Νέα

Φοιτητής εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 409
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η νοοτροπία στην Ελλάδα δεν αλλάζει εύκολα.Το μόνο που άλλαξε είναι το ότι οι γκόμενες βελτιώθηκαν αλλά μόνο εμφανισιακά.Και τώρα και τότε,όποιος είναι χωρίς σχέση,είναι αγάμητος εντελώς

Φοιτητής δεν είχα πολλές σχέσεις. Είχα γαμήσει όμως πάμπολες βίζιτες και επίσης μασατζίδικα και μπουρδέλα.
Αγάμητος τελείως, είσαι εσύ.
Και όσο είσαι αγάμητος, δεν θα έχεις ούτε τρίμπαζο . Όχι απλώς μπάζο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Φοιτητής δεν είχα πολλές σχέσεις. Είχα γαμήσει όμως πάμπολες βίζιτες και επίσης μασατζίδικα και μπουρδέλα.

Αφού και ο τύπος λογικά χάλιας είναι,τι να βρει...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
πέρσι  ψόφησε φέτος βρωμισε αν δεν σου είχε πάρει 2 εβδομάδες να απαντήσεις θα είχες καταλάβει ότι το μύνημα αφορά όλα όσα έχεις υποστηρίξει μέχρι εκείνη την στιγμή
Καθώς επίσης κ την απάντηση που έδωσες όταν κάποιος σε ρώτησε αν η πράξη αυτή κάνει τον άλλον άντρα
Τώρα αν για να καταλάβεις το εννοώ κ για τι μιλάω έπρεπε να βάλω ένα κατεβατο από όλα τα ποστ που περιλαμβάνει η απάντηση μου έχεις δίκιο θα έπρεπε να το κάνω θα το έχω στα υπόψιν μου την επόμενη φορά

Γιατί δεν παραδέχεται το πολύ απλό ;
ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Έτσι θεωρείς ότι είσαι πιο αποδεκτός από τις γκόμενες.

Η νεοελληνική, έχει έναν πολύ δόκιμο όρο για τέτοιες περιπτώσεις: ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Αν ήταν χάλιας σε ομάδα μπάσκετ ή πορτιέρης σε καφετέρια, θα είχαν συγκαεί τα αρχίδια του.
θα είχε 20πλάσιες για γαμήσι , από όσες μπορεί να φάει , πηδώντας 3 την ημέρα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Γιατί δεν παραδέχεται το πολύ απλό ;
ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Έτσι θεωρείς ότι είσαι πιο αποδεκτός από τις γκόμενες.

Η νεοελληνική, έχει έναν πολύ δόκιμο όρο για τέτοιες περιπτώσεις: ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.
γιατι πολυ απλα οπως υπαρχουν μαλακισμενες υπαρχουν κ μαλακες
τουλαχιστον εγω οταν κοιταω τον καθρεφτη παραδεχομαι τα λαθη μου κ τις μαλακιες μου
δεν ριχνω τις ευθηνες παντα στους αλλους
τωρα αν ειμαι αποδεκτος η δεν ειμαι αποδεκτος αν γαμαω δεν γαμαω το ξερω εγω κ οσοι φροντισαν να με γνωρισουν
το να βαπτιζεις το κρεας ψαρι δεν το κανει κ νηστισιμο απλα νιωθεις λιγοτερες τυψεις
με λιγα λογια
οσο κ να κατηγορεις τους αλλους
οσο κ να ψαχνεις να βρεις σφαλματα να τους καταλογησεις
οσο κ να θες να λες οτι ολοι ειναι χαλια κ εσυ ο σωστος
στο ιδιο επιπεδο στασιμοτητας θα παραμενεις
ξεκινα με μια σωστη αυτοκριτικη κ αρχισε να βλεπεις αντικειμενικα τα πραγματα γυρω σου μπας κ βελτιωσεις τον εαυτο σου
γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει δεν ψιχαλιζει
η βροχη ειναι εξω οχι μεσα...
οποτε μαντεψε τι ειναι αυτο που θεωρεις ψιχαλα...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αν ήταν χάλιας σε ομάδα μπάσκετ ή πορτιέρης σε καφετέρια, θα είχαν συγκαεί τα αρχίδια του.
θα είχε 20πλάσιες για γαμήσι , από όσες μπορεί να φάει , πηδώντας 3 την ημέρα.

Χαλιας εμφανιασιακά εννοώ

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Χαλιας εμφανιασιακά εννοώ
εχω δει κατι χαλιες που δεν ειχαν μια κ επερναν 5ευρο απο την μαμα να παρουν τσιγαρα
κ οταν εβγαιναν εξω ειχαν 3-4 γκομενες που κερναγαν τους καφεδες
δεν παιζει ρολο μονο η εμφανιση αλλα ολο το στυλ
ο συγκεκριμενος ειναι μιζερος τελος
παλια προσπαθησα να τον βοηθησω κ στο τελος γυρισε να με προσβαλει κιολας
γιατι δεν ασπαζομουν τις ιδεες του
κ ο μπραντ πιτ να ειναι με αυτα τα μυαλα δεν θα του κατσει ουτε θυλικια κατσικα που την κατεβασαν απο το βουνο με πληρη απομόνωση

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ε για να την έβγαζες με βίζιτες και πουτάνες σημαίνει ότι δεν γαμούσες τίποτα από κανονικές.Όποιος έχει γκόμενα/ες,σιγά μην πάει να πληρώνει

Επισκέπτης
Δεν ισχύει αυτό.Η φοιτήτρια ή θα είναι αγάμητη ή θα έχει σχέση.Όλες μπορούν να γαμηθούν με πολλούς,αλλά δεν το κάνουν.Προτιμούν απλά να παίρνουν την επιβεβαίωση ότι αρέσουν

Αυτές με τους 3-4 'φίλους' είναι εντελώς ασήμαντο ποσοστό
οπως σου τα λεει ο ρεζνοφ ειναι. Μην κανεις τον παντογνωστη. Εγω ειμαι ματακιας και εχω παρακολουθησει πολλες κοπελες να παρτουζωνονται. Οποια μενει σε δικο της σπιτι οργιαζει. Αλλα και οποια μενει με τους γονεις εχει το ελευθερο να πηγαινει σε φιλους αρκει να εγκρινει η μανα. Ο πατερας δεν πολυανακατευεται με τα γαμισια της κορης γιατι εχει αναλαβει η μανα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ε για να την έβγαζες με βίζιτες και πουτάνες σημαίνει ότι δεν γαμούσες τίποτα από κανονικές.Όποιος έχει γκόμενα/ες,σιγά μην πάει να πληρώνει

Τώρα αξιολογείς το τι έκανα ως φοιτητής τη δεκαετία του 1990 ;
Στις σχολές που σπούδασα , οι γκόμενες ήταν μπάζα και μαλακισμένες και σε μεγάλο ποσοστό αγάμητες.
Έτυχε και είχα μια ... οικονομική ενίσχυση , σεβαστή , την οποία έφαγα τα χρόνια των ποσυδών στις πουτάνες.
Γαμούσα μόνο αφρό από το μπλοκ.

Εσύ πότε γάμησες τελευταία φορά ;
Το 1999 ;

ή το 2025 ;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τώρα αξιολογείς το τι έκανα ως φοιτητής τη δεκαετία του 1990 ;
Στις σχολές που σπούδασα , οι γκόμενες ήταν μπάζα και μαλακισμένες και σε μεγάλο ποσοστό αγάμητες.
Έτυχε και είχα μια ... οικονομική ενίσχυση , σεβαστή , την οποία έφαγα τα χρόνια των ποσυδών στις πουτάνες.
Γαμούσα μόνο αφρό από το μπλοκ.

Ε από αυτές τις λίγες που γαμιόντουσαν (δεν μπορεί να μην το έκανε καμία) γιατί δεν γαμιόταν καμία μαζί σου;Που εσύ υποτίθεται δεν ήσουν αγάμητος;

Βλέπεις λοιπόν πως είτε γαμάς πουτάνες,είτε όχι,είναι το ίδιο πράγμα για τις γκόμενες;Ούτε σε βοηθάει να γνωρίσεις,ούτε σε ξεχωρίζει απ'τους αγάμητους στα μάτια τους.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
λυπαμαι που θα δυσαρεστησω πολλους αλλα τα πραγματα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λεει ο τυπος σαδ_μαν
οχι περιπου, οχι σχεδον, ΑΚΡΙΒΩΣ
ο σαδ_μαν λογω ελλειψης γκομενας και αρα υπερβολικου ελευθερου χρονου, εχει μελετησει σε βαθος το φαινομενο "σεξουαλικες σχεσεις στην ελλαδα" και εχει βγαλει τα σωστα συμπερασματα
οσα λεει ισχυουν στο συντριπτικα μεγαλυτερο ποσοστο της κοινωνιας, αλλα ενταξει υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις
να ακουτε τον σαδ_μαν και να μην τον κοντραρετε γιατι σας προσφερει γνωσεις - χρυσαφι και τις κλωτσατε
σαδ_μαν συνεχισε ετσι, εχεις απολυτο δικιο 100%

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Παλι αυτη η μαλακία?
Γιατι λες και ξαναλες αυτη την μπουρδα?
γιατί αν έβρισκε γκόμενα περά από λαμπάδες που θα άναβε θα γινόταν κ μοναχός στο σπίτι της να μην του φύγει...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Γιατί ισχύει

Και εννοώ ΓΚΟΜΕΝΑ,όχι σύζυγο
λοιπόν συνελθε λίγο ποιος σου είπε ότι όλοι πάνε σε πληρωμένο έρωτα μόνο για να γαμησουν γιατί δεν έχουν γκόμενα?
Εδώ έχουμε σύζυγό γκόμενα κ πάλι θα πας να γαμησεις επί πληρωμή
Γιατί πάντα θα θες να βγάλεις γούστα που δεν σου βγάζουν αυτές που έχεις
Δεν πάνε σε εκδιδόμενες μόνο όσοι δεν έχουν να γαμησουν πάνε κ όσοι θέλουν το κάτι παραπάνω
Ξεκόλλα με αυτή την καραμέλα κ κοίτα να φτιάξεις τον εαυτό σου λίγο διαφορετικά προκοπή δεν θα δεις

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
λυπαμαι που θα δυσαρεστησω πολλους αλλα τα πραγματα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λεει ο τυπος σαδ_μαν
οχι περιπου, οχι σχεδον, ΑΚΡΙΒΩΣ
ο σαδ_μαν λογω ελλειψης γκομενας και αρα υπερβολικου ελευθερου χρονου, εχει μελετησει σε βαθος το φαινομενο "σεξουαλικες σχεσεις στην ελλαδα" και εχει βγαλει τα σωστα συμπερασματα
οσα λεει ισχυουν στο συντριπτικα μεγαλυτερο ποσοστο της κοινωνιας, αλλα ενταξει υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις
να ακουτε τον σαδ_μαν και να μην τον κοντραρετε γιατι σας προσφερει γνωσεις - χρυσαφι και τις κλωτσατε
σαδ_μαν συνεχισε ετσι, εχεις απολυτο δικιο 100%

Τυπε μου δεν χρειαζεται να μας το λες το εχουμε καταλαβει ολοι εδω μεσα οτι μουνι βλεπεις μονο επι πληρωμης και σε συγκεκριμενους δρομους... :S :S :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Παλι αυτη η μαλακία?
Γιατι λες και ξαναλες αυτη την μπουρδα?

O τύπος δεν έχει γαμήσει ποτέ.
Οπότε αυτοί που έχουν γκόμενα ή γυναίκα και γκόμενα ή γυναίκα και γκόμενα και γαμιόλες, του φαίνονται wow.

Το  ενδεχόμενο αυτοί που τα έχουν αυτά να θέλουν να πηδάνε και 50-100 διαφορετικά μουνιά το χρόνο ,
έτσι για να κολυμπάει το σκορ τους βαθιά στα 4ψήφια και να πλησιάζει τα 5ψήφια, δεν του περνάει καν από το μυαλό !

Αυτές τις νέες, εκατέρωθεν του φόρουμ , ρουσλάνα και κλάρα, θα τις δοκιμάσει κανείς ;
Εγώ πρέπει να κάνω τον κασκαντέρ, γέρος άνθρωπος ; Τι κάνει η νεολαία πια ;
Μόνο με τα κωλοτηλέφωνα ασχολούνται;;;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε μου δεν χρειαζεται να μας το λες το εχουμε καταλαβει ολοι εδω μεσα οτι μουνι βλεπεις μονο επι πληρωμης και σε συγκεκριμενους δρομους... :S :S :S
δεν μου εχουν αφησει σταλα χυσι οι γαυροι
που να περισσεψει για τα μουνια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom