Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
.... εκει κυκλοφορας με ενα μπουρνουζι και το μποξερακι υποθετω..

....χωρις  μποξερακι , μονο με μπουρνουζι  ;)

Όταν μπαίνεις αφήνεις σε κάποια ντουλάπα ή κάτι τα πράγματα σου?
Πως πληρώνεις για τις συνευρέσεις όταν είσαι τσίτσιδος και έχεις το πορτοφόλι σου αλλού?
Μήπως πληρώνεις στο τέλος?

...εχεις  ενα  κλειδι για  ενα  safe box  και  για  ενα  ντουλαπακι για τα ρουχα σου....

....αφου τελειωσεις απο το δωματιο , φορωντας το  μπουρνουζι , κατεβαινεις με την κοπελα στον χωρο που εχει τα safe box... 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

...εχεις   ενα  κλειδι για  ενα  safe box  και  για  ενα  ντουλαπακι για τα ρουχα σου....

....αφου τελειωσεις απο το δωματιο , φορωντας το  μπουρνουζι , κατεβαινεις με την κοπελα στον χωρο που εχει τα safe box... 
ετσι ακριβως! ο καθε ενας εχει δικο του safe box με κλειδακι το οποιο φοραει σαν ρολοι στο χερι του! παιδια μην ασχολειστε με τετοια θεματα...οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες! θα απορειτε με την εξυπηρετηση , τον επαγγελματισμο και με τις υπηρεσιες που παρεχουν! μονο 1 κακο υπαρχει! ανεβαινει ψηλα ο πηχυς!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

...εχεις   ενα  κλειδι για  ενα  safe box  και  για  ενα  ντουλαπακι για τα ρουχα σου....

ετσι ακριβως! ο καθε ενας εχει δικο του safe box με κλειδακι το οποιο φοραει σαν ρολοι στο χερι του! παιδια μην ασχολειστε με τετοια θεματα...οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες! θα απορειτε με την εξυπηρετηση , τον επαγγελματισμο και με τις υπηρεσιες που παρεχουν! μονο 1 κακο υπαρχει! ανεβαινει ψηλα ο πηχυς!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ναι αλλα και εκει πρεπει να παιζει τρελλη μουφα με τις φωτο....μεχρι και την anetta keys εχουν βαλει ως μια απο τις εκδιδομενες.... :2funny:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Με 80 γιουρια εχεις καλυψει φαγητα ποτα αραλικια σαουνες κτλ και μετα οτι πληρωσεις για τα σπεσιαλ !!!
Τι λες τωρα !
Εδω στα ιαματικα λουτρα της Αιδηψου να πας με σαπια παπουλικα ή στην Λουτσα και φας σε ψαροταβερνα ολα τα κατεψυγμενα του Ινδικου Ωκεανου και θα σου βγει παραπανω !!!
:headbang: :headbang:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Με 80 γιουρια εχεις καλυψει φαγητα ποτα αραλικια σαουνες κτλ και μετα οτι πληρωσεις για τα σπεσιαλ !!!
Τι λες τωρα !
Εδω στα ιαματικα λουτρα της Αιδηψου να πας με σαπια παπουλικα ή στην Λουτσα και φας σε ψαροταβερνα ολα τα κατεψυγμενα του Ινδικου Ωκεανου και θα σου βγει παραπανω !!!

εννοειται πως συμφωνω,αλλα το θεμα ειναι αν εχει μουναρες και οχι επιπεδου των δικων μας "ληγμενων" σημερα.

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
1
προτεινετε μου ξενοδοχεια στο βερολινο!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Φιλε  εγω  θα  σου  προτεινα  για  οικονομικα    και  να  περασεις  ομορφα  να  μεινεις  σε  χοστελ.

Βερολινο  ημουνα    τα  Χριστουγεννα και  εμεινα  σε  δυο  χοστελ

Το  πρωτο  βρισκεται  απο  την  πλευρα  του  πρωην  ανατολικου  Βερολινου  και  το    δευτερο  στην  πλευρα  του  δυτικου.

Στο  πρωτο  που  ειναι  πολυ  γνωστο    εχει  7  οροφους  και  τα  δωματια  που  μενεις  ειναι  μικτα
που  σημαινει    οτι    μενουν  μαζι  αντρες  και  γυναικες    και  ετσι  πολυ  ευκολα  μπορεις  να  πιασεις  γνωριμια    με  τους  συνκατοικους  σου  .
Εχει  δωρεαν  πρωινο    και  περιπου  με  εικοσι  ευρω  την  μερα  καθαρισες.

Αξιζει  και  στο  προτεινω

Στο  δευτερο  που  εμεινα    ειχε  πιο  ησυχια    και  εμεναν  οι  αντρες  χωριστα      και  οι  γυναικες  αλλου.Υπηρχαν  λιγοτερες  ευκαιρειες    να  κανεις  παιχνιδι  μεσα  εκει      αλλά  παρολα  αυτα  ηταν  και  αυτο  ωραιο.

Αν  θελεις  περισσοτερες  πληροφορειες    πες  μου

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
1
Φιλε   εγω   θα  σου  προτεινα   για   οικονομικα    και   να   περασεις  ομορφα   να  μεινεις   σε  χοστελ.

Βερολινο  ημουνα    τα   Χριστουγεννα και   εμεινα  σε  δυο   χοστελ

Το  πρωτο  βρισκεται   απο  την  πλευρα  του   πρωην   ανατολικου   Βερολινου   και   το    δευτερο   στην   πλευρα  του   δυτικου.

Στο  πρωτο   που   ειναι  πολυ  γνωστο    εχει   7   οροφους   και   τα   δωματια  που  μενεις   ειναι   μικτα
που   σημαινει    οτι    μενουν  μαζι   αντρες   και  γυναικες    και   ετσι  πολυ   ευκολα  μπορεις  να   πιασεις   γνωριμια    με  τους   συνκατοικους   σου  .
Εχει   δωρεαν   πρωινο    και  περιπου   με  εικοσι  ευρω   την   μερα   καθαρισες.

Αξιζει   και   στο   προτεινω

Στο  δευτερο   που  εμεινα    ειχε   πιο   ησυχια    και   εμεναν   οι   αντρες   χωριστα      και  οι  γυναικες   αλλου.Υπηρχαν  λιγοτερες   ευκαιρειες    να  κανεις  παιχνιδι   μεσα   εκει       αλλά   παρολα   αυτα   ηταν   και  αυτο   ωραιο.

Αν  θελεις   περισσοτερες   πληροφορειες     πες  μου
ευχαριστω παρα πολυ!!!!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τι λες τωρα !
άμα ήταν Ινδικού καλά θα ήτανε.
Είναι αυτά που δεν τρώνε ούτε στον Ινδικό...
Carlos ευχαριστούμε για τη θεική περιγραφή.
Ένα αντίστοιχο μέρος -χωρίς όμως σάουνες και πισίνες- αλλά μόνο με φαγητό και τέλεια εξυπηρέτηση είναι το Babylon στη Βιέννη. Μόνο που εκεί είναι πιο ακριβό και πληρώνεις για κάρτα μέλους.

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
εννοειται πως συμφωνω,αλλα το θεμα ειναι αν εχει μουναρες και οχι επιπεδου των δικων μας "ληγμενων" σημερα.
απλά θα πάθεις (μου)νίλα! κάθε χρώμα, κάθε ύψος κάθε πλάτος... από μελαχροινές γαζέλες (μη φανταστείς τις δύστυχες που κάνουν πιάτσα εδώ, μιλάμε για θεές...) μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς. ψηλές, κοντές, ξανθιές, τι να λέω, τα πάντα όλα λέμε! μόνο κιτρινάκια δεν είχα δει...
και το μεγάλο χάβαλο είναι που οι πιο "τολμηρές" έρχονται και σου βάζουν χέρι κάτω από το μπουρνούζι και χουφτώνουν κατευθείαν τον παναή  :2funny:
οι άλλες ήρθαν δυο μαζί. γεια σου, μου λέει η μία, μας θέλεις παρέα με την αδερφή μου;  :boobies:
ως προς το τι θελεις να κανεις, το κανονίζεις απευθείας. εγω ειχα παει δωματιο και την ώρα που μπήκαμε της λέω, δε φέρνεις και μια φίλη σου; ναι μου λέει, αμέσως. σε 2 λεπτά ήρθανε; σ'αρέσει μου λέει, να μείνει ή να φέρω άλλη;  :rockon:
ε και μετά έγινε της φιλενάδας. για την ιστορία, πολωνέζες οι κορασίδες... του κακού χαμού!  :fuck1:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Είπαμε

Τα γούστα πληρώνονται

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πιο πανω ενας συναγωνιστης αμφιβαλλει για την ποιοτητα των κορασιδων στο ARTTEMIS...να πω οτι εχει τα παντα ολα για ολα τα γουστα! μπορει ημερα παρασκευη 10 το βραδυ να εχει 30 γυναικες και ολες να ειναι πολυ διαφορετικες! εχει απο τις κλασσικες μουναρες ( 10αρια ) μεχρι νταρντανομωρα και κοντοπουτανα!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οσες φορες ειχα παει εγω ηταν μεχρι να τελειωσεις ! και πιστεψε με θα τελειωσεις! θες δε θες! οι κοπελες εκει μεσα το ξερουν οτι εσυ πιο πριν μπορει να εχεις γαμξσει και αλλες 2-3 οποτε η δουλεια τους ειναι δεδομενα δυσκολη...αλλα τα καταφερνουν! το καλυτερο μαγκες ειναι οτι ολες οι κοπελες εκει μεσα δεν ειναι πορνες κατ επαγγελμα.απλα κανουν κατι χαρτια που χρειαζονται και δουλευουν οποτε θελουν εκει μεσα και κανουν οτι νομιζουν.το καλυτερο απο ολα ειναι οτι για να μπουν μεσα πληρωνουν και αυτες εισοδο!!!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οσες φορες ειχα παει εγω ηταν μεχρι να τελειωσεις ! και πιστεψε με θα τελειωσεις! θες δε θες! οι κοπελες εκει μεσα το ξερουν οτι εσυ πιο πριν μπορει να εχεις γαμξσει και αλλες 2-3 οποτε η δουλεια τους ειναι δεδομενα δυσκολη...αλλα τα καταφερνουν! το καλυτερο μαγκες ειναι οτι ολες οι κοπελες εκει μεσα δεν ειναι πορνες κατ επαγγελμα.απλα κανουν κατι χαρτια που χρειαζονται και δουλευουν οποτε θελουν εκει μεσα και κανουν οτι νομιζουν.το καλυτερο απο ολα ειναι οτι για να μπουν μεσα πληρωνουν και αυτες εισοδο!!!
φιλε τι εννοεις οτι δεν ειναι πορνες κατ επαγγελμα?δηλαδη κανουν αλλη δουλεια και αυτο το κανουν για εξτρα εισοδημα ας πουμε??!! και πληρωνουν και εισοδο!!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πιο πανω ενας συναγωνιστης αμφιβαλλει για την ποιοτητα των κορασιδων στο ARTTEMIS...να πω οτι εχει τα παντα ολα για ολα τα γουστα! μπορει ημερα παρασκευη 10 το βραδυ να εχει 30 γυναικες και ολες να ειναι πολυ διαφορετικες! εχει απο τις κλασσικες μουναρες ( 10αρια ) μεχρι νταρντανομωρα και κοντοπουτανα!
αν ειναι αυτες που φαινονται στο site τοτε ειναι υψηλοτατου επιπεδου...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
φιλε τι εννοεις οτι δεν ειναι πορνες κατ επαγγελμα?δηλαδη κανουν αλλη δουλεια και αυτο το κανουν για εξτρα εισοδημα ας πουμε??!! και πληρωνουν και εισοδο!!
Ναι πληρωνουν εισοδο και υποτιθεται δεν εχουν καποια επαγγελματικη σχεση με το μαγαζι.
Θεωρητικα μπορει να παει οποια θελει και να δουλεψει εστω για λιγες ωρες και να μην ξαναπαει ποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom