petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Δεν απαντώ σε προσωπικές κ αδιάκριτες ερωτήσεις.
Ναι μου έστειλε ένα sms.
πηγαινε στη εκκλησια να αναψεις κανενα κερακι... ετοιμασου για περιτομη....
Δεν απαντώ σε προσωπικές κ αδιάκριτες ερωτήσεις.
Ναι μου έστειλε ένα sms.
Τόσο χάλια ε;;;ΦΙΛΕ ο μονος τροπος να γαμησει ο παπαζολ πριν πεθανει ειναι να δουλευει ως πεθαμενατζης και να το χωνει σε πεθαμενες...
εκκλησία δε παίζει το δεύτερο αν επιμένει ο πεθερός το συζητάμε.πηγαινε στη εκκλησια να αναψεις κανενα κερακι... ετοιμασου για περιτομη....
εκκλησία δε παίζει το δεύτερο αν επιμένει ο πεθερός το συζητάμε.
Τόσο χάλια ε;;;
Οι μασώνοι γαμιούνται μεταξύ τους;;;δηλαδη εαν πεθερος σου ηταν μασωνος...θα αφηνες να σε γαμησουν..
Μην μου πεις οτι δεν εχεις σκεφτει να γαμησεις νεκρη;
ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ Ή ΞΕΟΝΟΥΣ; Πλάκα με κάνεις; Έχει ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ σημασία.Εεε αυτό λέω κ γω πως καλλιεργήθηκε.
Τώρα αν ήταν από έλληνες, ξένους ή κ τους δύο δεν έχει σημασία(ή έχει μικρή),συμφέροντα έπαιξαν όπως κ να χει.
Το σκέλος για τις μικροεπαναστάσεις δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει,απλά γράφεις.....
Δηλαδή οι πολιτικοί σήμερα φροντίζουν για το καλό μας;;;ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ Ή ΞΕΟΝΟΥΣ; Πλάκα με κάνεις; Έχει ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ σημασία.
Και αν εννοείς συμφέρον την ελευθερία των Έλληνων θα με συμπαθήσεις αλλά εγώ το θεωρώ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ κάθε λαού και έθνους και όχι ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Οι μικροεπαναστάσει ΔΕΙΧΝΟΥΝ πως η θέληση των Ελληνων για ελευθερία δε ξεκίνησε ξαφνικά. Προυπήρχε. Απλά έλλειπε η κατάλληλη οργάνωση που ήταν πολύ δύσκολο να γίνει στην Ελλάδα (για ευνοήτους λόγους) και έγινε στην Οδυσσό (στην αρχή τουλάχιστον)
Οι μασώνοι γαμιούνται μεταξύ τους;;;
Πετράκη σα πολλά δε ξέρεις....
Νεκροφιλία ρε μαλάκα,είσαι καλά;;;
Εγώ θα σε τρελλάνω ή εσύ; Έχουμε χάσει την ελευθερία μας και δε το ξέρω; Έχει γίνει ΠΛΗΡΗ κατάλληση του Ελληνικού κράτους; Όχι. Αλλά ακόμα και αν πεις ότι βάση μνημονίου έχει χαθεί μέρος την κυριαρχία μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ;Δηλαδή οι πολιτικοί σήμερα φροντίζουν για το καλό μας;;;
Εεε όπως σήμερα κ τότε.
Ρε κάτσε θα με τρελάνεις.... έλεος δηλαδή...αν οι ''μικροεπαναστάσεις'' δείχνουν την μαζική θέληση των ελλήνων τότε κ ο χαμός στους δρόμους σήμερα δείχνει πως ο λαός σήμερα θέλει επανάσταση κ αλλαγή μαζικά...που στάνταρ είναι περρισότεροι αυτοί που βρίσκονται στους δρόμους σήμερα από τους ''μικροεπαναστάτες'' πριν το 1821.
οι παλιοι μασωνοι στα πρωτα σταδια μυησης των νεων ζητουν κωλο...
http://[URL unfurl="true"]www.nostyle.gr/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/1cbbc_Nurgul-Yesilcay-.jpg[/img[/URL]]
δηλαδη αυτη την τουρκαλα δεν θα την γαμαγες μερικα λεπτα απο θανατο της; ικανο σε εχω.. :2funny:
[/quote]
Και εσύ που το ξέρεις και το λές; Σε έχει γαμήσει παλιος μασώνος όταν ήσουν νεούδι;
Πάντως στην Ευρωπαική τουρκία και στα παράλια της μικράς Ασίας υπάρχουν κάτι τουρκάλες που ρίχνουν στα αυτιά στις ελληνίδες και σε ομορφιά και σε συμπεριφορά (ας είναι καλά το "οθωμανικό" δίκαιο, που ειρήσθω εν παρόδο στις δυτικές χώρες είναι γνωστό ώς the greek way)
Ααα αν θες να μου το πας ιδεολογικά για να με συγκινήσεις δεν αλλάζω γνώμη...και για τις μικροεπαναστάσεις στην Ρωσία του Τσάρου το ίδιο ισχύει,μαζική επανάσταση είναι όταν μαζικά ο λαός ξεσηκώνεται...όταν ξεσηκώνεται τμήματα αυτού δεν μιλάμε για κάτι μαζικό...Εγώ θα σε τρελλάνω ή εσύ; Έχουμε χάσει την ελευθερία μας και δε το ξέρω; Έχει γίνει ΠΛΗΡΗ κατάλληση του Ελληνικού κράτους; Όχι. Αλλά ακόμα και αν πεις ότι βάση μνημονίου έχει χαθεί μέρος την κυριαρχία μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ;
Και ποιος το αποκλείει πως αν βρεθεί το κατάλληλο άτομο που να μπορέσει να εμπνεύσει τους Έλληνες για μια πλήρη ανατροπή του συστήματος αυτό δε θα γίνει; Δύσκολο να βρεθεί τέτοιο άτομο; Παντελώς. Αν βρεθεί ένα τέτοιο θα είναι η ζωντανή απόδειξη πως υπάρχει θεός και αγαπάει την Ελλάδα.
Και επειδή αν έχω καταλάβει καλά ΜΑΛΛΟΝ είσαι κουμμουνιστής παλιάς κοπής, στη Ρωσία 1 επανάσταση έγινε; Αυτή του Οκτώβρη; Ξέρεις πόσε προηγήθηκαν αυτής; Πλην του 1905 είχαν γίνει και άλλες μικρότερης έκτασης και πριν από το 1905. Αυτό τι δείχνει; Ότι απλά ο λαός της Ρωσσίας ήθελε να απαλαγεί από το Τσαρικό καθεστώς. Απέτυχαν λόγο μη καλής οργάνωσης, εσωτερικών προβλημάτων στο Κουμμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας, και γιατί δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες
Ξέρεις φυσικά τη δυσκολία να γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και στις μέρες μας με τη τεχνολογία του νετ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (διαχρονικά) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ εξέγερση του λαού. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ. Είτε αυτή είναι η Ρωσική επανάσταση, είτε η Αμερικάνικη, είτε η Ελληνική, είτε του Κάστρο. Άρα με τη λογική τη δική σου ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν υπήρχε λαική έκφραση βούλησης για ανατροπής κάποιου κατεστημένου.Ααα αν θες να μου το πας ιδεολογικά για να με συγκινήσεις δεν αλλάζω γνώμη...και για τις μικροεπαναστάσεις στην Ρωσία του Τσάρου το ίδιο ισχύει,μαζική επανάσταση είναι όταν μαζικά ο λαός ξεσηκώνεται...όταν ξεσηκώνεται τμήματα αυτού δεν μιλάμε για κάτι μαζικό...
Άρα τόσο οι ''μικροεπαναστάσεις'' στην Ελλάδα υπό των Οθωμανών πριν του 1821,όσο κ στην Ρωσία του Τσάρου δεν μετράνε ως δείκτης μαζικής έκφρασης της λαϊκής βούλησης.
Κατά τα άλλα στην χώρα μας ειδικά οι πολιτικοί πάντα πουλημένοι υπήρξαν κ ποτέ δεν θέλησαν το καλό του λαού.
(εξαίρεση ο Καπποδίστριας τον οποίο τον στείλανε αδιάβαστο).
Yeap,το βρήκες επιτέλους.Ξέρεις φυσικά τη δυσκολία να γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και στις μέρες μας με τη τεχνολογία του νετ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (διαχρονικά) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ εξέγερση του λαού. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ. Είτε αυτή είναι η Ρωσική επανάσταση, είτε η Αμερικάνικη, είτε η Ελληνική, είτε του Κάστρο. Άρα με τη λογική τη δική σου ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν υπήρχε λαική έκφραση βούλησης για ανατροπής κάποιου κατεστημένου.
Διαφωνώ. Μια επανάσταση θα αποτύχει ΠΛΗΡΩΣ αν δεν έχει πιάσει τον "παλμό" του έθνους. Και θα αποτύχει ΠΛΗΡΩΣ αν δεν έχει τα κατάλληλα άτομα τα οποία θα είναι ικανα αυτόν τον παλμό να τον μετουσιόσουν σε κάτι πραγματικό. Τα άτομα ναι μπορεί να είναι λίγα στον αριθμό, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι οργανωμένες μειωψηφίες. Είναι αντιπροσωπεία της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ που ψάχνει άτομα που θα την οργανώσει έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της (είτε αυτός είναι απελευθερωτικός ή ανατροπής του πολιτικού κατεστημένου). Ούτε ο πιο σκληροπυρινικός αναρχικός δε πιστεύει στην ύπαρξη μιας ξαφνικής "αυτανάφλεξης" μιας επανάστασης όπου οι μάζες θα πάρουν τα όπλα (πχ) και χωρίς κάποιος/κάποιοι να τους οργανώνει θα καταφέρουν την ανατροπή. Αυτό ανήκει μόνο στη σφαίρα της ουτοπιστικής αναρχίας (και ΑΝ)Yeap,το βρήκες επιτέλους.
Τις επαναστάσεις τις κάνουν οργανωμένες μειοψηφίες με σκοπό(πόσο ιδεολογικός κ αγνός παίζεται) την ανατροπή του προηγούμενου καθεστώτος κ εγκαθίδρυση νέου,η πλειοψηφία μένει να αποφασίσει αν θα τις δεχτεί ή όχι κ μέχρι πότε.
Έτσι γίνεται μέχρι σήμερα.
Ουτοπία κ ρομαντική διάθεση.Διαφωνώ. Μια επανάσταση θα αποτύχει ΠΛΗΡΩΣ αν δεν έχει πιάσει τον "παλμό" του έθνους. Και θα αποτύχει ΠΛΗΡΩΣ αν δεν έχει τα κατάλληλα άτομα τα οποία θα είναι ικανα αυτόν τον παλμό να τον μετουσιόσουν σε κάτι πραγματικό. Τα άτομα ναι μπορεί να είναι λίγα στον αριθμό, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι οργανωμένες μειωψηφίες. Είναι αντιπροσωπεία της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ που ψάχνει άτομα που θα την οργανώσει έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της (είτε αυτός είναι απελευθερωτικός ή ανατροπής του πολιτικού κατεστημένου). Ούτε ο πιο σκληροπυρινικός αναρχικός δε πιστεύει στην ύπαρξη μιας ξαφνικής "αυτανάφλεξης" μιας επανάστασης όπου οι μάζες θα πάρουν τα όπλα (πχ) και χωρίς κάποιος/κάποιοι να τους οργανώνει θα καταφέρουν την ανατροπή. Αυτό ανήκει μόνο στη σφαίρα της ουτοπιστικής αναρχίας (και ΑΝ)
Και εσύ που το ξέρεις και το λές; Σε έχει γαμήσει παλιος μασώνος όταν ήσουν νεούδι;
Πάντως στην Ευρωπαική τουρκία και στα παράλια της μικράς Ασίας υπάρχουν κάτι τουρκάλες που ρίχνουν στα αυτιά στις ελληνίδες και σε ομορφιά και σε συμπεριφορά (ας είναι καλά το "οθωμανικό" δίκαιο, που ειρήσθω εν παρόδο στις δυτικές χώρες είναι γνωστό ώς the greek way)
Όλα καλά,η μασωνία από πού προκύπτει;;;εγω λεω τι συμβαινει... δηλαδη ο τουρκος ακροδεξιος μασωνος ισλαμιστης πεθερος του παπαζολ....θα γαμησει τον παπαζολ ως οφειλει σαν μασωνος....θα του κανει περιτομη σαν ισλαμιστης σε καποιο νεο πιστο(παπαζολ) και θα τον δειρει σαν ακροδεξιος.....τι κανεις ρε παπαζολ για να γαμησεις---
Όλα καλά,η μασωνία από πού προκύπτει;;;
Eπειδή εμείς έχουμε τον ΓΑΠ νομίζεις ότι παντού συμβαίνει να'ναι μασώνοι;;;
Β.Μακεδονία,πού λες καλύτερα;;;;λεω εγω οτι θα τραβηξεις επιπλεον αγγουρι εαν ειναι μασωνος... παντως μασωνοι υπαρχουν και στην τουρκια... αλλο προξενιο απο αλλη χωρα εχεις?