Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Guten flug καυλιάρη...Εφτασε η ώρα συναγωνιστές...Αύριο πρωί,αντιπροσωπεία μας φεύγει για Βερολίνο...Λεπτομέρειες με την επιστροφή μας....
Καλά να περάσετε...
Guten flug καυλιάρη...Εφτασε η ώρα συναγωνιστές...Αύριο πρωί,αντιπροσωπεία μας φεύγει για Βερολίνο...Λεπτομέρειες με την επιστροφή μας....
Αν ξανανέβω δεν γυρίζω εγώ ρε...Ελα μαζί μας,προλαβαίνεις...
Έχω ακούσει τόσα πολλά που είμαι πολύ εξιταρισμένος!Ευχαριστούμε φίλε,θα τα πούμε όταν γυρίσουμε,αλλά μην αποκλείσετε και κανενα review από το Χίλτον!das war gut !!!
υγ : καλη διασκεδαση σε αυτους που ανεβαινουν αυριο . ενα εχω να πω ... lucky bastards ! ;)
πας να εισπραξεις τις μιζες απο τα υποβρυχια που γερνουν ναυτη???Εφτασε η ώρα συναγωνιστές...Αύριο πρωί,αντιπροσωπεία μας φεύγει για Βερολίνο...Λεπτομέρειες με την επιστροφή μας....
Έχω ακούσει τόσα πολλά που είμαι πολύ εξιταρισμένος!Ευχαριστούμε φίλε,θα τα πούμε όταν γυρίσουμε,αλλά μην αποκλείσετε και κανενα review από το Χίλτον!
das war gut !!!
επισκεψη στον ναο της θεας του κυνηγιου ... αφιξη λιγο μετα τις 20:00 . αρκετος κοσμος ( τουλαχιστον 5-6 ελληνες ακομα ) και πολλες γυναικες . γυναικες απο ολες τις φυλες , ολα τα χρωματα και μεγεθη ... ποιοτητα ικανοποιητικη ...
πρωτο γκολ απο τα αποδυτηρια ... μιραμπελ απο γκανα ... οταν ειδα αυτο γλυκητατο σοκολατακι δεν υπηρχε περιπτωση να μην το γευτω ... οσοι ειναι εραστες της σοκολατας ας συνεχισουν να διαβαζουν . miraclebel με υψηλο ποσοστο κακαου , αλλα ντελικατη και απαλη γευση . εχει βαρια αφρικανικα χαρακτηριστικα στο προσωπο κατι που θα χαλασει καποιους , but who cares about them anyway …
Προσοχη με την επομενη δεσποινιδα , απλα πρεπει να μην ξαναεχει πελατη ... Είναι μια ξανθια νταρντανα από ουγγαρια . Μεγαλα πλαστικα μεμε , μεγαλα πλαστικα χειλη . Χαρακτηριστικη φατσα θα την καταλαβετε οταν την δειτε . ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΕΤΑ , ΜΑΚΡΥΑ ! Ακομα απορω πως πηγα μαζι της ... Τεσπα ... Εσεις μην κανετε το ιδιο λαθος ...
Στην συνεχεια σαουνα και χαλαρωση .
Αν είναι ετσι οι ταυλανδες , το καλοκαιρι θα εχω προβλημα , μεγαλο προβλημα , αντιστροφως αναλογο του μεγεθους των γυναικων αυτων ... η λεκι είναι κλασσικη ταυλανδεζα . μικροκαμωμενη και χαμογελαστη . στο προγραμμα της περιλαμβανει και μασαζ , χωρις εξτρα χρεωση . μασαζ δυνατο και με μια ιδιαιτερη τεχνικη . από κει και περα εξαιρετικη αποδοση στα προφορικα , από μια ευγενικη και προσχαρη κοπελα που πλησιαζει πολυ σε αυτα που θα γραφουν τα παιδια διπλα στο θεμα της ταυλανδης ...
τελευταιος σταθμος η αννι από την ουγγαρια ... το αννι βγαινει από το honey . μια αψηλη , ξανθια κοπελα , η οποια εβαλε ενα ικανοποιητικο τελος , σε μια γεματη βραδια ...
μερικα γενικα .
το φαγητο ηταν πολυ καλο , εμενα μου αρεσε πολυ . από τον μπουφε μπορουσες να διαλεξεις μοσχαρακι με σως , ενα γερμανικο αλλαντικο σε κοκκινη σαλτσα , πατατες βραστες , μουσακα και σαλατα . δεν είναι η υψηλη μαγειρικη που μπορεις να βρεις αλλου , αλλα είναι ευγευστα και φρεσκα .
από τις τις 10 και μετα εχει και στριπτιζ σοου . οι περισσοτερες γυναικες σουλατσαρουν στο ισογειο και στα σινεμα , ενω αμα θες να χαλαρωσεις και να πεις δυο κουβεντες με τους κολλητους είναι ο κατω οροφος .
τα προγραμματα τωρα . εγω παιρνω το «απλο» των 60 ευρω . αυτο περιλαμβανει στοματικο ανευ και σεξ σε διαφορες στασεις μεχρι να τελειωσεις . ανετα και ωραια χωρις βιασυνες , κοιταγμα ρολογιου και τατοιαυτα . το αντιστοιχο προγραμμα εδω τιμαται στα 80-100 Ε ( αν δεν κανω μεγαλο λαθος ) . εξτρα είναι το τελειωμα στο στομα ( + 50 Ε ) , πρωκτικο , περισσοτερα τελειωματα , χρονος / ανα συνεδρια κτλ . απλα ρωτας την κοπελα ΠΡΙΝ αρχισεις , διαλεγεις και περνεις . επαναλαμβανω παντως ότι το απλο είναι ακρως ικανοποιητικο για την πλειοψηφια των περιπτωσεων . εντυπωση μου εκανε ότι πριν να αρχισουν τα προφορικα , οι κοπελες ειχαν μαντιλακια και σου γυαλιζαν τον μικρο σου φιλο .
αυτα ...
και μεχρι την επομενη φορα ...
να υγειαινουμε και να
υγ : καλη διασκεδαση σε αυτους που ανεβαινουν αυριο . ενα εχω να πω ... lucky bastards ! ;)
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Γρηγορο review...Χαμός την πρώτη μέρα,εψαχνα τον agiana και δεν τον εβρισκα...Πήραμε Roberta και Karla,ΚΟΛΑΣΗ!!ΘΑ ξαναπάμε και σημερα,αναμεινατε νεότερα!!!
Γρηγορο review...Χαμός την πρώτη μέρα,εψαχνα τον agiana και δεν τον εβρισκα...Πήραμε Roberta και Karla,ΚΟΛΑΣΗ!!ΘΑ ξαναπάμε και σημερα,αναμεινατε νεότερα!!!
ρε ενημερώστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!με 2 γραμμές θα τη βγάλετε?
αααααααααααα ... οχι ... ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ !!!
εμεις δηλαδη που γραψαμε σεντονι , δεν τσιγκελωναμε ???
Αμα βρισκόσασταν κι εσείς εκεί, θα τους (μας) καταλαβαίνατε. Δεν προλαβαίνεις να Που καιρός για κριτικές. Τώρα δράση. Αμα έχεις 150 να επιλέξεις για συνεδρία, δεν έχεις λόγια για άλλα
Ρίκυ να είσαι φιλεύσπλαχνος. Εσύ κατέθεσες χρόνικό αμα τη αφίξει. Οι φίλοι ακόμα κρατούν ημερολόγιο
ρε ενημερώστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!με 2 γραμμές θα τη βγάλετε?