livrpan1892
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2020
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 201
αυτη την τεραστια, υπερφυσικη και υπερμεγεθης κεφάλα να μην ειχε, και θα ηταν τοπ!!!!θα ξανα ειναι στην τηλεοραση το ΜΩΡΟ ΜΟΥ !!
φανταστικό μουνι , ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
απο κοντα μια χαρα ειναι το κεφαλι Τακη μουαυτη την τεραστια, υπερφυσικη και υπερμεγεθης κεφάλα να μην ειχε, και θα ηταν τοπ!!!!
δεν την εχω πετυχει απο κοντα νιπλαρο...απο κοντα μια χαρα ειναι το κεφαλι Τακη μου
αν και το ματι πεφτει στις βυζαρες
μια χαρα μουναρα ειναι , τουλαχιστον πριν αρχισει να γεννάειδεν την εχω πετυχει απο κοντα νιπλαρο...
για νανος φαινεται παντως...ειμαι και διμετρος εγω, να ξες...
Ξέρεις κανένας τι μάρκα-μοντελο ρολόγια φοράνε?Μιλάμε ο τύπος έχει παντρευτεί πορνοστάρ.Τι γαμήσια θα κάνει η Φλορίντα δεν θα λέγεται......
Έχει κάνει 2 παιδιά και εξακολουθεί να είναι μουναρος, να την γαμας και να σου μιλάει ιταλικά... Τεράστια καυλα!!!Μιλάμε ο τύπος έχει παντρευτεί πορνοστάρ.Τι γαμήσια θα κάνει η Φλορίντα δεν θα λέγεται......
τσοντα με Rocco τυπεΈχει κάνει 2 παιδιά και εξακολουθεί να είναι μουναρος, να την γαμας και να σου μιλάει ιταλικά... Τεράστια καυλα!!!
rolexΞέρεις κανένας τι μάρκα-μοντελο ρολόγια φοράνε?
γλωσσοπλάστης σε καθε νήμα! εχεις ταλεντο φιλεδιαστημική, διαγαλαξιακή υπεργκαύλα, Μπολονέζα βυζού απαρλαμόρε κομιτσετού, υπέρτατη τσοντάρα...την είχα πετύχει απο κοντά πριν μερικά χρόνια στον φάρο Ψυχικού στο περίπτερο που έχει εκεί, σχετικά ψηλή ήταν, πρέπει να ξερόχυσα μια γερή, είχα μείνει μαλάκας....μιλάμε για ΤΗΝ καύλα......