Μία γενική εντύπωση πάντως είναι ότι δουλεύουν πολλά άτομα προσωπικό και είναι τόσο διακριτικά έως 'αόρατα'!!
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Μία γενική εντύπωση πάντως είναι ότι δουλεύουν πολλά άτομα προσωπικό και είναι τόσο διακριτικά έως 'αόρατα'!!
παιχτες επειδη δεν εχω παει ακομα στο ναο, ουτε και σε κατι αναλογο εχω μια ερωτηση...
σε αυτα τα δωματια που γαμας, μετα το γαμησι μπαινει καθαριστρια και καθαριζει κατι? σεντονια π.χ. ή μπαινει στα καπακια ο επομενος?
θελω να πω δηλαδη απο αποψη καθαριοτητας, στα δωματια παντα αναφερομαι,γιατι ο υπολοιπος χωρος διαβασα οτι ειναι τζαμι, το παιχνιδι παιζει στο επιπεδο στουντιο? μπουρδελου?
παιχτες επειδη δεν εχω παει ακομα στο ναο, ουτε και σε κατι αναλογο εχω μια ερωτηση...
σε αυτα τα δωματια που γαμας, μετα το γαμησι μπαινει καθαριστρια και καθαριζει κατι? σεντονια π.χ. ή μπαινει στα καπακια ο επομενος?
θελω να πω δηλαδη απο αποψη καθαριοτητας, στα δωματια παντα αναφερομαι,γιατι ο υπολοιπος χωρος διαβασα οτι ειναι τζαμι, το παιχνιδι παιζει στο επιπεδο στουντιο? μπουρδελου?
ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΤο φαγητό μόνο εινα μάπα,χθες ειχε φασόλακια!
Σήμερα πρόλαβα μόνο κάτι γαρνιρισματα πατάτες,ρύζι κλπ
Φαΐ δε είδα...όχι ότι θα έτρωγα εκεί,αλλά άμα ειχε τίποτα πιο εύκολο λουκάνικα κλπ ίσως....
Απο γκομενες,τι να λέμε τώρα
5-6 Παμελες ειχε,ουγγαρεζες και γερμανιδες....σκυλιά μαυρισμενα.στηθη τουμπανο σιλικονη,τατουάζ κλπ
Καμια 30 σκυλια ρουμανικα,με την πουτανια να ρέει στο αίμα τους
Και αλλες σκόρπιες τσέχες,πολωνεζες,γερμανιδες και 4-5 μαυρες-φωτιά.....
Γενικά η επιλογή ειναι όντως δυσκολη
Να μην πούμε τα ιδια,ότι άμα πας θα πεις τι μαλακας ήμουνα που ξοδευα λεφτα σε ντόπια μασάζ κλπ...φυσικά είναι η απόσταση και τα έξοδα,οπότε...
πολυ σωστόςγια τα τεμαχια τιμες κτλ εχουν πει φιλοι. εχω δει και γαμησει την ομορφοτερη γυναικα της ζωης μου εκει. καλυτερα απο τσοντα dorcell.
Μαγκες παω τα τελευταια 6 χρονια 1-2 φορες τον χρονο. ειναι το δωρο στον εαυτο μου. κοστος 500ε. eazyjet παρασκευη μεσημερι επιστροφη κυριακη κοστος 75Ε 15ε ξενοδοχιο +20 ευρο μετακινηση + φαι. to σαβατο παω απο το πρωι στις 1100 για καφε. ειναι πολυ χαλαρα οι γκομενες λιγες και ξεκουραστες. πιπα στο μπαρ ενω πινω τον εσπρεσο μου για να παει καλα η μερα.... μετα πρωινο. αραγμα καφε τσιγαρο.. γαμησι δευτερο μεσημεριανο πιπα καφε τσιγαρο κτλ.. γενικα περναω ολη την μερα+νυχτα εκει.σαουνες μασαζ μπανιο φαγητο και πουτσα. κοιμαμαι εκει το βραδυ κατω στο υπογειο με την πισινα και φευγω με το κλησιμο (0500)για το αεροπλανο για αθηνα 0700 κατευθειαν απο το μαγαζι. συνολο 75+15+20+80+ 5*60=500ευρο.
αυτο που μου αρεσει ειναι οτι περνα η γκομενα την γαμας επι τοπου.γενικα βαριεμαι να ψονιζω και να ανεβενω σε δοματια κτλ τις περνω οπου βρω συνηθως καρεκλες η καναπεδες ορθια σινεμα κτλ.δεν με πειραζει το ματι. εχω κοψει τα κολομπαρα ελλαδα και χαζο φραπεδες που σου κοστιζει η μαλακια χρυσαφι και κανω εμπειρια ζωης. το καλοκαιρι εχει και BBQ στην ταρατσα μου ειπαν.
κοπαναω πριν μισο μπλε χαπι γιατι στα τελευταια ειμαι μελατος και δεν μπορω να χυσω.
το φαγητο οντως εχει αρχισει και χαλαει τελευταια αλλα στα αρχιδια μου τσαμπα ειναι
οι βουλγαρο-ρουμανες ειναι πολυ ξεπετες και ειναι το μοναδικο μελανο σημειο στο μαγαζι.αλλα τις αποφευγεις.
να πατε μια φορα στην ζωη σας τουλαχιστον εστω και μονοι. αν μαζευτειτe 3-4 ατομα αξιζει το αυτοκινητο θα σας παει 10 ε το ατομο και δεν θα καψει βενζινη τους το πας οπως το πηρες εχει στο σονεφελντ HERTZ.
καντε οικονομια στις μαλακισμενες εδω και δωστε τα ολα στην ποιοτητα.
ΑΞΙΖΕΙ
20 ευρώ να πας με ταξί στο άρτεμις από το κέντρο και 20 πίσω
αργά το βράδυ,μετά από κραιπάλη και με -15 όπως προχθές,η μόνη λύση είναι το ταξί
στο κάτω κάτω,ξόδεψες 3-4-5 κατοστάρικα,στα 20 θα κολλήσουμε???
μεχρι ενος σημειου . μετα θελει ποδια ή ταξι .
η στάση Westkreuz του S-Bahn είναι πάρα πολύ κοντά, το ταξί νομίζω είναι υπερβολή