Νέα

Φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
όχι φίλε, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ !!
γιατί στο ίδιο σενάριο την ίδια στιγμή μια γκόμενα μουνάρα κι αγάμητη 26 μήνες, με φουστίτσα και χωρίς βρακί, σε βλέπει, φτιαχνεται τρελά κι από την καύλα σκοντάφτει κατά λάθος, πετάει στο αέρα και προσγειωνεται με τα πόδια ανοιχτά στην πούτσα σου. οπότε βλέπεις την όλη φάση ως τρελό τρίο και απλά συνεχίζεις να πηδάς την αγάμητη...  :heavymetalbig:
Εγώ τα λέω από χτες πως ο μικρός μπορεί να κάνει καριέρα στη σειρήνα μετά από αυτό!

Επισκέπτης
Και πως γινεται ρε μαν? Λενε η γονεις στα παιδια τραβατε καντε παρτουζες αβερτα? Εγω πιστευω αλλοι λογοι ειναι..
τα εχουν αφησει λευτερα. Τα βλεπεις να σουλατσαρουν μοναστηρακι αγορια κοριτσια μαζι απο το γυμνασιο. Ειχατε εσεις μικτες παρεες στο γυνασιο; Στο σπιτι αλλη σημαντικη διαφορα κουμαντο δεν κανει ο πατερας να φοβερισει την κορη. Κουμαντο κανει η μανα. Και η σημερινη μανα δεν ειναι σαν τις παλιες. Θελει η κορη να φαει πουτσους κι οχι εναν. Θα προσεξει μη τη γαμησει κανας μεγαλος. Αλλα με τα αγορακια συμφοιτητες συμμαθητες δεν εχει προβλημα να βγαινουν βραδυ να ξενυχτανε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Διακρίνω μεγάλο μίσος αρκετών μελών για τον νεαρό που έχυσε την τύπισσα στην πλάτη.
Το παιδί έκανε ένα απλό λάθος. Να το σκοτώσουμε; εγώ λέω καλά της έκανε γιατί τι με νοιάζει γι'αυτόν;

αν έχω καταλαβει ορθώς, κατηγορείτε τις πουτάνες ως φόλες, τις γυναίκες ως πουτάνες
τους άνδρες ως μαλάκες, τις μανάδες ως τσατσάδες, τους πατεράδες ως λούζερ
τα παιδια ως άχρηστα, τις οικογένειες ως σάπιες κτλ. Στον μέγιστο βαθμό!

Τίποτα δεν σας αρέσει.

Γι'αυτό πρέπει να γίνει ένας ωραίος και βαρύς πόλεμος να πεθάνουμε οι μισοί
κι όσοι ζήσουμε να έχουμε δουλίτσα να βολέψουμε το σπίτι μας!

Άρα είστε βολεμένοι! Όλοι!!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν το έκανε στην κόρη σου ήθελα να δω τι θα, ελεγες
Άντε πάλι τα ίδια! Θα το δεχτώ το επιχείρημά σου αν μου βρείς και άλλο ένα για το μεγάλο κακό που έκανε ο χύστης στη κοπέλα!
Βρες μου που την έβλαψε ή έκανε οτιδήποτε θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την σωματική της ακαιρεότητα και θα σου πω τι θα έλεγα αν γινόταν στη κόρη μου την αδερφή μου ή τη μάνα μου!

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
αν το έκανε αυτό κάποιος σε δικό μου άνθρωπο η τιμωρία θα ήταν παραδειγματική  :s&m_1:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Άντε πάλι τα ίδια! Θα το δεχτώ το επιχείρημά σου αν μου βρείς και άλλο ένα για το μεγάλο κακό που έκανε ο χύστης στη κοπέλα!
Βρες μου που την έβλαψε ή έκανε οτιδήποτε θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την σωματική της ακαιρεότητα και θα σου πω τι θα έλεγα αν γινόταν στη κόρη μου την αδερφή μου ή τη μάνα μου!

Ανοησίες ενός κομπλεξικού

Να βάλουμε τον ανώμαλο να σε χύσει στη μούρη τότε. Φαντάζομαι εισαι οκ με αυτό

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
είσαι π@π@ρας ή τον παριστάνεις?
απάντα σε αυτό που σε ρωτάει και άσε τις υπεκφυγές
και αν σε κλέψω δεν βάζω σε κίνδυνο τη σωματική σου ακεραιότητα, αλλά παρανομία είναι
κι αν σε βιάσω, εφόσον μάλιστα δεν αντισταθείς, πάλι δεν βάζω σε κίνδυνο τη σωματική σου ακεραιότητα. κάτσε να το απολάυσεις....
καταλαβαίνεις καθόλου τι λες?
Έχεις νοητική υστέρηση? Σαν Ταλιμπάν γράφεις.. Εσύ δεν καταλαβαίνεις πως η κλοπή βλάπτει και βιασμός χωρίς αντίσταση δεν υφίσταται...
Καλύτερα ρώτα αν θα με ενοχλούσε όταν  κάποιος επίτηδες μου πέταγε κόκα κόλα στη μπλούζα !

Από το πρωί απαντάω σε αυτό που ρωτάει με την οικογένειά!
Ούτε ΕΝΑΣ σας ρε ζώα που ψάχνετε επιχειρήματα δεν μπορείτε να βρείτε ένα σοβαρό ?
Τελικά σε τέτοια νήματα ξεβρακώνεστε όλοι οι κομπλεξικοί υποκριτες και φαίνεστε πόσο ψυχανώμαλοι είστε!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ανοησίες ενός κομπλεξικού

Να βάλουμε τον ανώμαλο να σε χύσει στη μούρη τότε. Φαντάζομαι εισαι οκ με αυτό
Εσύ μωρή κραγμένη εκδηλώθηκες  χτες  όταν σου έθιξα τα gay pride !
Τώρα πάλι πουστριλίκια ονειρεύεσαι! 
Άντε πμ στον ποδολάγνο και σε αναλαμβάνει full service!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
αν το έκανε αυτό κάποιος σε δικό μου άνθρωπο η τιμωρία θα ήταν παραδειγματική  :s&m_1:
Αστυνομία θα φώναζες?Θα πλήρωνες το παράβολο της μήνυσης και θα ζητούσες τη καταδίκη του στο δικαστήριο?  
Και μάλιστα αν ζήταγε συγγνώμη και δεχόταν να αντικαταστήσει χρηματικά την λερωμένη μπλούζα?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ατιμούλη είσαι πολύ διορατικός βλέπω !!!!!
όλα τα βρίσκεις...

επίσης (εκτός από αρστερός) είμαι και αντιρρησίας συνείδησης
οπαδός του κομμουνισμού και ορκισμένος εχθρός των απανταχού καπιταλιστών
εργάτης του μόχθου και εχθρός της γραβάτας
ορκισμένος αντίπαλος όσων έχουν επιχειρήσεις
κατεβαίνω σε διαδηλώσεις κατά του αμερικανικού επεκτατισμού
φίλος του αλέξη και οπαδός του άρη (αυτού με το μούσι)

ps
τι σε πειράζει το μαλάκας? αφού δεν κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα...
Πάλι φαντάσματα βλέπεις?Που είδες πως με πείραξε? Γράψε  μου έναν αριθμό να δούμε ποιος θα νικήσει ..

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
ατιμούλη είσαι πολύ διορατικός βλέπω !!!!!
όλα τα βρίσκεις...

επίσης (εκτός από αρστερός) είμαι και αντιρρησίας συνείδησης
οπαδός του κομμουνισμού και ορκισμένος εχθρός των απανταχού καπιταλιστών
εργάτης του μόχθου και εχθρός της γραβάτας
ορκισμένος αντίπαλος όσων έχουν επιχειρήσεις
κατεβαίνω σε διαδηλώσεις κατά του αμερικανικού επεκτατισμού
φίλος του αλέξη και οπαδός του άρη (αυτού με το μούσι)

ps
τι σε πειράζει το μαλάκας? αφού δεν κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα...
:rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Αστυνομία θα φώναζες?Θα πλήρωνες το παράβολο της μήνυσης και θα ζητούσες τη καταδίκη του στο δικαστήριο? 
Και μάλιστα αν ζήταγε συγγνώμη και δεχόταν να αντικαταστήσει χρηματικά την λερωμένη μπλούζα?
τιποτα απ όλα αυτά,θα πλήρωνα 2 αλβανους και θα ξερναγε το γαλα της πουτανας που τον γέννησε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom