BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.038
- Πόντοι
- 456
θα σε συμβούλευα να μη λες τόσες μαλακίεςΤι του πε και βαλαν μπιπ;
θα σε συμβούλευα να μη λες τόσες μαλακίεςΤι του πε και βαλαν μπιπ;
Έλα μου??όπα όπα έχουμε Δανάη μασαζ´ στο επόμενο επεισόδιο;;;;;;
Θα έβγαζε τίμια το ψωμί της με μια αγγελία εδώ μέσα, αντί να θαλασσοπνίγεται η κυρά...Ρωτάς πλαγίως αν είχε ποτέ στην ζωή της νταβατζή;
Πολύ πιθανό να έχει ακόμα.
Τέτοιες βυζάρες κρίμα να πάνε ανεκμετάλλευτες.
τι γκολ του βαλε του ποιητη φανφαρα στο 90εγω... θα σε συμβουλευα.... να κοψεις... τη μαλακια
Βίκυ Στεφανία εννοούσα!!Έλα μου??
είδεςΡε είδατε το τρέιλερ για το επόμενο? Είδα καλά ή με γελούν τα μάτια μου?
Δώσε ινφοΒίκυ Στεφανία εννοούσα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είδες
πολύ
καλά ΒΙΚΥ-ΣΤΕΦΑΝΙΑ
Ποια είναι αυτήΒίκυ Στεφανία εννοούσα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είδες
πολύ
καλά ΒΙΚΥ-ΣΤΕΦΑΝΙΑ
Νευρίασε το ζάκι και γείωσε τον Μάνο. Του είπε πως λέει μαλακίες. Που σωστά του το είπε. Ήταν όμως μία στιγμή παραφροσύνης, βάρεσε χαρμάνες. Άμα είχε πιει την δόση πριν το ραντεβού. Μπορεί και να του καθόταν.
αγκαλιτσα θα την εχω μονιμως και ανευ χρονουθα πληρωσεις 3ωρο και θα την διωξεις στην ωρα πανω ρε χουβαρντα???
λυγιζουν και στα ζορια παιχτη μουΤα πλαστικά είναι πιο βολικά
Στο προηγούμενο μοσταρε τα χοντρά μπούτια της.....σήμερα άλλαξε σύστημα για να κερδίσει το παιχνίδι!!Έλενα αυτή την φορά μοστραρε τα αγελαδισια βυζιά μπας και της κάτσει το σημερινό ραντεβού της
Υπάρχει κάποιος νορμάλ άνθρωπος στο σάιτ bourdela.com ?αντε γαμηθειτε ρε μουνοπανα ολοι εδω μεσα....
με εσας θα ασχολουμαι???
παω για νανι....καληνυχτες...εχουμε και δουλειες οι νορμαλ ανθρωποι...
Νευρίασε το ζάκι και γείωσε τον Μάνο. Του είπε πως λέει μαλακίες. Που σωστά του το είπε. Ήταν όμως μία στιγμή παραφροσύνης, βάρεσε χαρμάνες. Άμα είχε πιει την δόση πριν το ραντεβού. Μπορεί και να του καθόταν.
Ο καθένας με τα φετίχ του. Θα πήγαινες εσύ για να γαμήσεις και θα σου ζητούσε 50 cents. Να βάλει βενζίνη στο ποδήλατο, επειδή πεινάει. Φήμες λένε πως σνιφάρει μαγειρική σόδα για να παρηγοριέται. Με τέτοια ρουθούνια, 5 κιλά το καθένα.τι να πινει αυτη ρε νιμουπαγιδα?κανα τζιν τονικ σε παρτυ της σχολης.ετσι ειναι οι ζαμπονουδες? εγω εδινα παντως.τον εβαζα και μεσα στα χεροκαλτσακια της