Νέα

Φιλιππίνες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 988
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Όταν προσκαλείς ένα άτομο είσαι υπεύθυνος γι΄αυτό εξ' ου και το ασφαλιζόμενο ποσό των 30000€. Δεν γνωρίζω βέβαια τι ασφάλιστρο καλείσαι να πληρώσεις αλλά δεν νομίζω να είναι μεγάλο ποσό. Καλύτερα που είναι υποχρεωτικό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Όσον αφορά τα δέκα χιλιάδες δολάρια, αυτό ειπώθηκε ξεκάθαρα από την πρεσβεία και μπορείς να το επιβεβαιώσεις τηλεφωνικώς. Θα σου τονίσουν μάλιστα οτι δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο και να κάνεις έξοδα μιας και δεν υπάρχει πιθανότητα επιτυχούς έκβασης αν δεν πληρείται αυτή η προυπόθεση.
Η μετάκληση πάλι αφορά την πρόσκληση για παροχή εργασίας.
Προσωπικά αντί να δώσω ένα δεκαχίλιαρο σε μια φιλιππινέζα να το φάει στην υγειά του κορόιδου θα προτιμούσα να έκανα πέντε εβδομάδες του μέλιτος με πέντε διαφορετικά λαχταριστά cherry girls.
 
 

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Μηνύματα
434
Like
3
Πόντοι
1
Χαχαχαχα ε.ναι....αν ήταν να μεταφέρω 10.000 στον λογαριασμό της, καλύτερα να αγοράσω κανα σπιτάκι στο Bohol !
Με βλέπω να κάνω την φάση με την working visa...πρεπει να είναι το ποιο εύκολο...

 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνώμη φίλε μου αλλά μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση?? Αν δεν την εμπιστεύεσαι καθόλου με τα 10.000 $, τότε γιατί ήθελες στην αρχή να την παντρευτείς και να την καταστήσεις με αυτό τον τρόπο συνδικαιούχο κατά 1/3 τουλάχιστον στην μετά γάμον περιουσία σου, όποια τυγχάνει να είναι αυτή??

Βασικά, όταν φοβάσαι ότι κάποια μπορεί να σου φάει λεφτά, δεν σπεύδεις να την παντρευτείς, έτσι πιστεύω τουλάχιστον...
 

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Μηνύματα
434
Like
3
Πόντοι
1
Και ποιός σου λέει εσένα ότι έχω 10.000 ????????????????????????????  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
 

GiwrgosOR

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
17
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν έχεις κονέ, ξεπερνιέται το 10χίλιαρο άνετα.
 

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Μηνύματα
434
Like
3
Πόντοι
1
Εμ....δεν έχω...γιαυτο θα δω πολύ σοβαρά το θέμα με την working visa
 

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
:headbang:πολυ δυσκολα θα φερεις γυναικα απο φιλιπινες χωρις μεσο η γαμο... :huh:
φιλε ρωτα και την δροσου στην πρεσβεια μας στη μανιλα να σου πει :rockon:
καλυτερα πηγαινε κει κανε το κονε παντρεψου και ελα.....
 

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Μηνύματα
434
Like
3
Πόντοι
1
Τελικά μίλησα και με την Πρεσβεία εκεί και αποφάσισα να πάω εκεί και να κάνω πολιτικό γάμο .Είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος (Κάνεις και 10 μέρες honeymoon :rockon: :rockon:)!
Αν το έχει κάνει κανείς πριν από μένα ας μου πει εντυπώσεις !
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Ναι, ένα τρελό bachelor party στο Angeles, πνιγμένος στα ευρασιατικά μουνάκια!
Και μετά, κάνεις honeymoon μ’ ένα λαχταριστό cherry girl, που το έχεις επιλέξει προσεκτικά από την νεολαία η οποία παρελαύνει διαδοχικά και ασταμάτητα από το πολυτελές ενδιαίτημά σου. Τα cherry girls αποτελούν την αφρόκρεμα των εργαζόμενων κοριτσιών στο μπουρδελοχώρι και ευτυχώς είναι είδος εν αφθονία.
Με δύο χιλιάδες περίπου ευρώπουλα βρίσκεται μέσα στην στοργική αγκαλιά σου για μια ολόκληρη εβδομάδα (ή και περισσότερο αν το επιθυμείς διακαώς) μια τριζάτη δεκαοκτάχρονη παρθένα. Και απολαμβάνεις ολοκληρωτικά τα κάλλη της μ’ ένα τρόπο ;) που ακυρώνει την απελπισμένη ανάγκη για βλεννογόνο υμένα. Μια ανάγκη που μας έχει οδηγήσει σχεδόν όλους στην αποθέωση της υγρής βαθιάς πίπας.

 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
ρε οι φιλιπ-πινεζες αληθευει οτι κανουν καλο γαμησι?
εχω διαβασει για ενα μπουρδελο που δουλευει μια αλλα δεν μπορω να παω γιατι σχολαω στις 5 και αυτην δουλευει πρωινη βαρδια αποτι λενε
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
αληθευει οτι κανουν καλο γαμησι?
Mοοόνο καλό;
Εδώ μερικές φορές ο πληρωμένος έρωτας περιλαμβάνει και δράμα.
Και μόνο με ποιοτικό σεξ μπορούν να σταθούν τέτοιες απαιτήσεις.
Η αλήθεια είναι πάντως πως τις περισσότερες φορές η ευκαιριακή σύντροφος σου δίνει την εντύπωση πως σε θέλει πραγματικά. Βέβαια άλλο πράγμα αυτό και άλλο η άψογη τεχνική. Εξαρτάται τι ψάχνει λοιπόν κανείς: GFE ή PSE;
Στις Φιλιππίνες η πλάστιγγα γέρνει μάλλον προς την πρώτη περίπτωση.
Οι φιλιππινέζες της διασποράς μπορεί πάλι να έχουν αποκτήσει άλλες συνήθειες και δεξιότητες.



 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
στην αγκαλιά σου μια τριζάτη δεκαοκτάχρονη παρθένα
Το ιδανικότερο μέρος για να αποσυρθείς με την οιονεί σύζυγό σου δεν θα ήταν άλλο από το Batad. Αντικρίζοντας το, σου έρχεται στο νου ο Ανδρέας Εμπειρίκος που οραματιζόταν την διαίρεση της υδρογείου σε «περιοχές προόδου» και «περιοχές παραδείσου». Στις πρώτες ο πληθυσμός, μιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας, θα εργαζόταν εκ περιτροπής για έξι μήνες (60 ώρες την εβδομάδα, πλην Κυριακής) ενώ στις δεύτερες θα απολάμβανε τα αγαθά της φύσης για το υπόλοιπο διάστημα του έτους έχοντας σαν κύρια τερπνή απασχόλησή του την ερωτική διασκέδαση.
Στις παραδείσιες περιοχές δεν θα επιτρεπόταν η χρήση της τεχνολογίας (π.χ. μηχανοκίνητα οχήματα) πλην της απολύτως απαραίτητης ώστε να εξασφαλίζεται η στοιχειώδης άνεση των πολιτών που θα βρίσκονταν σε διακοπές. Οι υποδομές θα περιορίζονταν κυρίως σε μικρές κατοικίες φιλικά κατασκευασμένες προς το περιβάλλον ενώ κάποια κτίρια δημόσιου χαρακτήρα θα ήταν υπόγεια για να μην αλλοιώνουν αισθητικά το παρθένο τοπίο.
Μια τέτοια περιοχή είναι και το Batad: γαλήνια και ανέγγιχτη, χωρίς δρόμους και αυτοκίνητα, που την προσεγγίζεις μόνο πεζοπορώντας μέσα από μονοπάτια τροπικής βλάστησης. Διαθέτει όμως το μίνιμουμ της τουριστικής οργάνωσης που απαιτείται για να επιβιώσεις ευπρεπώς.
Σ’ ένα τόσο πανέμορφο μέρος, που ο χρόνος φτάνει και περισσεύει, θα μπορούσε να σταματάει κιόλας για σένα. Και να μπαίνεις στην «πράξη» τόσο βαθιά που να ξεχνάς τον εαυτό σου και το παρόν να κρατάει όσο μια αιωνιότητα. Στην περίπτωση αυτή θα μπορούσε και να μην ισχύει ο τίτλος του βιβλίου: «η ζωή είναι πολύ μικρή για ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΞ» και να φτάνεις επανειλημμένα στην έκσταση μ’ ένα τρόπο που θα ταίριαζε περισσότερο με αυτό που σε περιβάλλει.
 

Συνημμένα

  • batad.jpg
    batad.jpg
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 66

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ωραια ολα αυτα.
Καμια Φιλιπινεζα που να βλεπεται, εχετε βρει σε ..ρδελλο ή studio??

:huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:
 

timber1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
0
Το Batad πρέπει να είναι ένας παράδεισος αλλα αυτό που θέλω να ρωτήσω ποιος είναι ο τρόπος και τα μέσα μεταφοράς για να φτάσεις και αν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας και καταλύματος.
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Λοιπόν σε πρόσφατο ταξίδι συνάντησα μια απίθανη φιλιππινέζα που σχεδόν με παρακαλούσε να την φέρω στην Ελλάδα για να δουλέψει ως πόρνη. Και θα είχε μεγάλη επιτυχία πιστεύω γιατί κατέχει την τέχνη όσο λίγες. Τα κάνει ΟΛΑ, με πηγαίο ενθουσιασμό δείχνοντας οτι το απολαμβάνει. Συμπεριφέρεται με απίστευτη φιλικότητα και ένα χαμόγελο είναι μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Έχει γλυκειά φωνή που σου χαιδεύει τα αυτιά και εκτός του οτι είναι πρόθυμη για όλα παίρνει και πρωτοβουλίες που σε εκπλήσουν ευχάριστα . Αν ήταν λίγο πιο όμορφη και λίγο πιο ψηλή θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο. Όχι πως είναι άσχημη ή νάνος δηλαδή. Ειλικρινά με έχει προβληματίσει η περίπτωση της. Το ελάχιστο που έχω κατά νουν να κάνω είναι να αφιερώσω το τελευταίο 24ωρο στην Μανίλα μαζί της. Για να μην την πληγώσω, παρ' ότι είναι επαγγελματίας, θα ισχυριστώ πως επιστρέφω από ταξίδι στην Οσάκα και έχω λίγο χρόνο στην διάθεση μου.
Ποστάρω και μια φωτογραφία της που δεν αποκαλύπτει όμως το πρόσωπο.
 

Συνημμένα

  • pilipina.jpg
    pilipina.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 77

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Μηνύματα
5.430
Like
0
Πόντοι
66
καλα ολα αφτα που λετε που μοιραζεστε εμπειριες και συναισθηματα.....πραγματικα ταξιδεψα με τισ περιγραφες ορισμενων,,,,,με τις δικες σου φιλε κριτων αλλα να επανελθω στην σκληρη πραγματικοτητα και να βαλω στο dvd το manila expose to 6 και να ζησω τις δικες μου εμπειριες :jerking: :jerking:
 

Συνημμένα

  • full_4.2.2008.jpg
    full_4.2.2008.jpg
    111,6 KB · Εμφανίσεις: 37

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
τι ειναι αυτο ρε μανου φιλιπινεζικη τσοντα?
κριτωνα οταν παρω συνταξη εκει θα παω
πες τα ολα για τον παραδεισο της ασιας
για σου ρε ψινακη
για τον θειο λεω που ειχε την πεσυ την
μουναρα!
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Batad τρόπος και τα μέσα μεταφοράς για να φτάσεις
Ο δρόμος για το Batad περνάει μέσα από το...Banaue, που απέχει από την Μανίλα όσο η Αθήνα από την Λάρισα. Μόνο που απαιτείται υπερδιπλάσιος χρόνος για να φτάσεις, καθώς αυτοκινητόδρομοι δεν υφίστανται. Υπάρχει από την πρωτεύουσα καθημερινή συγκοινωνία με υπεραστικό λεωφορείο. Από το Άνχελες που απέχει λιγότερο προτιμότερο είναι να πάει κανείς με ταξί. Το κόστος για απλή μετάβαση είναι περίπου 8500 pesos.
 

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
παντως μαγκες δεν ειναι αναγκη να πατε φιλιπινες
πατε κυριακη στους αμπελοκηπους να δειτε φιλιπινια πρωτα
βεβαια λιγες ειναι οι ΄καλες.
το μονο κακο οτι εδω στο ελλαδα πεφτουν δυσκολα και γενικα
ειναι δυσκολες γκομενες καμια σχεση με ανατολικες
και πουτανια.
ρε κριτωνα ποσα χρονια ζεις εκει?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom