Επισκέπτης
ο σημερινος τριανταρης ειναι η τελευταια γενια που σπρωχτηξε στην μπουρδελογαμια απο τις ελλειινιδες. Οι πιτσιρικαδες τις παιρνουν παρτουζα.Δε νομίζω το σαη να έχει μέλη κάτω των 30
ο σημερινος τριανταρης ειναι η τελευταια γενια που σπρωχτηξε στην μπουρδελογαμια απο τις ελλειινιδες. Οι πιτσιρικαδες τις παιρνουν παρτουζα.Δε νομίζω το σαη να έχει μέλη κάτω των 30
ο σημερινος τριανταρης ειναι η τελευταια γενια που σπρωχτηξε στην μπουρδελογαμια απο τις ελλειινιδες. Οι πιτσιρικαδες τις παιρνουν παρτουζα.
Με αναστολή είναι σαν να μην έγινε.
10 Μηνες.Και πολύ καλα του κανανε του τζαμπα μαγκα.
ο σημερινος τριανταρης ειναι η τελευταια γενια που σπρωχτηξε στην μπουρδελογαμια απο τις ελλειινιδες. Οι πιτσιρικαδες τις παιρνουν παρτουζα.
Ηλίθιε στόκε! Βία δημιουργείς εσύ ο Cockold χωρίς λόγο πάνω στη κυκλοθυμία σου και στην ανάγκη σου να βρείς κάτι να κράξεις! Τις μπηχτές αυτές αλλού, όχι σε εμένα!Πολύ μεγάλη πόρτα άνοιξε. Δε χωρά συζήτηση. Και αύριο μεθαύριο που δε θα του κάθεται κάποια κοπελίτσα, θα τη βιάσει, μαζί με κανέναν κολλητό του, θα την κοπανήσει στο κεφάλι με κανένα σίδερο και θα την πετάξει μισόγυμνη από κανέναν γκρεμό. Μη του λερώσει κι άλλο το μητρώο. Αφού τον αποθεώνουν κιόλας, όπως εσύ καλή ώρα, θα το θεωρεί και μαγκιά.
Είμαι σίγουρος ότι αν το έκανε στη μητέρα σου, τη γυναίκα σου, την κόρη σου, την αδερφή σου θα εσκαγες στα γέλια, και αν τυχόν αντιδρούσε θα της έλεγες "σιγά μωρέ κομπλεξικη τρισάθλια ελλεεινιδα, πλήρωνε το καθαριστήριο και τέλος. Μπράβο του που σε έχυσε."Πιστεύω πως το περιστατικό θα μπορούσε να λήξει με γέλια και να πει η φοιτήτρια "πλήρωσε τώρα το καθαριστήριο"
Ούτε την έβλαψε ούτε την έθεσε σε κάποιο κίνδυνο! Ποιά η διαφορά από της να πετούσε νερό? Μόνο πως λερώνουν τα ρούχα! Καθαριστήριο και τέλος! Όλα τα υπόλοιπα είναι κομπλεξισμοί της ελλεινής και τρισάθλιας ελλεινίδας με όλο το υποκριτικό πιρφοριστάν μαζί της να σοκάρεται από την ..."αποτρόπαια" πράξη!
Ένα μεγάλο μπράβο στον εικοσάχρονο!
εχεις ιδεα απο αρχαγγελιτες;Είμαι σίγουρος ότι αν το έκανε στη μητέρα σου, τη γυναίκα σου, την κόρη σου, την αδερφή σου θα εσκαγες στα γέλια, και αν τυχόν αντιδρούσε θα της έλεγες "σιγά μωρέ κομπλεξικη τρισάθλια ελλεεινιδα, πλήρωνε το καθαριστήριο και τέλος. Μπράβο του που σε έχυσε."
Και γκιοζης και θρασύς.
Ούτε καν την άγγιξε! Είσαι πολύ κομπλεξικός ! Σου ήρθε και ο αρχιμαλάκας για υποστήριξη! Άρα καλά τα λέω !Είμαι σίγουρος ότι αν το έκανε στη μητέρα σου, τη γυναίκα σου, την κόρη σου, την αδερφή σου θα εσκαγες στα γέλια, και αν τυχόν αντιδρούσε θα της έλεγες "σιγά μωρέ κομπλεξικη τρισάθλια ελλεεινιδα, πλήρωνε το καθαριστήριο και τέλος. Μπράβο του που σε έχυσε."
Και γκιοζης και θρασύς.
Κάτι αρχίζω να παίρνω πρέφα με αυτά που διαβάζω.εχεις ιδεα απο αρχαγγελιτες;
Πες μας ρε καραγκιόζη αυτό που σε ρωτάω. Αν το έκανε σε δικό σου άνθρωπο θα γελαγες και θα του έλεγες μπράβο και θα τον άφηνες ατιμώρητο;Ούτε καν την άγγιξε! Είσαι πολύ κομπλεξικός ! Σου ήρθε και ο αρχιμαλάκας για υποστήριξη! Άρα καλά τα λέω !
Ηλίθιε ραγιά νεοέλληνα άλλο επιχείρημα δεν έχεις πέρα του αν γινόταν σε μέλος της οικογενείας μου???Πες μας ρε καραγκιόζη αυτό που σε ρωτάω. Αν το έκανε σε δικό σου άνθρωπο θα γελαγες και θα του έλεγες μπράβο και θα τον άφηνες ατιμώρητο;
Έχεις πρόβλημα αντίληψης? Είπα πως αν δεν ζήταγε συγνώμη θα έτρωγε φάπες! Και επίσης θα ζητούσα 7-10 Ε για καθαριστήριο!! Αστυνομία όμως δεν θα έμπλεκα ποτέ για μια τέτοια πράξη!Άσε τον ανούσιο πρόλογο. Επί της ουσίας μας απαντάς ότι αν το έκανε στη μητέρα σου, τη γυναίκα σου, την κόρη σου, την αδερφή σου, θα γελαγες, θα του έλεγες μπράβο και θα τον άφηνες ατιμώρητο.
Οκ κατάλαβαν όλοι....
Για γέλια είναι!
Τι να του κάνεις? Άντε καμιά φάπα εκείνη την ώρα αν δεν ζήταγε συγνώμη για τον λεκέ!
Πρέπει οπωσδήποτε κάτι να πεις Στόκε! Το λέει και το νικ σου! Έχει και γέλια και το λέω σαφέστατα! Τι δεν κατάλαβες?Αααα, δεν έχει γέλια και μπράβο. Συγγνώμη και φαπες.
Μάλιστα....
Πρέπει οπωσδήποτε κάτι να πεις Στόκε! Το λέει και το νικ σου! Έχει και γέλια και το λέω σαφέστατα! Τι δεν κατάλαβες?
Άσε τον ανούσιο πρόλογο. Επί της ουσίας μας απαντάς ότι αν το έκανε στη μητέρα σου, τη γυναίκα σου, την κόρη σου, την αδερφή σου, θα γελαγες, θα του έλεγες μπράβο και θα τον άφηνες ατιμώρητο.
Καλώς το δεκανίκι των ναυαγίων! Ζήλεψες τα σπέρματα και ήρθες και εσύ να πάρεις καμιά σταγόνα..Τυπε γεννηθηκες ηλιθιος ή το επαθες μετα απο ατυχημα;
Καλώς το δεκανίκι των ναυαγίων! Ζήλεψες τα σπέρματα και ήρθες και εσύ να πάρεις καμιά σταγόνα?