Συνδυασμός απόλαυσης.Τι Βυζαρες ειναι αυτες ρε φιλε και ειναι λεπτη σχετικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φλορίντα Πετροτσέλι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα simoper
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 496K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.780
- Πόντοι
- 11.956
Ναι αυτή είναι μουναρα...όχι σαν την Φουρέιρα....αν την δεις από κοντά έξω με καθημερινό ντύσιμο...θα πάθεις σοκ ...1.80 ...και κορμάρα πρόσωπο φοβερό
woopsie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.667
- Πόντοι
- 1.196
Τύπε εσύ το έφτιαξες το video? Πέθανα στα γέλια με το που είδα το μωσαϊκό στη μούρη του χοντρούΚαλεσμένη στον Αρναούτογλου η καριόλα και πέταξε τις μπουτάρες έξω για να τις θαυμάσουμε. Για γλύψιμο από πάνω μέχρι κάτω η μουνάρα η Ιταλίδα βγήκε για να καυλώσει κόσμο...
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.952
- Πόντοι
- 9.931
1.80 σιγουρα;;; Δεν τις φαίνεται.Ναι αυτή είναι μουναρα...όχι σαν την Φουρέιρα....αν την δεις από κοντά έξω με καθημερινό ντύσιμο...θα πάθεις σοκ ...1.80 ...και κορμάρα πρόσωπο φοβερό
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.780
- Πόντοι
- 11.956
Την έχω δει από κοντά αρκετές φορές είναι με ίσιο παπούτσια ποιο ψηλή από εμένα ....εγώ είμαι γύρω στο 175-178...1.80 σιγουρα;;; Δεν τις φαίνεται.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.952
- Πόντοι
- 9.931
Ψηλή γυναίκα με βυζάρεςΤην έχω δει από κοντά αρκετές φορές είναι με ίσιο παπούτσια ποιο ψηλή από εμένα ....εγώ είμαι γύρω στο 175-178...
Μου χαλάει την αισθητική στο βίντεο η φάτσα του σάχλα του Αρναούτογλου για αυτό...Τύπε εσύ το έφτιαξες το video? Πέθανα στα γέλια με το που είδα το μωσαϊκό στη μούρη του χοντρού
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.780
- Πόντοι
- 11.956
Είναι γελοίοςΜου χαλάει την αισθητική στο βίντεο η φάτσα του σάχλα του Αρναούτογλου για αυτό...
Ε για αυτό σου λέω να θέλει ο άλλος να την βροντήξει για τις ποδάρες της καυλο Ιταλίδας και να βλέπει τη φάτσα του μπουχέσα μέσα στο βίντεο είναι κάπως...σου πέφτει κατευθείαν.Είναι γελοίος
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.952
- Πόντοι
- 9.931
Ενας αμόρφωτος και αντικειμενικά άσχημος ανδρας που κατάφερε να γινει ενας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές στην τηλεόραση Μονο στην Ελλαδα γίνονται αυτα, σε σοβαρή χωρα στην καλύτερη περίπτωση να γινοταν θυρωρος σε καποιο καναλι και αυτο της περιφέρειας.Μου χαλάει την αισθητική στο βίντεο η φάτσα του σάχλα του Αρναούτογλου για αυτό...
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.780
- Πόντοι
- 11.956
Φίλε αυτό ακριβώς έλεγα εχτές προχτές στην γυναίκα.... μου ...κατά τύχη στη Θεσσαλονίκη...και είναι αμόρφωτος....έχω ακριβώς την ίδια άποψηΕνας αμόρφωτος και αντικειμενικά άσχημος ανδρας που κατάφερε να γινει ενας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές στην τηλεόραση Μονο στην Ελλαδα γίνονται αυτα, σε σοβαρή χωρα στην καλύτερη περίπτωση να γινοταν θυρωρος σε καποιο καναλι και αυτο της περιφέρειας.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.952
- Πόντοι
- 9.931
Αστο φιλε εγω δεν αντέχω ουτε λεπτο να τον δω στην τηλεόραση. Να σου δωσω να καταλάβεις θελω να δω το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και δεν το βλεπω επειδη το παρουσιάζει αυτοςΦίλε αυτό ακριβώς έλεγα εχτές προχτές στην γυναίκα.... μου ...κατά τύχη στη Θεσσαλονίκη...και είναι αμόρφωτος....έχω ακριβώς την ίδια άποψη
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.780
- Πόντοι
- 11.956
Και εγώ ....άσε που έχει βλέμμα σαν τον ΚούγιαΑστο φιλε εγω δεν αντέχω ουτε λεπτο να τον δω στην τηλεόραση. Να σου δωσω να καταλάβεις θελω να δω το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και δεν το βλεπω επειδη το παρουσιάζει αυτος
Το χειρότερο με τον συγκεκριμένο είναι ότι του έχουν δώσει πόσες εκπομπές στην τηλεόραση λες και δεν υπάρχουν άλλα άτομα ξέρω γω. Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι, να κάθονται σε μόνιμα πόστα λες και έχουν μέσο. Παρουσιάζει το late night πως το λένε, επιτροπή στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, παρουσιαστής στον εκατομμυριούχο. Βάλτε και κάνα φρέσκο πρόσωπο να δούμε κάτι καινούριο. Για αυτό μετά τους βλέπεις να χουν κάνει τις τρελές περιουσίες. Έχει βγάλει ο μπούλης εξωφρενικά ποσά γιατί βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα συνέχεια.Ενας αμόρφωτος και αντικειμενικά άσχημος ανδρας που κατάφερε να γινει ενας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές στην τηλεόραση Μονο στην Ελλαδα γίνονται αυτα, σε σοβαρή χωρα στην καλύτερη περίπτωση να γινοταν θυρωρος σε καποιο καναλι και αυτο της περιφέρειας.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.152
- Πόντοι
- 9.297
To θέμα είναι ότι χωρίς να ξέρει πολλά γράμματα κάνει τους καλεσμένους του να νιώθουν άνετα.Ειναι και ταλέντο αυτό,δεν παίζουν πάντα ρόλο οι σπουδές .Δεν νομίζω όλοι στην Αμερική η την Ευρώπη να έχουν βγει από σπουδές......Ενας αμόρφωτος και αντικειμενικά άσχημος ανδρας που κατάφερε να γινει ενας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές στην τηλεόραση Μονο στην Ελλαδα γίνονται αυτα, σε σοβαρή χωρα στην καλύτερη περίπτωση να γινοταν θυρωρος σε καποιο καναλι και αυτο της περιφέρειας.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.152
- Πόντοι
- 9.297
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος καθηγητής πανεπιστημίου είναι;Μια χαρά ήταν όμως στην θέση αυτήν τότε προ εικοσαετίας...μην είστε άδικοι.Στειλτε και εσείς οι γραμμματιζουμενοι βιογραφικό για να παρουσιάζετε εκπομπή...Και εγώ ....άσε που έχει βλέμμα σαν τον Κούγια
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.780
- Πόντοι
- 11.956
Εμείς σχολιάζουμε ότι βλέπουμε...απλά δεν μας αρέσει ....εγώ δεν είμαι παρουσιαστής...κάνω άλλη δουλειά ....το είπα σε άλλο νήμα.... προικοθήραςΟ Σπύρος Παπαδόπουλος καθηγητής πανεπιστημίου είναι;Μια χαρά ήταν όμως στην θέση αυτήν τότε προ εικοσαετίας...μην είστε άδικοι.Στειλτε και εσείς οι γραμμματιζουμενοι βιογραφικό για να παρουσιάζετε εκπομπή...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.152
- Πόντοι
- 9.297
Aποδιδει η δουλειά σου;Ελπίζω να μην ξεπεσεις και αναγκαστείς να κάνεις καμμία σοβαρή δουλειά...Εμείς σχολιάζουμε ότι βλέπουμε...απλά δεν μας αρέσει ....εγώ δεν είμαι παρουσιαστής...κάνω άλλη δουλειά ....το είπα σε άλλο νήμα.... προικοθήρας
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.780
- Πόντοι
- 11.956
Οχι μια χαρά ευτυχώς παντρεύτηκα και η προίκα ήταν μια χαρά και δουλεύω για χόμπιAποδιδει η δουλειά σου;Ελπίζω να μην ξεπεσεις και αναγκαστείς να κάνεις καμμία σοβαρή δουλειά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 65