Νέα

FKK Artemis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εγώ πάντως θα θελα να ήμανε το αριστερό χέρι του Εκι (αφού το δεξί είναι ο Κλάους)! :grin:

Ασε δε που στο βίντεο, είδα μόνο φυσικά βυζάκια 2-3 νούμερο κι όχι τούμπανα σιλικονέ ! Καλό αυτό !

έχει από όλα.. μην ανησυχείς..

από 18χρονα ξεκώλια μέχρι κυριλέ μιλφάκια και από city tour κλάση πιτσιρίκια μέχρι bsdm τύπισσες... ;)

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
ρε φίλε, είναι 12.30 θέλεις να βρικολακιάσω;; τι είναι αυτά που λες;;;

για να γίνει ντέλο τύπου "Άρτεμις" στην Ελλάδα θα περάσουν πολλέεεεεεςςςςςςς 10ετίεςςςςςςςςςςςςς..οπότε μάζευε λεφτά για να γαμάνε τα δισέγγονά σου... ;)

Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά....
Δεν θα είναι Ελληνικών συμφερόντων ΟΤΑΝ γίνει!  ;)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Κάθε φορά που ανοίγει αυτούνο το θρεντ για το Αρτεμις, λέω :

- Τι μαλάκας που είμαι, να μην έχω πάει ακόμα
- Αυριο ξεκινάω μαθήματα Γερμανικώνε

Πω ρε,.... Ουμπερ Αλες λέμε !

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω λεω να επησκευτο το μερος σε κανα μηνα  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τι εννοείς ?  Έκανες sex σε ΄"δημόσιο" χώρο ???
Επιτρέπεται ?

Ειναι κατι που με "αναβει" σαν ιδέα να κανω σεξ και να με βλεπουν κι αλλοι και θα ηθελα να το δικιμασω καποια στιγμή...   ;)

εννοεί μάλλον ότι οι ντουζιέρες δεν έχουν πόρτα να κλείνει, οπότε καθώς περνούν οι καθαρίστριες απ' έξω μπορούν να σε δουν γυμνό. άσε που μπορεί να μπουν κιόλας μέσα για να βάλουν σαπούνι π.χ.
εννοείται ότι και οποιοσδήποτε άλλος πελάτης μπορεί να σε δει γυμνό αφού τα ντους είναι κοινά.
όσον αφορά το δημόσιο σεξ, ο χώρος έχει 2 μίνι τσοντοσινεμά, όπου μπορείς να πας να αράξεις σε καναπέ (ή και κρεβάτι στον ένα σινεμά) και εκεί σίγουρα θα έρθουν γκόμενες για ψηστήρι. εμένα, μια ρωσίδα, αφού με έψησε, άρχισε να μου παίρνει πίπα επί τόπου, παρότι είχε καναδυό άτομα μέσα (σε άλλους καναπέδες). κάποια στιγμή μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο, πράγμα που έγινε. αν ζητούσα να συνεχίσουμε εκεί μάλλον δεν θα είχε πρόβλημα. εξ' άλλου στον τελευταίο καναπέ, κάποια στιγμή ήταν ένας τύπος με 2-3 γκόμενες οι οποίες μάλλον προσπαθούσαν να τον κάνουν να χύσει. περνούσαν διάφοροι και κοιτούσαν, αλλά αυτοί κανένα πρόβλημα

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
όσον αφορά το δημόσιο σεξ, ο χώρος έχει 2 μίνι τσοντοσινεμά, όπου μπορείς να πας να αράξεις σε καναπέ (ή και κρεβάτι στον ένα σινεμά) και εκεί σίγουρα θα έρθουν γκόμενες για ψηστήρι. εμένα, μια ρωσίδα, αφού με έψησε, άρχισε να μου παίρνει πίπα επί τόπου, παρότι είχε καναδυό άτομα μέσα (σε άλλους καναπέδες). κάποια στιγμή μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο, πράγμα που έγινε. αν ζητούσα να συνεχίσουμε εκεί μάλλον δεν θα είχε πρόβλημα.
Μάλιστα λοιπον!

Επιτελους αν παω εκει το ονειρο μου θα γινει πραγματικοτητα.... Να πηδαω στα ορθια γκομενα μπροστα σε αλλους γλωσοφυλοντας την μεχρι να την ρουφηξω... :-)
Οποτε λογικα θα πρεπει να εχουν και προφυλακτικα μαζι τους ετσι δεν ειναι ?  Αν καποιος πελατης θελει να συνεχισει μεσα στο σινεμα, να υπαρχει η "καταλληλη" υποστηριξη για το  :fuck1: 
Αυτα ειναι ! ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
η μονη μαλακια που ειδαν την πουτσα μου μεχρι κ οι κα8αριστριες κ τα κοριτσια γινονται καμια φορα πολυ επιμονες

Για τις καθαρίστριες τι σε χαλάει....? :think: Έχουν δει τόσες πούτσες εκεί, όταν δουλεύουν, ώστε δεν τους κάνει εντύπωση.
Οι κοπέλλες είναι όντως μερικές φορές επίμονες, αλλά μερικές φορές πρέπει κι αυτές να κάνουν σεφτέ.....! Ασε που όπως μου έχουν πει, πληρώνουν κι αυτές την είσοδο των 80 ευρώ για να μπούν στο Άρτεμις.

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
να υποθεσουμε οτι οι τιμες παραμενουν στα 60???

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
α ρε παλι 1 χιλιαρικο θα μας φυγει....(σε 2 μερες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μάλιστα λοιπον!

Επιτελους αν παω εκει το ονειρο μου θα γινει πραγματικοτητα.... Να πηδαω στα ορθια γκομενα μπροστα σε αλλους γλωσοφυλοντας την μεχρι να την ρουφηξω... :-)
Οποτε λογικα θα πρεπει να εχουν και προφυλακτικα μαζι τους ετσι δεν ειναι ?  Αν καποιος πελατης θελει να συνεχισει μεσα στο σινεμα, να υπαρχει η "καταλληλη" υποστηριξη για το  :fuck1: 
Αυτα ειναι ! ;)

αυτά θα πρέπει να τα ρωτήσεις πριν ξεκινήσεις παιχνίδι. με κάθε γκόμενα (ή τουλάχιστον τις πιο πολλές φαντάζομαι) μπορείς να συμφωνήσεις από πριν την παραμικρή λεπτομέρεια για το τι δέχεται να κάνει. αν λοιπόν έρθει στο σινεμά που κάθεσαι κι αρχίσει να σε πασπατεύει, ρώτα τη στα ίσια: ''έχεις προφυλακτικό να γαμηθούμε εδώ;'' είναι πιθανό να μην θέλει καν η συγκεκριμένη να γαμηθεί δημόσια

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
α ρε παλι 1 χιλιαρικο θα μας φυγει....(σε 2 μερες)

φίλε, εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί χάλασα αρκετά. αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τσέκαρε το σχετικό ποστ μου: πριν από αυτό, διάβαζα εδώ από κάποιους που έδιναν 400€ για ένα 2ωρο με σίτυ τουρ κι έλεγα ότι αυτοί είναι σίγουρα λεφτάδες κι εγώ δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο ποτέ. εκεί μέσα όμως η ατμόσφαιρα είναι τέτοια που δεν μπορείς να σταματήσεις εύκολα.
την άλλη μέρα που φεύγαμε από Βερολίνο, καναδυό κοπελιές της παρέας χάλασαν από 500+ € σε δώρα για συγγενείς και φίλους. εκεί μου έφυγαν και οι τελευταίες τύψεις για τα λεφτά που χάλασα εγώ σε γαμήσια  :2funny: :2funny: :2funny:

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
γιαυτο ειπα την λεξη παλι....
αλλα χαλαλι!!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
φίλε, εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί χάλασα αρκετά. αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τσέκαρε το σχετικό ποστ μου: πριν από αυτό, διάβαζα εδώ από κάποιους που έδιναν 400€ για ένα 2ωρο με σίτυ τουρ κι έλεγα ότι αυτοί είναι σίγουρα λεφτάδες κι εγώ δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο ποτέ. εκεί μέσα όμως η ατμόσφαιρα είναι τέτοια που δεν μπορείς να σταματήσεις εύκολα.
την άλλη μέρα που φεύγαμε από Βερολίνο, καναδυό κοπελιές της παρέας χάλασαν από 500+ € σε δώρα για συγγενείς και φίλους. εκεί μου έφυγαν και οι τελευταίες τύψεις για τα λεφτά που χάλασα εγώ σε γαμήσια  :2funny: :2funny: :2funny:

σκέφτομαι για ένα Π-Σ-Κ μαζί με ξενοδοχείο + εισητήρια + κανά ρουχαλάκι ότι θα μου πάει κάπου στα 600€...με σύνολο 1500..τα υπόλοιπα, 900, λέω να τα φάω στα μουνάκια...

τυχαίο??? δεν νομίζω ;)

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
σκέφτομαι για ένα Π-Σ-Κ μαζί με ξενοδοχείο + εισητήρια + κανά ρουχαλάκι ότι θα μου πάει κάπου στα 600€...με σύνολο 1500..τα υπόλοιπα, 900, λέω να τα φάω στα μουνάκια...

τυχαίο??? δεν νομίζω ;)

φίλε πιστεύω ότι είναι πολλά τα 900 ευρώ που θέλεις να ξοδέψεις στις πουτάνες. στη θέση σου θα ξόδευα μόνο 200 ευρώ μόνο (80€ είσοδος + 120€ για δυο κορίτσια από μισή ώρα). οι καιροί είναι χαλεποί για τόσο μεγάλα ανοίγματα στην τσέπη μας. Λίγο κράτει δε βλάπτει πιστεύω...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
φίλε πιστεύω ότι είναι πολλά τα 900 ευρώ που θέλεις να ξοδέψεις στις πουτάνες. στη θέση σου θα ξόδευα μόνο 200 ευρώ μόνο (80€ είσοδος + 120€ για δυο κορίτσια από μισή ώρα). οι καιροί είναι χαλεποί για τόσο μεγάλα ανοίγματα στην τσέπη μας. Λίγο κράτει δε βλάπτει πιστεύω...

ώπα ρε φίλε...ώπα...σιγά μην ξοδέψω και τα 900... πόσες τάνες θα γαμήσω;; 16 μουνιά μέσα σε 3 μέρες;;; 18 βγαίνουν αλλά βγάζω τα της εισόδου..

θα πάρω κάμποσες και τα υπόλοιπα για back-up ;)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Προγραμματιζα κι εγω για ενα Π-Σ-Κ στο Βερολινο αυτο τον μηνα, αλλά τελικά μου προέκυψε μια πολυ καλη ευκαιρια (οικονομικα και επαγγελματικα) να παω Πραγα για 3-4 μερες...  Οποτε θα επισκευτω πρωτα μερικα privat εκει , (στο ξενοδοχειο μου ή και εξω) θα κανω μερικα μασαζακια, και ΦΥΣΙΚΑ θα δοκιμασω να παω στo www.bigsister.net]www.bigsister.net[/url]

Ψαχνω για κανενα φθηνο ξενοδοχειο τωρα, ή μαλλον καλυτερα για apartments (για να εχω περισσοτερη ελευθερια κινησεων...  ;)  )

Σημειωτεον οτι ΔΕΝ εχω ξαναεπισκευθει αλλη φορα ξενη χωρα για σεξοτουρισμο και οι μονες μου εμπειριες απο πληρωμενο ερωτα ειναι εδω στην Ελλαδα με 1-2 CT που εχω παρει και μερικες φορες σε στουντιο...

Παντως, επειδη εχω ταξιδεψει παλιοτερα στο Βερολινο,θα ελεγα οτι ειναι ενας πολυ ομορφος και ιδανικος προορισμος (οχι μονο για σεξ) που θα μπορουσε κανεις να επισκευθει σε πιο "κρυες" περιοδους.... (Φθινοπορο-χειμωνα) !

Καντε τωρα τα μπανακια σας, το καμακι σας, τις βολτες σας στα νησια και τις παραλιες της ομορφης χωρας μας, και οταν με το καλο περασει λιγο το καλοκαιρακι και φθηνηνουν και οι τιμες στα αεροπορικά, τότε θα ειναι καλυτερα να πατε και ρπος τα 'εξω....  ;)

ax9

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Εκτος από το Άρτεμις, παιζει τίποτα άλλο καλό στο Βερολίνο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom