Ευρισκόμενος στο Βερολίνο, δεν θα μπορούσα κι εγώ να μην επισκεφτώ τον επίγειο παράδεισο. Τρίτη του Πάσχα (6/4), περίπου 7 το απόγευμα πέρασα την πόρτα του Artemis. Η πρόσβαση με τον ηλεκτρικό (γραμμή S) πολύ εύκολη: 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Westkreuz (ή κάπως έτσι). Η κυρία στην είσοδο αφού μου ζήτησε 80€, με ρώτησε αν είναι η πρώτη μου φορά στο κλαμπ, απάντησα θετικά κι αφού μου πέρασε το βραχιολάκι, μου έδωσε μπουρνούζι και κλειδί και μου εξήγησε σύντομα τα διαδικαστικά. Απέθεσα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, φόρεσα το μπουρνούζι μου κι ένα ζεύγος μπλε παντόφλες (τις οποίες κάποια στιγμή άλλαξα με άσπρες γιατί μου φάνηκαν σκληρές) και μπήκα για ντους. Βγαίνοντας, ρώτησα έναν συναγωνιστή αν οι πετσέτες είναι προς δωρεάν χρήση κι αυτός μου απάντησε ''yes, everything here is free'', για να συμπληρώσει ''...almost everything''. Πέρασμα στον κυρίως χώρο, όπου η πρώτη εντύπωση ήταν άκρως θετική. Καμιά 25αριά γυναίκες, άλλες ημίγυμνες κι άλλες εντελώς γυμνές κάθονταν είτε στο μπαρ είτε στους καναπέδες. Μάλλον λίγες για τα δεδομένα του μαγαζιού, αλλά όπως έμαθα αργότερα από τις ίδιες ήταν ημέρα διακοπών στη Γερμανία, γι' αυτό και δεν είχε και πολλούς πελάτες. Μεταξύ των γυναικών και 3 μαύρου χρώματος, η μία βραζιλιάνα την οποία και τίμησα αργότερα. Θα μπορούσα να πω ότι τουλάχιστον οι 20 ήταν αξιογάμητες, ενώ 5-6 σίγουρα κορυφαίου επιπέδου. Διέσχισα το χώρο για να καταλήξω στο σινεμά εντός του οποίου υπήρχαν και 3-4 κρεβάτια, ενώ στην οθόνη έπαιζε ταινία εκπαιδευτικού περιεχομένου. Σχεδόν αμέσως μου την έπεσε μια Ουγγαρέζα, η Βικτώρια, μου ανέλυσε τι μπορούμε να κάνουμε και πόσο θα μου κοστίσει (60€/μισάωρο, +50€ αν τελειώσω στο στόμα της χωρίς καπότα). Όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα, βυζάρες, δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να με πείσει. Πολύ καλή στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό, άφηνε γλύψιμο παντού, γλωσσόφιλα κι όλα τα συναφή, τα οποία μου τα είχε ήδη υποσχεθεί πριν ανεβούμε στο δωμάτιο. Αφού τελείωσα και πλήρωσα, έκανα ντους και κατέβηκα στο υπόγειο. Έριξα μια ματιά και στο εκεί σινεμά, δεν έμεινα όμως, γιατί αποφάσισα να αράξω σε καναπέ και να δω το β' ημίχρονο του αγώνα της Ίντερ, κατά τη διάρκεια του οποίου με πλησίασαν κάποιες κυρίες, αλλά τις έδιωξα. Όταν τέλειωσε ο αγώνας μπήκα ξανά στο σινεμά κι άραξα σε έναν καναπέ. Με πλησίασαν καναδυό, αλλά τις έδιωξα, ώσπου ήρθε η Έλα (μάλλον αυτή εδώ
), Ρωσίδα κοντούλα με πανέμορφο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Δεκτική κι αυτή σε γλυψίματα, γλωσσόφιλα και ακάποτο τσιμπούκι (το πρόγραμμά της περιλάμβανε και αναλ με +100€), με έπεισε κι έτσι άρχισε να μου παίρνει πίπα επί τόπου, για να μου προτείνει κάποια στιγμή να πάμε σε δωμάτιο (ακριβώς δίπλα κι όχι στον πάνω όροφο), πράγμα που έγινε. Στο δωμάτιο πολύ καλή κι αυτή, τέλειωσα στο στόμα της, με την καπότα, χωρίς έξτρα χρέωση γι' αυτό. Ντους, αναψυκτικά, βουτιά στην πισίνα-τζακούζι, βόλτες στο χώρο, ώσπου έπεσα πάνω στη μαύρη Βραζιλιάνα Ανίτα, μια καυλόφατσα με ωραίες βυζάρες. Τρίτος γύρος με αυτήν λοιπόν, πολύ καλή επίσης, έβγαζε δυνατές κραυγές (προσποιητές σίγουρα), σε σημείο που να ακούγεται σε όλο το κτήριο. Εδώ το τελείωμα αργούσε. Της ζήτησα να μου τον πάρει στο στόμα, το έκανε αδιαμαρτύρητα και πάλι όμως δεν ερχόταν το τελείωμα, οπότε συνεχίσαμε ξανά με γαμήσι. Δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου, παρά συνέχισε να βγάζει δυνατές κραυγές και να μου λέει πόσο ωραία τη γαμάω (με τα ελάχιστα αγγλικά που ήξερε). Μοιραία ήρθε το τέλος και μ' αυτή. Κατέβηκα με σκοπό να φάω και να φύγω. Μετά το φαγητό και τις 3-4 κοκακόλες όμως, μου είχε μείνει ένα κενό. Δεν είχα δοκιμάσει ντόπιο προϊόν. Έτσι, μετά από ολιγόλεπτη ξεκούραση αποφάσισα να πάω σε 4ο γύρο με την Γερμανίδα Μάικε ή Μάικι (ίσως είναι αυτή
, αλλά δεν είμαι και σίγουρος). Δυστυχώς η κυρία ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Μάλλον ξεπέτα θα την χαρακτήριζα, με αποτέλεσμα να μου μείνει μια πικρή γεύση. Αποφάσισα λοιπόν να μην το αφήσω έτσι και να δοκιμάσω... και 5ο γύρο, μην ξέροντας αν θα τα κατάφερνα καν, μιας και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήμουν 18 ετών. Τώρα θα έπρεπε η επιλογή να είναι προσεκτική. Είχε μαζευτεί και περισσότερος κόσμος εν τω μεταξύ, ενώ και κάποιες κοπέλες είχαν φύγει και είχαν έρθει κάποιες άλλες. Κάπου εκεί έπεσα σε μια Βουλγάρα, η οποία μιλούσε τα ελληνικά καλύτερα κι από μένα, μιας και είχε δουλέψει παλιότερα στη χώρα μας. Πάνω στην κουβέντα μαζί της, πέρασε δίπλα μας η ξανθιά Κόνυ (ίσως αυτή με το πλατινέ μαλλί
, αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος), Ρουμάνα ή Βουλγάρα, δεν θυμάμαι καλά, αλλά μάλλον Ρουμάνα. Η άλλη μου πρότεινε να τις πάρω και τις 2 μαζί, εγώ τελικά επέλεξα μόνη την Κόνυ και αποζημιώθηκα στο ακέραιο. Από πρόσωπο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, καυλιάρικο όμως, σώμα λεπτό και ωραίο. Στο δωμάτιο σωστό ηφαίστειο. Αντάξια των 3 πρώτων και καλύτερη. Έχοντας ήδη χαλάσει αρκετά μετρητά, λέω ''δεν γαμιέται, ας δώσω και κάτι παραπάνω'' και της ζήτησα να τελειώσω στο πρόσωπό της. Αυτή μου αντιπρότεινε στο στόμα, πράγμα που έγινε (+50€ βεβαίως). Έτσι έσβησε η πικρή γεύση από την κρυόκωλη Γερμανίδα κι εγώ αποχώρησα τρισευτυχισμένος.
Τελικό συμπέρασμα:
Πρόκειται πράγματι για έναν ναό του έρωτα, αλλά και της χαλάρωσης, αφού δεν προσφέρει μόνο σεξ. Είναι μια εμπειρία που αξίζει και συνιστάται 100%. Για όποιον το επισκεφτεί, ας μην διστάσει πριν πάει με οποιαδήποτε κοπέλα να συζητήσει μαζί της τι ακριβώς θέλει κι αν αυτή το κάνει κι αν το χρεώνει παραπάνω ή όχι.