livrpan1892
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2020
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 201
Η Φλόριντα κλάσεις ανώτερη εμφανισιακά.εδω δεν μοιαζει υπερβολικα την Βανδη ?
τι γυναικαρα ειναιΣταζει καυλα
Δεν θα πιάσω κοβιδ?χυστε αφοβα
Για να εχει δικο της νημα εδω ειναι ονομα.Η τύπισσα είναι γυναικάρα, απλά δεν έχω καταλάβει γιατί ακόμα το παλεύει με την τηλεόραση. Πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να γίνει όνομα?
Εννοείται, ρε τύπε.νομιζω φυσικο στηθος εχει
εχεις δει το τζοκερ????εδω δεν μοιαζει υπερβολικα την Βανδη ?
Για να εχει δικο της νημα εδω ειναι ονομα.
Kαλά και εσύ αν πας στην πλατεία Συντάγματος και κατεβάσεις το βρακί σου, όνομα θα γίνεις.Όσο για το οικονομικό θέμα (άσχετα αν βάζεις και τον εαυτό σου μέσα), τι να πω? Οποιαδήποτε γκόμενα,αναλόγων σωματικών προσόντων και με την αντίστοιχη πουτανιά,θα έβγαζε χρήματα στην τηλεόραση. Ασχετα από το πόσα βγάζω εγώ όμως,στην δική μου την δουλειά,δεν θα μπορούσε να περάσει ούτε απο έξω (πιστεύω και από την δική σου).Ειλικρινά απορώ, μερικές φόρες ,με την επιχειρηματολογία κάποιων εδώ.Για να εχει δικο της νημα εδω ειναι ονομα.
Επισης κανει τηλεοραση τοσα χρονια.
Τελος εχω την εντυπωση πως παιζει να βγαζει το μηνα οσα εσυ το χρονο.
Αντε και εμενα βαζω μεσα για να μην το παρεις προσωπικα.
οτι στελνεις βλεπουμε , δεν εμπιστευόμαστε ότιδηποτε άλλοεχετε δει το τζοκερ????
Τι Βυζαρες ειναι αυτες ρε φιλε και ειναι λεπτη σχετικαΕρχεται καλοκαίρι ....Ελπίζουμε σε τέτοιες εμφανίσεις ....
Άμα μου περισσεύψουν μερικά ψιλά κάποια μέρα θα της κάνω πρόταση ανασχηματισμου.. ( μέχρι τότε και οι φώτο είναι πολύ καλές)Ερχεται καλοκαίρι ....Ελπίζουμε σε τέτοιες εμφανίσεις ....