Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειναι καποιος που εχει παει  artemis  και  oase?
να  μας πει που ειναι πιο καλα ?
ξερω και τα 2 ειναι τοπ ?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ειναι καποιος που εχει παει  artemis  και  oase?
να  μας πει που ειναι πιο καλα ?
ξερω και τα 2 ειναι τοπ ?

....μολις  γυρισα  απο  Φρανκφουρτη.......τις  επομενες  ωρες  θα  γραψω  κριτικη  για  OASES........δεν  νομιζω  οτι  ειναι  εφαμιλλο  του  Αρτεμις.......υπομονη  και θα σου εξηγησω το  γιατι  σε  λιγο.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦ-ΤΟΠΙΚ
το πόσταρα και στο δικό του θρεντ, αλλά επειδή δεν πήρα απάντηση (ακόμα) το ποστάρω κι εδώ, μήπως το δουν πιο πολλοί:

μιας κι επίκειται επίσκεψη, έχω 2-3 απορίες:
1. τα μπαρ και κλαμπ της πόλης (όχι με σκοπό το σεξ, αλλά ποτό, χορό κ.λπ.) τις καθημερινές το ξενυχτάνε όπως εδώ στην Ελλάδα ή κατά τις 11-12 κλείνουν;
2. για τα matrix και tape που πρότεινε κάποιος φίλος, υπάρχει και κάποιος άλλος ειδήμων που να συμφωνεί; (όχι ότι δεν τον εμπιστεύομαι, αλλά για να έχω κι άλλη μια γνώμη)
3. εκτός από τα πιο πάνω, προτείνει κανείς κάποιο άλλο; και πάλι δεν εννοώ για σεξ, αφού απ' ό,τι φαίνεται για το σκοπό αυτό θα προτιμήσω το artemis

ευχαριστώ εκ των προτέρων

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Να προτιμησεις αυστηρα το Αρτεμις χωρις δευτερη σκεψη.

Οσο για τη νυχτερινη ζωη, δεν γυρισα καθολου αλλα οταν εφευγα με το πρωινο S-bahn για το κεντρο και απο εκει για αεροδρομιο κατα τις 04:00 ξημερωματα Κυριακης, ηταν γεματο αγορια και κοριτσια που τραγουδουσαν και χορευαν (ναι, μεσα στο τραινο), καποιοι μισομεθυσμενοι, και χωρις να γνωριζονται μεταξυ τους - δεν ηταν δηλαδη μια παρεα, αλλα ανεβαιναν και κατεβαιναν σε ασχετες στασεις.

Επισης, το S-Bahn και το U-Bahn λειτουργουν ολο το 24ωρο ΜΟΝΟ Παρασκευη βραδυ μεχρι Σαββατο πρωι, και Σαββατο βραδυ μεχρι Κυριακη πρωι, προφανως για να εξυπηρετησουν αυτην ακριβως την κατασταση.

Συνεπως εχει πραμα, αλλα πρεπει να το βρεις...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Να προτιμησεις αυστηρα το Αρτεμις χωρις δευτερη σκεψη.

Οσο για τη νυχτερινη ζωη, δεν γυρισα καθολου αλλα οταν εφευγα με το πρωινο S-bahn για το κεντρο και απο εκει για αεροδρομιο κατα τις 04:00 ξημερωματα Κυριακης, ηταν γεματο αγορια και κοριτσια που τραγουδουσαν και χορευαν (ναι, μεσα στο τραινο), καποιοι μισομεθυσμενοι, και χωρις να γνωριζονται μεταξυ τους - δεν ηταν δηλαδη μια παρεα, αλλα ανεβαιναν και κατεβαιναν σε ασχετες στασεις.

Επισης, το S-Bahn και το U-Bahn λειτουργουν ολο το 24ωρο ΜΟΝΟ Παρασκευη βραδυ μεχρι Σαββατο πρωι, και Σαββατο βραδυ μεχρι Κυριακη πρωι, προφανως για να εξυπηρετησουν αυτην ακριβως την κατασταση.

Συνεπως εχει πραμα, αλλα πρεπει να το βρεις...

Φίλε, θενκς... Για σ/κ ήμουν σίγουρος. Τις καθημερινές όμως τι παίζει; Μήπως κλείνουν νωρίς;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φίλε, θενκς... Για σ/κ ήμουν σίγουρος. Τις καθημερινές όμως τι παίζει; Μήπως κλείνουν νωρίς;

Εδώ θα βρείς ότι θέλεις για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

www.vbbonline.de]www.vbbonline.de[/url]
www.bvg.de]www.bvg.de[/url]
www.s-bahn-berlin.de]www.s-bahn-berlin.de[/url]

Οι ιστοσελίδες αναφέρονται στον Οδηγό που δίδεται μαζί με την Berlin Welcome Card.

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε carlos  σε ευχαριστω εκ των προτερων !!!
περιμενω το ποστ  σου :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εδώ θα βρείς ότι θέλεις για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

www.vbbonline.de]www.vbbonline.de[/url]
www.bvg.de]www.bvg.de[/url]
www.s-bahn-berlin.de]www.s-bahn-berlin.de[/url]

Οι ιστοσελίδες αναφέρονται στον Οδηγό που δίδεται μαζί με την Berlin Welcome Card.

δεν ρώτησα για μέσα μαζ. μεταφοράς. για μπαρ - κλαμπ (όχι από αυτά που προσφέρουν σεξ) ρώτησα: αν τις καθημερινές το ξενυχτάνε ή αν κλείνουν νωρίς

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
....μολις   γυρισα  απο   Φρανκφουρτη.......τις   επομενες   ωρες  θα  γραψω  κριτικη  για  OASES........δεν   νομιζω  οτι   ειναι  εφαμιλλο  του   Αρτεμις.......υπομονη  και θα σου εξηγησω το  γιατι  σε  λιγο.....

εν αναμονή

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δεν ρώτησα για μέσα μαζ. μεταφοράς. για μπαρ - κλαμπ (όχι από αυτά που προσφέρουν σεξ) ρώτησα: αν τις καθημερινές το ξενυχτάνε ή αν κλείνουν νωρίς

Επειδή ανέφερες τραίνα, υπέθεσα ότι η ερώτηση σχετίζεται με τα ΜΜΜ.

Στο συγκεκριμένο ερώτημά σου, οι γνώσεις μου είναι φτωχότατες.

Κοίτα κι αυτό......:
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,9128.75/topicseen,topicseen]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,9128.75/topicseen,topicseen[/url]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Κοίτα κι αυτό......:
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,9128.75/topicseen,topicseen]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,9128.75/topicseen,topicseen[/url]
Καλημέρα συναγωνιστή της ηδονής!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ρε Ναύαρχε τώρα κατάλαβα που πάνε οι μίζες από τα υποβρύχια... εξαργυρώνονται στο Αρτεμις....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καρφωνουν μονο απο μια μερια γι'αυτο και τα υποβρυχια γερνουν μονοπαντα  :grin: :grin: :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ρε Ναύαρχε τώρα κατάλαβα που πάνε οι μίζες από τα υποβρύχια... εξαργυρώνονται στο Αρτεμις....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άργησες λίγο αλλά είσαι σε καλό δρόμο!Το μόνο κακό είναι πως δεν τις εξαργυρώνω εγώ!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Κοίτα κι αυτό......:

θενκς, το είδα. κατατοπιστικότατος ο shamans9

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Είπα να δοκιμάσω και εγώ το FKK Artemis. Φτάσαμε στον προορισμό μας, πληρώσαμε 80 € για είσοδο, πήραμε το κίτρινο βραχιολάκι και το γαλάζιο με το κλειδί για το ντουλάπι και βγήκαμε στη γύρα μαζί με τον συναγωνιστή. Τα μουνιά ήταν κατώτερα του αναμενομένου σε σχέση με όσα είχα διαβάσει, ενδεχομένως να ήταν κακή η συγκεκριμένη βραδιά. Δεν είδα κάποιο πραγματικό 10αρι αστέρι, έπαιζαν 7αρια-8αρια άντε ελάχιστα 9αρια. Ήταν αρκετές που φαινόταν μεγάλες σε ηλικία, 25-30, κάτι που δεν περίμενα σε ένα τέτοιο χώρο επιπέδου Champions League. Έπαιξα με μερικές για ζέσταμα και ο πρώτος αγώνας έγινε με μια Ουγγαρέζα. Ήταν πολύ ψηλή (όπως και οι περισσότερες, κάτι το οποίο ναι μεν είναι ωραίο οπτικά, αλλά άβολο στο μονότερμα). Ενώ στο ζέσταμα κάτω στο bar ήταν πολύ διαχυτική με φιλιά στα χείλη, με το που της είπα το OK να πιάσουμε τεραίν άλλαξε κατευθείαν πρόσωπο. Έγινε σαν ποδοσφαιριστής που μόλις υπέγραψε το μεγάλο συμβόλαιο. Αυτό με χάλασε πάρα πολύ. Στο τεραίν έπαιξα μόνος μου μπάλα, δεν ήταν τόσο ενεργητική όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να με ξενερώσει και το γκολ να έρθει στις καθυστερήσεις με πέναλτι (χέρι). Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα στον δεύτερο αγώνα, το αντίθετο θα έλεγα. Έψαχνα για κανένα αστέρι από ανατολικές χώρες (Πολωνία, Σλοβακία, Ουκρανία, κάτι τέτοιο) αλλά δυστυχώς δε βρήκα τίποτε σχετικό και η καλύτερη επιλογή από άποψη εμφάνισης τη δεδομένη στιγμή ήταν μια Βουλγάρα, η οποία όμως υστέρησε σε απόδοση, ήταν πιο ξενέρωτη και από την πρώτη και είχε ακριβώς την ίδια νοοτροπία ξεπέτας. Δεν είχα ρολόι μαζί μου φυσικά αλλά υπολογίζω πως όχι μόνο καθυστερήσεις αλλά μέχρι και πέναλτι παίξαμε για να λήξει ο αγώνας. Τόσο άτεχνο handjob δεν έχω ξανασυναντήσει.
Όσο για το χώρο μου φάνηκε σχετικά μικρός σε σχέση με ότι περίμενα και ήταν αρνητικό για μένα το ότι δεν υπήρχε νιπτήρας στα δωμάτια. Αισθάνομαι πραγματικά άτυχος που η εμπειρία του FKK δεν ήταν όπως την περίμενα, θέλω να πιστεύω πως ήταν μια κακή συγκυρία η συγκεκριμένη βραδιά και πως μια πιθανή μελλοντική επίσκεψη, αν και όταν προκύψει, θα είναι καλύτερη.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Είπα να δοκιμάσω και εγώ το FKK Artemis. Φτάσαμε στον προορισμό μας, πληρώσαμε 80 € για είσοδο, πήραμε το κίτρινο βραχιολάκι και το γαλάζιο με το κλειδί για το ντουλάπι και βγήκαμε στη γύρα μαζί με τον συναγωνιστή. Τα μουνιά ήταν κατώτερα του αναμενομένου σε σχέση με όσα είχα διαβάσει, ενδεχομένως να ήταν κακή η συγκεκριμένη βραδιά. Δεν είδα κάποιο πραγματικό 10αρι αστέρι, έπαιζαν 7αρια-8αρια άντε ελάχιστα 9αρια. Ήταν αρκετές που φαινόταν μεγάλες σε ηλικία, 25-30, κάτι που δεν περίμενα σε ένα τέτοιο χώρο επιπέδου Champions League. Έπαιξα με μερικές για ζέσταμα και ο πρώτος αγώνας έγινε με μια Ουγγαρέζα. Ήταν πολύ ψηλή (όπως και οι περισσότερες, κάτι το οποίο ναι μεν είναι ωραίο οπτικά, αλλά άβολο στο μονότερμα). Ενώ στο ζέσταμα κάτω στο bar ήταν πολύ διαχυτική με φιλιά στα χείλη, με το που της είπα το OK να πιάσουμε τεραίν άλλαξε κατευθείαν πρόσωπο. Έγινε σαν ποδοσφαιριστής που μόλις υπέγραψε το μεγάλο συμβόλαιο. Αυτό με χάλασε πάρα πολύ. Στο τεραίν έπαιξα μόνος μου μπάλα, δεν ήταν τόσο ενεργητική όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να με ξενερώσει και το γκολ να έρθει στις καθυστερήσεις με πέναλτι (χέρι). Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα στον δεύτερο αγώνα, το αντίθετο θα έλεγα. Έψαχνα για κανένα αστέρι από ανατολικές χώρες (Πολωνία, Σλοβακία, Ουκρανία, κάτι τέτοιο) αλλά δυστυχώς δε βρήκα τίποτε σχετικό και η καλύτερη επιλογή από άποψη εμφάνισης τη δεδομένη στιγμή ήταν μια Βουλγάρα, η οποία όμως υστέρησε σε απόδοση, ήταν πιο ξενέρωτη και από την πρώτη και είχε ακριβώς την ίδια νοοτροπία ξεπέτας. Δεν είχα ρολόι μαζί μου φυσικά αλλά υπολογίζω πως όχι μόνο καθυστερήσεις αλλά μέχρι και πέναλτι παίξαμε για να λήξει ο αγώνας. Τόσο άτεχνο handjob δεν έχω ξανασυναντήσει.
Όσο για το χώρο μου φάνηκε σχετικά μικρός σε σχέση με ότι περίμενα και ήταν αρνητικό για μένα το ότι δεν υπήρχε νιπτήρας στα δωμάτια. Αισθάνομαι πραγματικά άτυχος που η εμπειρία του FKK δεν ήταν όπως την περίμενα, θέλω να πιστεύω πως ήταν μια κακή συγκυρία η συγκεκριμένη βραδιά και πως μια πιθανή μελλοντική επίσκεψη, αν και όταν προκύψει, θα είναι καλύτερη.
Εκπλήσσομαι φίλε... :o :o :oΤέσσερα βράδια εκεί δεν είδαμε κοπέλα που να μην τα δινει όλα...Τι να πω,λάθος timing..... :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom