Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelmi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ολα οκ κανενα προβλημα

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ερχεται η 16η Φλεβάρη....... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ερχεται η 16η Φλεβάρη....... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

....αν  πας  για πρωτη φορα , ενα  σου λεω .....προετοιμασου  για  εμπειρια    που  θα  την  λες  στα  παιδια  σου......ισχυουν  ολες  οι  αποθεωτικες κριτικες  που εχουν κανει  οι  προλαλησαντες.........εγω τελη Μαρτιου θα ειμαι  στην Φρανκφουρτη και θελω να δω αν το OASES  συγκρινεται με το Αρτεμις....     

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
....αν  πας  για πρωτη φορα , ενα  σου λεω .....προετοιμασου  για  εμπειρια    που  θα  την  λες  στα  παιδια  σου......ισχυουν  ολες  οι  αποθεωτικες κριτικες  που εχουν κανει  οι  προλαλησαντες.........εγω τελη Μαρτιου θα ειμαι  στην Φρανκφουρτη και θελω να δω αν το OASES   συγκρινεται με το Αρτεμις....     

Συγκρίνεται, είναι μάλλον εφάμιλλο. Ετοιμάσου για μεγάλη εμπειρία

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
....αν  πας  για πρωτη φορα , ενα  σου λεω .....προετοιμασου  για  εμπειρια    που  θα  την  λες  στα  παιδια  σου......ισχυουν  ολες  οι  αποθεωτικες κριτικες  που εχουν κανει  οι  προλαλησαντες.........εγω τελη Μαρτιου θα ειμαι  στην Φρανκφουρτη και θελω να δω αν το OASES   συγκρινεται με το Αρτεμις....     
Πρώτη φορά..Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα είμαι μόνος,καθότι οι άλλοι συνάδελφοι έρχονται με τις ..γυναίκες τους μαζί! :headbang: :headbang:Δεν πιστεύω να με κοιτάνε περίεργα??Η να μου την πέσει κανένας κωλόμπος και με πάνε μέσα.... :think: :think: :grin:

stelmi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εχει πολυ κοσμο μονο του εκει....και σιγα μην ασχολουντε μαζι σου...χεχεχε με της μουναρες που κυκλοφορουν ασχολουντε ολοι...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εχασα τιποτα;;

πηγε κανεις;

νεα;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τέσσερα εριξες ρε θηρίο?Δηλαδή 240 +80=320 για 7 ωρες...ετρωγες/επινες και τίποτα στα διαλλείματα ή ξεροσφύρι αναψυκτικά?Και επίσης,οι δυο που πηρες ,πηγαν 60 η παραπάνω?

Ναύαρχε......ετοιμάσου να σε ξεζουμίσουνε οι διψασμένες κορασίδες.... :pipa1: :fuck2:

paralias_xv

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
769
Πόντοι
81
To μπουρνουζακι εχει τσεπακι για το κινητο....? :rolleyes:

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
και λεω εγω τωρα παρολο το κραξιμο που θα πεση με γκομενα μπενης μεσα?επιτρεπεται? και αν ναι απο τους φιλους που εχουν παει θα ειναι οκ απο θεμα ατμοσφαιρας ? 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και λεω εγω τωρα παρολο το κραξιμο που θα πεση με γκομενα μπενης μεσα?επιτρεπεται? και αν ναι απο τους φιλους που εχουν παει θα ειναι οκ απο θεμα ατμοσφαιρας ? 

αμα είναι καλή θα βγάλεις και μεροκάματο μεγάλε....

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6

επειδή φκκ=κλαμπ γυμνισμού, επιτρέπεται να μπαίνουν και γυναίκες, άλλωστε έτσι μπαίνουν και οι εργαζόμενες που κυκλοφορούν γυμνές. Εκείνη θα νιώθει άβολα γιατί θα πρέπει να κυκλοφορεί γυμνή ή ημιγυμνη, άσε που εσύ θα έχεις υποστεί πριαπισμό και δεν θα ξέρεις πώς να την αφήσεις να πίνει το ποτό της. Μάλλον άβολα θα νιώσει, για να μην σου πω πολύ άβολα, αλλά και πάλι αν γουστάρει "επικινδυνες αποστολές" κανείς δεν θα της πει όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom