Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημερα συναγωνιστές.Τρίτη και τελευταία μερα χτες στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!Agiana απο το μεσημέρι,εγω πήγα κατά τις δεκα το βράδυ..Το κοντερ έγραψε ΜΙΚΑ,SOLIDA για μενα και τρια άλογα για το φιλαρακι μου..Αγριες καταστάσεις χτες με μπαλαμουτια σε ολο το μαγαζί,[size=13pt]ελεύθερες πίπες για γνωριμία [/size] (!!),δεν υπάρχουν αυτά που ζησαμε..Από το βράδυ πίσω στα σκατά!!!

Αν δεν το ζούσα........ δεν θα το πίστευα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...............

paralias_xv

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
769
Πόντοι
81
πειτε αναλυτικα εντυπωσεις ρε μαγκες!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πειτε αναλυτικα εντυπωσεις ρε μαγκες!!!!!

Επειδή βρίσκομαι σε χώρο εργασίας, είναι δύσκολο να ενημερώσω αναλυτικά.....

Μικρά tips θα δίνω, και μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση, αφού πρώτα κατασταλάξουν μέσα μου όλα αυτά που έζησα και μπορέσω να τα καταγράψω σε γραπτό λόγο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785

Μικρά tips θα δίνω, και μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση, αφού πρώτα κατασταλάξουν μέσα μου όλα αυτά που έζησα και μπορέσω να τα καταγράψω σε γραπτό λόγο.

Οί έν λόγω κορασίδαις σίγουρα θά σας έξυπηρέτησαν ποικιλοτρόπως,
ένεκα τών άοκνων προσπαθειών άπο μέρου σας
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
και μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση, αφού πρώτα κατασταλάξουν μέσα μου όλα αυτά που έζησα και μπορέσω να τα καταγράψω σε γραπτό λόγο.
Να συνηδιτοποιησεις πρωτα οτι εφυγες απο τον παραδεισο και ηρθες παλι στην καθημερινοτητα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μήπως είδατε και σινεμά ναύαρχε; ξέρεις εκεί με τις κρεβάτες :cheesy:

Εγώ προτίμησα το σινεμά με τους καναπέδες......! Μου άρεσε περισσότερο η αίσθηση περιπέτειας και τυχοδιωκτισμού που απέπνεε το μέρος.

Καθόσουν στον καναπέ, έρχοταν οι κοπέλες, σου πρότειναν να κάτσουν παρέα σου, να δείτε λίγο από την ταινία, άρχιζε το μπαλαμούτι, η φάση συνέχιζε σε πίπα, ενώ ταυτόχρονα στον μπροστινό καναπέ, δύο άλλες γκόμενες πίπωναν κάποιον άλλον, και διάφοροι τύποι, μόνοι ή με γκόμενες στην αγκαλιά τους έρχονταν να δούν τι παίζει στην αίθουσα προβολής.......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγώ προτίμησα το σινεμά με τους καναπέδες......! Μου άρεσε περισσότερο η αίσθηση περιπέτειας και τυχοδιωκτισμού που απέπνεε το μέρος.

Καθόσουν στον καναπέ, έρχοταν οι κοπέλες, σου πρότειναν να κάτσουν παρέα σου, να δείτε λίγο από την ταινία, άρχιζε το μπαλαμούτι, η φάση συνέχιζε σε πίπα, ενώ ταυτόχρονα στον μπροστινό καναπέ, δύο άλλες γκόμενες πίπωναν κάποιον άλλον, και διάφοροι τύποι, μόνοι ή με γκόμενες στην αγκαλιά τους έρχονταν να δούν τι παίζει στην αίθουσα προβολής.......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Χαχαχαχααχαχαχααχα!!Συνήλθες ρε????Μελι και καρύδια έτρωγες όλο το ΣΚ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα συναγωνιστές.Τρίτη και τελευταία μερα χτες στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!Agiana απο το μεσημέρι,εγω πήγα κατά τις δεκα το βράδυ..Το κοντερ έγραψε ΜΙΚΑ,SOLIDA για μενα και τρια άλογα για το φιλαρακι μου..Αγριες καταστάσεις χτες με μπαλαμουτια σε ολο το μαγαζί,[glow=red,2,300]ελεύθερες πίπες για γνωριμία [/glow] (!!),δεν υπάρχουν αυτά που ζησαμε..Από το βράδυ πίσω στα σκατά!!!
ναι ........εδω αυτες τις μερες στο τραβιαν εχουν  προσφορα 30 % κατω τον χρυσο ........ βλεπεις η κριση !

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
δεν ενιωσες καπως σαν να επαιζες σε ταινια του χολυγουντ ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δεν ενιωσες καπως σαν να επαιζες σε ταινια του χολυγουντ ?

....έτσι ακριβώς! Σαν να συμμετείχα σε μία ταινία hardcore που η διάρκειά της δεν ήταν 90', αλλά πολύ περισσότερο!

[size=13pt]Είναι μεγάλο πράγμα να σε παρακαλάνε 35 γκόμενες να τις γαμίσεις.....[/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
....έτσι ακριβώς! Σαν να συμμετείχα σε μία ταινία hardcore που η διάρκειά της δεν ήταν 90', αλλά πολύ περισσότερο!

[size=13pt]Είναι μεγάλο πράγμα να σε παρακαλάνε 35 γκόμενες να τις γαμίσεις.....[/size]
Και να σου κρατάνε και ΜΟΥΤΡΑ κιόλας άμα δεν τις επιλέγεις ΞΑΝΑ!!Θυμάσαι την ΠΑΟΛΑ????

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες πραγματικα αυτο το thread πρεπει να κλεισει... ειναι καταθλιψη να διαβαζω αυτα τα πραγματα και να θυμαμαι τα αντοιχα δικα μ!!! σας παρακαλω μην γραφετε αλλο...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

και που να ειχαμε λιγο απο τον συγραφικο οιστρο των παιδιων της ταυλανδης ...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μετά από την προσγείωση στα μίζερα Ελληνικά δεδομένα, σας παραθέτω λίγες εικόνες και σκέψεις μου, όπως ακριβώς αποτυπώθηκαν ανεξίτηλα μέσα μου τόσο από το Βερολίνο, όσο και από το Αρτεμις.

Φίλοι μου, αν και στο παρελθόν δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού, σήμερα (κατά τη γνώμη μου) απέχουμε πολύ απο το να αποκαλούμεθα Ευρωπαίοι (μάλλον ο όρος Ευρωπέη θα ήταν καταλληλότερος :grin: :grin: :grin:).

Τόσο η οργάνωση της ζωής στο Βερολίνο (με τα μάτια ενός ταξιδιώτη 4 ημερών) όσο και ο κόσμος, σε παραπέμπουν σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν που βρίσκεται δίπλα μας, αλλά χρειάζονται δύο ώρες και τριάντα λεπτά να το φτάσεις με το αεροπλάνο και πολλά έτη να το φτάσεις σε επίπεδο. Οποιαδήποτε σύγκριση με τα Ελληνικά δεδομένα, είναι απλά ατυχής.

Κατά την προσωπική μου γνώμη, οι Γερμανίδες έχουν πολύ ωραία κορμιά. Βέβαια υπάρχουν και οι παρουσίες που μπορεί να είναι εντυπωσιακά ψηλές, αλλά λίγο ατσούμπαλες λόγω του ύψους τους, όμως ο γενικός κανόνας είναι ότι έχουν μεγάλο ανάστημα και καλοφτιαγμένα σώματα. Ακόμη κι αυτές οι λίγες που δεν έλεγαν πολλά από πρόσωπο, είχαν καλά σώματα! Επίσης πολλές μαμάδες με μωρά παιδιά στο καρότσι (τις έβλεπες να κυκλοφορούν στο μετρό και στους δρόμους με κορμιά λαμπάδα και τις χαιρόσουνα!). Οποιαδήποτε σύγκριση με τα Ελληνικά δεδομένα, είναι απλά ατυχής.

Συνεχίζεται........

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Και που να δείς το Μόναχο φίλε, στο οποίο έχω πάει πολλές φορές. Πρόπερσι είχε ψηφιστεί στο internet σαν η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς.....
Αυτό που λέω είναι γενικό, δεν αφορά μαγαζιά τύπου Άρτεμις κλπ. Για ποιότητα και οργάνωση ζωής του πολίτη μιλάω. Ο σεβασμός προς τον πολίτη είναι πολύ μαγάλος... Είναι μπροστά αιώνες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom