Χαχαχαχα έφαγε φραπέ το παρμπρίζ ρε απ το κλάμα!Ήρθε ο Κώστας Πρέκας τζούνιορ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
First dates gr STAR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 560K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (14 μέλη και 64 επισκέπτες)
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
*Αισθησιακές υπηρεσίες* λέει στο νήμα της. Η γλυκούλα.Κ φραπε κ κουλούρι?? Πως να μην είναι χαλαρωτικό το μασάζ μετά..
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
Μετανιώνω για τα μισά που είπα, για τα βυζιά της Έλενας εχθές. Που ήμουν ταυλωμένος.Γέμισε η οθόνη χθές βυζιά, στο Σταρ...
(Θάχουμε συχνά βυζοπαρέλαση...
Είδαν οτι το θέμα τραβάει...)
Μπήκα στο προφίλ της στο γκραμ και είναι ψιλοπεσμένα. Λογικό εν μέρει, γιατί τα έχει τα κιλάκια της. Πράγμα διόλου κακό. Απλά τα βυζιά είναι μεγάλα σε μέγεθος, όχι και τόσο καλαίσθητα.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.610
- Πόντοι
- 27.261
προβλεπω την αλλη δευτερα θα εχουμε κλαματα απο τα γελια με τους αγαπουλιδες*Αισθησιακές υπηρεσίες* λέει στο νήμα της. Η γλυκούλα.
Έχει ταλέντο...
Αν βγεί στο επάγγελμα,θα γίνει λαϊκό προσκύνημα..
Μάγο ή Γκλαμουρα?Ακούω..
Rori Talagan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
Είδα καλά; Η γνωστή Βίκη-Στεφανία στο επόμενο;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.798
- Πόντοι
- 6.946
Δεν την έχω συναντήσει ποτέ για να ξέρω την φάτσα της, αλλά: για ποιό λόγο να πάει στην εκπομπή, για χαβαλέ, δημοσιότητα, να βρει σύντροφο; Τι νόημα έχει όλο αυτό;Είδα καλά; Η γνωστή Βίκη-Στεφανία στο επόμενο;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.610
- Πόντοι
- 27.261
για εξτρα κασεδακι λογικαδημοσιότητα
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
Εύκολα. Θα σκάσουν μύτη εδώ. Στην χειρότερη ένας. Ένας τολμηρός και αδαής είναι υπεραρκετός για γλέντι.προβλεπω την αλλη δευτερα θα εχουμε κλαματα απο τα γελια με τους αγαπουλιδες
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
Για ν' αυξήσει την πελατεία της τύπε μου. Αυτοπροβολή και διασκέδαση. Τα βασικά κίνητρα των περισσότερων που πάνε. Λίγοι πάνε όντως για να βρουν ταίρι.Δεν την έχω συναντήσει ποτέ για να ξέρω την φάτσα της, αλλά: για ποιό λόγο να πάει στην εκπομπή, για χαβαλέ, δημοσιότητα, να βρει σύντροφο; Τι νόημα έχει όλο αυτό;
Έχεις το ινστα της?Μετανιώνω για τα μισά που είπα, για τα βυζιά της Έλενας εχθές. Που ήμουν ταυλωμένος.
Μπήκα στο προφίλ της στο γκραμ και είναι ψιλοπεσμένα. Λογικό εν μέρει, γιατί τα έχει τα κιλάκια της. Πράγμα διόλου κακό. Απλά τα βυζιά είναι μεγάλα σε μέγεθος, όχι και τόσο καλαίσθητα.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
Έχεις το ινστα της?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.610
- Πόντοι
- 27.261
αυτο επρεπε να δωσεις ρε παιχτη, το οριγιναλLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
Pro tip για να βρίσκετε τα Instagram των περισσότερων γυναικών ναυαγίων που παίρνουν μέρος στο σόου (αν δεν το ξέρατε ήδη ή δεν ξέρατε ήδη κάποια από αυτές προσωπικά, εννοείται).
Στο γκραμ του σόου firstdatesgreece, πηγαίνετε στα άτομα που το ακολουθούν και πατήστε στο search το όνομα αυτής που ψάχνετε.
Αν είστε τυχεροί, ακολουθεί το γκραμ της εκπομπής και θα την βρείτε. Όπως η κατά το ήμισυ Ρουμούνα μας η Έλενα.
Στο γκραμ του σόου firstdatesgreece, πηγαίνετε στα άτομα που το ακολουθούν και πατήστε στο search το όνομα αυτής που ψάχνετε.
Αν είστε τυχεροί, ακολουθεί το γκραμ της εκπομπής και θα την βρείτε. Όπως η κατά το ήμισυ Ρουμούνα μας η Έλενα.
Τελευταία τροποποίηση:
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
Καμία φορά με πιάνει το τρολίστικο μου και κάνω κάτι τέτοια. Θέλησα όμως να φανώ φιλεύσπλαχνος αυτή την φορά και έδωσα στον τύπο το πραγματικό. Να βροντήξει μία δυνατή με τα μαστάρια της, χωρίς να κοιτάζει την μύτη της. Ελπίζω.αυτο επρεπε να δωσεις ρε παιχτη, το οριγιναλ
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Χαχαχα μέσα στο μυαλό μου είσαι συναγωνιστή όταν είδα τους βυζους της μου τινάχτηκαν τα μάτια έξω ποια μύτη τώρα...Καμία φορά με πιάνει το τρολίστικο μου και κάνω κάτι τέτοια. Θέλησα όμως να φανώ φιλεύσπλαχνος αυτή την φορά και έδωσα στον τύπο το πραγματικό. Να βροντήξει μία δυνατή με τα μαστάρια της, χωρίς να κοιτάζει την μύτη της. Ελπίζω.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.836
Όποιος χάσει κάποιο επεισόδιο ας δει τη επανάληψη στο netΘα γίνεται πάρτι κάθε ημέρα με την εκπομπή, 4 φορές την εβδομάδα!
Δουλεύουμε κιόλας όμως τύποι εκεί στο Φερστ Ντειτς, τέτοια ώρα που αρχίζει η εκπομπή, ΕΛΕΟΣ!
Έπρεπε να αρχίζει μια ώρα πριν.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.602
- Πόντοι
- 8.346
Δεν πειράζει τύπε μου...Μετανιώνω για τα μισά που είπα, για τα βυζιά της Έλενας εχθές. Που ήμουν ταυλωμένος.
Τα μωρά με πιασίματα κάνουν το καλύτερο κρεβάτι κ ειναι εκφυλα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.798
- Πόντοι
- 6.946
First Dates: Φουκαράς ποιηματάκιας τρώει εναλλακτικό άκυρο από Εξαρχειοφασαία | Luben TV
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 456
Αν και δεν διαφωνώ ως ένα σημείο. Στην συγκεκριμένη που μου θυμίζει την Τούνη, αν ήταν λίγο πιο τροφαντή.Δεν πειράζει τύπε μου...
Τα μωρά με πιασίματα κάνουν το καλύτερο κρεβάτι κ ειναι εκφυλα
Ως ένας άνθρωπος που απεχθάνεται την Τούνη. Όφειλα να μετανοήσω για τον υπερβολικό θαυμασμό μου, προς τις ζάρες της Έλενας.
Τελευταία τροποποίηση: