petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Β.Μακεδονία,πού λες καλύτερα;;;;
οι αλβανοι δεν ειναι βορειο-μακεδονες....
Β.Μακεδονία,πού λες καλύτερα;;;;
ναι σιγα μην εχει τυπεhttp://[URL unfurl="true"]www.harikasohbet.com/wp-content/uploads/2010/07/nurgul-yesilcay-5.jpg[/img[/URL]]
[img]http://1.bp.blogspot.com/-QcmwwA_vnHI/Tpf8vS72qTI/AAAAAAAAjQ0/cAhy2gzbxpg/s400/gasemin-NurgulYesilcay.jpg
H πανέμορφη Νουργκιούλ Γιεσιλτσάι Nurgul Yesilcay που υποδύεται την Γιασεμίν στο Έρωτας και Τιμωρία του Mega ...εχει καμμια ομοιοτητα με την τουρκαλά που ζαχαρωνεις, παπαζολ;
Καμία ουτοπία.Ουτοπία κ ρομαντική διάθεση.
Μέχρι σήμερα ισχύει πως οργανωμένες μειοψηφίες είτε κάνουν ''επαναστάσεις'',είτε κυβερνούν ''δημοκρατικά'' με την ψήφο του λαού,μέχρι σήμερα ο λαός είναι τα πρόβατα κ η εξουσία ο τσοπάνης του.
Φλώρινα μεριά;Β.Μακεδονία,πού λες καλύτερα;;;;
Εγώ,εσύ,ο άλλος μπορεί να μην είμαστε πρόβατα,η μεγάλη μάζα του λαού πάντως είναι,ο δικομματισμός τους γαμεί κ στον δικομματισμό μένουν κ να δεις που μπορεί να ξανα βγάλουν ΠΑΣΟΚ....Καμία ουτοπία.
Ελληνική επανάσταση - Φιλική εταιρεία=δημιουργία κράτους υπόδουλου-δορυφόρος
Αμερικάνικη επανάσταση - οι άνθρωποι που συνυπέργαψαν την διακύρηξη της επανάστασης που ήταν μέλη μιας οργάνωσης= Ιμπεριαλιστική Αμερική με στρατό σε κάθε χώρα στον χάρτη κ άπειρους πολέμους στο ενεργητικό της
Ρωσική επανάσταση - Μπολσεβίκοι.=απλά δεν υπάρχει σήμερα Ε.Σ.Σ.Δ. κ αυτό τα λέει όλα νομίζω
Όλα τα παραπάνω ήταν οργανώσει μικρές ή μεγάλες που είχαν καταλάβει την ανάγκη των ανθρώπων για αλλαγή. ΑΝ δεν υπήρχε η ανάγκη αυτή ΔΕ θα υπήρχαν και οι οργανώσεις αυτές. Και αν δεν υπήρχαν οι οργανώσεις αυτές δε θα μπορούσε να γίνει (ή θα μπορούσε αλλά με πολύ μεγάλη δυσκολία) πραγματικότητα η ανάγκη του λαού/του έθνους για αλλαγή.
Αν θέλεις να πιστεύεις ότι είσαι πρόβατο άβουλο και δε νοείς καθόλου και ότι σε καθοδηγούν για να ψηφίσεις ότι ψηφίζεις είναι δικαίωμά σου. Θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη για τον εαυτό μου.
Φλώρινα μεριά;
Υ.Γ Και εμείς γνωρίσαμε τουρκάλες και περάσαμε καλά αλλά δε κάναμε και έτσι ρε μάστορα.
Όντως δεν έχει, είναι λίγο πιο κοντή.ναι σιγα μην εχει τυπε
στην μουρη και στο σωμα μοιαζουν δηλαδη τυπε?Όντως δεν έχει, είναι λίγο πιο κοντή.
Σαν δίδυμες.στην μουρη και στο σωμα μπιαζουν δηλαδη τυπε?
την χουφτωσες τυπε?Σαν δίδυμες.
Γιατί θέλω να τουρκέψω;
την χουφτωσες τυπε?
Γιατί θέλω να τουρκέψω;
αφου εχεις πει οτι δεν εχεις προβλημα τυπε
την χουφτωσες τυπε?
τυπε του το παιζει φτωχεια για να δει αν την αγαπα πραγματικαπαπαζολ λεφτα εχει η τουρκαλα ή θα σκουπιζεις το κωλο σου με εφημεριδα στην αγκυρα?
θα γινει και πολεμος τυπε?θα βγαλει εκτατη ειδηση το cnn tuρκ.."o ωραιος γκιαουρης σαν αλλο παρης μας κλεβει την ωραια κοπελα μας"
τυπε του το παιζει φτωχεια για να δει αν την αγαπα πραγματικα
μετα θα σκασει ο μπαμπας που ειναι εμπορας μπακλαβα στην ινσταμπουλ και θα χεστει στην λιρα ο παπαζολης
Παπαζολακης ετων 21 ,και θα παντρευτεί Τουρκάλα ?
Παπαζολάκης ...Μπακλαβατζίογλου ??
Πως επειδή οι βιαστές και οι παιδεραστές που είναι στη φυλακή ΔΕΝ είναι ελεύθεροι τη καίω τη σημαία; Ή θα μου πεις για τους Σλαβομακεδόνες (τους ποιούς;;;;;;; ) που ζούνε υπό τον ελληνικό ζύγο; Ποιος στην ελλάδα δε ζει ελεύθερος αλλά θεωρεί ότι ζεί κάτω από δεσμά; Εσύ; Μα έχεις ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.
τυπε του το παιζει φτωχεια για να δει αν την αγαπα πραγματικα
μετα θα σκασει ο μπαμπας που ειναι εμπορας μπακλαβα στην ινσταμπουλ και θα χεστει στην λιρα ο παπαζολης