Σημερα στο Σκαι ειχε μια εκπομπη με την πρωην του γαλακτερου. Ηταν μαζεμενες ολες οι ξεπετες και ειχανε και μια ψυχολογα.
Οι πουτανες μαζεμενες λεγανε για τους πρωην. Ολες θελανε να εχουνε επαφες με τους πρωην ολες λεγανε οτι οι παλιες σχεσεις που ξαναβρισκονται ειναι οτι καλυτερο.
Ολες λεγανε και δινανε παραδειγματα οτι μετα απο χρονια θα τα ξανβρουνε και θα ειναι οτι καλυτερο.
Και δινανε και παραδειγματα και καμαρωναν.
οι πουτανες λεγανε οτι καμμια σχεση μεταξυ αντρα και γυναικα αμα χαλασει δεν φτιαχνεται ολα γινοτναι και ολες ειναι ανοιχτες με τους πρωην τους.
Συγκεκριμενα λεγανε ο ανθρωπος δεν ειναι γυαλι για να σπασει κανενας ανθρωπος δεν ειναι φαγητο για να ξαναζεσταθει για να τον συγκρινουμε με αυτα.
Εμενα μια απο τις πρωην μου μετα απο 17 χρονια με εψαξε (βασικα ολες με εχουν ψαξει μετα απο χρονια και ολες τις εστειλα πηδουλο και τον πουλο) την πηδηξα και την παρατησα οπως με παρατησε αυτη. Και στον πουτσο μου την γραφω πλεον.
Ειναι χρησιμη μονο και μονο για κανα πουτσο για παραπανω δεν κανει εχει και παιδι απο αλλον οτι χειροτερο . Πουτσα και οταν χρειαζομαι κατι.
Μονο τοτε τις μιλαω.Αλλιως σκουπιδι ειναι αχρηστη
Οταν μεγαλωσουν οι πουτανες τοτε θελουν οικογενεια γιατι απο τα γαμησια εχουν γινει ερειπια τοσο πολλη, που αξια πλεον δεν εχουν αντιθετα με εμας που μετα τα 40 αρχιζουν τα καλυτερα μας μιας και οι πιο πολλη εχουμε φτιαχθει και ειμαστε ζαχαρη οικονομικα μπορουμε να εχουμε αυτο που θελουμε.
Ναι η ζωη ειναι πουτανα τοτε αλλαζουν οι ρολοι.
Δες το εργο The Curious Case of Benjamin Button και θα καταλαβεις τι γινεται.
Και το βλεπεις απο τι πιο πολλες π.χ tinder badoo κ.τ.λ το γραφουν δεν ψαχνω σεξ, no ons, θελω σοβαση σχεση.
Ναι λογικο ειναι γιατι τα εχει ηδη κανει και τα εχει κανει τοσες φορες που πλεον εχει γινει βαρετο απλα να πηδιετα οποτε γουσταρει και ψαχνει ενα μαλακα για να αλλαξει την εικονα τις.
Απο γυναικα μονη που δεν βρισκει αντρα να ειναι μαζι γιατι ολοι οι αντρες ειναι μαλακες και δεν ειναι του επιπεδου τις και μαλακιες που λεει απλα για να γαμιεται με οποιον θελει ,
θελει να βρει τον εναν τον μοναδικο μαλακα που θα την φτιαξει γιατι εχει βαρεθει να τρωει πουτσα τσαμπα και περασε και οι μπογια τις πλεον.Ωρα για να πουληδουμε το κουφαρι μας.
(Το γυναικα μονη επρεπει να σε βαλει σε σκεψεις. Γυναικα μονη σημαινει γαμιεμαι με ολους και οποτε θελω εγω χωρις να δινω λογω ετσι δεν μπορεις να πεις οτι ειμαι πουτανα γιατι δεν εχω σχεση).Δηλαδη ακομα χειροτεο ειδος γυναικας και απο αυτες που εχουν σχεση και ξενοπηδιουνται. Τουλαχιστον αυτες το δοκιμασαν εκαναν σχεση παντρευτηκαν και αποτυχαν.
Η αποτυχια ειναι στην ζωη.Πρεπει να μαθουν να χωριζουν και δουλευουν για την παρτι τους ,αλλα αμα σε εχουν μαθει στα χρυσα λιγο δυσκολο.
Εδω φταινε οι αντρες παλι .
και βλεπω το βιντεο και σκεφτομαι.
Οι μια πουτανα αντε να ειναι 25 το πολλη λεει με ανεση οτι ειναι η πρωτη τις παρτουζα (φαντασσαου τι αλλο εχει κανει ηδη).
Δηλαδη γνωριζεις μια γκομενα σε παραταει ως πως γινενται συνηθως γιατι εχει καμμια 300 αλλους να την κυνηγαν και αφου μπορει γιατι να μεινει μαζι σου.
Παρτουζωνεται κανει οτι θελει και μετα οταν αυτη εχει χορταση πουτσα
(που δεν χορταινει ποτε γιατι αμα μαθεις ετσι μετα δεν εχει επιστροφη.
Και λογικο ειναι αμα μπορουσα και εγω να εχω μια στρατια απο γκομενες να με κυνηγανε το ιδιο θα εκανα και με ολες θα ηθελα να εχω καλες σχεσεις ωστε να εχω καβατζες. Ελα που δεν ειναι ετσι τα πραγματα.)
οποτε μετα απο αυτα τα γαμισια τσιμπουκια παρτουζες και ολα τα σχετιακα ειναι ετοιμη για εσενα για να τα ξαναβρειτε.
Τοτε εχει ωριμασει σαν ανθρωπος και σαν γυναικα και ειναι ετοιμη να κανει παιδια και οικογενεια.
Ρε μηπως ειστε μαλακες!
Και σκεφτομαι ποσο μαλακες ειναι οι αντρες !
Αυτα τα κανουν οι γυναικες γιατι βρισκουν μαλακες που τα δεχονται.
και μετα βλεπω τους μουσουλμανους που τις πανε γαμιοντας και τους κανουν 3-4-5 παιδια και ειναι σουζα.
Τι να πω μετα?
Τιποτα μην πεις ακρη δεν θα βγαλεις ποτε ... οσο τα σκεφτεσαι αυτα τοσο θα μπερδεύεις το μυαλο σου. Πλεον κανουν παρτουζες απο τα 16 και στα 20 το μουνι τους ειναι πηγαδι απο το ξεσκισμα ! Λιγες ειναι αυτες που το δινουν μονο σε σχεση και υπο προυποθεσεις !
Γενικα κοιταται πιο μικρες σε ηλικια απο εσας προς αποφυγη ναυαγιων! Εγω πχ αν στα 40 οπως λες εχω φτιαχτει με μπακαγιοκο και ειμαι ακομα ελευθερος θα κυνηγαω 25αρες.