεται κανείς να με ενοχλήσει ή να με προσβάλει όταν με συναντά.
Προφανώς μαντεύει τι τον περιμένει

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σιγά-σιγά πρυτανεύει η λογική.

Εγώ πάντα λογικά μιλούσα.

ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ;;;;

Απλά η ηλιθιομάρα έχει κυριαρχήσει σε αυτή τη χώρα, με τη βοήθεια της αναρχοαριστεράς
και τον ομοφυλόφιλων.

Όπως π.χ. ψήφισαν άλλο νόμο ....

ΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ...

Αν ένας μαλάκας δηλαδή πατήσει μια γριά με τρία εγγόνια πάνω στο πεζοδρόμιο ,
πηγαίνοντας με 180 χλμ/ώρα στο κέντρο της πόλης
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, δεν τρέχει τίποτε.

Αν έχει πιεί ξύδια όμως, πάει ισόβια !

ΜΑς πειράζει αν είναι μεθυσμένος.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ .
Αν είναι ξεμέθυστος και πηγαίνει με 200 μπροστά στα σχολεία και πατάει παιδιά πάνω στα πεζοδρόμια
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ , ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...

μην ξεχνάμε ότι ο οδηγός του οασα που πάτησε 5 άτομα ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ, αθωώθηκε !!!!! Ούτε 1 μέρα φυλακή.
Ούτε  1 μέρα ποινή.

Ο άλλος που έχυσε ... 10 μήνες !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom