Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.054
Πόντοι
1.486
Αυτή τη ΜΠΙΑ την έχω σταμπάρει από το site του Artemis. Επιπλέον πληροφορίες please (ύψος, πρόσωπο, εθνικότητα, κτλ) φίλε Admiral;
Φίλε πού να θυμάμαι,εκεί πέρα ξεχνάς και το όνομά σου.Μια ξανθιά ψηλή με βυζους και ποδάρες θυμάμαι...
εγω στο βερολίνο είδα άρτεμις υπόγειο, άρτεμις 1ο όροφο, άρτεμις 2ο όροφο και τέλος άρτεμις 3ο όροφο...α και τη διαδρομη μέχρι το αεροδρόμιο...μάλλον δε κάνω για τουρίστας εε ?
Μαζί σου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
oλο σε πολιτιστικά κέντρα μου συχνάζετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
και οπωσδήποτε στο μουσείου κινηματογράφου στο Σονι Σεντερ, φέρε και το διαβατήριο σου μαζί, γιατί στην κοντινή πλατεία ενας τύπος περνά στο διαβατήριό σου την παλιά βιζα της Ανατ. Γερμανίας, είναι καλό σουβενιρ.

Πολύ ενδιαφέρον

Φίλε πού να θυμάμαι,εκεί πέρα ξεχνάς και το όνομά σου.Μια ξανθιά ψηλή με βυζους και ποδάρες θυμάμαι...

Εν πάσει περιπτώσει, ελπίζω να την πετύχω  :boobies:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Συνέχεια από τα posts #378, #384 & #394

Η πρώτη διερευνητική γνωριμία με το χώρο, έγινε πλέον. Εγώ και το μέλος (και άξιος συναγωνιστής) ADMIRAL AS, διαλέγουμε έναν άνετο καναπέ για να ξεκουράσουμε τις ψυχές μας και το μυαλό μας από αυτά τα απίστευτα που αντικρύζουν τα μάτια μας..... Αλλά φεύ!!! Οι σειρήνες (γιατί σχεδόν για τέτοια ονειρικά πλάσματα σας μιλάω) έρχονται η μία μετά την άλλη (ή και δύο-δύο μερικές φορές) με μοναδικό σκοπό να μας πλανέψουν και να μας κάνουν να αφεθούμε στα τολμηρά τους χάδια και στις αχαλίνωτες φαντασιώσεις μας που μπορούν να τις κάνουν με μιά τους κίνηση πραγματικότητα........

Δεν είσαι υποχρεωμένος να διαλέξεις την πρώτη κοπέλα που θα θελήσει να σου χαρίσει έναντι αντιτίμου τα κάλλη και θέλγητρά της. Μπορείς να την κρατήσεις για λίγα λεπτά δίπλα σου, και να εξερευνήσεις με τα μάτια σου, αλλά και με τα δάκτυλά σου την όμορφη πλευρά της ζωής που σου δείχνει, προτρέποντάς σε με το προκλητικό της χαμόγελο να παραδοθείς στα λάγνα φιλιά της και στις κολασμένες ορέξεις της. Εσύ, σαν ο βασιλιάς του χώρου, μπορείς να αποπέμψεις ευγενικά την όποια κοπέλα δεν σε ενδιαφέρει, να μείνεις για λίγο μόνος, να καλέσεις κάποια άλλη κοντά σου, ή απλά να περιμένεις να έλθει η επόμενη, πάντα με πλατύ χαμόγελο και σχεδόν ανύπαρκτα ρούχα κοντά σου.

Φίλοι μου, είναι αυτός ο Παράδεισος....? Για κάποιον που έχει συνηθίσει την καχεξία της Ελλάδας, την φτώχεια σε επίπεδο επιλογών της Ψωροκώσταινας, σίγουρα, είναι ο Παράδεισος! Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως όπου κι αν βρίσκεται κάποιος, πάντα υπάρχουν έστω και μικρές κακοτοπιές..... Από τις τόσες κοπέλες που θα προσφέρουν τα κάλλη τους, ίσως μία ή δύο είναι κάπως δύστροπες ή δύσκολες στη συμπεριφορά τους. Οχι όμως στο βαθμό που συναντάμε εδώ στη χώρα μας κάποιες φορές. Σίγουρα χρειάζεται να αποσαφηνίζονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες πρίν από την έναρξη της συνεύρεσης, και το τι μπορεί να κάνει για σένα η καλλίγραμμη ύπαρξη που έχεις δίπλα σου. Αν προτιμήσεις να διπλασιάσεις την απόλαυση (επιλέγοντας δύο κοπέλες ταυτόχρονα, είτε μόνος, είτε με κάποιο φίλο σου που σε συνοδεύει) η συμφωνία εκ των προτέρων για το τι μπορεί να προσφέρει και στους δυό σας η κάθε κορασίδα καθώς και το τελικό ποσό σε αντάλλαγμα για την απόλαυση που θα σας προσφερθεί, είναι μία σημαντική προϋπόθεση για την ολοκληρωτική ευχαρίστηση.

Η ώρα περνάει ευχάριστα. Εγώ και ο ADMIRAL AS αναλογιζόμαστε πως πρώτη φορά στη ζωή μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μας παρακαλάνε 35 ημίγυμνες γυναίκες να τις γαμήσουμε!!! Είναι όνειρο....? Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γιατί είναι αδύνατον δύο άνθρωποι να βλέπουν το ίδιο όνειρο ταυτόχρονα. Αποφασίσουμε να χωρίσουμε, μιάς και ο συναγωνιστής, επιλέγει την πρώτη κοπέλα της βραδιάς που θα του χαρίσει τη γλύκα του κορμιού της. Εγώ απομένω να τον κοιτάζω, καθώς χάνεται μέσα στην αγκαλιά της προς το τρίτο επίπεδο που βρίσκονται τα δωμάτια.

Δεν είμαι μόνος, παρ'όλα αυτά. Δεκάδες δροσερές υπάρξεις, λικνίζονται δίλα μου, στους ήχους της μουσικής, και με προκαλούν να τις δοκιμάσω όλες. Αποφασίζω να σπαταλήσω λίγο χρόνο στο πρώτο επίπεδο, σε μία από τις δύο αίθουσες που χρησιμοποιούνται ως μικροί κινηματογράφοι αισθησιακών ταινιών. Διαβαίνοντας το κατώφλι του, στον ένα καναπέ βρίσκεται ένας πελάτης του Αρτεμις, ο οποίος δεν αρέσκεται μόνο να παρακολουθεί την καταιγιστική εξέλιξη της ταινίας, αλλά αφήνεται ταυτόχρονα στις επιδέξιες γλώσσες δύο διψασμένων κορασίδων πριν να επέλθει η ολοκληρωτική έκρηξη των αισθήσεων. Επιλέγω για να καθήσω, κάποιον από τους πίσω καναπέδες. Λίγα λεπτά μόνο περνούν και καταφθάνει δίπλα μου μία Γερμανιδούλα που με ρωτάει με πονηρό χαμόγελο αν θέλω να δούμε μαζί την ταινία. Το χαμόγελό της και τα χρυσαφένια της μαλλιά υπόσχονται το μέλλον ακόμη πιό ενδιαφέρον (και υγρό) από την ταινία. Σιγά-σιγά, ξεθαρρεύει, γίνεται προκλητική, στο μισοσκόταδο που κυριαρχεί, με τρώει όχι μόνο με τα μάτια της, αλλά και με τη γλώσσα της..... Ταυτόχρονα, άλλοι πελάτες, μόνοι ή με αγκαλιά μία ή δύο γυναίκες, περνάνε από την αίθουσα, για να διαπιστώσουν τι είναι πιό ενδιαφέρον: η υπόθεση της ταινίας, ή όσα διαδραματίζονται στους καναπέδες.....? Με ρωτάει αν θέλω να συνεχίσει εκεί που είμαστε, ή αν επιθυμώ, να αποσυρθούμε στην ελάχιστη ιδιωτικότητα που προσφέρουν μικρά δωματιάκια, στην ίδια κινηματογραφική αίθουσα, όπου εκτός των κραυγών πόθου των πρωταγωνιστών, ακούς και τα ζευγάρια που βρίσκονται στα διπλανά δωματιάκια (και σε ακούν κι αυτά). Επιλέγω το δεύτερο και σε δευτερόλεπτα βρίσκομαι σε μία ερωτική παραζάλη...... Ακού κραυγές πάθους από παντού, και νιώθω να βυθίζομαι σε ένα πέλαγος ψυχικής ευεξίας, που προκαλείται από την έντονη ένωση των δύο σωμάτων μας.

Φίλοι μου, δεν σκοπεύω να σας κουράσω με περισσότερα.....

Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, αλλά δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση, αδυνατεί να αποτυπώσει τα συναισθήματα που αποκομίζει όποιος επισκεφθεί αυτόν τον επίγειο Παράδεισο.

Τα όνειρα, όσο ευχάριστα κι αν είναι κάποτε τελειώνουν. Κι εγώ, αρκετές ημέρες μετά την επιστροφή μου από τη Γερμανία, αναρωτιέμαι, αν όλα αυτά που έζησα, ήταν αληθινά, αν όντως συνέβησαν σε μένα, ή αν ήταν ένα όμορφο όνειρο που θα ήθελα κάποια στιγμή της ζωής μου να ζήσω. Κάπου μέσα μου, νομίζω ότι τα έζησα..... κάποιο άλλο κομμάτι μου, προσπαθεί να με πείσει ότι τα φαντάστηκα, και ότι έτσι θα έπρεπε να είναι η καθημερινότητα του Ελληνικού αγοραίου έρωτα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι τόσο όμορφα όνειρα, πρέπει ο άνθρωπος να επιδιώκει να τα ζεί πάνω από μία φορές........!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.054
Πόντοι
1.486
Αδικείσαι αδερφέ!Πιο καλογραμμένο κείμενο εδώ μέσα ,ελάχιστες φορές είδα.Δεν ήξερα ότι είχα εναν ..Λουντέμη για παρέα στο ακόλαστο Βερολίνο!!και  παλι συγχαρητήρια για την πένα σου...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Αδικείσαι αδερφέ!Πιο καλογραμμένο κείμενο εδώ μέσα ,ελάχιστες φορές είδα.Δεν ήξερα ότι είχα εναν ..Λουντέμη για παρέα στο ακόλαστο Βερολίνο!!και  παλι συγχαρητήρια για την πένα σου...

Οτι εισπράξεις, αποδίδεις......

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά αυτές οι γραμμές βγήκαν αβίαστα από μέσα μου, αναπολώντας τις στιγμές που έζησα στο Αρτεμις, και την ευκαιρία που είχα να συνταξιδέψουμε μαζί για τον Παράδεισο.

eddie8

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συνέχεια από τα posts #378, #384 & #394

Η πρώτη διερευνητική γνωριμία με το χώρο, έγινε πλέον. Εγώ και το μέλος (και άξιος συναγωνιστής) ADMIRAL AS, διαλέγουμε έναν άνετο καναπέ για να ξεκουράσουμε τις ψυχές μας και το μυαλό μας από αυτά τα απίστευτα που αντικρύζουν τα μάτια μας..... Αλλά φεύ!!! Οι σειρήνες (γιατί σχεδόν για τέτοια ονειρικά πλάσματα σας μιλάω) έρχονται η μία μετά την άλλη (ή και δύο-δύο μερικές φορές) με μοναδικό σκοπό να μας πλανέψουν και να μας κάνουν να αφεθούμε στα τολμηρά τους χάδια και στις αχαλίνωτες φαντασιώσεις μας που μπορούν να τις κάνουν με μιά τους κίνηση πραγματικότητα........

Δεν είσαι υποχρεωμένος να διαλέξεις την πρώτη κοπέλα που θα θελήσει να σου χαρίσει έναντι αντιτίμου τα κάλλη και θέλγητρά της. Μπορείς να την κρατήσεις για λίγα λεπτά δίπλα σου, και να εξερευνήσεις με τα μάτια σου, αλλά και με τα δάκτυλά σου την όμορφη πλευρά της ζωής που σου δείχνει, προτρέποντάς σε με το προκλητικό της χαμόγελο να παραδοθείς στα λάγνα φιλιά της και στις κολασμένες ορέξεις της. Εσύ, σαν ο βασιλιάς του χώρου, μπορείς να αποπέμψεις ευγενικά την όποια κοπέλα δεν σε ενδιαφέρει, να μείνεις για λίγο μόνος, να καλέσεις κάποια άλλη κοντά σου, ή απλά να περιμένεις να έλθει η επόμενη, πάντα με πλατύ χαμόγελο και σχεδόν ανύπαρκτα ρούχα κοντά σου.

Φίλοι μου, είναι αυτός ο Παράδεισος....? Για κάποιον που έχει συνηθίσει την καχεξία της Ελλάδας, την φτώχεια σε επίπεδο επιλογών της Ψωροκώσταινας, σίγουρα, είναι ο Παράδεισος! Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως όπου κι αν βρίσκεται κάποιος, πάντα υπάρχουν έστω και μικρές κακοτοπιές..... Από τις τόσες κοπέλες που θα προσφέρουν τα κάλλη τους, ίσως μία ή δύο είναι κάπως δύστροπες ή δύσκολες στη συμπεριφορά τους. Οχι όμως στο βαθμό που συναντάμε εδώ στη χώρα μας κάποιες φορές. Σίγουρα χρειάζεται να αποσαφηνίζονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες πρίν από την έναρξη της συνεύρεσης, και το τι μπορεί να κάνει για σένα η καλλίγραμμη ύπαρξη που έχεις δίπλα σου. Αν προτιμήσεις να διπλασιάσεις την απόλαυση (επιλέγοντας δύο κοπέλες ταυτόχρονα, είτε μόνος, είτε με κάποιο φίλο σου που σε συνοδεύει) η συμφωνία εκ των προτέρων για το τι μπορεί να προσφέρει και στους δυό σας η κάθε κορασίδα καθώς και το τελικό ποσό σε αντάλλαγμα για την απόλαυση που θα σας προσφερθεί, είναι μία σημαντική προϋπόθεση για την ολοκληρωτική ευχαρίστηση.

Η ώρα περνάει ευχάριστα. Εγώ και ο ADMIRAL AS αναλογιζόμαστε πως πρώτη φορά στη ζωή μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μας παρακαλάνε 35 ημίγυμνες γυναίκες να τις γαμήσουμε!!! Είναι όνειρο....? Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γιατί είναι αδύνατον δύο άνθρωποι να βλέπουν το ίδιο όνειρο ταυτόχρονα. Αποφασίσουμε να χωρίσουμε, μιάς και ο συναγωνιστής, επιλέγει την πρώτη κοπέλα της βραδιάς που θα του χαρίσει τη γλύκα του κορμιού της. Εγώ απομένω να τον κοιτάζω, καθώς χάνεται μέσα στην αγκαλιά της προς το τρίτο επίπεδο που βρίσκονται τα δωμάτια.

Δεν είμαι μόνος, παρ'όλα αυτά. Δεκάδες δροσερές υπάρξεις, λικνίζονται δίλα μου, στους ήχους της μουσικής, και με προκαλούν να τις δοκιμάσω όλες. Αποφασίζω να σπαταλήσω λίγο χρόνο στο πρώτο επίπεδο, σε μία από τις δύο αίθουσες που χρησιμοποιούνται ως μικροί κινηματογράφοι αισθησιακών ταινιών. Διαβαίνοντας το κατώφλι του, στον ένα καναπέ βρίσκεται ένας πελάτης του Αρτεμις, ο οποίος δεν αρέσκεται μόνο να παρακολουθεί την καταιγιστική εξέλιξη της ταινίας, αλλά αφήνεται ταυτόχρονα στις επιδέξιες γλώσσες δύο διψασμένων κορασίδων πριν να επέλθει η ολοκληρωτική έκρηξη των αισθήσεων. Επιλέγω για να καθήσω, κάποιον από τους πίσω καναπέδες. Λίγα λεπτά μόνο περνούν και καταφθάνει δίπλα μου μία Γερμανιδούλα που με ρωτάει με πονηρό χαμόγελο αν θέλω να δούμε μαζί την ταινία. Το χαμόγελό της και τα χρυσαφένια της μαλλιά υπόσχονται το μέλλον ακόμη πιό ενδιαφέρον (και υγρό) από την ταινία. Σιγά-σιγά, ξεθαρρεύει, γίνεται προκλητική, στο μισοσκόταδο που κυριαρχεί, με τρώει όχι μόνο με τα μάτια της, αλλά και με τη γλώσσα της..... Ταυτόχρονα, άλλοι πελάτες, μόνοι ή με αγκαλιά μία ή δύο γυναίκες, περνάνε από την αίθουσα, για να διαπιστώσουν τι είναι πιό ενδιαφέρον: η υπόθεση της ταινίας, ή όσα διαδραματίζονται στους καναπέδες.....? Με ρωτάει αν θέλω να συνεχίσει εκεί που είμαστε, ή αν επιθυμώ, να αποσυρθούμε στην ελάχιστη ιδιωτικότητα που προσφέρουν μικρά δωματιάκια, στην ίδια κινηματογραφική αίθουσα, όπου εκτός των κραυγών πόθου των πρωταγωνιστών, ακούς και τα ζευγάρια που βρίσκονται στα διπλανά δωματιάκια (και σε ακούν κι αυτά). Επιλέγω το δεύτερο και σε δευτερόλεπτα βρίσκομαι σε μία ερωτική παραζάλη...... Ακού κραυγές πάθους από παντού, και νιώθω να βυθίζομαι σε ένα πέλαγος ψυχικής ευεξίας, που προκαλείται από την έντονη ένωση των δύο σωμάτων μας.

Φίλοι μου, δεν σκοπεύω να σας κουράσω με περισσότερα.....

Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, αλλά δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση, αδυνατεί να αποτυπώσει τα συναισθήματα που αποκομίζει όποιος επισκεφθεί αυτόν τον επίγειο Παράδεισο.

Τα όνειρα, όσο ευχάριστα κι αν είναι κάποτε τελειώνουν. Κι εγώ, αρκετές ημέρες μετά την επιστροφή μου από τη Γερμανία, αναρωτιέμαι, αν όλα αυτά που έζησα, ήταν αληθινά, αν όντως συνέβησαν σε μένα, ή αν ήταν ένα όμορφο όνειρο που θα ήθελα κάποια στιγμή της ζωής μου να ζήσω. Κάπου μέσα μου, νομίζω ότι τα έζησα..... κάποιο άλλο κομμάτι μου, προσπαθεί να με πείσει ότι τα φαντάστηκα, και ότι έτσι θα έπρεπε να είναι η καθημερινότητα του Ελληνικού αγοραίου έρωτα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι τόσο όμορφα όνειρα, πρέπει ο άνθρωπος να επιδιώκει να τα ζεί πάνω από μία φορές........!

φίλε, είσαι Θεός. Είσαι ο Jacob και ο bad-Locke μαζί. Βάλε μια Γερμανιδούλα να μεταφράσει το κείμενό σου (αν μπορεί να μεταφραστεί το μεγαλείο ενός agiana) και πούλησε το για διαφήμιση-link στο επίσημο σάιτ του Άρτεμις. Έχω κλείσει για Βερολίνο (συναυλία) τον Ιούνιο και με έκανες να ψάχνω ημερομηνία να πάω και νωρίτερα. Είσαι ο Λουντέμης της νέας χιλιετίας... "Ένα παιδί μετράει τα αστεράκια (του Άρτεμις)"...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
φίλε, είσαι Θεός. Είσαι ο Jacob και ο bad-Locke μαζί. Βάλε μια Γερμανιδούλα να μεταφράσει το κείμενό σου (αν μπορεί να μεταφραστεί το μεγαλείο ενός agiana) και πούλησε το για διαφήμιση-link στο επίσημο σάιτ του Άρτεμις. Έχω κλείσει για Βερολίνο (συναυλία) τον Ιούνιο και με έκανες να ψάχνω ημερομηνία να πάω και νωρίτερα. Είσαι ο Λουντέμης της νέας χιλιετίας... "Ένα παιδί μετράει τα αστεράκια (του Άρτεμις)"...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια......!!! Ετσι ακριβώς τα έζησα, έτσι ακριβώς τα κατέγραψα!

Βέβαια, μην ξεχνάμε, ότι το Βερολίνο, εκτός από το Αρτεμις, έχει να προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα στον επισκέπτη. Πάρα πολλά μουσεία, και ενδιαφέροντα ιστορικά μέρη και κτήρια. Θα είναι κρίμα κάποιον να αναλώσει όλα του τα χρήματα και την ώρα μόνο στο Αρτεμις.

Εγω προσωπικά, επισκέφθηκα το εκπληκτικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το συναρπαστικό Μουσείο Τεχνολογίας και το Μουσείο Ταχυδρομείων & Τηλεπικοινωνιών που ήταν οι πρώτες μου επιλογές. Αν υπάρξει επόμενη επίσκεψή μου, υπάρχουν τόσα πολλά να θαυμάσω ακόμη.....

Και κάτι τελευταίο χρηστικό ως προς το Αρτεμις: Το κοστολόγιο των θεραπαινίδων!

60 ευρώ για 30 λεπτά ερωτικής ευχαρίστησης, η οποία περιλαμβάνει -συνήθως- (με ή χωρίς προφύλαξη) στοματικό έρωτα, ελεύθερα πιασίματα και όλες οι στάσεις.
Επιπλέον 50 ευρώ για τελείωμα στο στόμα.
Επιπλέον 120 ευρώ για πρωκτικό έρωτα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια......!!! Ετσι ακριβώς τα έζησα, έτσι ακριβώς τα κατέγραψα!
Σιγουρα εχεις και αλλα ωραια να μας πης

Μια πολυ καλη αναμνηση γιατι απο εδω και περα βλεπω να γινονται ζορικα τα πραματα για δευτερη επισκεψη  :headbang: :headbang:
Καλημερα φιλε agiana

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Σιγουρα εχεις και αλλα ωραια να μας πης

Μια πολυ καλη αναμνηση γιατι απο εδω και περα βλεπω να γινονται ζορικα τα πραματα για δευτερη επισκεψη  :headbang: :headbang:
Καλημερα φιλε agiana

Να είμαστε καλά ρε φίλε, και να πάμε ακόμη περισσότεροι εκεί....!

Να έχω και κάποια μικρή οικονομική άνεση, και το επόμενο ταξίδι θα είναι είτε πάλι στο Αρτεμις, είτε για κάποιο gangbang party στο Αμστερνταμ (και με τα υπόλοιπα παρελκόμενα μιάς επίσκεψης στην Ολλανδία). ;) ;) ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μακαρι φιλε να ξαναγινη,αλλα η οικονομικη ανεση θα ειναι πολυ δυσκολη απο εδω και περα (μακαρι να βγω ψευτης)

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
60 ευρώ για 30 λεπτά ερωτικής ευχαρίστησης, η οποία περιλαμβάνει -συνήθως- (με ή χωρίς προφύλαξη) στοματικό έρωτα, ελεύθερα πιασίματα και όλες οι στάσεις.
Επιπλέον 50 ευρώ για τελείωμα στο στόμα.
Επιπλέον 120 ευρώ για πρωκτικό έρωτα.

Να σε διορθωσω αγαπητε μου φιλε - λογοτεχνη:

Πρωκτικο σεξ κοστιζει 100 ευρω επιπλεον, δηλαδη 160 συνολο για μιση ωρα - αλλα δεν το κανουν ολες, πρεπει να ρωτησεις πριν.

Τουλαχιστον αυτο μου ειπαν 2 κορασιδες που δοκιμασα, αν και δεν τις πηρα απο πισω - δεν χρειαστηκε, ειχαν τοσο σφιχτα μουνακια, απιστευτο!

Να κι ενα αστειο που συνεβη:
Με πλησιαζει ξανθια νταρντανα, στο υψος μου (182) και με πλουσιες καμπυλες, και με αρχιζει στην παρλα στην Αγγλικη διαλεκτο:

- What's your name, how are you, where are you from?
- Greece, της απανταω
- Ελα ρε Μαλακα! μου λεει σε απταιστα Ελληνικα!
- Ωπ! Ελληνιδα; ρωταω
- Οχι, Βουλγαρα μου λεει, αλλα εχω δουλεψει στην Ελλαδα μικρη. Και τωρα ηρθα εδω, κι εγινα ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

NΝα παραθεσω μερικες ακομα τεχνικες πληροφοριες:

Easy Jet Θεσσαλονικη-Βερολινο με 100 Ευρω ΜΟΝΟΝ ! Που σημαινει οτι στο εξης θα μεταβαινω συχνα, τουλαχιστον 1 φορα τον μηνα... Οποιος εχει ορεξη, ας ενημερωσει.

Στον κατω οροφο - υπογειο, στο μπαρ μη καπνιστων, ακουει κανεις ησυχη lounge μουσικη, και μπορει να διαβασει ενα βιβλιο η να κοιμηθει. Πολυ λιγες γυναικες ερχονται εκει. Το καταστημα κλεινει στις 05:00, οποτε για το τελευταιο βραδυ δν χρειαζεται να κλεισουμε ξενοδοχειο, κατευθειαν απο το Αρτεμις στο αεροδρομιο με τα πρωινα τραινα η με ταξι.

Το φαγητο καλο μεν, αλλα πολυ λιτο - ουσιαστικα μονο 4 δισκοι, παντως δεν χρειαστηκε να φαω εξω σε εστιατοριο - γερη οικονομια...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Να σε διορθωσω αγαπητε μου φιλε - λογοτεχνη:

Πρωκτικο σεξ κοστιζει 100 ευρω επιπλεον, δηλαδη 160 συνολο για μιση ωρα - αλλα δεν το κανουν ολες, πρεπει να ρωτησεις πριν.

Τουλαχιστον αυτο μου ειπαν 2 κορασιδες που δοκιμασα, αν και δεν τις πηρα απο πισω - δεν χρειαστηκε, ειχαν τοσο σφιχτα μουνακια, απιστευτο!

Συναγωνιστή Στελάκη, δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου, αλλά όσες ρωτήσαμε, μας είπαν +120 για πρωκτικό. Βέβαια, δεν πήραμε. Εχουμε ροδέλα να σκίσουμε εδώ στο Ελλάντα.... :grin:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Έκλεισα κι εγώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εισητηριο για το επομενο Σαββατοκυριακο Βερολίνο!!!

Θα επισκευθω το club μια ολοκληρη μερα !!!! :fuck2:

3 ερωτησουλες ΜΟΝΟ :

1) Επιτρεπουν οι δεσποινιδες γλυφομουνι?
2) Μολις τελειωσει η πραξη παμε μαζι στο δωματιο που φυλαω τα χρηματα για να τις πληρωσω η πριν?
3)Ειπατε για χωρους όπως καναπεδες , σινεμα κλπ όπου επιτρεπεται το "δημοσιο" σεξ.... Μπορω δηλ να κανω σεξ οπου μου γουσταρει και να με βλεπουν ολοι οσοι περνανε απο εκει ???  Σαν πορνοσταρ σε ταινια εκπαιδευτικου περιεχομενου θα ειμαι .... :-)

Ευχαριστω προκαταβολικά!!! :dancing:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

3 ερωτησουλες ΜΟΝΟ :

2) Μολις τελειωσει η πραξη παμε μαζι στο δωματιο που φυλαω τα χρηματα για να τις πληρωσω η πριν?
3)Ειπατε για χωρους όπως καναπεδες , σινεμα κλπ όπου επιτρεπεται το "δημοσιο" σεξ.... Μπορω δηλ να κανω σεξ οπου μου γουσταρει και να με βλεπουν ολοι οσοι περνανε απο εκει ???  Σαν πορνοσταρ σε ταινια εκπαιδευτικου περιεχομενου θα ειμαι .... :-)

1) καποιες  ναι  , επιτρεπουν...
2) μετα την πραξη θα πατε μαζι στο hall   με τα  safe box διπλα στην εισοδο
3) στο  σινεμα ναι , για τους καναπεδες  εγω ειδα μονο χαμουρεματα και γλωσσοφιλα.....

Εγω  το  ΣΚ  θα  ειμαι  Φρανκφουρτη  στο  OASES  :dancing:.......γαμα τους την Ντοιτσε Μπανκ  :grin: , καλα γαμησια , συναγωνιστη........για την Ελλαδα ρε γαμωτο  :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.054
Πόντοι
1.486
Έκλεισα κι εγώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εισητηριο για το επομενο Σαββατοκυριακο Βερολίνο!!!

Θα επισκευθω το club μια ολοκληρη μερα !!!! :fuck2:

3 ερωτησουλες ΜΟΝΟ :

ΣΕ όλα ΝΑΙ!!Καλό βόλι φίλε...

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Ευχαριστώ παιδιά!
Καλό βόλι και σε όσους πάτε τώρα κοντά !!!  :fuck2:

Καλά ΒΟΛΙΑ μάλλον, γιατί έτσι όπως μου τα λέτε τα πράγματα, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ...... !!!!  χαχαχαχα  :2funny:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Με πλησιαζει ξανθια νταρντανα, στο υψος μου (182) και με πλουσιες καμπυλες, και με αρχιζει στην παρλα στην Αγγλικη διαλεκτο:

- Greece, της απανταω
- Ωπ! Ελληνιδα; ρωταω
- Οχι, Βουλγαρα μου λεει, αλλα εχω δουλεψει στην Ελλαδα μικρη. Και τωρα ηρθα εδω, κι εγινα ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ!

την πετυχα και εγω αυτη...!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
αλλα πηρα δυο φιλες της  ;)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

- Greece, της απανταω
- Ωπ! Ελληνιδα; ρωταω

....εμενα  μια  Βουλγαρα  στην αντιστοιχη φαση μου λεει "μωρο  μου"......εκεινο το βραδυ  την πηρα  4  φορες......ναι  , ξερω ειμαι  στον Παραδεισο και  καθομαι και κολλαω σε μια  ο  μαλακας  αλλα  η  γυναικα  ηταν απο  αλλο  πλανητη.......και η πλακα  ηταν οτι και τις  4  φορες  δεν εδειξε  ιχνος  βαριεστημαρας , η φορα μια ηταν καλυτερη απο την αλλη....τρομερος επαγγελματισμος.....

δες κριτικη μου

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1

1) Πηρα 5 κοπελες απο εκει, ολες επετρεπαν φιλια στο στομα (DFK) και γλυψιμο και δαγκωματα παντου (και γλυφομουνι). Οχι μονο το επετρεπαν, αλλα το χαρηκαν μια χαρα... Τωρα εσυ για να μην πεσεις στην παραξενη, ρωτα πιο πριν. Ετσι κι αλλιως εχεις χρονο στο μπαρ η οπου αλλου την πιασεις κουβεντα, να ρωτησεις ολα οσα σε ενδιαφερουν.

2) Μολις τελειωσεις κατεβαινεις στα αποδυτηρια, αυτη σε περιμενει ακριβως απο εξω, ξεκλειδωνεις ντουλαπι και της δινεις φραγκουλια. Που σημαινει οτι δεν χρειαζεται να εχεις πιεση χρονου, αν θελεις την κρατας και παραπανω απο μιση ωρα. Φυσικα ανεβαινει το κοστος, 60 ευρω ανα μισαωρο. Αλλ δεν εχεις το σπαστικο τηλεφωνημα στα 30 λεπτα (μπορει και λιγοτερο) που σου λεει οτι πρεπει να την αφησεις.

3) Στους καναπεδες του σινεμα (εχει 2, στο ισογειο ΚΑΙ στο υπογειο) ειδα τρελες πιπες, αλλα οχι γαμησια. Απο την αλλη, αν γουσταρεις, δεν νομιζω να σου πει οχι η γκομενα. Στους καναπεδες του μπαρ καπνιστων (ισογειο) ειδα και πιπες και γαμησια. Στους πιο πισω καναπεδες εχει και κουρτινες, αν θελεις τις τραβας και την παιρνεις εκει, να σε ακουνε ολοι. Καποιοι ομως δεν τις εκλειναν και προσεφεραν θεαμα.

Οσο για την Βουλγαρα που μιλουσε ελληνικα, ηταν πολυ ομορφη να την κοιτας (πολυ πλουσια χαρισματα!) αλλα δεν την πηρα γιατι μου φανηκε λιγο μυστηρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom