Νέα

Φλορίντα Πετροτσέλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα simoper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.134
Πόντοι
1.046
Καλεσμένη στον Αρναούτογλου η καριόλα και πέταξε τις μπουτάρες έξω για να τις θαυμάσουμε. Για γλύψιμο από πάνω μέχρι κάτω η μουνάρα η Ιταλίδα βγήκε για να καυλώσει κόσμο...
:bigdick:

Συνημμένα

• florinta_petrocelli(2).mp4
    75,2 MB · Εμφανίσεις: 0

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.780
Πόντοι
11.956
Ναι αυτή είναι μουναρα...όχι σαν την Φουρέιρα....αν την δεις από κοντά έξω με καθημερινό ντύσιμο...θα πάθεις σοκ ...1.80 ...και κορμάρα πρόσωπο φοβερό

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.667
Πόντοι
1.196
Καλεσμένη στον Αρναούτογλου η καριόλα και πέταξε τις μπουτάρες έξω για να τις θαυμάσουμε. Για γλύψιμο από πάνω μέχρι κάτω η μουνάρα η Ιταλίδα βγήκε για να καυλώσει κόσμο...
:bigdick:
Τύπε εσύ το έφτιαξες το video? Πέθανα στα γέλια με το που είδα το μωσαϊκό στη μούρη του χοντρού :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.952
Πόντοι
9.931
Ναι αυτή είναι μουναρα...όχι σαν την Φουρέιρα....αν την δεις από κοντά έξω με καθημερινό ντύσιμο...θα πάθεις σοκ ...1.80 ...και κορμάρα πρόσωπο φοβερό
1.80 σιγουρα;;; Δεν τις φαίνεται.

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.134
Πόντοι
1.046
Τύπε εσύ το έφτιαξες το video? Πέθανα στα γέλια με το που είδα το μωσαϊκό στη μούρη του χοντρού :2funny:
Μου χαλάει την αισθητική στο βίντεο η φάτσα του σάχλα του Αρναούτογλου για αυτό...:2funny:

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.134
Πόντοι
1.046
Ε για αυτό σου λέω να θέλει ο άλλος να την βροντήξει :jerking: για τις ποδάρες της καυλο Ιταλίδας και να βλέπει τη φάτσα του μπουχέσα μέσα στο βίντεο είναι κάπως...σου πέφτει κατευθείαν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.952
Πόντοι
9.931
Μου χαλάει την αισθητική στο βίντεο η φάτσα του σάχλα του Αρναούτογλου για αυτό...:2funny:
Ενας αμόρφωτος και αντικειμενικά άσχημος ανδρας που κατάφερε να γινει ενας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές στην τηλεόραση :headbang: Μονο στην Ελλαδα γίνονται αυτα, σε σοβαρή χωρα στην καλύτερη περίπτωση να γινοταν θυρωρος σε καποιο καναλι και αυτο της περιφέρειας.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.780
Πόντοι
11.956
Ενας αμόρφωτος και αντικειμενικά άσχημος ανδρας που κατάφερε να γινει ενας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές στην τηλεόραση :headbang: Μονο στην Ελλαδα γίνονται αυτα, σε σοβαρή χωρα στην καλύτερη περίπτωση να γινοταν θυρωρος σε καποιο καναλι και αυτο της περιφέρειας.
Φίλε αυτό ακριβώς έλεγα εχτές προχτές στην γυναίκα.... μου ...κατά τύχη στη Θεσσαλονίκη...και είναι αμόρφωτος....έχω ακριβώς την ίδια άποψη

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.952
Πόντοι
9.931
Φίλε αυτό ακριβώς έλεγα εχτές προχτές στην γυναίκα.... μου ...κατά τύχη στη Θεσσαλονίκη...και είναι αμόρφωτος....έχω ακριβώς την ίδια άποψη
Αστο φιλε εγω δεν αντέχω ουτε λεπτο να τον δω στην τηλεόραση. Να σου δωσω να καταλάβεις θελω να δω το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και δεν το βλεπω επειδη το παρουσιάζει αυτος :buck2:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.780
Πόντοι
11.956
Αστο φιλε εγω δεν αντέχω ουτε λεπτο να τον δω στην τηλεόραση. Να σου δωσω να καταλάβεις θελω να δω το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και δεν το βλεπω επειδη το παρουσιάζει αυτος :buck2:
Και εγώ ....άσε που έχει βλέμμα σαν τον Κούγια

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.134
Πόντοι
1.046
Το χειρότερο με τον συγκεκριμένο είναι ότι του έχουν δώσει πόσες εκπομπές στην τηλεόραση λες και δεν υπάρχουν άλλα άτομα ξέρω γω. Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι, να κάθονται σε μόνιμα πόστα λες και έχουν μέσο. Παρουσιάζει το late night πως το λένε, επιτροπή στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, παρουσιαστής στον εκατομμυριούχο. Βάλτε και κάνα φρέσκο πρόσωπο να δούμε κάτι καινούριο. Για αυτό μετά τους βλέπεις να χουν κάνει τις τρελές περιουσίες. Έχει βγάλει ο μπούλης εξωφρενικά ποσά γιατί βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα συνέχεια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.152
Πόντοι
9.297
To θέμα είναι ότι χωρίς να ξέρει πολλά γράμματα κάνει τους καλεσμένους του να νιώθουν άνετα.Ειναι και ταλέντο αυτό,δεν παίζουν πάντα ρόλο οι σπουδές .Δεν νομίζω όλοι στην Αμερική η την Ευρώπη να έχουν βγει από σπουδές......

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.152
Πόντοι
9.297
Και εγώ ....άσε που έχει βλέμμα σαν τον Κούγια
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος καθηγητής πανεπιστημίου είναι;Μια χαρά ήταν όμως στην θέση αυτήν τότε προ εικοσαετίας...μην είστε άδικοι.Στειλτε και εσείς οι γραμμματιζουμενοι βιογραφικό για να παρουσιάζετε εκπομπή...:2funny:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.780
Πόντοι
11.956
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος καθηγητής πανεπιστημίου είναι;Μια χαρά ήταν όμως στην θέση αυτήν τότε προ εικοσαετίας...μην είστε άδικοι.Στειλτε και εσείς οι γραμμματιζουμενοι βιογραφικό για να παρουσιάζετε εκπομπή...:2funny:
Εμείς σχολιάζουμε ότι βλέπουμε...απλά δεν μας αρέσει ....εγώ δεν είμαι παρουσιαστής...κάνω άλλη δουλειά ....το είπα σε άλλο νήμα.... προικοθήρας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.152
Πόντοι
9.297
Εμείς σχολιάζουμε ότι βλέπουμε...απλά δεν μας αρέσει ....εγώ δεν είμαι παρουσιαστής...κάνω άλλη δουλειά ....το είπα σε άλλο νήμα.... προικοθήρας
Aποδιδει η δουλειά σου;Ελπίζω να μην ξεπεσεις και αναγκαστείς να κάνεις καμμία σοβαρή δουλειά...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.780
Πόντοι
11.956
Aποδιδει η δουλειά σου;Ελπίζω να μην ξεπεσεις και αναγκαστείς να κάνεις καμμία σοβαρή δουλειά...
Οχι μια χαρά ευτυχώς παντρεύτηκα και η προίκα ήταν μια χαρά και δουλεύω για χόμπι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom