Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
προχτες βραδυ γυρισα με μια μερα καθυστερηση...η ακυρωση πτησεων της easy jet ηταν δωρο για μενα ...μια 3η μερα στο αρτεμις...μετα τις 8 το βραδυ πραγματικα το χανεις εκει μεσα..δεν εχει νοημα να γραψω για κοπελες ξεχωριστα απλα οσοι δεν εχουν παει να το κανονισουν ....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
16/2 με 19/2 θα είμαι εκεί για ..δουλειά!!!  :rockon: :rockon: :rockon:  Όσοι πιστοί προσέλθετε..

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Nαυαρχε  καλα  να  περασεις  στον  ναο.

Την  επομενη  μερα,αν  σου  περισσευουν  100  ευρω  μπορεις  να  περασεις  και  απο  το  Tiffany (Κυριακη  κλειστα)

Την  τελευταια  μερα  αν  σου  περισσευουν  χρηματα  μπορεις  να  πας,στο  καζινο (εγω  δεν  πηγα ),στον  πυργο  της  τηλεορασης  στην  Alexanderplatz.

Aλλά  σιγουρα  πρωτα  να  πας  στον  ναο,γιατι  εχω  ακουσει  , οτι  και μονο  με  την  επισκεψη  σου  εκει ,αποκτας  περιεργες  ιδιοτητες.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Nαυαρχε   καλα  να  περασεις  στον  ναο.

Την  επομενη  μερα,αν  σου  περισσευουν   100  ευρω   μπορεις   να  περασεις  και  απο  το  Tiffany (Κυριακη   κλειστα)

Την  τελευταια   μερα  αν  σου  περισσευουν  χρηματα   μπορεις   να  πας,στο   καζινο (εγω  δεν  πηγα ),στον   πυργο  της  τηλεορασης  στην  Alexanderplatz.

Aλλά  σιγουρα   πρωτα  να  πας   στον  ναο,γιατι  εχω   ακουσει  , οτι  και μονο   με  την  επισκεψη  σου   εκει ,αποκτας  περιεργες   ιδιοτητες.
Πάω για τεσσερις ημέρες!Ελπίζω να τα προλάβω όλα γιατί πάω και για δουλειά!! Και καζίνο ΔΕΝ πάω!!Κάνω αγρανάπαυση διαρκείας...:rockon:

kouvaneiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες χαιρετώ.. Σε κανα μήνα ετοιμάζομαι κ γω για beerlin... Μια ερώτηση... Στο Artemis παίζει χοντρή πόρτα ή μου είπαν δράκους?

kouvaneiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Thanxxx... Παίρνω το μπουρνούζι μου κ πάω να τριμπουρδελιάσω...

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ταξιδακι για ενα βραδυ βερολινο στις 22  , θα ειναι η δευτερη φορα που παω ARTEMIS
ελπιζω να προλαβω το αεροπλανο της επιστροφης  , οχι οπως καποιοι αλλοι...  ;)  :grin:  :grin:  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom