- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.064
- Πόντοι
- 42.697
γύρω στις 80-100 κοπέλες
ωπα ρε φιλε!!!!
σα παρα πολλές δεν ειναι??
μηπως ηπιες πολλά ουισκια και τις εβλεπες εις διπλουν -τριπλουν-τετραπλουν και παει λεγοντας????
γύρω στις 80-100 κοπέλες
ωπα ρε φιλε!!!!
μηπως ηπιες πολλά ουισκια και τις εβλεπες εις διπλουν -τριπλουν-τετραπλουν και παει λεγοντας????
είχε μεγάλη messe και είχαν έρθει καραβιέςωπα ρε φιλε!!!!
γράψε λεπτομέρειες....Επίσκεψη Άρτεμις
το μαγαζί παραμένει στα υψηλά στάνταρτς
γύρω στις 80-100 κοπέλες
απλά διαπίστωσα ότι τα δωμάτια του ΟΑΣΕ είναι μακράν καλύτερα
κατά τ'άλλα όλα καλά και γνωστά πλέον
σε σχέση με πριν κάτι μήνες η ποιότητα ήταν πιο χαμηλήγράψε λεπτομέρειες....
διότι πληροφορούμε΄οτι η ποιοτητα τών γυναικών είναι ανεβασμένη
Καλησπέρα πιστοί των FKK. Μπαίνω αμέσως στο ζητούμενο. Έχω κανονίσει με φιλαράκι επίσκεψη Βερολίνο στα τέλη του Νοέμβρη και η πρώτη από τις πολλές ερωτήσεις που έχω να απευθύνω στους γνωρίζοντες αφορά την ώρα επίσκεψης. Καταλαβαίνω και είναι λογικό πως οι μεσημεριάνες ώρες ( 13:00-18:00 ) είναι πιό χαλαρές από πλευράς προσέλευσης πελάτειας. Προσωπικά προτιμώ έτσι κάθε χώρο που επισκέπτομαι. Αναρωτιέμαι όμως αν εκείνες τις ώρες δεν είναι και η ποιότητα και ποσότητα των κοριτσίων υψηλή.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω τελικά είναι αν είναι καλό να πας μεσημέρι και ο αριθμός των εργαζομένων έχει διακύμανση μέσα στη μέρα.
Βασικά θα πάω πσκ. Εκείνες τις μέρες λες δεν έχει διαφορά ότι ώρα και να πας; Οι κοπέλες είναι οι ίδιες όλη μέρα;
ΓΜΣΤ. Λες δηλαδή οτί και μεσημερί Σαββατοκύριακου θα γίνεται χαμός;
Ε θα πάω μεσημέρι και ελπίζω να πετύχω και καλά τεμάχια. Σας ευχαριστώ πολύ για το input.
το μεσημέρι έχει και υπέρ και κατάΚαλησπέρα πιστοί των FKK. Μπαίνω αμέσως στο ζητούμενο. Έχω κανονίσει με φιλαράκι επίσκεψη Βερολίνο στα τέλη του Νοέμβρη και η πρώτη από τις πολλές ερωτήσεις που έχω να απευθύνω στους γνωρίζοντες αφορά την ώρα επίσκεψης. Καταλαβαίνω και είναι λογικό πως οι μεσημεριάνες ώρες ( 13:00-18:00 ) είναι πιό χαλαρές από πλευράς προσέλευσης πελάτειας. Προσωπικά προτιμώ έτσι κάθε χώρο που επισκέπτομαι. Αναρωτιέμαι όμως αν εκείνες τις ώρες δεν είναι και η ποιότητα και ποσότητα των κοριτσίων υψηλή.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω τελικά είναι αν είναι καλό να πας μεσημέρι και ο αριθμός των εργαζομένων έχει διακύμανση μέσα στη μέρα.
Στείλτονε για μπύρες και εσύ κάτσε μέχρι να κλείσειΤέτοιου είδους επίσκεψη έχω σκοπό να κάνω. Απλά δεν μπορώ να κάνω τον συναγωνιστή που θα είναι μαζί μου να καταλάβει ότι σε τέτοιο μαγαζί δεν λέει να πας για 2 ώρες μόνο. Αν δεν καταλαβαίνει ίσως να πάμε σε κανένα που δεν είναι τύπου FKK.
Κααααααααααααααααρλαααααααααααααααααα!!!!!!Μην βιαστείς να κάνεις την πρώτη "κατάθεση". Τριγύρισε τους χώρους χαλαρά, δες τι παίζει, άραξε και κάνε καυλάντισμα με τα μωρά, χούφτωσέ τα δωρεάν (με ρέγουλο όμως ε?), στοχοποίησε αυτό που σου αρέσει και βούρ! ;)
Κι αν θέλεις κάποια στιγμή να ξαποστάσεις ή ακόμη και να κοιμηθείς, το καλύτερο σημείο είναι το κάτω μπάρ (μη καπνιζόντων). Έχει την περισσότερη ησυχία απ'όλο το μαγαζί.
Κααααααααααααααααρλαααααααααααααααααα!!!!!!