Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Το ΑRTEMIS είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα της Γερμανίας. Έτυχε να πάω σχετικά πρόσφατα τόσο σ' αυτό, όσο και στο PARADISE στη Στουτγαρδη. Νομίζω ότι το δεύτερο έχει περισσότερο χώρο και εξίσου καλές κοπέλες και υπηρεσίες. Το ARTEMIS ειναι σχετικά μικρό για τον κόσμο που μαζεύει. Και στα δύο οι κοπέλες είναι πολλές και εξαιρετικές, με βαθμό πάνω από 7. Αν μείνεις τουλάχιστον 5-6 ωρες και κάνεις χρήση όλων των εγκαταστασεων αξίζουν τον κόπο. Αν έχεις και παρεα για το σχετικο χαβαλε ακομα καλύτερα. Και το JING JANG στα σύνορα με Ολλανδια είναι εξίσου καλή επιλογή. Εδω τζαμπα δίνουμε τόσα λεφτά. Αντι 250 Ε για μαπα σιτιτουριστριες εδώ, πας στη Γερμανία διημερο με 400 ευρω και περνας πολύ καλύτερα, συν τα ψωνια και τη βολτα. ΟΡΜΑΤΕ!!Παιδία μην ακουτε τι λένε οι διάφοροι . Το Αρτεμις ειναι ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο FKK της Γερμανίας . Στατιστικά εχει τις πιο ομορφες γυναικες και το service ειναι κατα 90% εγγυημένο . Εγω προσωπικά στα 3 - 4 χρόνια που το επισκεπτομαι δεν εχω φαει "φολα " ..Ισως γιατι αποφευγω τις Ρουμάνες οπως ο διάολος το λιβάνι. Αυτες οι μαλακισμένες κατεστρεψαν το Palace στην Φρανκφουρτη .. Προτιμήστε τις Βουλγαρες , Σλοβένες η τις Λατινοαμερικάνες ..
Για να καταλάβετε το αφεντικό ειναι εκει και κόβει συνεχώς κινηση .. η επενδυση εχει περάσει τα 4 μυρια , οποτε καταλαβενεται οτι τον καει το μαγαζι του να παει καλα ..
Σιγουρα δεν ειναι για Παρασκευη Σαββατο γιατι γινεται της Ποπης απο κοσμο , και απλά τα κοριτσακια βιαζονται λιγο ..
βεβαια αν πας για ενα και δρομο δεν λεει γιατι στοιχιζει 80+60 =140 .
εκει αξιζει να πας με παρεα και να την αράξεις για 4-5 ωρες . βεβαια θέλει και λιγο γεματο πορτοφολι ιδιαιτερα αμα αρχισουν τα εξτρα
50 CIM , 100 A level ,αμα αρχισεις και τα διπλά ..αστα να πάνε .. Μια φορά δεν εχω φυγει με λιγωτερα απο 600 καταθεση .. χα χα
Συμπερασματικά σε σχεση με τα μπάζα που χρυσοπληρωνουμε εδω αξιζει και με το παραπάνω