Νέα

Φιλοχουντικα εμβατήρια σε Σχολή Ευελπίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτή την ελευθερία θέλουν να πατάξουν τα κουμμούνια ρε.
Είναι και ... αχαριστία εδώ που τα λέμε !!!!

Να κοπιάζει τόσο πολύ ο Στάλιν να φτιάξει την ΕΣΣΔ,
ο Κιμ Ιλ Σούγκ τη Β.Κορέα
και ο Έρικ Χώνεκερ την Α.Γερμανία

να τις κάνουν παραδείσους ...

ΚΑΙ ΝΑ ΘΈΛΕΙ ΤΟ ΚΆΘΕ ΑΡΧIΔΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ....

κάτσε ρε ....

που πας και φεύγεις ;;;;;

Ξέρεις πόσο χάλια είναι οι ... υπόλοιποι ;;;;;;;;
www.protothema.gr/world/article/?aid=170835] ]

Τιμωρία για όσους δεν... έκλαψαν τον Κιμ Γιονγκ Ιλ!

Σε αυτους δεν εστειλε συλληπητηριο γραμμα η αλεκα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έτσι την κόβω τη νύφη

article-1288974900939-0BEE08A9000005DC-133023_636x425.jpg
εγω την κοβω ετσι τυπε :grin:
URL]]

Επισκέπτης
Και οι 2 ισχυροί παίκτες στη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σκακιέρα το 1821 ποιοι ήταν ακριβώς; Βασικά τον έναν θέλω αφού ο άλλος προφανώς ο ένας ήταν η Οθωμανική αυτοκρατορία

Το 1821 η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν για τον πούτσο.
Οι Μεγάλοι Παίκτες ήταν η Μεγάλη Βρεταννία , η Αυτοκρατορία των Αψβούργων και η Ρωσσία.
Η Γερμανία επίσης , είναι λάθος αυτό που είπες,
δεν είχε υπόδουλα έθνη μέχρι το 1914. Πολύ μικρές μειονότητες.
Απεναντίας δικοί της μεγάλοι πληθυσμοί ζούσαν εκτός γερμανίας.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 09082011201715.jpg
    09082011201715.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 13

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτή την ελευθερία θέλουν να πατάξουν τα κουμμούνια ρε.
Είναι και ... αχαριστία εδώ που τα λέμε !!!!

Να κοπιάζει τόσο πολύ ο Στάλιν να φτιάξει την ΕΣΣΔ,
ο Κιμ Ιλ Σούγκ τη Β.Κορέα
και ο Έρικ Χώνεκερ την Α.Γερμανία

να τις κάνουν παραδείσους ...

ΚΑΙ ΝΑ ΘΈΛΕΙ ΤΟ ΚΆΘΕ ΑΡΧIΔΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ....

κάτσε ρε ....

που πας και φεύγεις ;;;;;

Ξέρεις πόσο χάλια είναι οι ... υπόλοιποι ;;;;;;;;

Γι'αυτό τα κουμμούνια
σαν στοργικοί γονείς που βάζουν το παιδί στο πάρκο
προστατεύουν τους πολίτες τους
για να μην κάνουν μαλακίες και φύγουν.

Απλά επειδή οι πολίτες ειναι ενήλικοι,
αυτό δεν αρκεί
CHICCO_%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%9F_OPEN_SEA_DREAMS__61689_80.jpg

οπότε βάζουν και λίγο από αυτά ...
%25CE%25A4%25CE%2595%25CE%2599%25CE%25A7%25CE%259F%25CE%25A3+%25CE%2592%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%259B%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A5.png

http://[URL unfurl="true"]www.ellinikomeli.gr/images/stories/electricfence/tropoidesimatos.jpg[/img[/URL]]
[img]http://farm4.static.flickr.com/3015/3001109896_3fc22a07ff.jpg
svdb_smaller.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.navy.lk/assets/images/news/security_news/2010/february/2010_02_13/1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ενώ στην Ελλάδα για μια 15ετία περίπου δεν έκαναν το ίδιο....Όχι τους αριστερούς στην Ελλάδα τους είχαν στείλει στη μαγευτική Γιάρο και στο παράδεισο που λέγεται Μακρόνησος, τους τάιζαν καλά, τους είχαν στα ώπα ώπα. Ε αν τώρα κάποιος έκανε και καμιά αταξία το πολύ πολύ να του τραβούσαν τ αυτί τους.
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
www.protothema.gr/world/article/?aid=170835] ]

Τιμωρία για όσους δεν... έκλαψαν τον Κιμ Γιονγκ Ιλ!

Σε αυτους δεν εστειλε συλληπητηριο γραμμα η αλεκα;
Και σε αυτούς επίσης ΠΗΓΕ και η χήρα του ιδρυτή της Χιουντάι. Και μάλιστα σε φωτό φαίνεται πως είναι και πραγματικά στεναχωρημένη. Μήπως η χιουντάι σαν εταιρεία είναι φιλοκουμμουνιστική και είναι το σατανικό σχέδιο της Β. Κορέας να κατακτήσει μέσω αυτής τον κόσμο;;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το 1821 η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν για τον πούτσο.
Οι Μεγάλοι Παίκτες ήταν η Μεγάλη Βρεταννία , η Αυτοκρατορία των Αψβούργων και η Ρωσσία.
Η Γερμανία επίσης , είναι λάθος αυτό που είπες,
δεν είχε υπόδουλα έθνη μέχρι το 1914. Πολύ μικρές μειονότητες.
Απεναντίας δικοί της μεγάλοι πληθυσμοί ζούσαν εκτός γερμανίας.
Αν είχες μπει στον κόπο να διαβάσεις λίιιιιγα ποστ παρακάτω θα διάβαζες το εξης
Το να θεωρείς την Οθωμανική Αυτοκρατορία του 1821 ισχυρό παίκτη είναι αστείο. Από τις τότε Αυτοκρατορίες και έθνη(Αγγλίας, Ρωσσίας, Αυστρουγγαρίας, Γερμανίας και Γαλλίας) είναι η πιο ανίσχυρη. Απλά στην αρχή κανένας δεν ήθελε να αλλάξει το υπάρχον καθεστώς στην Ευρώπη και μετά θεώρησαν πως η ίδρυση ενός Ελληνικού κράτους θα βοηθήσει τις όποιες φιλοδοξίες τους και ότι θα είναι ευκολότερο να επέμβουν στα εσωτερικά της Ελλάδας απ ότι σε αυτά της Τουρκίας.
Το ότι τους επιτρέψαμε εμείς να επέμβουν είναι άλλο θέμα
Επίσης τόσο εγώ αλλά όσο και εσύ κάναμε λάθος. Το 1821 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Γερμανικό κράτος. Υπήρχε Γερμανικό έθνος. Βασικά Πρωσία ήθελα να γράψω. Όσο για το "δεν είχε υπόδουλα έθνη μέχρι το 1914" με έκανε να κλάψω απ τα γέλια. Ακόμα και όταν η Γερμανία έγινε κράτος (όταν ενοποιήθηκαν όλα τα Γερμανικά βασίλεια και πριγκιπάτα) το 1870 όταν και πλέον η Γερμανία έγινε ένα κράτος ΕΙΧΕ ΗΔΗ υπόδουλους Πολωνούς αλλά και Σλάβους. Το 1821 δε το βασίλειο της ΠΡΩΣΣΙΑΣ (και όχι της Γερμανίας που έγραψα και λάθος μου)είχε κατακτήμένες Πολωνικές περιοχές (από το διαμελισμό της Πολωνίας, για πολλοστή φορά, μετά τη πτώση του Ναπολέοντα) και φυσικά στα εδάφη του ζούσαν ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ Πολωνοί. Εκτός και αν δε θεωρείς τους Πολωνούς έθνος.

Επισκέπτης
Το 1821 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Γερμανικό κράτος. Υπήρχε Γερμανικό έθνος. Βασικά Πρωσία ήθελα να γράψω. Όσο για το "δεν είχε υπόδουλα έθνη μέχρι το 1914" με έκανε να κλάψω απ τα γέλια. Ακόμα και όταν η Γερμανία έγινε κράτος (όταν ενοποιήθηκαν όλα τα Γερμανικά βασίλεια και πριγκιπάτα) το 1870 όταν και πλέον η Γερμανία έγινε ένα κράτος ΕΙΧΕ ΗΔΗ υπόδουλους Πολωνούς αλλά και Σλάβους. Το 1821 δε το βασίλειο της ΠΡΩΣΣΙΑΣ (και όχι της Γερμανίας που έγραψα και λάθος μου)είχε κατακτήμένες Πολωνικές περιοχές (από το διαμελισμό της Πολωνίας, για πολλοστή φορά, μετά τη πτώση του Ναπολέοντα) και φυσικά στα εδάφη του ζούσαν ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ Πολωνοί. Εκτός και αν δε θεωρείς τους Πολωνούς έθνος.

Η Σιλεσία ήταν Γερμανικό/Πρωσσικό έδαφος
και όχι Πολωνικό.

Η Πολωνία με τη Σιλεσία μέσα ήταν κράτος δημιούργημα
των Μεγάλων Δυνάμεων (Αγγλίας-Γαλλίας) για να μικρύνει η Πρωσσία.
Όπως ακριβώς η Αλβανία ήταν/είναι κράτος ανάσχεσης του Ελληνισμού,
το οποίο ιδρύθηκε από την Αγγλία,για να μην πάρουν τη Βόρειο Ήπειρο οι επικίνδυνοι έλληνες. Με τον ίδιο τρόπο η Σιλεσία , δεν έπρεπε -για τους άγγλους-
να ανήκει στην Πρωσσία.
Ο ήρως του Γερμανικού έθνους (του 1ου Παγκοσμίου) Μάνφρεντ Φον Ριντχόβεν
καταγόταν από το Μπρεσλάου της Σιλεσίας
και δεν νομίζω να αμφισβητείται ότι ήταν ... γερμανός ...
(όπως δεν αμφισβητείται η ελληνική εθνικότητα ελλήνων με καταγωγή από Σμύρνη ή Πόλη).
Το οποίο Μπρεσλάου σήμερα ανήκει στην ... Πολωνία
και έχει βέβαια σλάβικο όνομα (Μπρασώφ ή πως στο διάολο δεν θυμάμαι).

Επισκέπτης
Μήπως η χιουντάι σαν εταιρεία είναι φιλοκουμμουνιστική και είναι το σατανικό σχέδιο της Β. Κορέας να κατακτήσει μέσω αυτής τον κόσμο;;;;

Η Χιουντάϊ είναι Β.Κορεάτικη ;;;;;
Μήπως και η Samsung και η LG ανήκουν στο ΚΚΒ ΚΟΡΕΑΣ ;;;;;;;

Να ξέρω αν είναι να σταματήσω εδώ την ενασχόληση ....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η Χιουντάϊ είναι Β.Κορεάτικη ;;;;;
Μήπως και η Samsung και η LG ανήκουν στο ΚΚΒ ΚΟΡΕΑΣ ;;;;;;;

Να ξέρω αν είναι να σταματήσω εδώ την ενασχόληση ....
Μήπως δε μπορείς να καταλάβεις τον σαρκασμό; Μήπως;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η Σιλεσία ήταν Γερμανικό/Πρωσσικό έδαφος
και όχι Πολωνικό.

Η Πολωνία με τη Σιλεσία μέσα ήταν κράτος δημιούργημα
των Μεγάλων Δυνάμεων (Αγγλίας-Γαλλίας) για να μικρύνει η Πρωσσία.
Όπως ακριβώς η Αλβανία ήταν/είναι κράτος ανάσχεσης του Ελληνισμού,
το οποίο ιδρύθηκε από την Αγγλία,για να μην πάρουν τη Βόρειο Ήπειρο οι επικίνδυνοι έλληνες. Με τον ίδιο τρόπο η Σιλεσία , δεν έπρεπε -για τους άγγλους-
να ανήκει στην Πρωσσία.
Ο ήρως του Γερμανικού έθνους (του 1ου Παγκοσμίου) Μάνφρεντ Φον Ριντχόβεν
καταγόταν από το Μπρεσλάου της Σιλεσίας
και δεν νομίζω να αμφισβητείται ότι ήταν ... γερμανός ...
(όπως δεν αμφισβητείται η ελληνική εθνικότητα ελλήνων με καταγωγή από Σμύρνη ή Πόλη).
Το οποίο Μπρεσλάου σήμερα ανήκει στην ... Πολωνία
και έχει βέβαια σλάβικο όνομα (Μπρασώφ ή πως στο διάολο δεν θυμάμαι).
Οι προσαρτήσεις πολωνικού εδάφους της Πρωσίας στα χωρίσματα της Πολωνίας έφεραν έναν μεγάλο πολωνικό πληθυσμό να αντισταθεί στη γερμανική κυβέρνηση και σε διάφορες περιοχές αποτέλεσε την πλειοψηφία του πληθυσμού (π.χ. επαρχία Πόζεν: 62% Πολωνοί, 38% Γερμανοί).

Επισκέπτης
Οι προσαρτήσεις πολωνικού εδάφους της Πρωσίας στα χωρίσματα της Πολωνίας έφεραν έναν μεγάλο πολωνικό πληθυσμό να αντισταθεί στη γερμανική κυβέρνηση και σε διάφορες περιοχές αποτέλεσε την πλειοψηφία του πληθυσμού (π.χ. επαρχία Πόζεν: 62% Πολωνοί, 38% Γερμανοί).

Ρίξε μια ματιά στην ξεφτυλισμένη wikipedia ...
Σχετικά με τη Σιλεσία ...

Siletia
Demographics

In 1905, a census showed that 75% of the population were Germans and 25% Poles

Tώρα αν θέλεις βέβαια να πιστεύεις τις πίπες των Άγγλων
ότι είχαν κάθε δίκιο να κάνουν πόλεμο
σε όσους αμφισβητούσαν το θέσφατο και αναφαίρετο δικαίωμά τους
να κυριαρχούν στα 2/3 του πλανήτη (1914) ή στο μισό πλανήτη (1939)
δικαίωμά σου ...

(και να θυσιάζουν ολόκληρα έθνη λαών-ιθαγενών των αποικιών τους όπως π.χ. οι έλληνες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρίξε μια ματιά στην ξεφτυλισμένη wikipedia ...
Σχετικά με τη Σιλεσία ...

Siletia
Demographics

In 1905, a census showed that 75% of the population were Germans and 25% Poles

Tώρα αν θέλεις βέβαια να πιστεύεις τις πίπες των Άγγλων
ότι είχαν κάθε δίκιο να κάνουν πόλεμο
σε όσους αμφισβητούσαν το θέσφατο και αναφαίρετο δικαίωμά τους
να κυριαρχούν στα 2/3 του πλανήτη (1914) ή στο μισό πλανήτη (1939)
δικαίωμά σου ...

(και να θυσιάζουν ολόκληρα έθνη λαών-ιθαγενών των αποικιών τους όπως π.χ. οι έλληνες)
Γιατί αμφισβήτησα εγώ το γεγονός ότι στη Σιλεσία οι Γερμανοί ήταν η πλειοψηφία; Έσυ έχεις αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Πρωσσια (στην αρχή) και αργότερα η Γερμανία είχε προσαρτήσει εδάφη της Πολωνίας (με τον διαμελισμό της το 1815). Αν θες να αγνοήσεις αυτά που γράφω και να πας τη κουβέντα εκεί που τη θέλεις πετώντας την μπάλα στην εξέδρα μπορείς να το κάνεις και χωρίς τη δική συμμετοχή. 
Αν θέλεις να μιλήσουμε γιατί έγινε ο Α ΠΠ και ο Β ΠΠ πολύ ευχαρίστως, αλλά μη μου βάζεις τους Γερμανούς στη κατηγορία "καλοί". Δεν υπήρχαν ούτε καλοί ούτε κακοί μεταξύ των μεγάλων παικτών στους 2 αυτούς πολέμους , εκτός από τα έθνη που πολέμησαν για την διατήρηση της ανεξαρτησίας του.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Α! Και επειδή αν έχω καταλάβει καλά είσαι Γερμανόφιλος, να ξέρεις μια άποψη που έχω για τους Γερμανούς. Οι ευρωπαίοι και ο κόσμος γενικότερα είχε 2 ευκαιρίες να τους εξολοθρεύσει, με τη 2η να είναι και η μεγαλύτερη. Έκαναν πολύ μεγάλο λάθος που δεν έσφαξαν όλους τους άντρες, δεν ευνούχισαν τα αγόρια και δε σκότωσαν μανάδες την ώρα που βίαζαν τις κόρες τους. Η Ευρώπη, ο κόσμος΄, θα ήταν πολύ καλύτερος χωρίς αυτους να περπατάνε πάνω σε αυτόν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Α! Και επειδή αν έχω καταλάβει καλά είσαι Γερμανόφιλος, να ξέρεις μια άποψη που έχω για τους Γερμανούς. Οι ευρωπαίοι και ο κόσμος γενικότερα είχε 2 ευκαιρίες να τους εξολοθρεύσει, με τη 2η να είναι και η μεγαλύτερη. Έκαναν πολύ μεγάλο λάθος που δεν έσφαξαν όλους τους άντρες, δεν ευνούχισαν τα αγόρια και δε σκότωσαν μανάδες την ώρα που βίαζαν τις κόρες τους. Η Ευρώπη, ο κόσμος΄, θα ήταν πολύ καλύτερος χωρίς αυτους να περπατάνε πάνω σε αυτόν.
Δεν είναι γερμανόφιλος,οπαδός του εθνικοσοσιαλισμού είναι,δηλαδή νεοναζί.

Λάθος κατάλαβες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οχι ρε φιλε!
Αμα δεν υπηρχαν οι Γερμανοι απο ποιον θα ζηταγες ελεημοσυνη τωρα?  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom