Νέα

Φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Αυτό είναι βαριά ανωμαλία! Όπως και σωστά έπραξε το παιδί στη Ζάκυνθο που έφαγε τον πατέρα κτήνος που βασάνιζε μάνα και αδερφές!

Βαστα μια πισινη μην ειναι καμμια βρωμικη υποθεση που θελουν να ξεφορτωθουν το πατερα με πλαστες κατηγοριες. Εχουν γινει ουκ ολιγα...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Για την οποία η ποινή ήταν ίδια με του παπακωνσταντίνου , επαναλαμβάνω.

Ε ναι ρε Λάκη, 12 μήνες με αναστολή για νόθευση εγγράφου (έβγαλε κάτι ξαδέλφια από τη λίστα Λαγκάρτ) και 10 μήνες με αναστολή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Πλημμελήματα είναι, τι έπρεπε να γίνει, να τους πάρουν το κεφάλι;
Ή αντίθετα να τους τσιμπήσουν το μαγουλάκι λέγοντας: "παλιόπαιδο μην το ξανακάνεις";
Μια χαρά αναλογική τιμωρία είναι.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
1. Δεν λέμε να προυπήρχε. Λέμε να εμφανιστεί κατά την διάρκεια της οδήγησης. Αυτή την αμφιβολία θα προσπαθούσε να βάλει ένας δικηγόρος.

2. Υποστηρίζεις οτι τα Ελληνικά δικαστήρια θα τον έριχναν στα μαλακά αν ήταν Πακιστανός. Θα μεροληπτούσαν κατά του Ελληνα πολίτη δηλαδή.
Οκ τύπε, κατάλαβα την απόψή σου.
Δεν ρώτησα όμως τον Λάκη αυτό. Επαναλαμβάνω για όσους δεν το πιάνουν με την πρώτη:
"Κατα την δική σου κρίση η ποινή είναι βαριά. Για να τεστάρουμε το υποκειμενικό κριτήριο:
Αν ο παραβάτης δεν ήταν Ελληνας φοιτητής αλλά Πακιστανός λαθρομετανάστης θα έλεγες το ίδιο;" και σύμπληρώνω:
ή θα μας ζάλιζες τα αρχίδια για τους μαύρους που κουτουπώνουν τις γυναίκες μας;

Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν γίνεται.
1 ποσες φορες γινεται αυτο να πηγαιναν φυλακη οι συντηρητες

2 πολλες φορες το εχουν κανει αυτο ξενοι στο μετρο κι εχουν πασει στα μαλακα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε γλέντησα πολύ ωραία χτες το πρωί γκέι Cuckold! 
Είναι πολύ πιθανό τη γυναίκα σου να την παρτουζωσαν Ροδίτες την ώρα που εσύ προσπαθούσες να μπλεχτείς για να φας κι εσύ μια πούτσα και να σου έριξαν κλωτσιές και να αρκέστηκες στη μαλακία παρακολουθώντας το σκηνικό (true story φίλων μου με ζευγάρι φιλανδών)
Σε λίγο θα φανούν άλλοι 2-3 που έχουν δεχτεί τα ιντερνετικά μου φλόκια να κλαψουρίζουν για λίγα ακόμα!

Στη θεματάρα μας τώρα! Γιατί όλες οι γυναίκες όταν βλέπουν άντρα γυμνό , επιδειξία ,  αυνανιστή, πέφτουλα που δεν τον γουστάρουν, κατευθείαν τον φωνάζουν ΑΝΩΜΑΛΟ?
Και μάλιστα τρέχουν πολλοί καλοθελητές να ταυτιστούν πλήρως με τη παραπάνω συμφέρουσα μισανδρική θέση?Που είναι η ανωμαλία ? Παραβίαση δημοσίας αιδούς υπάρχει ή παρενόχληση σε ακραία εκδοχή αλλά ανωμαλία αν δεν είναι ομοφυλοφιλία ή παιδεραστία που υπάρχει?
Σε αυτό που ανασκευάζω σε σχέση με χτες είναι πως ο μικρός ήταν αγάμητος και όχι καυλιάρης όπως πίστευα που είχε υπερσεξουαλικότητα!Αλλά και  πάλι τα επιχειρήματά σας σε ότι λέω είναι για γέλια και θα σας γλεντάω αν δεν σοβαρευτείτε!
Το ότι τα βρίσκετε οι δύο ψυχικά ασταθείς και νομίζετε κιόλας ότι γλεντατε κάτι περισσότερο από την πνευματική ανεπάρκειά σας, είναι αναμενόμενο.
Τραβάτε σε κανέναν ειδικό ρε ψυχασθενή χαζοπούλια, γιατί είστε επικίνδυνοι όσο δε δέχεστε βοήθεια. Δε φταίει η κοινωνία που κυκλοφορείτε ακόμα ελεύθεροι.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Πρωτοφανές όσο και απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σε βάρος 20χρονης φοιτήτριας.

Μελετούσε στη βιβλιοθήκη

Η 20χρονη έπεσε θύμα ασέλγειας από συνομήλικό της, επίσης φοιτητή, την ώρα που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου.

Οπως μεταδίδει το thestival.gr, η νεαρή διάβαζε, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε κάτι περίεργο στην πλάτη της.

Απλωσε το χέρι της και διαπίστωσε ότι στην μπλούζα της είχε απλωθεί λευκή ουσία.

Γύρισε το κεφάλι της και είδε νεαρό να την κοιτά και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή. Αμέσως, έβαλε τις φωνές, ζητώντας βοήθεια.

Ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης καταδίωξε τον νεαρό και με τη βοήθεια φύλακα τον ακινητοποίησε κοντά στη Θεολογική Σχολή.

Ηθελε να εκτονωθεί

Εξακριβώθηκε ότι είναι φοιτητής του ΑΠΘ. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος φοιτητής ομολόγησε πως εκσπερμάτωσε στην πλάτη της νεαρής, δηλώνοντας στους αστυνομικούς πως το έκανε γιατί εκείνη τη στιγμή ήθελε να εκτονωθεί.

Σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο προσωπο επρεπε.  :S :S :S

593192.gif

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ε ναι ρε Λάκη, 12 μήνες με αναστολή για νόθευση εγγράφου (έβγαλε κάτι ξαδέλφια από τη λίστα Λαγκάρτ) και 10 μήνες με αναστολή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Πλημμελήματα είναι, τι έπρεπε να γίνει, να τους πάρουν το κεφάλι;
Ή αντίθετα να τους τσιμπήσουν το μαγουλάκι λέγοντας: "παλιόπαιδο μην το ξανακάνεις";
Μια χαρά αναλογική τιμωρία είναι.
για την ακριβεια πρακτικα είναι μηδενικη τιμωρια, ετσι κι αλλιως δεν ειχαν σκοπο να το ξανακανουν αφου εγιναν τσακωτοι, οποτε ειτε 1 μερα με αναστολη ειτε 10 χρονια με αναστολη η πραγματικη ποινη ηταν 0 μερες μεσα στην φυλακη. Αν ηταν πραγματικα φυλακισμενοι και οχι με αναστολη τοτε θα το συζητουσαμε αν ειναι πολυ ή λιγο, τωρα που ειναι καθολου η φοιτητρια μπορει να συναντησει αυριο ξανά τα μουτρα του στην βιβλιοθηκη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Βαστα μια πισινη μην ειναι καμμια βρωμικη υποθεση που θελουν να ξεφορτωθουν το πατερα με πλαστες κατηγοριες. Εχουν γινει ουκ ολιγα...
σωστος,αν ηταν κατα επαναληψη τι περιμενε η συζυγος για να τον βαλει στην θεση του; Μηπως θέλει να τον χωρισει και τον μισει; Οι κορες καταθεσαν; Ειναι αξιοπιστοι μαρτυρες; Αν ειναι καμμια οικογενεια ναρκομανων τσιγγανων τους θεωρεις αξιοπιστους;;δεν ειμαι σίγουρος ουτε για την μια πλευρα ουτε για την αλλη. Οι δικαστες δικαζουν πολλες φορες με κριτήρια πολιτικα, οικονομικα, φεμινιστικα, αντιρατσιστικα, ρατσιστικα, εχουν δει τα ματια μας τον τσοβολα να καταδικαζεται επειδη δεν ειναι από σόι και για την ιδια υποθεση ο ανδρεας Παπανδρέου να αθωωνεται, αηδια.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
σωστος,αν ηταν κατα επαναληψη τι περιμενε η συζυγος για να τον βαλει στην θεση του; Μηπως θέλει να τον χωρισει και τον μισει; Οι κορες καταθεσαν; Ειναι αξιοπιστοι μαρτυρες; Αν ειναι καμμια οικογενεια ναρκομανων τσιγγανων τους θεωρεις αξιοπιστους;;δεν ειμαι σίγουρος ουτε για την μια πλευρα ουτε για την αλλη. Οι δικαστες δικαζουν πολλες φορες με κριτήρια πολιτικα, οικονομικα, φεμινιστικα, αντιρατσιστικα, ρατσιστικα, εχουν δει τα ματια μας τον τσοβολα να καταδικαζεται επειδη δεν ειναι από σόι και για την ιδια υποθεση ο ανδρεας Παπανδρέου να αθωωνεται, αηδια.
εχω μια ασχετη με το θεμα ερωτηση ισως κ σχετικη βεβαια αναλογα πως θα το δει κανεις
με βαση τον νομο λοβερδου το 11 που εβγαλε στον αερα τις οροθετικες ονομαζοντας τες ιεροδουλες
οπου η μια αν θυμαμαι καλα (νομιζω μαρια την ελεγαν) αυτοκτωνησε λιγα χρονια αργοτερα
γιατι δεν αντεχε τον διασυρμο αφηνοντας ενα παιδι στα χερια των παππουδων.
βγαινουν στα "μανταλακια" οπως λεμε ολων των φερομενων με κατηγοριες
(λεω φερομενων γιατι μπορει να μην εχει γινει αν δικη οταν τους εκθετουν)
για ασελγια η παιδεραστια
πολλες περιπτωσεις απο αυτες ηταν αδικες με βαση τα δικαστηρια οπου κ εδω εχουμε εναν που αυτοκτωνησε αν θυμαμαι καλα στην ελευσινα στο κρατητηριο
καθως κ πολλους που αθωοθηκαν στην πορεια οχι λογο αμφιβολειων αλλα με πληρη αθωοση
κ τους οποιους ειχαν κατηγορησει για αλλου λογους
πολλοι απο αυτους καταστραφηκαν  γιατι πλεον δεν μπορουν να κυκλοφορησουν εξω ουτε καν να βρουν δουλεια
περιστατικα πολλα
προσφατο παραδειγμα ενα με μια μητερα που κατηγορησε τον αντρα της κ κατι φιλους του γιατι οι φιλοι του αρνηθηκαν να την υποστηριξουν για το διαζυγιο που ηθελε
κ το περιστατικο με τον δασκαλο απο την ζακυνθο οπου ενα κτυπημα στην πλατη σαν μπραβο
τον εστειλε κατηγορουμενο για ασελγια κ το δικαστηριο το εκανε "προσβολη γεννετησιας αιδου" κ του εβγαλε ποινη με αναστολη
περα του γεγονοτος οτι μια κινηση που θα γινει φιλικα κ αθωα μπορει να σε κτειλει κατηγορουμενο
αυτοι που κανουν αδικες κατηγοριες στελνοντας ανευ λογου κοσμο στην διαπομπευση
περα απο την κατηγορια της ψευδορκιας(αν γινει δεχτη απο το δικαστηριο)
τι ποινες εχουν?
κ με βαση πια λογικη δεν βγαινουν κ αυτoi με τις φατσες τους στα μανταλακια?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εντάξει,ο τύπος που το έκανε γελοίος το λιγότερο.
Συμφωνούμε! Η γκόμενα όμως έπρεπε να φωνάξει αστυνομία και να κάνει μήνυση? Μήπως ήταν τόσο ισχυρή η πίεση που της άφησε μελανιά?  :2funny: 

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.395
Πόντοι
1.056
Συμφωνούμε! Η γκόμενα όμως έπρεπε να φωνάξει αστυνομία και να κάνει μήνυση? Μήπως ήταν τόσο ισχυρή η πίεση που της άφησε μελανιά?  :2funny: 
Καλά έκανε για να είναι καταγεγραμμένος στα αρχεία της αστυνομίας. Ο άνθρωπος σιγουρα δεν "στέκει" καλά για να κάνει κάτι τέτοιο δημόσια (άσχετα αν εμείς το θεωρούμε ως κάτι αστείο) και καλό είναι αν κάνει κάτι ίσως χειρότερο στο μέλλον να μπορούν να τον βρουν.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Λοιπόν κύριοι!

Πάμε στο μακρινό 2002 που είμουν 20 χρονών και πήρα το βιβλίο μου να πάω να διαβάσω κεντρική παραλία Ρόδου για την εξεταστική! Τότε που τη πετσέτα την έπεζες πάζλ ανάμεσα στις τοπλες Σκανδιναβές!
Ξαπλώνω λοιπόν και δίπλα μου ήταν ένα ...άλογο 1,90 μαυρισμένο κάπου 40 χρονών τοπλες με τέλεια βιζάκια , στριγκάκι και λάδι! Είχα τρελαθεί! Όσο άλλαζε στάσεις στον ήλιο είχα γίνει πύραυλος! Η τύπισσα  ήταν σε απόσταση "βολής" και σχεδόν ταυτίστηκα μαζί της στο μυαλό μου στην ερωτική επιθυμία...Μας χώριζαν κάτι εκατοστά χαλικιού απο τον τέλειο ομφαλό της , τις σκληρές ρώγες της και το κίτρινο διάφανο σχεδόν μπικίνι της που ήταν σχεδόν στον αέρα!
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΧΥΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ούτε να την αγγίξω ούτε τίποτα άλλο! Ήθελα το σπέρμα μου να αγγίξει το δέρμα της! Κι ας είχα γαμήσει μια μουνάρα σκανδιναβή που είχα τότε γκόμενα!  
Δεν βρήκα ποτέ τα αρχίδια να το κάνω...

*Για την ιστορία μετά από λίγο έπιασα κουβέντα μαζί της και μου είπε πως είναι απο Ολλανδία και ήταν πολύ χαμογελαστή και θετική! Πιστεύω πως και να την έχυνα απο απόσταση δεν θα φώναζε αστυνομία.. Ίσως μου έκανε μια χαλαρή επίπληξη και έμπαινε στη θάλασσα να σκουπιστεί!
Κι εγώ στα χαλαρά θα της έλεγα "Sorry but I couldn't hold"...    

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπόν κύριοι!

Πάμε στο μακρινό 2002 που είμουν 20 χρονών και πήρα το βιβλίο μου να πάω να διαβάσω κεντρική παραλία Ρόδου για την εξεταστική! Τότε που τη πετσέτα την έπεζες πάζλ ανάμεσα στις τοπλες Σκανδιναβές!
Ξαπλώνω λοιπόν και δίπλα μου ήταν ένα ...άλογο 1,90 μαυρισμένο κάπου 40 χρονών τοπλες με τέλεια βιζάκια , στριγκάκι και λάδι! Είχα τρελαθεί! Όσο άλλαζε στάσεις στον ήλιο είχα γίνει πύραυλος! Η τύπισσα  ήταν σε απόσταση "βολής" και σχεδόν ταυτίστηκα μαζί της στο μυαλό μου στην ερωτική επιθυμία...Μας χώριζαν κάτι εκατοστά χαλικιού απο τον τέλειο ομφαλό της , τις σκληρές ρώγες της και το κίτρινο διάφανο σχεδόν μπικίνι της που ήταν σχεδόν στον αέρα!
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΧΥΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ούτε να την αγγίξω ούτε τίποτα άλλο! Ήθελα το σπέρμα μου να αγγίξει το δέρμα της! Κι ας είχα γαμήσει μια μουνάρα σκανδιναβή που είχα τότε γκόμενα! 
Δεν βρήκα ποτέ τα αρχίδια να το κάνω...

*Για την ιστορία μετά από λίγο έπιασα κουβέντα μαζί της και μου είπε πως είναι απο Ολλανδία και ήταν πολύ χαμογελαστή και θετική! Πιστεύω πως και να την έχυνα απο απόσταση δεν θα φώναζε αστυνομία.. Ίσως μου έκανε μια χαλαρή επίπληξη και έμπαινε στη θάλασσα να σκουπιστεί!
Κι εγώ στα χαλαρά θα της έλεγα "Sorry but I couldn't hold"...   

αυτος λοιπον ειναι ο λογος που υποστηριζεις τον μαλακα
εισαι και εσυ το ιδιο αρρωστος

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
αυτος λοιπον ειναι ο λογος που υποστηριζεις τον μαλακα
εισαι και εσυ το ιδιο αρρωστος
Άρρωστος θα ήμουν αν δεν γούσταρα γυναίκες! Άρρωστο γυναικά μπορείς να με πεις! Γι αυτό είμαι και εδώ!
Αν εσύ φτιάχνεσαι διαφορετικά πες μας να το ξέρουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom