Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αν ειναι αυτες που φαινονται στο site τοτε ειναι υψηλοτατου επιπεδου...
καποιες απο αυτες που εχει το site τις εχω δει κ εγω.καποιες οχι...οπως πολυ καλα ανεφερε καποιος μολις απο πανω ολες οι κοπελες εκει μεσα δεν εχουν αμεσγ επαγγελματικη σχεση με το μαγαζι...μια γκομενα μια ωραια μερα ψαχνει extra χαρτζηλικι, μπουκαρει στο ARTEMIS με 2-3 χαρτια που απαιτουνται πληρωνει 70-80 ευρω -οσο ειναι ανα εποχη-κ μπαινει μεσα.κανει αυτα που κανω κ εγω εκει μεσα...πινει non -alcohol drinks, τρωεμε στον ιδιο χωρο , πισινες κλπ! η μονη διαφορα ειναι στο τελος της δινεις χρηματα! εγω να πω οτι εκει μεσα γαμησα κ χωρις λεφτα...κ οχι μονο εγω αλλα κ ενας μαγκας ιταλος που γνωρισα εκει...

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καποιες απο αυτες που εχει το site τις εχω δει κ εγω.καποιες οχι...οπως πολυ καλα ανεφερε καποιος μολις απο πανω ολες οι κοπελες εκει μεσα δεν εχουν αμεσγ επαγγελματικη σχεση με το μαγαζι...μια γκομενα μια ωραια μερα ψαχνει extra χαρτζηλικι, μπουκαρει στο ARTEMIS με 2-3 χαρτια που απαιτουνται πληρωνει 70-80 ευρω -οσο ειναι ανα εποχη-κ μπαινει μεσα.κανει αυτα που κανω κ εγω εκει μεσα...πινει non -alcohol drinks, τρωεμε στον ιδιο χωρο , πισινες κλπ! η μονη διαφορα ειναι στο τελος της δινεις χρηματα! εγω να πω οτι εκει μεσα γαμησα κ χωρις λεφτα...κ οχι μονο εγω αλλα κ ενας μαγκας ιταλος που γνωρισα εκει...
αλλα κολπα κυριολεκτικα! δηλαδη μπορει να παει ο βερολινεζος και να πετυχει την αδερφη του να γαμιεται για να βγαλει κανα φραγκο παραπανω??!!κορυφαιο! βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο για μας.. σε αυτους τους χωρους προτιμαω τις επαγγελματιες που το εχουν σπουδασει το θεμα..οσο για το τελευταιο που εγραψες το επιδιωξες εσυ ή απλα σου εκατσε??

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχ Γερμανια και παλι Γερμανια ειναι πολλα χρονια μπροστα σε ολλα
οι πουστηδες εχω περασει και εγω απο το εν λογο ιδρυμα ειναι οτι καλυτερο

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αλλα κολπα κυριολεκτικα! δηλαδη μπορει να παει ο βερολινεζος και να πετυχει την αδερφη του να γαμιεται για να βγαλει κανα φραγκο παραπανω??!!κορυφαιο! βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο για μας.. σε αυτους τους χωρους προτιμαω τις επαγγελματιες που το εχουν σπουδασει το θεμα..οσο για το τελευταιο που εγραψες το επιδιωξες εσυ ή απλα σου εκατσε??
μεγαλε που το σκεφτηκες αυτοοοο???? προχωρημενο πολυ! γερμανιδες δεν εχει παρα πολλες, οποτε στατιστικα εινα αδυνατον αν συμβει κατι τετοιο! σκεψου ομως...zaxo εκει εχει τα παντα ολα.πιανεις κουβεντα, κτλβ τι ειναι η γκομενα που εχεις απεναντι σου και προχωρας αναλογα.το τελευταιο που εγραψα απλα ετυχε μιας και εγινε στα πλαισια ελληνοτουρκικης φιλιας! βεβαια στο δωματιο εγινε ``διπλωματικο επεισοδιο`` ... :2funny: :2funny: :2funny:

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλε που το σκεφτηκες αυτοοοο???? προχωρημενο πολυ! γερμανιδες δεν εχει παρα πολλες, οποτε στατιστικα εινα αδυνατον αν συμβει κατι τετοιο! σκεψου ομως...zaxo εκει εχει τα παντα ολα.πιανεις κουβεντα, κτλβ τι ειναι η γκομενα που εχεις απεναντι σου και προχωρας αναλογα.το τελευταιο που εγραψα απλα ετυχε μιας και εγινε στα πλαισια ελληνοτουρκικης φιλιας! βεβαια στο δωματιο εγινε ``διπλωματικο επεισοδιο`` ... :2funny: :2funny: :2funny:
φυσικος συνειρμος...
καταλαβαινεις δηλαδη αν ειναι της πιατσας ή της αρπαχτης απλα..λογικο μου φαινεται..αν ειναι ετσι μπορεις να βγαλεις και γκομενα απο εκει υπο προυποθεσεις βεβαια...
με την τουρκαλα τι εγινε? παραβιασες τον εναεριο της χωρο??σε παραδεχομαι...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φυσικος συνειρμος...
καταλαβαινεις δηλαδη αν ειναι της πιατσας ή της αρπαχτης απλα..λογικο μου φαινεται..αν ειναι ετσι μπορεις να βγαλεις και γκομενα απο εκει υπο προυποθεσεις βεβαια...
με την τουρκαλα τι εγινε? παραβιασες τον εναεριο της χωρο??σε παραδεχομαι...
ακριβως ετσι ειναι! κτλβ κ προχωρας αναλογα...κ βεβαια μπορεις να βγαλεις γκομενα.οχι οτι ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα αλλα εδω στην Αθηνα πιο δυσκολο μου φαινεται.οσο για την Pamel...μπορει να με παραδεχεσαι αλλα εγω δεν εκανα τπτ! απλα την χαζευα ολες τις μερες που πηγα εκει! δεν καταδεχοταν κανεναν παρα σπανια...!!! την τελευταια μερα μου κουναει επειδικτικα το δαχτυλο για να παω προς το bar Οπου καθοταν ολη την ωρα.παω κοντα και παθαινω εγκεφαλικο...απολυτο μελαχροινο κοντοπουτανο με μπλε ματαρες.συστηνομαστε κ της λεω απο που ειμαι! εκει αρχιζει το γλεντι...μου λεει σε απταιστα αγγλικα οτι εχουμε πολλα να λυσουμε οι δυο μας κ αυτο μπορει να γινει στο πανω οροφο...η συνεχεια ηταν γεματη απο ``προειδοποιητικες βολες``, ``αερομαχιες`` κλπ τα οποια δυστυχως η` ευτυχως θυμαμαι με καθε λεπτομερεια...

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ακριβως ετσι ειναι! κτλβ κ προχωρας αναλογα...κ βεβαια μπορεις να βγαλεις γκομενα.οχι οτι ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα αλλα εδω στην Αθηνα πιο δυσκολο μου φαινεται.οσο για την Pamel...μπορει να με παραδεχεσαι αλλα εγω δεν εκανα τπτ! απλα την χαζευα ολες τις μερες που πηγα εκει! δεν καταδεχοταν κανεναν παρα σπανια...!!! την τελευταια μερα μου κουναει επειδικτικα το δαχτυλο για να παω προς το bar Οπου καθοταν ολη την ωρα.παω κοντα και παθαινω εγκεφαλικο...απολυτο μελαχροινο κοντοπουτανο με μπλε ματαρες.συστηνομαστε κ της λεω απο που ειμαι! εκει αρχιζει το γλεντι...μου λεει σε απταιστα αγγλικα οτι εχουμε πολλα να λυσουμε οι δυο μας κ αυτο μπορει να γινει στο πανω οροφο...η συνεχεια ηταν γεματη απο ``προειδοποιητικες βολες``, ``αερομαχιες`` κλπ τα οποια δυστυχως η` ευτυχως θυμαμαι με καθε λεπτομερεια...
πιθανως να ειναι πολυ πιο ευκολο να βγαλεις γκομενα απο οτι εδω..δεν το συζηταω
αυτη φαινεται οτι πηγε πιο πολυ για την εμπειρια εκει παρα για να κονομησει!!
με ολα αυτα ανυπομονω για αυτο το ταξιδι...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
κατι μηνες πριν, στο Σκαι νομιζω δειχνε ντοκυμαντερ με ενα τετοιο "σπιτι" - "χωρο" στο Τεξας - Αριζονα μου φαινεται. Ακομα καλυτερο ακουγεται το Αρτεμις  :rockon:

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
κατι μηνες πριν, στο Σκαι νομιζω δειχνε ντοκυμαντερ με ενα τετοιο "σπιτι" - "χωρο" στο Τεξας - Αριζονα μου φαινεται. Ακομα καλυτερο ακουγεται το Αρτεμις  :rockon:
την θυμαμαι την σειρα..εκεινο εφερνε πιο πολυ σε στουντιο πολυτελειας..το αρτεμις μαλλον δεν συγκρινεται..

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
την θυμαμαι την σειρα..εκεινο εφερνε πιο πολυ σε στουντιο πολυτελειας..το αρτεμις μαλλον δεν συγκρινεται..

ναι επειδη ειχα δει κι αρκετα επεισοδια, μ'αυτα που διαβασα στανταρ το αρτεμις ειναι καλυτερο. Και παλι ομως, εκεινο ηταν αρκετο ανωτερο απο Στουντιο. Κλαφτα  :grin:

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ναι επειδη ειχα δει κι αρκετα επεισοδια, μ'αυτα που διαβασα στανταρ το αρτεμις ειναι καλυτερο. Και παλι ομως, εκεινο ηταν αρκετο ανωτερο απο Στουντιο. Κλαφτα  :grin:
οι γυναικες εκει ειχαν αλλη νοοτροπια..ο πελατης ηταν αρχοντας..

ioan4591

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές,
να καταθέσω κι εγώ την μαρτυρία μου από τις πρόσφατες επισκέψεις μου στον επίγειο παράδεισο (εύστοχος ο χαρακτηρισμός και τον υιοθετώ) του ARTEMIS club στο Βερολίνο.
Καταρχήν οι περιγραφές των περισσοτέρων συντρόφων είναι απόλυτα ακριβείς και αποδίδουν την πραγματικότητα.Κάποιοι χαρακτηρισμοί ("πολιτιστικό και εκπαιδευτικό κέντρο"...)είναι σίγουρα υπερβολικοί και (υποθέτω ότι) γράφτηκαν για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο κλαμπ..
Λοιπόν, στο παρασύνθημα.Δευτέρα 13/7/2009.11 το πρωί πέρασα το κατώφλι του Artemis.Μόλις άνοιξε δηλαδή.Ακουμπάς το 80άρι στη ρεσεψιόν, σου περνούν ένα λουράκι στο χέρι-σήμα κατατεθέν ότι είσαι πελάτης-σου δίνουν ένα μπουρνούζι (στα μέτρα σου, μην ανησυχείς!)κι ένα κλειδί περασμένο σ' ένα μπλε πλαστικό λουράκι (που το φοράς συνέχεια στο χέρι μετά...).Το κλειδί αυτό έχει έναν αριθμό, ίδιο για το safe box  και για το ντουλάπι σου. Στο πρώτο βάζεις χρήματα, ρολόϊ, κινητό, ό, τι πολύτιμο και ακριβό έχεις μαζί σου τέλος πάντων, ενώ στο ντουλάπι σου θα κρεμάσεις τα ρουχαλάκια σου.Σύσταση: πάρε μαζί σου Λιστερίν ή Μπεταντίν για απολύμναση του στόματος από γλειψίματα και φύλαγέ το στο ντουλάπι σου.Μην περιμένεις να σου δώσουν εκεί.
Πρωινές-μεσημεριανές ώρες οι πελάτες είναι κυρίως...συνταξιούχοι!Υπενθυμίζω ότι τους παρέχεται έκπτωση 50%, οπότε οι απόμαχοι της εργασίας μαλάκες είναι να πάνε για τάβλι ή πρέφα στα καφενεία;
Γδύνεσαι, κάνεις το ντουζάκι σου, φοράς το μπουρνούζι και παντόφλες και περνάς στα "ενδότερα".Στο ισόγειο υπάρχει το μπαρ (επιτρέπεται το κάπνισμα),όπου καφέδες, νερά και αναψυκτικά απεριόριστα δωρεάν (αν γουστάρεις αλκοολούχο ποτό, οποιαδήποτε στιγμή πηγαίνεις στη ρεσεψιόν και παίρνεις μάρκες, € 10 εκάστη για κάθε ποτό), ένα πορνοσινεμά και ρεστωράν (11πμ -3μμ σερβίρεται πρωινό, ενώ 6μμ-2πμ υπάρχει ζεστός μπουφές, αξιοπρεπέστατη κουζίνα).Κάτω. στο υπόγειο είναι το "αναζωογονητικό κέντρο": πισίνα,κλασσική φινλανδέζικη σάουνα, Βιο-σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο και μασσάζ (πολύ καλό όπως άκουσα)με εξτρά χρέωση €50 τα 40 λεπτά.Ίσως είναι το καταλληλότερο σημείο να τονίσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι στο κλαμπ αυτό πηγαίνεις για να προσφέρεις μια πολυτέλεια στον εαυτό σου.Επομένως, δεν κάθεσαι να κάνεις υπολογισμούς πώς θα την "βγάλεις" οικονομικότερα.Αν κρίνεις ότι χρειάζεσαι ένα μασσάζ, σκάσε το 50άρι!Πηγαίνεις για να κάνεις ευτυχισμένο τον εαυτό σου πολύπλευρα και πολυδιάστατα!
Στον χώρο αυτό υπάρχει επίσης μπαράκι και ξαπλώστρες και είναι ο πιο κατάλληλος για να ξεκουραστείς, να κλείσεις λιγάκι τα μάτια.Όχι ότι δεν σου την "πέφτουν" και εκεί οι γκόμενες!Αυτή είναι η δουλειά τους, ασχέτως που ορισμένοι συναγωνιστές πάνω στον ενθουσιασμό τους ωραιοποιούν την κατάσταση...Αλλά, αν σε δουν με κλειστά τα μάτια στην ξαπλώστρα, θα σε σεβαστούν!...
Τώρα, για τις κοπέλες:δεν θα μπω στη λογική των ποσοστών(τόσο % καλές, τόσο % μπάζα κλπ). Υπάρχουν πάρα πολύ ωραίες γυναίκες, από πολλές εθνικότητες (προσωπικά εντυπωσιάστηκα από μια Ιρανή!Δεν το φανταζόμουν!).Εγώ...δεν ξέρω πώς την είδα με τις Γερμανίδες,έπεσα με τα μούτρα!Μιλάμε για γυναικάρες!Η συνεύρεση κατά κανόνα γίνεται στον πάνω όροφο (είπαμε: υπόγειο, ισόγειο,όροφος).Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του όνομα, το δικό του στυλ και διακόσμηση.€ 60 η μισή ώρα, χρεώνουν εξτρά το CIM (+ €50)και το anal (+€ 100). Πηδάς και κατεβαίνεις με την κοπέλα στο safe box σου και την πληρώνεις...
Το όλο σκηνικό γενικά είναι πολύ ασυνήθιστο και εντυπωσιακό: άντρες-στόχοι με τα μπουρνούζια και γυναίκες ολόγυμνες ή με κάποιο αξεσουάρ (ζαρτιέρες, κάλτσες, παρεό, στρινγκάκι κλπ)να περιφέρονται πάνω σε 12ποντες-15ποντες (;)γόβες/μπότες/πέδιλα- στιλέτο και να προσπαθούν να σε ψήσουν για "άνοδο" στα δωμάτια.Εν πάση περιπτώσει, όπως ήδη έχει γραφτεί, διασκεδάζεις όσο αντέχεις (η τσέπη σου και η ψωλή σου...).Εγώ ξεπέρασα τα όριά μου και την επόμενη μέρα σερνόμουν στο κρεβάτι..
Το σκηνικό ήταν διαφορετικό την δεύτερη φορά που πήγα, Τετάρτη βράδυ στις 8:30'.Κυρίως άλλης ηλικίας άντρες (νεότεροι), ενώ και η "ατμόσφαιρα" στο χώρο του μπαρ πιο ανεβασμένη με χορευτικά, πιο έντονη μουσική, αλλά και την ίδια πάντοτε αγωνία των κοριτσιών να γιομίσουν το πορτοφόλι...
Εν κατακλείδι που λέν κι οι γραμματιζούμενοι: θεωρώ ότι είναι μια μοναδική εμπειρία, αξίζει να τη ζήσει κανείς στο πλαίσιο κάποιου ταξιδιού στο απίθανο Berlin και στη μαγευτική Dresden, αλλά και στο Potsdam. Σύσταση ως παθών: δεν χρειάζονται βιασύνες!Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!Ούτε υπάρχει κανένας λόγος να πέσετε με τα μούτρα, ειδικά αν δεν ανήκετε στην πρώτη, ούτε στη δεύτερη νεότητα...Με το μαλακό: πάρτε ένα μωράκι, απολαύστε το και την επομένη το άλλο που σας γυάλισε!...

Γδύνεσαι,

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
σουπερ φιλε!  :thumbsup:
σα να μην περασε μια μερα  :dancing:

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Και για όποιον πάει στα δυτικά, υπάρχει και το Palace στην Φρανκφούρτη (δείτε ). Θα με θυμηθείτε

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και για όποιον πάει στα δυτικά, υπάρχει και το Palace στην Φρανκφούρτη (δείτε ). Θα με θυμηθείτε
δεν εχω παει δυστυχως αλλα εμαθα εκει οτι το Palace ειναι 3 φορες μεγαλυτερο και απειρες κυριολεκτικα γυναικες! βεβαια το μειονεκτημα ειναι οτι ι Φρανκφουρτη δεν συγκρινεται με το Βερολινο αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα....

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
παντως απο οτι ειπε η κυρια στην συνεντευξη απαγορεύεται να βγαλουν κοπελες στην πορνεια ...πρεπει να δουλευουν ηδη...οποτε δεν γινεται να παει καποια απλα για να συμπληρωσει εισοδημα...ερωτηση...τα προφυλακτικα στο μπουρνουζι θα τα χωσω η πουθενα αλλου.... :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δεν εχω παει δυστυχως αλλα εμαθα εκει οτι το Palace ειναι 3 φορες μεγαλυτερο και απειρες κυριολεκτικα γυναικες! βεβαια το μειονεκτημα ειναι οτι ι Φρανκφουρτη δεν συγκρινεται με το Βερολινο αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα....

Χμ...μην είσαι τόσο σίγουρος για την σύγκριση Φρανκφούρτης - Βερολίνου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom