Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το Αρτεμης είναι φανταστικό και τίμιο δεν διαφωνώ.Το χω επισκεφτεί 3 φορές.{1η φορά το 2006}Αλλά πάλι λίγο ακριβό να ξεκινά με 80 ευρω είσοδο όσο και αν είναι καθαρό,με μπουρνούζι και εξαιρετικές όμορφες γυναίκες να σε περιμένουν στο σπίτι.{Το φαγητό που προσφέρουν στο εστιατόριο του πάντως είναι τρισάθλιο.}
Το χειμώνα που το επισκέφτηκα τελρευταία φορά δοκίμασα μόνο να κάνω σεξ παράλληλα με δυο κορίτσια.Με μια 40 αρα και μια νεαρά στάρλετ.Σούπερ!Να δοκιμάζετε στα fkk πράγνατα που δεν κάνετε στην Ελλάδα ευκολα.

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη για το εκτός θέματος.{Ας διαγραφτεί αν το επιθυμεί ο συντονιστής}
Προς τον φίλο τον Γιώργο.
Καταρχάς μακράν η καλύτερη περιοχή της Γερμανίας για σεξοτουρισμό είναι η Ρηνανία.{Ντόρτμουντ.Ντίσελντορφ,Κολωνία,Βόννη}Μακράν και όσοι γνωρίζουν απο Γερμανία θα συμφωνήσουν.Τώρα για την σύγκριση Φρανκφούρτη και Βερολίνο τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο φίλος είναι ατυχή και άστοχα.Το Μνχάταν του Μέιν εκεί που κυριαρχεί μόνο είναι οτι μπορεί να βρεις πιο ευκολα θέσεις εργασίας.Οσο για το Βερολίνο απλά σου λέω με βεβαιότητα οτι δεν το έχεις γνωρίσεις καθόλου.Αλλά οκ μπορεί να έχεις κάποια ΄διαφορετικά γούστα απο μένα και απο την συντριπτηκή πλειοψηφία όσων έχουν επισκεφτεί και τις δυο πόλεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Zero....μιας και μιλάμε για αρχιτεκτονική.
Δες στην φωτογραφία, ένα από τα πιο γνωστά κτίρια της Ευρώπης, μέχρι πρότινος ήταν και το ψηλότερο, τον πύργο της Commerzbank.
Desgin by Lord Foster.
Φυσικά...βρίσκεται στην Φρανκφούρτη.  :2funny: :2funny:

ΚΛΑΨΕ!
264508808_5d4003739d.jpg

2299149656_ef301b666b.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.essential-architecture.com/G-BER/021-Berlin-reichstag.jpg[/img[/URL]]
[img]http://cache.virtualtourist.com/1839354-The_symbol_of_modern_architecture-Berlin.jpg
berlin-cathedral-and.jpg

URL]]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
όσο για το Βερολίνο απλά σου λέω με βεβαιότητα οτι δεν το έχεις γνωρίσεις καθόλου.
καθόλου μα καθόλου...
:2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά οκ μπορεί να έχεις κάποια ΄διαφορετικά γούστα απο μένα και απο την συντριπτηκή πλειοψηφία όσων έχουν επισκεφτεί και τις δυο πόλεις.
μάλλον αυτό συμβαίνει

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εσύ άμα θες να στείλεις τίποτα καλό από Βερολίνο, διάλεξε τουλάχιστον τα καλά...και όχι μετριότητες!

α...και να είναι και δικές σας οι φωτός μάγκες...

φέρε τώρα κανένα χαρτομάντηλο

:2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Εσύ άμα θες να στείλεις τίποτα καλό από Βερολίνο, διάλεξε τουλάχιστον τα καλά...και όχι μετριότητες!

α...και να είναι και δικές σας οι φωτός μάγκες...

φέρε τώρα κανένα χαρτομάντηλο

:2funny:

θα δω τι έχω απο δικές μου και θα τις ανεβάσω το βράδυ.
γενικα δεν τραβαω φωτος οπου πηγάινω.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κάτσε να βοηθήσω....και θα το κάνουμε όμορφο το παιχνίδι.

Θα σου βάζω εγώ τα καλά του Βερολίνου και εσύ της περιοχής Φρανκφούρτης...έτσι θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εάν μου πεις από που είναι αυτό...θα σε παραδεχτώ!

stelmi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη στον Ναο Παρασκευη και Δευτερα.......τι να πρωτοπω........θα κανω μια προσπαθεια....Παρασκευη 11 το βραδυ αφιξη με ΤΑXΙ (20 ευρω απο ΜΙΤΤΕ που ειναι μια αρκετοθτσικη αποσταση εναλλακτικα συγκοινωνια έως καταστημα KADEWE και μετα ΤΑΧΙ αυτο κοστισε την Δευτερα 10 ευρω)
Εισοδος υποδοχη στην reception ευγενικοτατη χαμογελαστη κοπελα πληρωνουμε τα 80 ευρω ο καθενας μας δινουν βραχιολακι εισοδου και βραχιολακι κλειδι για safe box (πορτοφολια κινητα κλπ) και το ιδιο κλειδι για ντουλαπακι ρουχων +μπουρνουζι. Ντουζακι στα αποδυτηρια και βουρ!!. Εξερευνηση χωρου (αν και ειχε γινει ηδη μελετη του site ) Ισογειο αιθουσα - μπαρ καπνιστων και στο βαθος εστιατορειο. υπογειο Πισινα σαουνα χαμαμ μπαρ μη καπνιστων, σινεμα, γυμναστηριο, επομενοι οροφοι δωματια. Στην ουσια...Γυναικες παντου με μια πετσετουλα στο χερι χςρις τιποτε αλλο , αλλεσ καθοντε αλλεσ γυρναν, για ολα τα γουστα. (Tip μην βιαζεστε αλλες τοσες ειναι στα δωματια). Ξεκινησα με Ρουμανα Ντενις καλουτσικη "φυγανε τα πρωτα"...μετα αραγμα αναψηκτικα δωρεαν (μπυρα 10 ευρω) relax στην πισινα...και ερευνα για τον επομενο στοχο.....τον βρηκα Αστερι Πολωνικα Μαρτσελα μικρουλα σωματαρα και βυζαρες (ειμαι μεγας βυζολατρης) αποδειχθηκε και αστερι στο κρεβατι με συμμετοχη και υπομονη (60 ευρω μιση ωρα) δωματιο με στρογγυλο κρεβατι και καθρεπτες....relax και παλι και ανταλλαγη αποψεων με τους δυο συναγωνιστες (ενας απο αυτους ο geomix!!) στοχος No 3 ψηλη ξανθια σιλικωνατη Βουλγαρα Βικτωρια αν και φοβομουν τα βαλακανια ημουν τυχερος συνδυασμος GFE PSE......relax και παλι και μετα Ιταλογερμανιδα με ειδικευση στο deepthroat.....απολαυση!!!! ΤΕΛΟΣ 1ης ΜΕΡΑΣ
Δευτερα 9 το βραδυ αφιξη.....Εναρξη με Πολωνια και παλι...ψηλο ξανθο βυζαρες....το τελειο πισωκολλητο!!!.....relax στην πισινα και μετα παλι στην μαχη. Ο κοσμος ηταν λιγοτερος απο την Παρακευη οποτε οι επιλογες περισσοτερες. Παιζω με Γερμανια αποκλειστικα...Αρχιζω με Svenia...μελαχρινη πρασινα ματια 3αρι βυζι και υπεροχο κωλαρακι....συνεχιζω Pricila ξανθο σιλικονατο προσωπο μοντελου καθολου Αγγλικα αλλα ποιος τα χρειαζεται???.....Ηθελα να τελειωσω με ντουετακι τις 2 Πολωνεζες αλλα που να τις πετυυχεις και τις 2 ελευθερες...Grand Finalle με Σαρα απο Γερμανια κορμαρα μικορ στηθος αλλα με ενα στυλακι (και γυαλακια) ακρως καβλωτικο....αποδειχθηκε λιρα 100...εκει κατεθεσα τις τελευταιες μου σταγονες!!!!!......ουφ γιατι τα ξαναθυμαμαι....Ελπιζω να φανω χρησιμος σε οσους το διαβασουν....Συναγωνιστες οποσδηποτε μια επισκεψη εκει!!!! Geomix ποτε θα ξαναπάμε??

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Επισκεψη στον Ναο Παρασκευη και Δευτερα.......τι να πρωτοπω........θα κανω μια προσπαθεια....Παρασκευη 11 το βραδυ αφιξη με ΤΑXΙ (20 ευρω απο ΜΙΤΤΕ που ειναι μια αρκετοθτσικη αποσταση εναλλακτικα συγκοινωνια έως καταστημα KADEWE και μετα ΤΑΧΙ αυτο κοστισε την Δευτερα 10 ευρω)
Εισοδος υποδοχη στην reception ευγενικοτατη χαμογελαστη κοπελα πληρωνουμε τα 80 ευρω ο καθενας μας δινουν βραχιολακι εισοδου και βραχιολακι κλειδι για safe box (πορτοφολια κινητα κλπ) και το ιδιο κλειδι για ντουλαπακι ρουχων +μπουρνουζι. Ντουζακι στα αποδυτηρια και βουρ!!. Εξερευνηση χωρου (αν και ειχε γινει ηδη μελετη του site ) Ισογειο αιθουσα - μπαρ καπνιστων και στο βαθος εστιατορειο. υπογειο Πισινα σαουνα χαμαμ μπαρ μη καπνιστων, σινεμα, γυμναστηριο, επομενοι οροφοι δωματια. Στην ουσια...Γυναικες παντου με μια πετσετουλα στο χερι χςρις τιποτε αλλο , αλλεσ καθοντε αλλεσ γυρναν, για ολα τα γουστα. (Tip μην βιαζεστε αλλες τοσες ειναι στα δωματια). Ξεκινησα με Ρουμανα Ντενις καλουτσικη "φυγανε τα πρωτα"...μετα αραγμα αναψηκτικα δωρεαν (μπυρα 10 ευρω) relax στην πισινα...και ερευνα για τον επομενο στοχο.....τον βρηκα Αστερι Πολωνικα Μαρτσελα μικρουλα σωματαρα και βυζαρες (ειμαι μεγας βυζολατρης) αποδειχθηκε και αστερι στο κρεβατι με συμμετοχη και υπομονη (60 ευρω μιση ωρα) δωματιο με στρογγυλο κρεβατι και καθρεπτες....relax και παλι και ανταλλαγη αποψεων με τους δυο συναγωνιστες (ενας απο αυτους ο geomix!!) στοχος No 3 ψηλη ξανθια σιλικωνατη Βουλγαρα Βικτωρια αν και φοβομουν τα βαλακανια ημουν τυχερος συνδυασμος GFE PSE......relax και παλι και μετα Ιταλογερμανιδα με ειδικευση στο deepthroat.....απολαυση!!!! ΤΕΛΟΣ 1ης ΜΕΡΑΣ
Δευτερα 9 το βραδυ αφιξη.....Εναρξη με Πολωνια και παλι...ψηλο ξανθο βυζαρες....το τελειο πισωκολλητο!!!.....relax στην πισινα και μετα παλι στην μαχη. Ο κοσμος ηταν λιγοτερος απο την Παρακευη οποτε οι επιλογες περισσοτερες. Παιζω με Γερμανια αποκλειστικα...Αρχιζω με Svenia...μελαχρινη πρασινα ματια 3αρι βυζι και υπεροχο κωλαρακι....συνεχιζω Pricila ξανθο σιλικονατο προσωπο μοντελου καθολου Αγγλικα αλλα ποιος τα χρειαζεται???.....Ηθελα να τελειωσω με ντουετακι τις 2 Πολωνεζες αλλα που να τις πετυυχεις και τις 2 ελευθερες...Grand Finalle με Σαρα απο Γερμανια κορμαρα μικορ στηθος αλλα με ενα στυλακι (και γυαλακια) ακρως καβλωτικο....αποδειχθηκε λιρα 100...εκει κατεθεσα τις τελευταιες μου σταγονες!!!!!......ουφ γιατι τα ξαναθυμαμαι....Ελπιζω να φανω χρησιμος σε οσους το διαβασουν....Συναγωνιστες οποσδηποτε μια επισκεψη εκει!!!! Geomix ποτε θα ξαναπάμε??

αμα αρχισω και εγω να γραφω τις εντυπωσεις μου απο εκει μεσα θα crashαρει το site!!!!!
μου εχει μεινει η "γλυκια" αναμνηση της βουλγαρας που οταν την  :fuck2: στα τεσσερα μου φωναζε μετα απο σχετικο μαθημα ελληνικων "ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ !!!"  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:

σε κανεναν μηνα παλι εκει θα βρεθουμε  ;)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Yπάρχουν και χειρότερα λέμε..

Να βρίσκεις άλογο Τσέχα με 18 πόντους στριποτακούνια (πως δεν τρώει τα μούτρα της  :idiot: ? ) και να σου βγάζει στο δωμάτιο το κινητό να βάζει συνέχεια το παρακάτω άσμα

[youtube=200,25]NZ_og3Q8SvY&feature=related[/youtube]

Να κάθεσαι να φας με την ησυχία σου τα Weißwurst σου και να ακούς με άπταιστη ρουμάνικη προφορά μια γυναικεία φωνή "Που είσαι ρε Μαλάκα?Γύρισες πίσω?Χάθηκες"

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Να βρίσκεις άλογο Τσέχα με 18 πόντους στριποτακούνια (πως δεν τρώει τα μούτρα της  :idiot: ? ) και να σου βγάζει στο δωμάτιο το κινητό να βάζει συνέχεια το παρακάτω άσμα

Να κάθεσαι να φας με την ησυχία σου τα Weißwurst σου και να ακούς με άπταιστη ρουμάνικη προφορά μια γυναικεία φωνή "Που είσαι ρε Μαλάκα?Γύρισες πίσω?Χάθηκες"

ξέχασες την φωνή κάποιου....."θα χάσεις την πτήση μαλάκα!!!!"

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αμα αρχισω και εγω να γραφω τις εντυπωσεις μου απο εκει μεσα θα crashαρει το site!!!!!
μου εχει μεινει η "γλυκια" αναμνηση της βουλγαρας που οταν την  :fuck2: στα τεσσερα μου φωναζε μετα απο σχετικο μαθημα ελληνικων "ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ !!!"  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:

[glow=red,2,300]σε κανεναν μηνα παλι εκει θα βρεθουμε  ;)[/glow]

Δηλωνω συμμετοχη απο τωρα........ για  :fuck2:τουρισμο!!! :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
αν καί δέν έχω πάει στό άρτεμις οι απόψεις φίλων μου πού πήγαν είναι ίδιες μέ αυτές πού περιγράφουν τά μέλη τού σάιτ καί μπορώ νά πώ εγγκωμιαστικότερες...
αλλά εδώ στό ελλαδιστάν μάς έχουν πιάσει γιά λιγούριδες  καί κοροιδα καί μάς φορτώνουν τα σιτι τουρ...με 400ρες

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

θα ξενερωνα με τη μια!!!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
επίσκεψη στο artemis τις προάλλες μαζί με άλλο συναγωνιστή του φόρουμ με τον οποίο δεν έχουμε ίδιες απόψεις οπότε και γράφω μόνο τις δικές μου...

αν παραβλέψουμε λίγο την τιμή εισόδου η οποία είναι λίγο τσουχτερή (αν και στα 80+60=140 που δίνει κανείς, περνά καλύτερα απ ότι με μια αγγελία εφημερίδας) όλα τα υπόλοιπα τα βρήκα πολύ οκ, το μέρος είναι καθαρά για χαλάρωμα και GFE καταστάσεις...

Μου άρεσε ακόμα και το φαγητό !

συμπτωματικά γνώρισα κάποιες από τις κοπέλες που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω και όντως είναι έτσι όπως τα λένε. Βέβαια αν παρασυρθείς λίγο τα λεφτά φεύγουν σύννεφο, αλλά για μένα το άξιζαν...

Τι να πω μέχρι τώρα δεν έχω επισκεφτεί καλύτερο ίδρυμα, ακόμη δε μπορώ να συνέλθω, και σίγουρα πέρασα μια από τις καλύτερες μέρες στη ζωή μου !

μακάρι να ξαναπάω !

Νικ.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
φανταστειτε είμαστε 77000 μέλη από 200 ευρώ ο καθένας νά ανοίγαμε ένα αρτεμις μόνο γιά τά μέλη τού βουρδελα τβ στήν αθήνα.. άν μάς δίναν άδεια...εδώ δώσαν άδεια γιά καζίνο καί κλέινουν σπίτια κάθε μέρα.. γιατί  νά ΄μην μάς δώναν άδεια και νάμαστε μέλη καί μέτοχοι...ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Δηλαδη μιλαμε για 15 Εκ.€  ..μαυτα τα λεφτα φιλε, αγοραζαμε ολα τα μπουρδελα της ελλαδας.!  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom