Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Άλλη θα είδεςΔιαφωνώ, την έχω δει από κοντά χωρίς να είναι βαμμένη και ήταν όμορφη γυναίκα!!!
Άλλη θα είδεςΔιαφωνώ, την έχω δει από κοντά χωρίς να είναι βαμμένη και ήταν όμορφη γυναίκα!!!
Σεβαστο.Εγω τη γαμουσακαι αβαφη παντως
4 paidia tis ekana aneta !!
Αll natural....!!!τι γυναικαρα και τι βυζαρες εχει!
Θα την ξεχειλωσετε ρε και μετά θα ψάχνετε αλλού....Κι εγώ άλλα δυο κωλόπαιδα.
Θα την ξεχειλωσετε ρε και μετά θα ψάχνετε αλλού....Κι εγώ άλλα δυο κωλόπαιδα.
Συνήθως σε απομιμήσεις πέφτουμε.....Γνήσια Ιταλίδα και όχι Ρουμάνα η Αλβανίδα που μιλάει ιταλικά....
Πας για το επιδομα εσυ4 paidia tis ekana aneta !!
Δηλαδή???Δεν ξέρω αν το έχω γράψει αλλού ή εδώ ξανά, κάποιος σοφός είχε πει πως η Φλορίντα είναι αυτό που νομίζει πως είναι η Μαρία Κορινθίου.
Η Κορινθίου νομίζει οτι είναι μια θελκτική μεσογειακή "Μαλένα" ενώ στην πραγματικότητα είναι μια μπουτού με πατσά που απλά δε φοβάται να ξεγυμνωθεί. Έχει την ψευδαίσθηση οτι ειναι όμοια της ΠετρουτσέλιΔηλαδή???
Βυθίζομαι στον ωκεανό του βαθυστόχαστου στοχαστή ...Δεν ξέρω αν το έχω γράψει αλλού ή εδώ ξανά, κάποιος σοφός είχε πει πως η Φλορίντα είναι αυτό που νομίζει πως είναι η Μαρία Κορινθίου.
Δεν ξέρω αν το έχω γράψει αλλού ή εδώ ξανά, κάποιος σοφός είχε πει πως η Φλορίντα είναι αυτό που νομίζει πως είναι η Μαρία Κορινθίου.
την παλευεις?Και γιατί να είναι Αβαφη για την φυσική ομορφιά.... χαχαχα αφού όσες βλέπουμε στην τηλεόραση η και με Κολ γκερλ που πάμε και μας καυλώνουν όλες βαμενες είναι .....τι βίτσιο είναι αυτό να την δεις Αβαφη