tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 3.506
Je crois-έτσι νομίζω!
Σωστός, σωστότατος ο φίλος politis αλλά το νήμα θέλει και λίγο "σπρώξιμο"... ;)
Εδώ δεν 'σπρώχνουμε' τύπε μου.
Με μια μαλακία ασχολούμαστε.
Εδώ δεν 'σπρώχνουμε' τύπε μου.
Με μια μαλακία ασχολούμαστε.
Αυτό είναι βαριά ανωμαλία! Όπως και σωστά έπραξε το παιδί στη Ζάκυνθο που έφαγε τον πατέρα κτήνος που βασάνιζε μάνα και αδερφές!
Για την οποία η ποινή ήταν ίδια με του παπακωνσταντίνου , επαναλαμβάνω.
1 ποσες φορες γινεται αυτο να πηγαιναν φυλακη οι συντηρητες1. Δεν λέμε να προυπήρχε. Λέμε να εμφανιστεί κατά την διάρκεια της οδήγησης. Αυτή την αμφιβολία θα προσπαθούσε να βάλει ένας δικηγόρος.
2. Υποστηρίζεις οτι τα Ελληνικά δικαστήρια θα τον έριχναν στα μαλακά αν ήταν Πακιστανός. Θα μεροληπτούσαν κατά του Ελληνα πολίτη δηλαδή.
Οκ τύπε, κατάλαβα την απόψή σου.
Δεν ρώτησα όμως τον Λάκη αυτό. Επαναλαμβάνω για όσους δεν το πιάνουν με την πρώτη:
"Κατα την δική σου κρίση η ποινή είναι βαριά. Για να τεστάρουμε το υποκειμενικό κριτήριο:
Αν ο παραβάτης δεν ήταν Ελληνας φοιτητής αλλά Πακιστανός λαθρομετανάστης θα έλεγες το ίδιο;" και σύμπληρώνω:
ή θα μας ζάλιζες τα αρχίδια για τους μαύρους που κουτουπώνουν τις γυναίκες μας;
Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν γίνεται.
Το ότι τα βρίσκετε οι δύο ψυχικά ασταθείς και νομίζετε κιόλας ότι γλεντατε κάτι περισσότερο από την πνευματική ανεπάρκειά σας, είναι αναμενόμενο.Σε γλέντησα πολύ ωραία χτες το πρωί γκέι Cuckold!
Είναι πολύ πιθανό τη γυναίκα σου να την παρτουζωσαν Ροδίτες την ώρα που εσύ προσπαθούσες να μπλεχτείς για να φας κι εσύ μια πούτσα και να σου έριξαν κλωτσιές και να αρκέστηκες στη μαλακία παρακολουθώντας το σκηνικό (true story φίλων μου με ζευγάρι φιλανδών)
Σε λίγο θα φανούν άλλοι 2-3 που έχουν δεχτεί τα ιντερνετικά μου φλόκια να κλαψουρίζουν για λίγα ακόμα!
Στη θεματάρα μας τώρα! Γιατί όλες οι γυναίκες όταν βλέπουν άντρα γυμνό , επιδειξία , αυνανιστή, πέφτουλα που δεν τον γουστάρουν, κατευθείαν τον φωνάζουν ΑΝΩΜΑΛΟ?
Και μάλιστα τρέχουν πολλοί καλοθελητές να ταυτιστούν πλήρως με τη παραπάνω συμφέρουσα μισανδρική θέση?Που είναι η ανωμαλία ? Παραβίαση δημοσίας αιδούς υπάρχει ή παρενόχληση σε ακραία εκδοχή αλλά ανωμαλία αν δεν είναι ομοφυλοφιλία ή παιδεραστία που υπάρχει?
Σε αυτό που ανασκευάζω σε σχέση με χτες είναι πως ο μικρός ήταν αγάμητος και όχι καυλιάρης όπως πίστευα που είχε υπερσεξουαλικότητα!Αλλά και πάλι τα επιχειρήματά σας σε ότι λέω είναι για γέλια και θα σας γλεντάω αν δεν σοβαρευτείτε!
Πρωτοφανές όσο και απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σε βάρος 20χρονης φοιτήτριας.
Μελετούσε στη βιβλιοθήκη
Η 20χρονη έπεσε θύμα ασέλγειας από συνομήλικό της, επίσης φοιτητή, την ώρα που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου.
Οπως μεταδίδει το thestival.gr, η νεαρή διάβαζε, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε κάτι περίεργο στην πλάτη της.
Απλωσε το χέρι της και διαπίστωσε ότι στην μπλούζα της είχε απλωθεί λευκή ουσία.
Γύρισε το κεφάλι της και είδε νεαρό να την κοιτά και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή. Αμέσως, έβαλε τις φωνές, ζητώντας βοήθεια.
Ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης καταδίωξε τον νεαρό και με τη βοήθεια φύλακα τον ακινητοποίησε κοντά στη Θεολογική Σχολή.
Ηθελε να εκτονωθεί
Εξακριβώθηκε ότι είναι φοιτητής του ΑΠΘ. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος φοιτητής ομολόγησε πως εκσπερμάτωσε στην πλάτη της νεαρής, δηλώνοντας στους αστυνομικούς πως το έκανε γιατί εκείνη τη στιγμή ήθελε να εκτονωθεί.
Σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
μπορούσες κ καλύτεραΣτο προσωπο επρεπε. :S :S :S
για την ακριβεια πρακτικα είναι μηδενικη τιμωρια, ετσι κι αλλιως δεν ειχαν σκοπο να το ξανακανουν αφου εγιναν τσακωτοι, οποτε ειτε 1 μερα με αναστολη ειτε 10 χρονια με αναστολη η πραγματικη ποινη ηταν 0 μερες μεσα στην φυλακη. Αν ηταν πραγματικα φυλακισμενοι και οχι με αναστολη τοτε θα το συζητουσαμε αν ειναι πολυ ή λιγο, τωρα που ειναι καθολου η φοιτητρια μπορει να συναντησει αυριο ξανά τα μουτρα του στην βιβλιοθηκη.Ε ναι ρε Λάκη, 12 μήνες με αναστολή για νόθευση εγγράφου (έβγαλε κάτι ξαδέλφια από τη λίστα Λαγκάρτ) και 10 μήνες με αναστολή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Πλημμελήματα είναι, τι έπρεπε να γίνει, να τους πάρουν το κεφάλι;
Ή αντίθετα να τους τσιμπήσουν το μαγουλάκι λέγοντας: "παλιόπαιδο μην το ξανακάνεις";
Μια χαρά αναλογική τιμωρία είναι.
σωστος,αν ηταν κατα επαναληψη τι περιμενε η συζυγος για να τον βαλει στην θεση του; Μηπως θέλει να τον χωρισει και τον μισει; Οι κορες καταθεσαν; Ειναι αξιοπιστοι μαρτυρες; Αν ειναι καμμια οικογενεια ναρκομανων τσιγγανων τους θεωρεις αξιοπιστους;;δεν ειμαι σίγουρος ουτε για την μια πλευρα ουτε για την αλλη. Οι δικαστες δικαζουν πολλες φορες με κριτήρια πολιτικα, οικονομικα, φεμινιστικα, αντιρατσιστικα, ρατσιστικα, εχουν δει τα ματια μας τον τσοβολα να καταδικαζεται επειδη δεν ειναι από σόι και για την ιδια υποθεση ο ανδρεας Παπανδρέου να αθωωνεται, αηδια.Βαστα μια πισινη μην ειναι καμμια βρωμικη υποθεση που θελουν να ξεφορτωθουν το πατερα με πλαστες κατηγοριες. Εχουν γινει ουκ ολιγα...
Βαστα μια πισινη μην ειναι καμμια βρωμικη υποθεση που θελουν να ξεφορτωθουν το πατερα με πλαστες κατηγοριες. Εχουν γινει ουκ ολιγα...
εχω μια ασχετη με το θεμα ερωτηση ισως κ σχετικη βεβαια αναλογα πως θα το δει κανειςσωστος,αν ηταν κατα επαναληψη τι περιμενε η συζυγος για να τον βαλει στην θεση του; Μηπως θέλει να τον χωρισει και τον μισει; Οι κορες καταθεσαν; Ειναι αξιοπιστοι μαρτυρες; Αν ειναι καμμια οικογενεια ναρκομανων τσιγγανων τους θεωρεις αξιοπιστους;;δεν ειμαι σίγουρος ουτε για την μια πλευρα ουτε για την αλλη. Οι δικαστες δικαζουν πολλες φορες με κριτήρια πολιτικα, οικονομικα, φεμινιστικα, αντιρατσιστικα, ρατσιστικα, εχουν δει τα ματια μας τον τσοβολα να καταδικαζεται επειδη δεν ειναι από σόι και για την ιδια υποθεση ο ανδρεας Παπανδρέου να αθωωνεται, αηδια.
Συμφωνούμε! Η γκόμενα όμως έπρεπε να φωνάξει αστυνομία και να κάνει μήνυση? Μήπως ήταν τόσο ισχυρή η πίεση που της άφησε μελανιά?Εντάξει,ο τύπος που το έκανε γελοίος το λιγότερο.
Καλά έκανε για να είναι καταγεγραμμένος στα αρχεία της αστυνομίας. Ο άνθρωπος σιγουρα δεν "στέκει" καλά για να κάνει κάτι τέτοιο δημόσια (άσχετα αν εμείς το θεωρούμε ως κάτι αστείο) και καλό είναι αν κάνει κάτι ίσως χειρότερο στο μέλλον να μπορούν να τον βρουν.Συμφωνούμε! Η γκόμενα όμως έπρεπε να φωνάξει αστυνομία και να κάνει μήνυση? Μήπως ήταν τόσο ισχυρή η πίεση που της άφησε μελανιά?
Μπασκετμπολίστας είναι;μπορούσες κ καλύτερα
αυτος λοιπον ειναι ο λογος που υποστηριζεις τον μαλακαΛοιπόν κύριοι!
Πάμε στο μακρινό 2002 που είμουν 20 χρονών και πήρα το βιβλίο μου να πάω να διαβάσω κεντρική παραλία Ρόδου για την εξεταστική! Τότε που τη πετσέτα την έπεζες πάζλ ανάμεσα στις τοπλες Σκανδιναβές!
Ξαπλώνω λοιπόν και δίπλα μου ήταν ένα ...άλογο 1,90 μαυρισμένο κάπου 40 χρονών τοπλες με τέλεια βιζάκια , στριγκάκι και λάδι! Είχα τρελαθεί! Όσο άλλαζε στάσεις στον ήλιο είχα γίνει πύραυλος! Η τύπισσα ήταν σε απόσταση "βολής" και σχεδόν ταυτίστηκα μαζί της στο μυαλό μου στην ερωτική επιθυμία...Μας χώριζαν κάτι εκατοστά χαλικιού απο τον τέλειο ομφαλό της , τις σκληρές ρώγες της και το κίτρινο διάφανο σχεδόν μπικίνι της που ήταν σχεδόν στον αέρα!
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΧΥΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ούτε να την αγγίξω ούτε τίποτα άλλο! Ήθελα το σπέρμα μου να αγγίξει το δέρμα της! Κι ας είχα γαμήσει μια μουνάρα σκανδιναβή που είχα τότε γκόμενα!
Δεν βρήκα ποτέ τα αρχίδια να το κάνω...
*Για την ιστορία μετά από λίγο έπιασα κουβέντα μαζί της και μου είπε πως είναι απο Ολλανδία και ήταν πολύ χαμογελαστή και θετική! Πιστεύω πως και να την έχυνα απο απόσταση δεν θα φώναζε αστυνομία.. Ίσως μου έκανε μια χαλαρή επίπληξη και έμπαινε στη θάλασσα να σκουπιστεί!
Κι εγώ στα χαλαρά θα της έλεγα "Sorry but I couldn't hold"...
Άρρωστος θα ήμουν αν δεν γούσταρα γυναίκες! Άρρωστο γυναικά μπορείς να με πεις! Γι αυτό είμαι και εδώ!αυτος λοιπον ειναι ο λογος που υποστηριζεις τον μαλακα
εισαι και εσυ το ιδιο αρρωστος