You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
FKK Artemis
- Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 198K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα ειμαι βερολινο απο τις 17.30 εως τις 7.00 και στο artemis απο 18.30 εως 5.00
ουτε γηπεδο να πηγαιναμε.....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ερχεται η 16η Φλεβάρη.......
paralias_xv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 769
- Πόντοι
- 81
Θα γινει χαμος.....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δηλαδής?
....αν πας για πρωτη φορα , ενα σου λεω .....προετοιμασου για εμπειρια που θα την λες στα παιδια σου......ισχυουν ολες οι αποθεωτικες κριτικες που εχουν κανει οι προλαλησαντες.........εγω τελη Μαρτιου θα ειμαι στην Φρανκφουρτη και θελω να δω αν το OASES συγκρινεται με το Αρτεμις....
....αν πας για πρωτη φορα , ενα σου λεω .....προετοιμασου για εμπειρια που θα την λες στα παιδια σου......ισχυουν ολες οι αποθεωτικες κριτικες που εχουν κανει οι προλαλησαντες.........εγω τελη Μαρτιου θα ειμαι στην Φρανκφουρτη και θελω να δω αν το OASES συγκρινεται με το Αρτεμις....
Συγκρίνεται, είναι μάλλον εφάμιλλο. Ετοιμάσου για μεγάλη εμπειρία
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πρώτη φορά..Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα είμαι μόνος,καθότι οι άλλοι συνάδελφοι έρχονται με τις ..γυναίκες τους μαζί! Δεν πιστεύω να με κοιτάνε περίεργα??Η να μου την πέσει κανένας κωλόμπος και με πάνε μέσα........αν πας για πρωτη φορα , ενα σου λεω .....προετοιμασου για εμπειρια που θα την λες στα παιδια σου......ισχυουν ολες οι αποθεωτικες κριτικες που εχουν κανει οι προλαλησαντες.........εγω τελη Μαρτιου θα ειμαι στην Φρανκφουρτη και θελω να δω αν το OASES συγκρινεται με το Αρτεμις....
εχει πολυ κοσμο μονο του εκει....και σιγα μην ασχολουντε μαζι σου...χεχεχε με της μουναρες που κυκλοφορουν ασχολουντε ολοι...
εχει πολυ κοσμο μονο του εκει....και σιγα μην ασχολουντε μαζι σου...χεχεχε με της μουναρες που κυκλοφορουν ασχολουντε ολοι...
τι μας θυμησες τωρα !!!
Τέσσερα εριξες ρε θηρίο?Δηλαδή 240 +80=320 για 7 ωρες...ετρωγες/επινες και τίποτα στα διαλλείματα ή ξεροσφύρι αναψυκτικά?Και επίσης,οι δυο που πηρες ,πηγαν 60 η παραπάνω?
Ναύαρχε......ετοιμάσου να σε ξεζουμίσουνε οι διψασμένες κορασίδες....
δηλαδής?
Θα....κάνει απόβαση το Ναυτικό στη Γερμανία βρε....
paralias_xv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 769
- Πόντοι
- 81
To μπουρνουζακι εχει τσεπακι για το κινητο....?
και λεω εγω τωρα παρολο το κραξιμο που θα πεση με γκομενα μπενης μεσα?επιτρεπεται? και αν ναι απο τους φιλους που εχουν παει θα ειναι οκ απο θεμα ατμοσφαιρας ?
αμα είναι καλή θα βγάλεις και μεροκάματο μεγάλε....
αμα είναι καλή θα βγάλεις και μεροκάματο μεγάλε....
Είσαι μεγάλο επιχειρηματικό μυαλό ρε ξάδελφε.....!!!
και λεω εγω τωρα παρολο το κραξιμο που θα πεση με γκομενα μπενης μεσα?επιτρεπεται? και αν ναι απο τους φιλους που εχουν παει θα ειναι οκ απο θεμα ατμοσφαιρας ?
επειδή φκκ=κλαμπ γυμνισμού, επιτρέπεται να μπαίνουν και γυναίκες, άλλωστε έτσι μπαίνουν και οι εργαζόμενες που κυκλοφορούν γυμνές. Εκείνη θα νιώθει άβολα γιατί θα πρέπει να κυκλοφορεί γυμνή ή ημιγυμνη, άσε που εσύ θα έχεις υποστεί πριαπισμό και δεν θα ξέρεις πώς να την αφήσεις να πίνει το ποτό της. Μάλλον άβολα θα νιώσει, για να μην σου πω πολύ άβολα, αλλά και πάλι αν γουστάρει "επικινδυνες αποστολές" κανείς δεν θα της πει όχι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 19K