Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συνέχεια ενημέρωσης:Δεύτερη μέρα χτες,πήγαμε κατά τις 7.30..Γύρω στις 50 κοπέλες,οι πιο πολλές πάνω από το μεσο όρο δηλαδή ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!Ξαναέχασα τον agiana και τον βρήκα στις σκάλες αγκαλιά με δυο διμετρες να του κάνουν στενό μαρκάρισμα με μπαλαμούτι άγριο!!!Αφού τον πήρα από τα χέρια τους,κατσαμε στον καναπέ για ενα ποτό κι εκεί άρχισε ο δευτερος γύρος...Πήραμε ΠΑΟΛΑ-ΜΠΙΑ-ΡΟΜΠΕΡΤΑ εγώ και ΚΛΑΡΑ -τρελλό μωρό ιταλίδα-ο agiana...Φυγαμε κατά τις 12 με τα πόδια να τρεμουν..Ότι και να περιγράψω ειναι λίγο..Καταπληκτικό feeling με τα μωρα,πολύ φιλικές,καθόλου βιασύνη,πεντακάθαρες και όχι ξεπέτες,αισθανόμαστε μαχαραγιάδες ,όπως είπε και ο φίλος χτες...Σε λίγο ξεκινάμε πάλι...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ,εχουμε παθει ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

αντε τώρα που πήρατε φόρα ρίξτε και ένα στην Μέρκελ ναύαρχε.... πολύ μας τα έχει πρήξει η ρουφιάνα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Συνέχεια ενημέρωσης:Δεύτερη μέρα χτες,πήγαμε κατά τις 7.30..Γύρω στις 50 κοπέλες,οι πιο πολλές πάνω από το μεσο όρο δηλαδή ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!Ξαναέχασα τον agiana και τον βρήκα στις σκάλες αγκαλιά με δυο διμετρες να του κάνουν στενό μαρκάρισμα με μπαλαμούτι άγριο!!!Αφού τον πήρα από τα χέρια τους,κατσαμε στον καναπέ για ενα ποτό κι εκεί άρχισε ο δευτερος γύρος...Πήραμε ΠΑΟΛΑ-ΜΠΙΑ-ΡΟΜΠΕΡΤΑ εγώ και ΚΛΑΡΑ -τρελλό μωρό ιταλίδα-ο agiana...Φυγαμε κατά τις 12 με τα πόδια να τρεμουν..Ότι και να περιγράψω ειναι λίγο..Καταπληκτικό feeling με τα μωρα,πολύ φιλικές,καθόλου βιασύνη,πεντακάθαρες και όχι ξεπέτες,αισθανόμαστε μαχαραγιάδες ,όπως είπε και ο φίλος χτες...Σε λίγο ξεκινάμε πάλι...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ,εχουμε παθει ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Η κουφάλα η ποντικομαμή μέ τρέλανε ξημερώματα......

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Η κουφάλα η ποντικομαμή μέ τρέλανε ξημερώματα......
xaxaxaaxxaxaxa!μην τα συζητάς ,έχασες που δεν ήρθες....Εγω ψηνομαι να ξαναπάω για one day trip..Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε εκεί μεσα,τον άλλον εκεί που καθόμαστε τον χάνω και τον μαζεύω απο καναπέδες,κρεβατια,σκάλες,με 3 και 4 γκομενες γυρω του....Εγω παίζω άμυνα του στυλ-"ειμαι ψοφιος,τωρα βγηκα από δωμάτιο κλπ".Αλλά αυτός χουφτώνει,βάζει κωλόχερα,του τον πάιζουνε(!!)  φόρα παρτίδα!Οργια αδερφέεεεεεεε!!!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ενας φιλος παραμιλαει για μια καρμεν απο την κυριακη ...  :boobies:

αψηλη , μελλαχρινη απο μαροκο ...  :boobies:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
προβλεπω αυξηση κινησης απο ελλαδα για βερολινο ...  :knockinb:  :knockinb:  :knockinb:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα συναγωνιστές.Τρίτη και τελευταία μερα χτες στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!Agiana απο το μεσημέρι,εγω πήγα κατά τις δεκα το βράδυ..Το κοντερ έγραψε ΜΙΚΑ,SOLIDA για μενα και τρια άλογα για το φιλαρακι μου..Αγριες καταστάσεις χτες με μπαλαμουτια σε ολο το μαγαζί,ελεύθερες πίπες για γνωριμία (!!),δεν υπάρχουν αυτά που ζησαμε..Από το βράδυ πίσω στα σκατά!!!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Καλημερα συναγωνιστές.Τρίτη και τελευταία μερα χτες στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!Agiana απο το μεσημέρι,εγω πήγα κατά τις δεκα το βράδυ..Το κοντερ έγραψε ΜΙΚΑ,SOLIDA για μενα και τρια άλογα για το φιλαρακι μου..Αγριες καταστάσεις χτες με μπαλαμουτια σε ολο το μαγαζί,ελεύθερες πίπες για γνωριμία (!!),δεν υπάρχουν αυτά που ζησαμε..Από το βράδυ πίσω στα σκατά!!!

Μήπως είδατε και σινεμά ναύαρχε; ξέρεις εκεί με τις κρεβάτες :cheesy:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μήπως είδατε και σινεμά ναύαρχε; ξέρεις εκεί με τις κρεβάτες :cheesy:
Βεβαίως!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Διπλα στο εστιατόριο..τρως και μετά ξαπλάρεις και βλέπεις ...εργο,ενω μια κυρία ασχολείται με τη μεση σου και κάτω!!!!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Βεβαίως!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Διπλα στο εστιατόριο..τρως και μετά ξαπλάρεις και βλέπεις ...εργο,ενω μια κυρία ασχολείται με τη μεση σου και κάτω!!!!

Ναύαρχε τις σκηνές ερήμου δεν τις τιμήσατε δίπλα στο σινεμά; Κάτι χάσατε... :cheesy: Ενας που πήρε τριό εκεί μου είπε ότι αισθανόταν σαν τον Γκαντάφι :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ναύαρχε τις σκηνές ερήμου δεν τις τιμήσατε δίπλα στο σινεμά; Κάτι χάσατε... :cheesy: Ενας που πήρε τριό εκεί μου είπε ότι αισθανόταν σαν τον Γκαντάφι :2funny:

παίδες έχω να πω, ότι δεν παίζεται το μέρος...σκοπεύω κι εγώ να πάω, κατά τον Μάιο και από τώρα
έχω καύλες!!!

zio perche non risposto?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ακόμα περιμένω τον agiana να ποστάρει εντυπώσεις...Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρώει μέλι και καρύδια για να στανιάρει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
δεν υπάρχουν αυτά που ζησαμε..Από το βράδυ πίσω στα σκατά!!!

...στο  ειχα   ξαναπει  ρε  μαγκα......το  μονο  κακο   ειναι  οτι   μετα το  Αρτεμις  ανεβαινει  ψηλα  ο  πηχυς.......σιγα  μην  ασχοληθεις  μετα  με την καθε  μαλακισμενη  Ελληνιδα   που  θα  σου  βγαλει  την  Παναγια  να  την  γαμησεις........η  καταθλιψη    ειναι    φυσικο   επακολουθο  ,  ετοιμασου  να  ζησεις  με τις  αναμνησεις :2funny:.........εμειναν   και για  μενα  32   μερες  για  Φρανκφουρτη(Οασις)  και   δεν  περνανε  οι    γαμημενες  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom