TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Γεμάτο γυναίκες εκεί στη Αθήνα αυτό βρήκε να κάνει.μαλακας μεγάλος βάλτου ένα πρόστιμο μεγάλο να βάλει μυαλό.
Θέλω να πιστεύω τύπε ότι η κόρη μου και η μάνα μου , θα τον έπαιρναν χαμπάρι και δεν θα κάθονταν να τις χύσει.
Η γυναίκα μου, ξέρει και λίγο μποξ και μπορεί να του έχωνε η ίδια κανένα μπουκέτο , ειδικά αν είναι κανένας νερντ.
(Εννοείται ότι σε ... δικαστήρια για μια ΜΑΛΑΚΙΑ δεν θα πήγαινα ποτέ. Με καμία ιδιότητα. )
Ομολογώ πάντως ότι με ανθρώπους που θα καλούσαν αστυνομίες και θα πήγαιναν σε δικαστήρια για τέτοιο συμβάν
δεν θα ήθελα ούτε καλημέρα .
Αν ήταν γνωστοί μου, εννοείται θα έπαυαν να είναι γνωστοί . Δεν θα τους ξαναμιλούσα ποτέ.
Δεν θα ήθελα ούτε να τους συναντώ τυχαία οπουδήποτε , ακόμη και χωρίς να τους μιλάω.
Αν έμενα σε μονοκατοικία και τους είχα δίπλα, θα άφηνα τους θάμνους να πάνε 4 μέτρα ύψος, για να μην τους βλέπω
καν όταν πίνω καφέ.
ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Δεν θέλω να θυμάμαι ότι υπάρχουν .
Αν η τιμωρία περιλαμβάνει την αυτοδικια εγώ μέσα, μαζί σου. Σάπισέ τον αν μπορείς και άφησέ τον ξαπλωμένο να το σκέφτεται. Αν δεν μπορείς είναι το θέμα.Θέλω να πιστεύω τύπε ότι η κόρη μου και η μάνα μου , θα τον έπαιρναν χαμπάρι και δεν θα κάθονταν να τις χύσει.
Η γυναίκα μου, ξέρει και λίγο μποξ και μπορεί να του έχωνε η ίδια κανένα μπουκέτο , ειδικά αν είναι κανένας νερντ.
(Εννοείται ότι σε ... δικαστήρια για μια ΜΑΛΑΚΙΑ δεν θα πήγαινα ποτέ. Με καμία ιδιότητα. )
Ομολογώ πάντως ότι με ανθρώπους που θα καλούσαν αστυνομίες και θα πήγαιναν σε δικαστήρια για τέτοιο συμβάν
δεν θα ήθελα ούτε καλημέρα .
Αν ήταν γνωστοί μου, εννοείται θα έπαυαν να είναι γνωστοί . Δεν θα τους ξαναμιλούσα ποτέ.
Δεν θα ήθελα ούτε να τους συναντώ τυχαία οπουδήποτε , ακόμη και χωρίς να τους μιλάω.
Αν έμενα σε μονοκατοικία και τους είχα δίπλα, θα άφηνα τους θάμνους να πάνε 4 μέτρα ύψος, για να μην τους βλέπω
καν όταν πίνω καφέ.
ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Δεν θέλω να θυμάμαι ότι υπάρχουν .
Αν ξεκληρίζονταν σε μετωπική σύγκρουση σε κάποια εθνική οδό καρμανιόλα, θα το χαιρόμουν .
Είμαι σαφής ;;;
Δεν κάνω διαχωρισμό σε οικογένεια και υπόλοιπο κόσμο! Όταν λέω πως το περιστατικό είναι για γέλια δεν εννοώ εκείνη την ώρα αλλά αφού πληρώσει και φάει και καμιά φάπα εκτός αν λέει συγνώμη μέχρι να εξαφανιστεί!Αυτο που λες οτι αμα χυνανε την αδερφη σου ή τη γυναικα σου θα γελαγες αρκει να της πληρωνανε το καθαριστηριο και να ζηταγανε συγγνωμη σου εχει συμβει πολλες φορες;
Σε λίγο θα βάλουν πρόστιμα ακόμα και αν κοιτάς κάποια όταν κάνουν έτσι οι κομπλεξικές και όλοι τις υποστηρίζουν!Γεμάτο γυναίκες εκεί στη Αθήνα αυτό βρήκε να κάνει.μαλακας μεγάλος βάλτου ένα πρόστιμο μεγάλο να βάλει μυαλό.
Αν η τιμωρία περιλαμβάνει την αυτοδικια εγώ μέσα, μαζί σου. Σάπισέ τον αν μπορείς και άφησέ τον ξαπλωμένο να το σκέφτεται. Αν δεν μπορείς είναι το θέμα.
Όσο για τα υπόλοιπα του κατεβατού, εδώ κατουράς τάφους νεκρών παιδιών, η καρμανιόλα στην εθνική δε μου κάνει εντύπωση.
Μέχρι εδώ απολύτως σεβαστό, δικαίωμα σου να γουστάρεις και να σιχαίνεσαι όποιον θέλεις.
Το παρακάτω,
"Αν ξεκληρίζονταν σε μετωπική σύγκρουση σε κάποια εθνική οδό καρμανιόλα, θα το χαιρόμουν"
Αν το πιστεύεις, είσαι ένας σκατοψυχος, κομπλεξικός, ΜΑΛΑΚΑΣ.
Το "τέτοιους νεκρούς τους κατουραω"; για το 15χρονο που δολοφόνησε ο Κορκονεας, ποιός το έγραψε τυπε;Το κατούρημα ταφων μικρών παιδιών , είναι ΨΕΜΜΑ 100%.
Αν το υποστηρίζει κάποιος, να κάνει quote.
Αν το υποστηρίζει ατεκμηρίωτα , είναι άνανδρη κότα, ξεκωλιασμένη , από φάρα χειρότερη από αυτόν.
Τσάμπα τα γράφεις αυτά. Ζούμε σε λάθος εποχή.Αν ζούσαμε στο Παρίσι , πριν το 1900 ....
Και μου τα έλεγες αυτά, θα σου έδινα την ευκαιρία να με συναντήσεις ένα πρωινό στο δάσος της βουλώνης,
με 3 δικούς σου φίλους , 3 δικούς και κάποια ... πραγματάκια ...
Τώρα τι να λέμε ...
Πονάει πολύ τα έκφυλα υποκριτικά και αριστερά πουστάκια η αλήθεια που ακόμα και σε ένα χαλαρό νήμα θέλουν να υπάρχει ο φασίστας και η "πολιτική ορθότητα" ..Σε έχω ξεκωλιάσει πολλές φορές στο παρελθόν φαίνεται και σε τσούζει η σούφρα σου !
Εγώ ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα.
Το θεωρώ τραγική δυστυχία.
Άλλοι καίνε κόσμο και έγκυες με μολότωφ, δεν τρώνε ούτε μία μέρα και απαλλάσονται !!!!!
Άλλοι εκτελούν κόσμο στη μέση του δρόμου και δίνουν χαριστικές βολές στο κεφάλι στη μέση κεντρικής λεωφόρου
και δεν συλλαμβάνονται ποτέ !
Και έναν ΜΑΛΑΚΑ, τον πάνε ... αυτόφωρο και του ρίχνουν ποινές !!!!!
Ντροπή και κατάντια να ζεις σε αυτή τη χώρα ....
Πονάει πολύ τα έκφυλα υποκριτικά και αριστερά πουστάκια η αλήθεια που ακόμα και σε ένα χαλαρό νήμα θέλουν να υπάρχει ο φασίστας και η "πολιτική ορθότητα" ..
Εδώ σοβαρά κράτη με σοβαρούς πολίτες---?
Και γουστάρω που οι περισσότεροι Βούλγαροι έχουν κάνει μετανάστες! Αλλά είναι πιο σοβαρός λαός απο εμάς και ταχύτατα αναπτυσόμενος! Απ'οτι πλέον είναι σαφές μας έχουν περάσει!
Εμείς να δεις λάκη πόσο ντρεπόμαστε που ζεις σε αυτή τη χώρα.
Εσένα σου αρέσει πολύ.
Πας σε ένα τσοντοσινεμά και σε κάνουν σουρωτήρι τα ζόμπιΑβράμη
Για ΕΣΕΝΑ έγραψα οτι ντρεπόμαστε, ξεστραβώσου ναυάγιο.