Νέα

Φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Γεμάτο γυναίκες εκεί στη Αθήνα αυτό βρήκε να κάνει.μαλακας μεγάλος βάλτου ένα πρόστιμο μεγάλο να βάλει μυαλό.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Θέλω να πιστεύω τύπε ότι η κόρη μου και η μάνα μου , θα τον έπαιρναν χαμπάρι και δεν θα κάθονταν να τις χύσει.
Η γυναίκα μου, ξέρει και λίγο μποξ και μπορεί να του έχωνε η ίδια κανένα μπουκέτο , ειδικά αν είναι κανένας νερντ.

(Εννοείται ότι σε ... δικαστήρια για μια ΜΑΛΑΚΙΑ δεν θα πήγαινα ποτέ. Με καμία ιδιότητα. )

Ομολογώ πάντως ότι με ανθρώπους που θα καλούσαν αστυνομίες και θα πήγαιναν σε δικαστήρια για τέτοιο συμβάν
δεν θα ήθελα ούτε καλημέρα .

Αν ήταν γνωστοί μου, εννοείται θα έπαυαν να είναι γνωστοί . Δεν θα τους ξαναμιλούσα ποτέ.
Δεν θα ήθελα ούτε να τους συναντώ τυχαία οπουδήποτε , ακόμη και χωρίς να τους μιλάω.

Αν έμενα σε μονοκατοικία και τους είχα δίπλα, θα άφηνα τους θάμνους να πάνε 4 μέτρα ύψος, για να μην τους βλέπω
καν όταν πίνω καφέ.

ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Δεν θέλω να θυμάμαι ότι υπάρχουν .

Μέχρι εδώ απολύτως σεβαστό, δικαίωμα σου να γουστάρεις και να σιχαίνεσαι όποιον θέλεις.

Το παρακάτω,

"Αν ξεκληρίζονταν σε μετωπική σύγκρουση σε κάποια εθνική οδό καρμανιόλα, θα το χαιρόμουν"

Αν το πιστεύεις, είσαι ένας σκατοψυχος, κομπλεξικός, ΜΑΛΑΚΑΣ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Θέλω να πιστεύω τύπε ότι η κόρη μου και η μάνα μου , θα τον έπαιρναν χαμπάρι και δεν θα κάθονταν να τις χύσει.
Η γυναίκα μου, ξέρει και λίγο μποξ και μπορεί να του έχωνε η ίδια κανένα μπουκέτο , ειδικά αν είναι κανένας νερντ.

(Εννοείται ότι σε ... δικαστήρια για μια ΜΑΛΑΚΙΑ δεν θα πήγαινα ποτέ. Με καμία ιδιότητα. )

Ομολογώ πάντως ότι με ανθρώπους που θα καλούσαν αστυνομίες και θα πήγαιναν σε δικαστήρια για τέτοιο συμβάν
δεν θα ήθελα ούτε καλημέρα .

Αν ήταν γνωστοί μου, εννοείται θα έπαυαν να είναι γνωστοί . Δεν θα τους ξαναμιλούσα ποτέ.
Δεν θα ήθελα ούτε να τους συναντώ τυχαία οπουδήποτε , ακόμη και χωρίς να τους μιλάω.

Αν έμενα σε μονοκατοικία και τους είχα δίπλα, θα άφηνα τους θάμνους να πάνε 4 μέτρα ύψος, για να μην τους βλέπω
καν όταν πίνω καφέ.

ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Δεν θέλω να θυμάμαι ότι υπάρχουν .

Αν ξεκληρίζονταν σε μετωπική σύγκρουση σε κάποια εθνική οδό καρμανιόλα, θα το χαιρόμουν .

Είμαι σαφής ;;;
Αν η τιμωρία περιλαμβάνει την αυτοδικια εγώ μέσα, μαζί σου. Σάπισέ τον αν μπορείς και άφησέ τον ξαπλωμένο να το σκέφτεται. Αν δεν μπορείς είναι το θέμα.
Όσο για τα υπόλοιπα του κατεβατού, εδώ κατουράς τάφους νεκρών παιδιών, η καρμανιόλα στην εθνική δε μου κάνει εντύπωση.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτο που λες οτι αμα χυνανε την αδερφη σου ή τη γυναικα σου θα γελαγες αρκει να της πληρωνανε το καθαριστηριο και να ζηταγανε συγγνωμη σου εχει συμβει πολλες φορες;
Δεν κάνω διαχωρισμό σε οικογένεια και υπόλοιπο κόσμο! Όταν λέω πως το περιστατικό είναι για γέλια δεν εννοώ εκείνη την ώρα αλλά αφού πληρώσει και φάει και καμιά φάπα εκτός αν λέει συγνώμη μέχρι να εξαφανιστεί!
Άντε πες τα κομπλεξικά σου τώρα!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γεμάτο γυναίκες εκεί στη Αθήνα αυτό βρήκε να κάνει.μαλακας μεγάλος βάλτου ένα πρόστιμο μεγάλο να βάλει μυαλό.
Σε λίγο θα βάλουν πρόστιμα ακόμα και αν κοιτάς κάποια όταν κάνουν έτσι οι κομπλεξικές και όλοι τις υποστηρίζουν! 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν η τιμωρία περιλαμβάνει την αυτοδικια εγώ μέσα, μαζί σου. Σάπισέ τον αν μπορείς και άφησέ τον ξαπλωμένο να το σκέφτεται. Αν δεν μπορείς είναι το θέμα.
Όσο για τα υπόλοιπα του κατεβατού, εδώ κατουράς τάφους νεκρών παιδιών, η καρμανιόλα στην εθνική δε μου κάνει εντύπωση.

Το κατούρημα ταφων μικρών παιδιών , είναι ΨΕΜΜΑ 100%.
Αν το υποστηρίζει κάποιος, να κάνει quote.
Αν το υποστηρίζει ατεκμηρίωτα , είναι άνανδρη κότα, ξεκωλιασμένη , από φάρα χειρότερη από αυτόν.

Μέχρι εδώ απολύτως σεβαστό, δικαίωμα σου να γουστάρεις και να σιχαίνεσαι όποιον θέλεις.

Το παρακάτω,

"Αν ξεκληρίζονταν σε μετωπική σύγκρουση σε κάποια εθνική οδό καρμανιόλα, θα το χαιρόμουν"

Αν το πιστεύεις, είσαι ένας σκατοψυχος, κομπλεξικός, ΜΑΛΑΚΑΣ.

Τσάμπα τα γράφεις αυτά. Ζούμε σε λάθος εποχή.Αν ζούσαμε στο Παρίσι , πριν το 1900 ....

Και μου τα έλεγες αυτά, θα σου έδινα την ευκαιρία να με συναντήσεις ένα πρωινό στο δάσος της βουλώνης,
με 3 δικούς σου φίλους , 3 δικούς και κάποια ... πραγματάκια ...

Τώρα τι να λέμε ...

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Ποια Γαλλία, ποιο 1900 και ποιο δάσος που πιπωνεις ρε νούμερο?

Τραβα σε κάνα Δαφνί, για δέσιμο είσαι.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.700
Πόντοι
4.125
Κρίμα το παιδάκι, αλλά οι γυναίκες έτσι είναι αχάριστες. Δεν εκτίμησε η φοιτήτρια τον πόθο που τον διακατείχε δια εκείνη. χαχαχα Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να την κέρναγε καφεδάκι που μέσα θα είχε χύσει. Έτσι θα τα πινε και δεν θα είχε μπελάδες!  :happy: :happy: :happy:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα.

Το θεωρώ τραγική δυστυχία.

Άλλοι καίνε κόσμο και έγκυες με μολότωφ, δεν τρώνε ούτε μία μέρα και απαλλάσονται !!!!!
Άλλοι εκτελούν κόσμο στη μέση του δρόμου και δίνουν χαριστικές βολές στο κεφάλι στη μέση κεντρικής λεωφόρου
και δεν συλλαμβάνονται ποτέ !

Και έναν ΜΑΛΑΚΑ, τον πάνε ... αυτόφωρο και του ρίχνουν ποινές !!!!!

Ντροπή και κατάντια να ζεις σε αυτή τη χώρα ....

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Ο μόνος λόγος που είσαι έξω είναι επειδή  ζεις σε αυτή τη χώρα...

Αν ζούσες σε καμία σοβαρή χώρα θα σε είχαν δέσει προ πολλού.

Τεσπα, σαλτα γαμησου. Πολύ ασχολήθηκα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σε έχω ξεκωλιάσει πολλές φορές στο παρελθόν φαίνεται και σε τσούζει η σούφρα σου !

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το κατούρημα ταφων μικρών παιδιών , είναι ΨΕΜΜΑ 100%.
Αν το υποστηρίζει κάποιος, να κάνει quote.
Αν το υποστηρίζει ατεκμηρίωτα , είναι άνανδρη κότα, ξεκωλιασμένη , από φάρα χειρότερη από αυτόν.

Τσάμπα τα γράφεις αυτά. Ζούμε σε λάθος εποχή.Αν ζούσαμε στο Παρίσι , πριν το 1900 ....

Και μου τα έλεγες αυτά, θα σου έδινα την ευκαιρία να με συναντήσεις ένα πρωινό στο δάσος της βουλώνης,
με 3 δικούς σου φίλους , 3 δικούς και κάποια ... πραγματάκια ...

Τώρα τι να λέμε ...
Το "τέτοιους νεκρούς τους κατουραω"; για το 15χρονο που δολοφόνησε ο Κορκονεας, ποιός το έγραψε τυπε;
Και το "μικρών" τι το βάζεις; Έτσι, για την αλητεία;

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Τι να ξεκωλιασεις βρε αναρχιδε μπετοβλακα..

Η ζωή σου έχει δώσει απλόχερα τα σκατα που αξίζεις..

Πολύ ασχολήθηκα, μην απαντήσεις γαμιολα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σε έχω ξεκωλιάσει πολλές φορές στο παρελθόν φαίνεται και σε τσούζει η σούφρα σου !
Πονάει πολύ τα έκφυλα υποκριτικά και αριστερά πουστάκια η αλήθεια που ακόμα και σε ένα χαλαρό νήμα θέλουν να υπάρχει ο φασίστας και η "πολιτική ορθότητα" ..
Εδώ σοβαρά κράτη με σοβαρούς πολίτες--->

Και γουστάρω που οι περισσότεροι Βούλγαροι έχουν κάνει μετανάστες! Αλλά είναι πιο σοβαρός λαός απο εμάς και ταχύτατα αναπτυσόμενος! Απ'οτι πλέον είναι σαφές μας έχουν περάσει!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.987
Πόντοι
5.506
Εγώ ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα.

Το θεωρώ τραγική δυστυχία.

Άλλοι καίνε κόσμο και έγκυες με μολότωφ, δεν τρώνε ούτε μία μέρα και απαλλάσονται !!!!!
Άλλοι εκτελούν κόσμο στη μέση του δρόμου και δίνουν χαριστικές βολές στο κεφάλι στη μέση κεντρικής λεωφόρου
και δεν συλλαμβάνονται ποτέ !

Και έναν ΜΑΛΑΚΑ, τον πάνε ... αυτόφωρο και του ρίχνουν ποινές !!!!!

Ντροπή και κατάντια να ζεις σε αυτή τη χώρα ....

Εμείς να δεις λάκη πόσο ντρεπόμαστε που ζεις σε αυτή τη χώρα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πονάει πολύ τα έκφυλα υποκριτικά και αριστερά πουστάκια η αλήθεια που ακόμα και σε ένα χαλαρό νήμα θέλουν να υπάρχει ο φασίστας και η "πολιτική ορθότητα" ..
Εδώ σοβαρά κράτη με σοβαρούς πολίτες---?

Και γουστάρω που οι περισσότεροι Βούλγαροι έχουν κάνει μετανάστες! Αλλά είναι πιο σοβαρός λαός απο εμάς και ταχύτατα αναπτυσόμενος! Απ'οτι πλέον είναι σαφές μας έχουν περάσει!

Αναρχοκουμμούνια παντού. Λάσπη.
Στη Βουλγαρία την έχουν δει την αριστερά και δεν είναι ανεκτό να μιλάει κανείς για αριστερά!
Τον στέλνουν στο διάολο .

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Aegean επειδή μοιάζεις ψιλό-σοβαρός, σου απαντώ...

Διάβασε τα ποστ μου, στα αρχιδια μου ο αυνανας που την έπαιζε, δεν ασχολήθηκα με αυτό καθόλου.

Τι αριστεροί, φασίστες και πολιτικές ορθότητες μας λες?

Άνθρωπος που εύχεται και χαίρεται να ξεκληριστουν οικογένειες σε εθνικές οδούς, επειδή απλά διαφωνει μαζί τους είναι ΨΥΧΙΚΆ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.

Αυτά τα ολιγα, η συνέχεια θα εξαρτηθεί από εσένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom