Νέα

Φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216

Σημερα στο Σκαι ειχε μια εκπομπη με την πρωην του γαλακτερου. Ηταν μαζεμενες ολες οι ξεπετες και ειχανε και μια ψυχολογα.
Οι πουτανες μαζεμενες λεγανε για τους πρωην. Ολες θελανε να εχουνε επαφες με τους πρωην ολες λεγανε οτι οι παλιες σχεσεις  που ξαναβρισκονται ειναι οτι καλυτερο.
Ολες λεγανε και δινανε παραδειγματα οτι μετα απο χρονια θα τα ξανβρουνε και θα ειναι οτι καλυτερο.
Και δινανε και παραδειγματα και καμαρωναν.

οι πουτανες λεγανε οτι καμμια σχεση μεταξυ αντρα και γυναικα αμα χαλασει δεν φτιαχνεται ολα γινοτναι και ολες ειναι ανοιχτες με τους πρωην τους.
Συγκεκριμενα λεγανε ο ανθρωπος δεν ειναι γυαλι για να σπασει κανενας ανθρωπος δεν ειναι φαγητο για να ξαναζεσταθει για να τον συγκρινουμε με αυτα.

Εμενα μια απο τις  πρωην μου μετα απο 17 χρονια με εψαξε (βασικα ολες με εχουν ψαξει μετα απο χρονια και ολες τις εστειλα πηδουλο και τον πουλο) την πηδηξα και την παρατησα οπως με παρατησε αυτη. Και στον πουτσο μου την γραφω πλεον.
Ειναι χρησιμη μονο και μονο για κανα πουτσο για παραπανω δεν κανει εχει και παιδι απο αλλον  οτι χειροτερο . Πουτσα και οταν χρειαζομαι κατι.
Μονο τοτε τις μιλαω.Αλλιως σκουπιδι ειναι αχρηστη

Οταν μεγαλωσουν οι πουτανες τοτε θελουν οικογενεια γιατι απο τα γαμησια εχουν γινει ερειπια τοσο πολλη, που αξια πλεον δεν εχουν αντιθετα με εμας που μετα τα 40 αρχιζουν τα καλυτερα μας μιας και οι πιο πολλη εχουμε φτιαχθει και ειμαστε ζαχαρη οικονομικα μπορουμε να εχουμε αυτο που θελουμε.
Ναι η ζωη ειναι πουτανα τοτε αλλαζουν οι ρολοι.

Δες το εργο  The Curious Case of Benjamin Button και θα καταλαβεις τι γινεται.

Και το βλεπεις απο τι πιο πολλες π.χ tinder badoo κ.τ.λ το γραφουν δεν ψαχνω σεξ, no ons,  θελω σοβαση σχεση.

Ναι λογικο ειναι γιατι τα εχει ηδη κανει και τα εχει κανει τοσες φορες που πλεον εχει γινει βαρετο απλα να πηδιετα οποτε γουσταρει και ψαχνει ενα μαλακα για να αλλαξει την εικονα τις.
Απο γυναικα  μονη που δεν βρισκει αντρα να ειναι μαζι γιατι ολοι οι αντρες ειναι μαλακες  και δεν ειναι του επιπεδου τις και μαλακιες που λεει απλα για να γαμιεται με οποιον θελει ,
θελει να βρει τον εναν τον μοναδικο μαλακα που θα την φτιαξει γιατι εχει βαρεθει να τρωει πουτσα τσαμπα και περασε και οι μπογια τις πλεον.Ωρα για να πουληδουμε το κουφαρι μας.

(Το γυναικα μονη επρεπει να σε βαλει σε σκεψεις. Γυναικα μονη σημαινει γαμιεμαι με ολους και οποτε θελω εγω χωρις να δινω λογω ετσι δεν μπορεις να πεις οτι ειμαι πουτανα γιατι δεν εχω σχεση).Δηλαδη ακομα χειροτεο ειδος γυναικας και απο αυτες που εχουν σχεση και ξενοπηδιουνται. Τουλαχιστον αυτες το δοκιμασαν εκαναν σχεση παντρευτηκαν και αποτυχαν.
Η αποτυχια ειναι στην ζωη.Πρεπει να μαθουν να χωριζουν  και δουλευουν για την παρτι τους ,αλλα αμα σε εχουν μαθει στα χρυσα λιγο δυσκολο.
Εδω φταινε οι αντρες παλι .

και βλεπω το βιντεο και σκεφτομαι.

Οι μια πουτανα αντε να ειναι 25 το πολλη  λεει με ανεση οτι ειναι η πρωτη τις παρτουζα (φαντασσαου τι αλλο εχει κανει ηδη).
Δηλαδη γνωριζεις μια γκομενα σε παραταει ως πως γινενται συνηθως γιατι εχει καμμια 300 αλλους να την κυνηγαν και αφου μπορει γιατι να μεινει μαζι σου.

Παρτουζωνεται κανει οτι θελει και μετα οταν αυτη εχει χορταση πουτσα
(που δεν χορταινει ποτε γιατι αμα μαθεις ετσι μετα δεν εχει επιστροφη.
Και λογικο ειναι αμα μπορουσα και εγω να εχω μια στρατια απο γκομενες να με κυνηγανε το ιδιο θα εκανα και με ολες θα ηθελα να εχω καλες σχεσεις ωστε να εχω καβατζες. Ελα που δεν ειναι ετσι τα πραγματα.)
οποτε μετα απο αυτα τα γαμισια τσιμπουκια παρτουζες και ολα τα σχετιακα ειναι ετοιμη για εσενα για να τα ξαναβρειτε. 
Τοτε εχει ωριμασει σαν ανθρωπος και σαν γυναικα  και ειναι ετοιμη να κανει παιδια και οικογενεια.

Ρε μηπως ειστε μαλακες!

Και σκεφτομαι ποσο μαλακες ειναι οι αντρες !

Αυτα τα κανουν οι γυναικες γιατι βρισκουν μαλακες που τα δεχονται.

και μετα βλεπω τους μουσουλμανους που τις πανε γαμιοντας και τους κανουν 3-4-5 παιδια και ειναι σουζα.
Τι να πω μετα?

Τιποτα μην πεις ακρη δεν θα βγαλεις ποτε ... οσο τα σκεφτεσαι αυτα τοσο θα μπερδεύεις το μυαλο σου. Πλεον κανουν παρτουζες απο τα 16 και στα 20 το μουνι τους ειναι πηγαδι απο το ξεσκισμα ! Λιγες ειναι αυτες που το δινουν μονο σε σχεση και υπο προυποθεσεις !

Γενικα κοιταται πιο μικρες σε ηλικια απο εσας προς αποφυγη ναυαγιων! Εγω πχ αν στα 40 οπως λες εχω φτιαχτει με μπακαγιοκο και ειμαι ακομα ελευθερος θα κυνηγαω 25αρες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Οποιος πατερας στελνει την κορη του να σπιυδασει τη στελνει να γ;μηθει να παρτουζωθει και να τη γεμισουν χυσια ενας σωρος μαντραχαλαδες. Λιγο απροσκλητο χυσι στην πλατη σας πειραξε υποκριτες; Αν ηταν η κορη μου δε θα με πειραζε καθολου. Θα ηταν σα να μου λεει οτι την τσιμπησαν εντομα στην κατασκηνωση. Ετσι γινεται στις κατασκηνωσεις.

γνησια μη υποκριτικη αποψη τη στιγμη που δεχομαστε οτι η φοιτητρια θα πλενεται ολη μερα απο τα χυσια διαφορων που ισως μονο προσον τους να ειναι οτι ειναι φιλοι καποιου που γαμαει τη γκομενα

Μας ενοχλει δλδ τι; Οτι ο τυπακος ηταν ντροπαλος, αγαμητος, δεν ειχε κυκλους. Για αυτο δικαστηκε. Για αυτο καταδικαστηκε.

Get a life ρε άνθρωπε...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ο τυπακος εχει γινει μεγαλη φιρμα πλεον θα γαμαει αβερτα ολες στα ποδια του θα πεφτουν λογο δημοσιοτητας !!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
το γεγονος κατι τετοιες συμπεριφορες κ κατι τετοια μυαλα σαν αυτο που εχεις κ διατυμπανιζεις με τα λεγομενα σου εδω μεσα δεινουν πατημα να λενε ολες οι φεμινηστριες οριστε αυτοι ειναι κ να βγαινουν οτι εχουν δικιο σου περασε απο το μυαλο η μπα?
επισεις αν βγει ενας αντρα κ πει "η ταδε προεβει σε σεξουαλικη παρενοχληση με χουφτωσε στο ξεκαρφωτο" οι ιδιοι που παραπιονεσται για το ποσο κυνηγημενοι ειναι οι αντρες θα τον χλευαζεται επειδη εκανε χρηση του νομου
οπου το ιδιο αν το εκανε γυναικα θα περνατε το μερος της δεν φταιει?
συνηδοιτοποιεις τι λες η μπα?
ειλικρινα τετοια μυαλα εχετε κ κοντευουν να μας γαμησουν ολους...

Αν δεις το δικό μου ποστ που κάνεις quote και τα σχόλιά σου από κάτω ....
όχι εσύ μάλλον , κάποιος που ξέρει ελληνικά ....

θα βγει το συμπέρασμα ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτε ....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Αν δεις το δικό μου ποστ που κάνεις quote και τα σχόλιά σου από κάτω ....
όχι εσύ μάλλον , κάποιος που ξέρει ελληνικά ....

θα βγει το συμπέρασμα ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτε ....
πέρσι  ψόφησε φέτος βρωμισε αν δεν σου είχε πάρει 2 εβδομάδες να απαντήσεις θα είχες καταλάβει ότι το μύνημα αφορά όλα όσα έχεις υποστηρίξει μέχρι εκείνη την στιγμή
Καθώς επίσης κ την απάντηση που έδωσες όταν κάποιος σε ρώτησε αν η πράξη αυτή κάνει τον άλλον άντρα
Τώρα αν για να καταλάβεις το εννοώ κ για τι μιλάω έπρεπε να βάλω ένα κατεβατο από όλα τα ποστ που περιλαμβάνει η απάντηση μου έχεις δίκιο θα έπρεπε να το κάνω θα το έχω στα υπόψιν μου την επόμενη φορά

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Αυνανισμοι,αυνανισμοι,σεξουαλικες παρενοχλησεις και ολοι παν απο 22-25 καλα δεν μιλαω για 30αρηδες,η γενια των αγαμητων ,καθε δεκαεταια αλλαζει ρε παιδια η φαση,στα 70s-80s εγινε η σεξουαλικη επανασταση ,την δεκαετια 90 μεχρι αρχες 2000 η αγαμια βαρεσε κοκκινο,αρχες 2000 με μεχρι 2010-11 κατι πηδουσε ο κοσμος, απο το 2011 και μετα δεν ξερω τι φαση,το σαιτ ειχε δεκαδες 20αρηδες καθε μερα να κανουν εγγραφη και να ζητανε απο διαφορα ναυαγια των μπουρδελων συμβουλες για μια ξεχωριστη εμπειρια,αφου ανοιγαν και θρεντ κατι 50αρηδες θειοι και λεγανε που να παμε τον ανηψιο για πρωτη σεξουαλικη εμπειρια,πλεον η αντερ 20 δεν χρειαζονται τα μπουρδελα,δεν εχω δει κανεναν αντερ 20 σε μπουρδελο τον τελευταιο καιρο,σε στουντιο ουτε καν λογο χρηματων

λετε το 2020 και μετα να ειναι δεκαετια σεξουαλικης απελευθερωσης ξανα?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
πλεον η αντερ 20 δεν χρειαζονται τα μπουρδελα,δεν εχω δει κανεναν αντερ 20 σε μπουρδελο τον τελευταιο καιρο,σε στουντιο ουτε καν λογο χρηματων

Πλέον οι μόνοι αντερ 20 που πάνε σε μπουρδέλο είναι γύφτοι και λάθρο.Οι Έλληνες προτιμούν να παρακαλάνε το κάθε μπάζο για σχέση

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Αυνανισμοι,αυνανισμοι,σεξουαλικες παρενοχλησεις και ολοι παν απο 22-25 καλα δεν μιλαω για 30αρηδες,η γενια των αγαμητων ,καθε δεκαεταια αλλαζει ρε παιδια η φαση,στα 70s-80s εγινε η σεξουαλικη επανασταση ,την δεκαετια 90 μεχρι αρχες 2000 η αγαμια βαρεσε κοκκινο,αρχες 2000 με μεχρι 2010-11 κατι πηδουσε ο κοσμος, απο το 2011 και μετα δεν ξερω τι φαση,το σαιτ ειχε δεκαδες 20αρηδες καθε μερα να κανουν εγγραφη και να ζητανε απο διαφορα ναυαγια των μπουρδελων συμβουλες για μια ξεχωριστη εμπειρια,αφου ανοιγαν και θρεντ κατι 50αρηδες θειοι και λεγανε που να παμε τον ανηψιο για πρωτη σεξουαλικη εμπειρια,πλεον η αντερ 20 δεν χρειαζονται τα μπουρδελα,δεν εχω δει κανεναν αντερ 20 σε μπουρδελο τον τελευταιο καιρο,σε στουντιο ουτε καν λογο χρηματων

απλα τυπε παιζουν playstation δεν εχουν καιρο ... :S :S

Επισκέπτης
Πλέον οι μόνοι αντερ 20 που πάνε σε μπουρδέλο είναι γύφτοι και λάθρο.Οι Έλληνες προτιμούν να παρακαλάνε το κάθε μπάζο για σχέση
ποια σχεση, σε ποιον αιωνα ζεις; ολοι/ολες "κανουν κατι με καποιον".

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ποια σχεση, σε ποιον αιωνα ζεις; ολοι/ολες "κανουν κατι με καποιον".

Μόνο με τις σχέσεις τους τα κάνουν

Ελλάδα αν κάποιος δεν έχει σχέση,ακόμα και στα 20,μουνί δε βλέπει.Οι μόνοι που γαμάνε είναι όσοι έχουν σχέσεις,οι άλλοι τη βγάζουν με μαλακία, playstation και μπακουροεξόδους

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Μόνο με τις σχέσεις τους τα κάνουν

Ελλάδα αν κάποιος δεν έχει σχέση,ακόμα και στα 20,μουνί δε βλέπει.Οι μόνοι που γαμάνε είναι όσοι έχουν σχέσεις,οι άλλοι τη βγάζουν με μαλακία, playstation και μπακουροεξόδους
ναι...του 1990

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Η νοοτροπία στην Ελλάδα δεν αλλάζει εύκολα.Το μόνο που άλλαξε είναι το ότι οι γκόμενες βελτιώθηκαν αλλά μόνο εμφανισιακά.Και τώρα και τότε,όποιος είναι χωρίς σχέση,είναι αγάμητος εντελώς

Αυτός ο 20ρης αν είχε σχέση έστω και μ'ένα μπάζο,δεν θα κατέληγε να κάνει τέτοιες μαλακίες

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Η νοοτροπία στην Ελλάδα δεν αλλάζει εύκολα.Το μόνο που άλλαξε είναι το ότι οι γκόμενες βελτιώθηκαν αλλά μόνο εμφανισιακά.Και τώρα και τότε,όποιος είναι χωρίς σχέση,είναι αγάμητος εντελώς

Αυτός ο 20ρης αν είχε σχέση έστω και μ'ένα μπάζο,δεν θα κατέληγε να κάνει τέτοιες μαλακίες
τσου...
απο ολα υπαρχουν
στα πιτσιρικια παιζει πολυ αυτο που λεει ο ραββινος πιο πανω
η καθε φοιτητρια εχει 3-4 "φιλους" που τους ριχνει εναλλαξ απο ενα μουνι καθε τοσο

ο μαλακοφοιτητης παιζει να το εκανε και για "μαγκια" και να τον εγραφαν τα αλλα χαζα με τα κινητα τους
η απλα να ειναι λειψος...γαμα τον

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
η καθε φοιτητρια εχει 3-4 "φιλους" που τους ριχνει εναλλαξ απο ενα μουνι καθε τοσο

Δεν ισχύει αυτό.Η φοιτήτρια ή θα είναι αγάμητη ή θα έχει σχέση.Όλες μπορούν να γαμηθούν με πολλούς,αλλά δεν το κάνουν.Προτιμούν απλά να παίρνουν την επιβεβαίωση ότι αρέσουν

Αυτές με τους 3-4 'φίλους' είναι εντελώς ασήμαντο ποσοστό

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.188
Πόντοι
5.506
Σε έχω ξεκωλιάσει πολύ στο παρελθόν ;;;
Δεν καμαρώνεις ;;;
Μεγάλη τιμή να είσαι λακογαμημένος !

Η απαξίωση στους ... gay ;
Ομοφοβικός είσαι ;;;
Μήπως είσαι ... ναζί ;;;;

Τον barock δηλαδή που πιπώνει κόσμο στα σινεμά ;;;; Τον απαξιώνεις ;;;

Μπα ..... αφού είσαι κλωνος του !!!!!!!!

Αβράμη !!!!!!!!

welcome back !!!!!!!!

Βρε ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ, πάλι με τον barock ασχολείσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom