Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.054
Πόντοι
1.486
Ελα μαζί μας,προλαβαίνεις... :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
das war gut !!!  :boobies:

επισκεψη στον ναο της θεας του κυνηγιου ... αφιξη λιγο μετα τις 20:00 . αρκετος κοσμος ( τουλαχιστον 5-6 ελληνες ακομα ) και πολλες γυναικες . γυναικες απο ολες τις φυλες , ολα τα χρωματα και μεγεθη ... ποιοτητα ικανοποιητικη ...

πρωτο γκολ απο τα αποδυτηρια ... μιραμπελ απο γκανα ... οταν ειδα αυτο γλυκητατο σοκολατακι δεν υπηρχε περιπτωση να μην το γευτω ... οσοι ειναι εραστες της σοκολατας ας συνεχισουν να διαβαζουν . miraclebel με υψηλο ποσοστο κακαου , αλλα ντελικατη και απαλη γευση . εχει βαρια αφρικανικα χαρακτηριστικα στο προσωπο κατι που θα χαλασει καποιους , but who cares about them anyway …  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Προσοχη με την επομενη δεσποινιδα , απλα πρεπει να μην ξαναεχει πελατη ... Είναι μια ξανθια νταρντανα από ουγγαρια . Μεγαλα πλαστικα μεμε , μεγαλα πλαστικα χειλη . Χαρακτηριστικη φατσα θα την καταλαβετε οταν την δειτε . ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΕΤΑ , ΜΑΚΡΥΑ ! Ακομα απορω πως πηγα μαζι της ... Τεσπα ... Εσεις μην κανετε το ιδιο λαθος ...

Στην συνεχεια σαουνα και χαλαρωση .

Αν είναι ετσι οι ταυλανδες , το καλοκαιρι θα εχω προβλημα , μεγαλο προβλημα , αντιστροφως αναλογο του μεγεθους των γυναικων αυτων ... η λεκι είναι κλασσικη ταυλανδεζα . μικροκαμωμενη και χαμογελαστη . στο προγραμμα της περιλαμβανει και μασαζ , χωρις εξτρα χρεωση . μασαζ δυνατο και με μια ιδιαιτερη τεχνικη . από κει και περα εξαιρετικη αποδοση στα προφορικα , από μια ευγενικη και προσχαρη κοπελα που πλησιαζει πολυ σε αυτα που θα γραφουν τα παιδια διπλα στο θεμα της ταυλανδης ...

τελευταιος σταθμος η αννι από την ουγγαρια ... το αννι βγαινει από το honey . μια αψηλη , ξανθια κοπελα , η οποια εβαλε ενα ικανοποιητικο τελος , σε μια γεματη βραδια ...

μερικα γενικα .

το φαγητο ηταν πολυ καλο , εμενα μου αρεσε πολυ . από τον μπουφε μπορουσες να διαλεξεις μοσχαρακι με σως , ενα γερμανικο αλλαντικο σε κοκκινη σαλτσα , πατατες βραστες , μουσακα και σαλατα . δεν είναι η υψηλη μαγειρικη που μπορεις να βρεις αλλου , αλλα είναι ευγευστα και φρεσκα .

από τις τις 10 και μετα εχει και στριπτιζ σοου . οι περισσοτερες γυναικες σουλατσαρουν στο ισογειο και στα σινεμα , ενω αμα θες να χαλαρωσεις και να πεις δυο κουβεντες με τους κολλητους είναι ο κατω οροφος . 

τα προγραμματα τωρα . εγω παιρνω το «απλο» των 60 ευρω . αυτο περιλαμβανει στοματικο ανευ και σεξ σε διαφορες στασεις μεχρι να τελειωσεις . ανετα και ωραια χωρις βιασυνες , κοιταγμα ρολογιου και τατοιαυτα . το αντιστοιχο προγραμμα εδω τιμαται στα 80-100 Ε ( αν δεν κανω μεγαλο λαθος ) . εξτρα είναι το τελειωμα στο στομα ( + 50 Ε ) , πρωκτικο , περισσοτερα τελειωματα , χρονος / ανα συνεδρια κτλ . απλα ρωτας την κοπελα ΠΡΙΝ αρχισεις , διαλεγεις και περνεις . επαναλαμβανω παντως ότι το απλο είναι ακρως ικανοποιητικο για την πλειοψηφια των περιπτωσεων . εντυπωση μου εκανε ότι πριν να αρχισουν τα προφορικα , οι κοπελες ειχαν μαντιλακια και σου γυαλιζαν τον μικρο σου φιλο .

αυτα ...

και μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

υγ : καλη διασκεδαση σε αυτους που ανεβαινουν αυριο . ενα εχω να πω ... lucky bastards !  ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.054
Πόντοι
1.486

υγ : καλη διασκεδαση σε αυτους που ανεβαινουν αυριο . ενα εχω να πω ... lucky bastards !  ;)
Έχω ακούσει τόσα πολλά που είμαι πολύ εξιταρισμένος!Ευχαριστούμε φίλε,θα τα πούμε όταν γυρίσουμε,αλλά μην αποκλείσετε και κανενα review από το Χίλτον! :grin:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχω ακούσει τόσα πολλά που είμαι πολύ εξιταρισμένος!Ευχαριστούμε φίλε,θα τα πούμε όταν γυρίσουμε,αλλά μην αποκλείσετε και κανενα review από το Χίλτον! :grin:

:thumbsup:

σας προτεινω να δειτε και το soap στο chamaleon theater ή τους blue man group .

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6

επισκεψη στον ναο της θεας του κυνηγιου ... αφιξη λιγο μετα τις 20:00 . αρκετος κοσμος ( τουλαχιστον 5-6 ελληνες ακομα ) και πολλες γυναικες . γυναικες απο ολες τις φυλες , ολα τα χρωματα και μεγεθη ... ποιοτητα ικανοποιητικη ...

πρωτο γκολ απο τα αποδυτηρια ... μιραμπελ απο γκανα ... οταν ειδα αυτο γλυκητατο σοκολατακι δεν υπηρχε περιπτωση να μην το γευτω ... οσοι ειναι εραστες της σοκολατας ας συνεχισουν να διαβαζουν . miraclebel με υψηλο ποσοστο κακαου , αλλα ντελικατη και απαλη γευση . εχει βαρια αφρικανικα χαρακτηριστικα στο προσωπο κατι που θα χαλασει καποιους , but who cares about them anyway …   :rockon:  :rockon:  :rockon:

Προσοχη με την επομενη δεσποινιδα , απλα πρεπει να μην ξαναεχει πελατη ... Είναι μια ξανθια νταρντανα από ουγγαρια . Μεγαλα πλαστικα μεμε , μεγαλα πλαστικα χειλη . Χαρακτηριστικη φατσα θα την καταλαβετε οταν την δειτε . ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΕΤΑ , ΜΑΚΡΥΑ ! Ακομα απορω πως πηγα μαζι της ... Τεσπα ... Εσεις μην κανετε το ιδιο λαθος ...

Στην συνεχεια σαουνα και χαλαρωση .

Αν είναι ετσι οι ταυλανδες , το καλοκαιρι θα εχω προβλημα , μεγαλο προβλημα , αντιστροφως αναλογο του μεγεθους των γυναικων αυτων ... η λεκι είναι κλασσικη ταυλανδεζα . μικροκαμωμενη και χαμογελαστη . στο προγραμμα της περιλαμβανει και μασαζ , χωρις εξτρα χρεωση . μασαζ δυνατο και με μια ιδιαιτερη τεχνικη . από κει και περα εξαιρετικη αποδοση στα προφορικα , από μια ευγενικη και προσχαρη κοπελα που πλησιαζει πολυ σε αυτα που θα γραφουν τα παιδια διπλα στο θεμα της ταυλανδης ...

τελευταιος σταθμος η αννι από την ουγγαρια ... το αννι βγαινει από το honey . μια αψηλη , ξανθια κοπελα , η οποια εβαλε ενα ικανοποιητικο τελος , σε μια γεματη βραδια ...

μερικα γενικα .

το φαγητο ηταν πολυ καλο , εμενα μου αρεσε πολυ . από τον μπουφε μπορουσες να διαλεξεις μοσχαρακι με σως , ενα γερμανικο αλλαντικο σε κοκκινη σαλτσα , πατατες βραστες , μουσακα και σαλατα . δεν είναι η υψηλη μαγειρικη που μπορεις να βρεις αλλου , αλλα είναι ευγευστα και φρεσκα .

από τις τις 10 και μετα εχει και στριπτιζ σοου . οι περισσοτερες γυναικες σουλατσαρουν στο ισογειο και στα σινεμα , ενω αμα θες να χαλαρωσεις και να πεις δυο κουβεντες με τους κολλητους είναι ο κατω οροφος . 

τα προγραμματα τωρα . εγω παιρνω το «απλο» των 60 ευρω . αυτο περιλαμβανει στοματικο ανευ και σεξ σε διαφορες στασεις μεχρι να τελειωσεις . ανετα και ωραια χωρις βιασυνες , κοιταγμα ρολογιου και τατοιαυτα . το αντιστοιχο προγραμμα εδω τιμαται στα 80-100 Ε ( αν δεν κανω μεγαλο λαθος ) . εξτρα είναι το τελειωμα στο στομα ( + 50 Ε ) , πρωκτικο , περισσοτερα τελειωματα , χρονος / ανα συνεδρια κτλ . απλα ρωτας την κοπελα ΠΡΙΝ αρχισεις , διαλεγεις και περνεις . επαναλαμβανω παντως ότι το απλο είναι ακρως ικανοποιητικο για την πλειοψηφια των περιπτωσεων . εντυπωση μου εκανε ότι πριν να αρχισουν τα προφορικα , οι κοπελες ειχαν μαντιλακια και σου γυαλιζαν τον μικρο σου φιλο .

αυτα ...

και μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

Ρικι την Μιραμπελ την είχα πάρει κι εγώ το προπερασμένο Σαββατο, δύο φορές των δύο ωρών. Η εμπειρία ήταν η γυναίκα. Εγώ την βρήκα πολύ γλυκιά και όμορφη, φυσική αφρικανική ομορφιά, ρώγες γλυφιτζούρι, λές και γαμούσα γκόμενά μου. Μεγάλη εμπειρία, γίναμε φιλαράκια μετά, την δεύτερη φορά γαμηθήκαμε μισή ώρα περισσότερο χωρίς να χρεώσει, μου έκανε και μασαζ. Φοβερο παιδί.

Και εις άλλα με υγεία./

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η miracleμπελ και η λεκι ηταν τα κλου της βραδιας ... με μικρο προβαδισμα στην λεκι ...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.054
Πόντοι
1.486
Γρηγορο review...Χαμός την πρώτη μέρα,εψαχνα τον agiana και δεν τον εβρισκα...Πήραμε Roberta και Karla,ΚΟΛΑΣΗ!!ΘΑ ξαναπάμε και σημερα,αναμεινατε νεότερα!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
Γρηγορο review...Χαμός την πρώτη μέρα,εψαχνα τον agiana και δεν τον εβρισκα...Πήραμε Roberta και Karla,ΚΟΛΑΣΗ!!ΘΑ ξαναπάμε και σημερα,αναμεινατε νεότερα!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
να σου μαραθει ρε..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ρε ενημερώστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!με 2 γραμμές θα τη βγάλετε? :s&m_3:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε ενημερώστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!με 2 γραμμές θα τη βγάλετε? :s&m_3:

Αμα βρισκόσασταν κι εσείς εκεί, θα τους (μας) καταλαβαίνατε. Δεν προλαβαίνεις να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: Που καιρός για κριτικές. Τώρα δράση. :knockinb: :knockinb: Αμα έχεις 150 να επιλέξεις για συνεδρία, δεν έχεις λόγια για άλλα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αααααααααααα ... οχι ... ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ !!!  :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:

εμεις δηλαδη που γραψαμε σεντονι , δεν τσιγκελωναμε ???  :grin:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
αααααααααααα ... οχι ... ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ !!!   :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:

εμεις δηλαδη που γραψαμε σεντονι , δεν τσιγκελωναμε ???  :grin:

Ρίκυ να είσαι φιλεύσπλαχνος. Εσύ κατέθεσες χρόνικό αμα τη αφίξει. Οι φίλοι ακόμα κρατούν ημερολόγιο :grin: :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αμα βρισκόσασταν κι εσείς εκεί, θα τους (μας) καταλαβαίνατε. Δεν προλαβαίνεις να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: Που καιρός για κριτικές. Τώρα δράση. :knockinb: :knockinb: Αμα έχεις 150 να επιλέξεις για συνεδρία, δεν έχεις λόγια για άλλα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

kαλά....μόλις έρθουν θα μας τα πούν από κοντά....εννεοίται πώς θα κεράσουν και τον καιφέ..

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρίκυ να είσαι φιλεύσπλαχνος. Εσύ κατέθεσες χρόνικό αμα τη αφίξει. Οι φίλοι ακόμα κρατούν ημερολόγιο :grin: :grin:

αντε καλα ... εχε χαρη που ειμαι ακομα σε κατασταση ευφοριας .  :boobies:  :boobies:  :boobies: :knockinb:  :knockinb:  :knockinb: :fuck2:  :fuck2:  :fuck2:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.054
Πόντοι
1.486
Συνέχεια ενημέρωσης:Δεύτερη μέρα χτες,πήγαμε κατά τις 7.30..Γύρω στις 50 κοπέλες,οι πιο πολλές πάνω από το μεσο όρο δηλαδή ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!Ξαναέχασα τον agiana και τον βρήκα στις σκάλες αγκαλιά με δυο διμετρες να του κάνουν στενό μαρκάρισμα με μπαλαμούτι άγριο!!!Αφού τον πήρα από τα χέρια τους,κατσαμε στον καναπέ για ενα ποτό κι εκεί άρχισε ο δευτερος γύρος...Πήραμε ΠΑΟΛΑ-ΜΠΙΑ-ΡΟΜΠΕΡΤΑ εγώ και ΚΛΑΡΑ -τρελλό μωρό ιταλίδα-ο agiana...Φυγαμε κατά τις 12 με τα πόδια να τρεμουν..Ότι και να περιγράψω ειναι λίγο..Καταπληκτικό feeling με τα μωρα,πολύ φιλικές,καθόλου βιασύνη,πεντακάθαρες και όχι ξεπέτες,αισθανόμαστε μαχαραγιάδες ,όπως είπε και ο φίλος χτες...Σε λίγο ξεκινάμε πάλι...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ,εχουμε παθει ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom