Hard4Bimbos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Ω ρε φίλε, ο ορισμός του μασταριου είναι οι βυζαρες της
Για βυζολατρες ειναι σιγουρα τοπ.
Η μούρη της δεν ήταν ποτέ το δυνατό της σημείο. Οι περισσότεροι για τα "μαστάρια" της την εκτιμάμε.Τελείως ντεκαβλε τώρα που μιλφεψε. Και οι βυζοι θα έχουν πάρει την κατιούσα. Σε μερικά χρόνια την κόβω να καταντά σαν την Άννα Μαρία του αντ1
Η μούρη της δεν ήταν ποτέ το δυνατό της σημείο. Οι περισσότεροι για τα "μαστάρια" της την εκτιμάμε.
δεν ειναι εφοπλιστης, επιχειρηματιας ειναι νομιζωΗ Καινούργιου πρέπει να έκοψε φλέβα χθες το βράδυ. Να έχει τυλίξει τον εφοπλιστή σου λέει κι εγώ να έχω μείνει στο ράφι;
Υπάρχει πιο μουνάρα από μένα; Είναι δυνατόν; Μην έχουμε κανένα βιτριόλι Part II, τύποι. :S
Σε αυτή τη φώτο μοιάζει με την Άντζελα Δημητρίου στη μούρη :SΗ Καινούργιου πρέπει να έκοψε φλέβα χθες το βράδυ. Να έχει τυλίξει τον εφοπλιστή σου λέει κι εγώ να έχω μείνει στο ράφι;
Υπάρχει πιο μουνάρα από μένα; Είναι δυνατόν; Μην έχουμε κανένα βιτριόλι Part II, τύποι. :S
Η Καινούργιου πρέπει να έκοψε φλέβα χθες το βράδυ. Να έχει τυλίξει τον εφοπλιστή σου λέει κι εγώ να έχω μείνει στο ράφι;
δεν ειναι εφοπλιστης, επιχειρηματιας ειναι νομιζω
αλλα ειδες μυαλο η ιταλιδα απο την κυψελη; ενα ωραιο σετ βυζαρες ειχε και το πουλησε τοσο καλα που εξασφαλισε ολη της τη ζωη και των παιδιων της
οχι σαν την αλλη τη βλαμμενη την ηλιαννα παπαγεωργιου που τα εφτιαξε με τον σνικ τον ασβο και τωρα δεν τη βλεπει σοβαρα ουτε ο βιαστης της κερκυρας
Πάντως ρε τύποι,μισή μερίδα είναι..
Εάν δεν είχε τους βυζους να ασχολούμαστε,δεν θα την ήξερε κανείς.
δεν ειναι εφοπλιστης, επιχειρηματιας ειναι νομιζω
λλα ειδες μυαλο η ιταλιδα απο την κυψελη; ενα ωραιο σετ βυζαρες ειχε και το πουλησε τοσο καλα που εξασφαλισε ολη της τη ζωη και των παιδιων της
οχι σαν την αλλη τη βλαμμενη την ηλιαννα παπαγεωργιου που τα εφτιαξε με τον σνικ τον ασβο και τωρα δεν τη βλεπει σοβαρα ουτε ο βιαστης της κερκυρας