Προγραμματιζα κι εγω για ενα Π-Σ-Κ στο Βερολινο αυτο τον μηνα, αλλά τελικά μου προέκυψε μια πολυ καλη ευκαιρια (οικονομικα και επαγγελματικα) να παω Πραγα για 3-4 μερες... Οποτε θα επισκευτω πρωτα μερικα privat εκει , (στο ξενοδοχειο μου ή και εξω) θα κανω μερικα μασαζακια, και ΦΥΣΙΚΑ θα δοκιμασω να παω στo
www.bigsister.net]www.bigsister.net[/url]
Ψαχνω για κανενα φθηνο ξενοδοχειο τωρα, ή μαλλον καλυτερα για apartments (για να εχω περισσοτερη ελευθερια κινησεων... ;) )
Σημειωτεον οτι ΔΕΝ εχω ξαναεπισκευθει αλλη φορα ξενη χωρα για σεξοτουρισμο και οι μονες μου εμπειριες απο πληρωμενο ερωτα ειναι εδω στην Ελλαδα με 1-2 CT που εχω παρει και μερικες φορες σε στουντιο...
Παντως, επειδη εχω ταξιδεψει παλιοτερα στο Βερολινο,θα ελεγα οτι ειναι ενας πολυ ομορφος και ιδανικος προορισμος (οχι μονο για σεξ) που θα μπορουσε κανεις να επισκευθει σε πιο "κρυες" περιοδους.... (Φθινοπορο-χειμωνα) !
Καντε τωρα τα μπανακια σας, το καμακι σας, τις βολτες σας στα νησια και τις παραλιες της ομορφης χωρας μας, και οταν με το καλο περασει λιγο το καλοκαιρακι και φθηνηνουν και οι τιμες στα αεροπορικά, τότε θα ειναι καλυτερα να πατε και ρπος τα 'εξω.... ;)