papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.579
- Πόντοι
- 27.261
αρα ειμαστε πισω, αρα γι'αυτο θα το πανε απο δευτερα εως πεμπτη.τα γυρίσματα ήταν χειμώναααα
ε ρε ναυαγια που εχουν να περασουν
αρα ειμαστε πισω, αρα γι'αυτο θα το πανε απο δευτερα εως πεμπτη.τα γυρίσματα ήταν χειμώναααα
Αυτό το ρούζ με χαλάει πολύ πάντως.... είναι σαν να έχει φάει χαστούκι από κάποιον πρώην της και έμεινε το σημάδιΘα κάνει καλό σαλονάρισμα, πάντως...
Καλό ξημέρωμα τύπε. Καλή ξεκούραση.αντε γαμηθειτε ρε μουνοπανα ολοι εδω μεσα....
με εσας θα ασχολουμαι???
παω για νανι....καληνυχτες...εχουμε και δουλειες οι νορμαλ ανθρωποι...
Υπάρχει κάποιος νορμάλ άνθρωπος στο σάιτ bourdela.com ?
Plot twist: Έχει φάει όντως χαστούκια πριν το γύρισμα του επεισοδίου.Αυτό το ρούζ με χαλάει πολύ πάντως.... είναι σαν να έχει φάει χαστούκι από κάποιον πρώην της και έμεινε το σημάδι
Πράγματι, 19 χρόνων είναι χαζό να έχεις τόσο πολύ μακιγιάζ, αντί να προβάλλεις τα νιάτα και τη φυσική ομορφιά.Αυτό το ρούζ με χαλάει πολύ πάντως.... είναι σαν να έχει φάει χαστούκι από κάποιον πρώην της και έμεινε το σημάδι
Το 2ο που ανέφερες μου άρεσε πιο πολύ ομολογουμένωςPlot twist: Έχει φάει όντως χαστούκια πριν το γύρισμα του επεισοδίου.
Πιθανότατα έχει ασορτί κοκκινίλες στα κωλομάγουλα της.
έχει νήμα εδώ κάνει "μασάζ" σε δικό της χώρο στη ΦιλοθέηΔώσε ινφο
Πως θα έχουν δουλειά οι δερματολογοι από τις μολύνσεις κ την ακμή που θα δημιουργηθούν από τη άσκοπη καταχρήση των καλλυντικών πάνω στα νεανικά πρόσωπα των κοριτσιών? Κλέφτες θα γίνουν?Πράγματι, 19 χρόνων είναι χαζό να έχεις τόσο πολύ μακιγιάζ, αντί να προβάλλεις τα νιάτα και τη φυσική ομορφιά.
Τι σκατα σκέφτονται τα 20χρονα;
Σε όποιον δεν αρέσουν τα κοκκινισμένα γυναικεία, από τα κωλοχάστουκα κωλομάγουλα.Το 2ο που ανέφερες μου άρεσε πιο πολύ ομολογουμένως
Οδοντίατροςείμαι πάααρα
πολύ
περίεργος να δω τι επάγγελμα θα πει οτι κάνει
Είπε ο μαν της φωτογραφίας στο τρέιλερ, πως μετά το first dates θα κάνει θραύση;;μαγκες ραντεβου νεξτ γουηκ, θα εχει πολυ ψωμι προβλεπω παλι
μελος μπου χιλιατρακοσατακατο
Έχει ταλέντο...Το 2ο που ανέφερες μου άρεσε πιο πολύ ομολογουμένως
θα δωσει πολυ υλικο αυτος, φαινεται απο την τρολοφατσα του ηδηΕίπε ο μαν της φωτογραφίας στο τρέιλερ, πως μετά το first dates θα κάνει θραύση;;
Τρέμει ο θρόνος του Μάνου για τοπ ναυάγιο της φετινής σεζόν. Ελπίζω να μην αλλάξει τόσο γρήγορα διάδοχο. Ακόμη δεν έκατσε ο γαμημένος.
Αυτή υποθέτω είναι η παλιά γνώριμη του σάιτ.είμαι πάααρα
πολύ
περίεργος να δω τι επάγγελμα θα πει οτι κάνει
ε ψιτ... προσεχε τα λογια σου με αυτο το ανθοςΈχει ταλέντο...
Αν βγεί στο επάγγελμα,θα γίνει λαϊκό προσκύνημα..
Σόρρυ μαν, αλλά δεν μπορώ να κρατήσω τις ορμές μου...ε ψιτ... προσεχε τα λογια σου με αυτο το ανθος