...στο ειχα ξαναπει ρε μαγκα......το μονο κακο ειναι οτι μετα το Αρτεμις ανεβαινει ψηλα ο πηχυς.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
FKK Artemis
- Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 198K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paralias_xv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 769
- Πόντοι
- 81
θα πονεσει κοσμος......
Καλημερα συναγωνιστές.Τρίτη και τελευταία μερα χτες στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!Agiana απο το μεσημέρι,εγω πήγα κατά τις δεκα το βράδυ..Το κοντερ έγραψε ΜΙΚΑ,SOLIDA για μενα και τρια άλογα για το φιλαρακι μου..Αγριες καταστάσεις χτες με μπαλαμουτια σε ολο το μαγαζί,[size=13pt]ελεύθερες πίπες για γνωριμία [/size] (!!),δεν υπάρχουν αυτά που ζησαμε..Από το βράδυ πίσω στα σκατά!!!
Αν δεν το ζούσα........ δεν θα το πίστευα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...............
paralias_xv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 769
- Πόντοι
- 81
πειτε αναλυτικα εντυπωσεις ρε μαγκες!!!!!
πειτε αναλυτικα εντυπωσεις ρε μαγκες!!!!!
Επειδή βρίσκομαι σε χώρο εργασίας, είναι δύσκολο να ενημερώσω αναλυτικά.....
Μικρά tips θα δίνω, και μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση, αφού πρώτα κατασταλάξουν μέσα μου όλα αυτά που έζησα και μπορέσω να τα καταγράψω σε γραπτό λόγο.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.089
- Πόντοι
- 22.785
Μικρά tips θα δίνω, και μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση, αφού πρώτα κατασταλάξουν μέσα μου όλα αυτά που έζησα και μπορέσω να τα καταγράψω σε γραπτό λόγο.
Οί έν λόγω κορασίδαις σίγουρα θά σας έξυπηρέτησαν ποικιλοτρόπως,
ένεκα τών άοκνων προσπαθειών άπο μέρου σας
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Να συνηδιτοποιησεις πρωτα οτι εφυγες απο τον παραδεισο και ηρθες παλι στην καθημερινοτητακαι μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση, αφού πρώτα κατασταλάξουν μέσα μου όλα αυτά που έζησα και μπορέσω να τα καταγράψω σε γραπτό λόγο.
Μήπως είδατε και σινεμά ναύαρχε; ξέρεις εκεί με τις κρεβάτες
Εγώ προτίμησα το σινεμά με τους καναπέδες......! Μου άρεσε περισσότερο η αίσθηση περιπέτειας και τυχοδιωκτισμού που απέπνεε το μέρος.
Καθόσουν στον καναπέ, έρχοταν οι κοπέλες, σου πρότειναν να κάτσουν παρέα σου, να δείτε λίγο από την ταινία, άρχιζε το μπαλαμούτι, η φάση συνέχιζε σε πίπα, ενώ ταυτόχρονα στον μπροστινό καναπέ, δύο άλλες γκόμενες πίπωναν κάποιον άλλον, και διάφοροι τύποι, μόνοι ή με γκόμενες στην αγκαλιά τους έρχονταν να δούν τι παίζει στην αίθουσα προβολής.......
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Χαχαχαχααχαχαχααχα!!Συνήλθες ρε????Μελι και καρύδια έτρωγες όλο το ΣΚ????Εγώ προτίμησα το σινεμά με τους καναπέδες......! Μου άρεσε περισσότερο η αίσθηση περιπέτειας και τυχοδιωκτισμού που απέπνεε το μέρος.
Καθόσουν στον καναπέ, έρχοταν οι κοπέλες, σου πρότειναν να κάτσουν παρέα σου, να δείτε λίγο από την ταινία, άρχιζε το μπαλαμούτι, η φάση συνέχιζε σε πίπα, ενώ ταυτόχρονα στον μπροστινό καναπέ, δύο άλλες γκόμενες πίπωναν κάποιον άλλον, και διάφοροι τύποι, μόνοι ή με γκόμενες στην αγκαλιά τους έρχονταν να δούν τι παίζει στην αίθουσα προβολής.......
Χαχαχαχααχαχαχααχα!!Συνήλθες ρε????Μελι και καρύδια έτρωγες όλο το ΣΚ????
Αγόρι μου..... έχεις πολύ λάθος εδώ!!! Την έπεσα δις στη γυναίκα για .......
ναι ........εδω αυτες τις μερες στο τραβιαν εχουν προσφορα 30 % κατω τον χρυσο ........ βλεπεις η κριση !Καλημερα συναγωνιστές.Τρίτη και τελευταία μερα χτες στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!Agiana απο το μεσημέρι,εγω πήγα κατά τις δεκα το βράδυ..Το κοντερ έγραψε ΜΙΚΑ,SOLIDA για μενα και τρια άλογα για το φιλαρακι μου..Αγριες καταστάσεις χτες με μπαλαμουτια σε ολο το μαγαζί,[glow=red,2,300]ελεύθερες πίπες για γνωριμία [/glow] (!!),δεν υπάρχουν αυτά που ζησαμε..Από το βράδυ πίσω στα σκατά!!!
δεν ενιωσες καπως σαν να επαιζες σε ταινια του χολυγουντ ?
δεν ενιωσες καπως σαν να επαιζες σε ταινια του χολυγουντ ?
....έτσι ακριβώς! Σαν να συμμετείχα σε μία ταινία hardcore που η διάρκειά της δεν ήταν 90', αλλά πολύ περισσότερο!
[size=13pt]Είναι μεγάλο πράγμα να σε παρακαλάνε 35 γκόμενες να τις γαμίσεις.....[/size]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Και να σου κρατάνε και ΜΟΥΤΡΑ κιόλας άμα δεν τις επιλέγεις ΞΑΝΑ!!Θυμάσαι την ΠΑΟΛΑ????....έτσι ακριβώς! Σαν να συμμετείχα σε μία ταινία hardcore που η διάρκειά της δεν ήταν 90', αλλά πολύ περισσότερο!
[size=13pt]Είναι μεγάλο πράγμα να σε παρακαλάνε 35 γκόμενες να τις γαμίσεις.....[/size]
Και να σου κρατάνε και ΜΟΥΤΡΑ κιόλας άμα δεν τις επιλέγεις ΞΑΝΑ!!Θυμάσαι την ΠΑΟΛΑ????
Πότε είπαμε έχεις επανέλεγχο.....???
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ΣΥΝΤΟΜΑ.....Πότε είπαμε έχεις επανέλεγχο.....???
Μετά από την προσγείωση στα μίζερα Ελληνικά δεδομένα, σας παραθέτω λίγες εικόνες και σκέψεις μου, όπως ακριβώς αποτυπώθηκαν ανεξίτηλα μέσα μου τόσο από το Βερολίνο, όσο και από το Αρτεμις.
Φίλοι μου, αν και στο παρελθόν δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού, σήμερα (κατά τη γνώμη μου) απέχουμε πολύ απο το να αποκαλούμεθα Ευρωπαίοι (μάλλον ο όρος Ευρωπέη θα ήταν καταλληλότερος ).
Τόσο η οργάνωση της ζωής στο Βερολίνο (με τα μάτια ενός ταξιδιώτη 4 ημερών) όσο και ο κόσμος, σε παραπέμπουν σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν που βρίσκεται δίπλα μας, αλλά χρειάζονται δύο ώρες και τριάντα λεπτά να το φτάσεις με το αεροπλάνο και πολλά έτη να το φτάσεις σε επίπεδο. Οποιαδήποτε σύγκριση με τα Ελληνικά δεδομένα, είναι απλά ατυχής.
Κατά την προσωπική μου γνώμη, οι Γερμανίδες έχουν πολύ ωραία κορμιά. Βέβαια υπάρχουν και οι παρουσίες που μπορεί να είναι εντυπωσιακά ψηλές, αλλά λίγο ατσούμπαλες λόγω του ύψους τους, όμως ο γενικός κανόνας είναι ότι έχουν μεγάλο ανάστημα και καλοφτιαγμένα σώματα. Ακόμη κι αυτές οι λίγες που δεν έλεγαν πολλά από πρόσωπο, είχαν καλά σώματα! Επίσης πολλές μαμάδες με μωρά παιδιά στο καρότσι (τις έβλεπες να κυκλοφορούν στο μετρό και στους δρόμους με κορμιά λαμπάδα και τις χαιρόσουνα!). Οποιαδήποτε σύγκριση με τα Ελληνικά δεδομένα, είναι απλά ατυχής.
Συνεχίζεται........
Φίλοι μου, αν και στο παρελθόν δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού, σήμερα (κατά τη γνώμη μου) απέχουμε πολύ απο το να αποκαλούμεθα Ευρωπαίοι (μάλλον ο όρος Ευρωπέη θα ήταν καταλληλότερος ).
Τόσο η οργάνωση της ζωής στο Βερολίνο (με τα μάτια ενός ταξιδιώτη 4 ημερών) όσο και ο κόσμος, σε παραπέμπουν σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν που βρίσκεται δίπλα μας, αλλά χρειάζονται δύο ώρες και τριάντα λεπτά να το φτάσεις με το αεροπλάνο και πολλά έτη να το φτάσεις σε επίπεδο. Οποιαδήποτε σύγκριση με τα Ελληνικά δεδομένα, είναι απλά ατυχής.
Κατά την προσωπική μου γνώμη, οι Γερμανίδες έχουν πολύ ωραία κορμιά. Βέβαια υπάρχουν και οι παρουσίες που μπορεί να είναι εντυπωσιακά ψηλές, αλλά λίγο ατσούμπαλες λόγω του ύψους τους, όμως ο γενικός κανόνας είναι ότι έχουν μεγάλο ανάστημα και καλοφτιαγμένα σώματα. Ακόμη κι αυτές οι λίγες που δεν έλεγαν πολλά από πρόσωπο, είχαν καλά σώματα! Επίσης πολλές μαμάδες με μωρά παιδιά στο καρότσι (τις έβλεπες να κυκλοφορούν στο μετρό και στους δρόμους με κορμιά λαμπάδα και τις χαιρόσουνα!). Οποιαδήποτε σύγκριση με τα Ελληνικά δεδομένα, είναι απλά ατυχής.
Συνεχίζεται........
Και που να δείς το Μόναχο φίλε, στο οποίο έχω πάει πολλές φορές. Πρόπερσι είχε ψηφιστεί στο internet σαν η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς.....
Αυτό που λέω είναι γενικό, δεν αφορά μαγαζιά τύπου Άρτεμις κλπ. Για ποιότητα και οργάνωση ζωής του πολίτη μιλάω. Ο σεβασμός προς τον πολίτη είναι πολύ μαγάλος... Είναι μπροστά αιώνες!
Αυτό που λέω είναι γενικό, δεν αφορά μαγαζιά τύπου Άρτεμις κλπ. Για ποιότητα και οργάνωση ζωής του πολίτη μιλάω. Ο σεβασμός προς τον πολίτη είναι πολύ μαγάλος... Είναι μπροστά αιώνες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 19K