Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456

First Dates: Φουκαράς ποιηματάκιας τρώει εναλλακτικό άκυρο από Εξαρχειοφασαία | Luben TV​

Εγώ τα έλεγα πως ο τύπος είναι τοπ ναυάγιο για την φετινή σεζόν. Βγήκα αληθινός, ένα βίντεο μόνος του ο τρέλαρχος. Μπήκα κλασσικά από περιέργεια και επιθυμία να γελάσω, να διαβάσω σχόλια στο γκραμ του Λούμπεν. Φανερώθηκαν κάτι συμμαθήτριες του (η μία καλό κομμάτι). Οι οποίες επιβεβαιώνουν πως είναι όντως 22 και πως όντως είναι έτσι ο χαρακτήρας του. Δηλαδή πως δεν τρόλαρε.
Ως άνθρωπος με τεράστια θέματα εμπιστοσύνης ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΟΥ, δεν τις πιστεύω. Πιστεύω πως είναι το τοπ τρολ, που έχει περάσει φέτος και ας πέφτω και τελείως έξω στην τελική.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Επίσης δεν πιστεύω άτομο που θα μου πει, πως δεν μπορούσε εχθές να μυρίσει την Μελίνα από την οθόνη του. Μπάφος, μολότοφ και δέκατη πέμπτη ημέρα σερί χωρίς ντουζ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Επίσης δεν πιστεύω άτομο που θα μου πει, πως δεν μπορούσε εχθές να μυρίσει την Μελίνα από την οθόνη του. Μπάφος, μολότοφ και δέκατη πέμπτη ημέρα σερί χωρίς ντουζ.
Όλη την ώρα τον άκουγε υπομονετικά. Συμφωνούσε ή διαφωνούσε, πάντα διακριτικά, κόσμια.
Τι της ήρθε να του πει του Χριστιανού στο τέλος "να μην λες τέτοιες μαλακίες". Έλεος φιλενάδα, ο άλλος δεν σου μίλησε έτσι.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Όλη την ώρα τον άκουγε υπομονετικά. Συμφωνούσε ή διαφωνούσε, πάντα διακριτικά, κόσμια.
Τι της ήρθε να του πει του Χριστιανού στο τέλος "να μην λες τέτοιες μαλακίες". Έλεος φιλενάδα, ο άλλος δεν σου μίλησε έτσι.
Της τα έσκασε εκείνη την στιγμή η χαρμάνα της και το είπε για το content. Το πιο περίεργο είναι πως υπάρχουν άτομα που λένε πως θα την πήδαγαν. Όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και με άλλους που το συζήτησα.
Προσωπικά την φαντάζομαι να έχει τρίχα μέχρι την κωλοτρυπίδα και να έχει γίνει τζίβα. Δεν ξέρω τι τρέχει με τα γούστα του κόσμου. Κατανοητό μεν, εντελώς περίεργο δε.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
θα αρχισε να την πιανει το στερητικο της πρεζους...ηδη αρχισε κατι περιεργα στο τραπεζι...
παρατηρησε κανεις τα χερια της?? ειχαν πληγες στα κοκκαλα των δαχτυλων...(εκεινα που βαραμε μπουνια...)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
Καλά του είπε

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
θα αρχισε να την πιανει το στερητικο της πρεζους...ηδη αρχισε κατι περιεργα στο τραπεζι...
παρατηρησε κανεις τα χερια της?? ειχαν πληγες στα κοκκαλα των δαχτυλων...(εκεινα που βαραμε μπουνια...)
Είσαι πολύ φίλος να ξες. Ήταν το πρώτο πράγμα που παρατήρησα, μόλις την είδα με μανίκια στα χέρια. Ποιος ξέρει πόσες ντόπες βαράει την ημέρα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Μην ακούσετε Εξάρχεια.. κατευθείαν πρεζακι
Πέραν της πλάκας τύπε. Δεν έχει να κάνει με στερεότυπα.
Είμαι άνθρωπος που παρατηρώ συχνά την «γλώσσα» σώματος των ανθρώπων και σπάνια πέφτω έξω σχετικά με τα πορίσματα μου. Για την Μελίνα είμαι εντελώς πεπεισμένος πως πίνει ουσίες, ίσως και οινοπνεύματα. Δεν ξέρω ποια είναι η «ντόπα» της επιλογής της, γνωστό και ως ντραγκ οφ χερ τσόις. Ξέρω όμως με σιγουριά, πως κάτι πίνει.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Είμαι άνθρωπος που παρατηρώ συχνά την «γλώσσα» σώματος των ανθρώπων και σπάνια πέφτω έξω σχετικά με τα πορίσματα μου. Για την Μελίνα είμαι εντελώς πεπεισμένος πως πίνει ουσίες, ίσως και οινοπνεύματα. Δεν ξέρω ποια είναι η «ντόπα» της επιλογής της, γνωστό και ως ντραγκ οφ χερ τσόις. Ξέρω όμως με σιγουριά, πως κάτι πίνει.
Την κοβω να χαπακωνεται....ισως να βαραει μπουνιες στους τοιχους απο την μαστουρα...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
Καλά αυτό εννοείται ότι κατι πίνει. Έχει όλα τα φόντα

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Την κοβω να χαπακωνεται....ισως να βαραει μπουνιες στους τοιχους απο την μαστουρα...
Διόλου απίθανο. Τραγική ειρωνία είναι όταν τέτοια κοριτσάκια, δηλώνουν εναλλακτικές και πως πάνε σε πορείες και θέλουν την εξουσία στον λαό.
Και 8 στις 10 φορές, έχουν πλούσιους γονείς. Οι οποίοι πληρώνουν σαν μαλάκες, για να τα πίνει η κόρη τους σε μπαφοτσίγαρα. Ίσως με την Μελίνα να μην συμβαίνει αυτό. Το έχω δει όμως να συμβαίνει συχνά και είναι ο ορισμός της τραγικής ειρωνίας.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446

First Dates: Φουκαράς ποιηματάκιας τρώει εναλλακτικό άκυρο από Εξαρχειοφασαία | Luben TV​

Ο Νώντας από το Βότκα Πορτοκάλι, κατά κόσμο Γιώργος Βουλτάτζης σε σοφιστικέ έκδοση...
Μέσα στην διανόηση ο τύπος, αυτός πρέπει να πίνει πιο πολύ από αυτή ή λιγότερο, αλλά τον πειράζει... Άκου έντεχνος ο Οικονομόπουλος...
Έχει αρχίσει και η καράφλα - μπιφτέκι στο πίσω μέρος (λογικό σαν τριχωτός)...

Τελευταία τροποποίηση:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Ο Νώντας από το Βότκα Πορτοκάλι, κατά κόσμο Γιώργος Βουλτάτζης σε σοφιστικέ έκδοση...

Μοιάζουν σα να ήρθαν μεταγραφή από τα Παρατράγουδα.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Τρελό καυλακι ετών 19 πιπίνι σαν τα κρύα τα νερά!!!
Σίγουρα όλοι οι πιπινολατρες γιατροί θα θέλουν για βοηθό τούς τη συγκεκριμένη νοσοκόμα.......
Και οι μερακλήδες ασθενείς να τους βάζει κωλοδάχτυλο...:erection:
Κάπως έτσι άρχισε την καριέρα της και η Νάντια (πρώην νοσοκόμα από ΤΕΙ νοσηλευτικής) στο μπορδέλο της Αλκιβιάδου... Μετά συνέχισε στην Κωνσταντινουπόλεως σε δικό της χώρο...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
Μέσα στην διανόηση ο τύπος, αυτός πρέπει να πίνει πιο πολύ από αυτή ή λιγότερο, αλλά τον πειράζει... Άκου έντεχνος ο Οικονομόπουλος...
Λίγα λόγια για τον καλύτερο ρόλο που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Σοβαρό πρεζακι τo αβυζο...
Πρέπει να στήνει πιάτσα στη Σατωβριάνδου, και να δίνει πίπα για ένα τυλιχτο από τον Λευτέρη τον Πολίτη...
Το θέλει και πικάντικο... Κωνσταντινοπολίτικο...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom