Νέα

Φιλιες,κολητοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Για τους χρόνια φίλους και τους κολλητούς πρέπει να αναλογιστεί κανείς άν τους γνώριζε τώρα, αν θα μπορούσε να χτίσει μια φιλία μαζί τους. Ίσως να τους ήταν και αδιάφοροι.
Στις μακροχρόνιες φιλίες, άλλα σε κρατάνε όχι τόσο τα κοινά προβλήματα της καθημερινότητας.

Και ως γνωστό, οι φιλίες χαλάνε από γυναίκες και από λεφτά.
:thumbsup:
παρα πολυ σωστα!!!
εδω εχουνε ψυχραθει αδερφια για μια γυναικα....αν η γυναικα τους ενος δεν παει τον αλλον .......κλαφτα!!!
το πιο συνηθες ειναι για μια γυναικα!
τωρα αν ενας απο τους δυο βγαλει λεφτα καλο αυτοκινητο και δουλεια τοτε παιζει ζηλεια και αρχιζουν οι κακιες!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Πριν μερικες μερες τα τσουγκρισα με φιλο κολητο,φιλοι απο πρωτη δημοτικου,και τωρα οταν συναντιωμαστε βλεπω οτι αποφευγει να πεσουμε μουτρα με μουτρα.
Να πω οτι αιτια ηταν οτι εκανε μαλακια,οχι πρωτη φορα , και του ειπα στα ισια οτι ειναι μαλακας και και οτι γαμιεται και δεν ξηγιεται ωραια.
Απο την μια εχω βαρεθει τις μαλακιες του καθε φορα,και την αχαριστια του,αν και οτι εχω κανει εγω  για αυτον,δεν το εκανα για να παρω κατι πισω,απο τη ν αλλη να διαγραψω 34 τοσα χρονια φιλιας?
Σας εχει τυχει κατι αναλογο?πως αντιδρασατε?τι κανατε?
Ακουω καθε γνωμη αποψη

φίλε μου θέλω να κάνω μια παρατήρηση... αν όντως υπάρχει λόγος να διαγράψεις τόσα χρόνια φιλίας πρέπει να κάνεις και την αυτοκριτική σου μιας και έχεις ψιλοαργήσει... σε παρόμοια αλλά πολύ πιο ελαφριά κατάσταση (δεν ήταν τόσα πολλά τα χρόνια) έχω βρεθεί και εγώ ... όταν στα 28 μου (8 χρόνια μετά τα 20 δλδ γιατί από εκεί και μετά περίπου άρχισα να προσέχω ποιον κάνω φίλο) σκέφτηκα για κάποιον καλά εγώ για ποιο λόγο τον έχω φίλο αυτόν δλδ;; η επόμενη σκέψη μου ήταν να κάνω την αυτοκριτική μου γτ άργησα λίγο... πάντως αν θες τη γνώμη μου είναι μαλακία να έχεις φίλο (όχι παρέα απλά αλλά φίλο) κάποιον που δεν εκτιμάς... αν δεν τον εκτιμάς... εγώ για αυτό ξέκοψα από μερικούς..

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Συμφωνο σε παρα πολλα που ειπατε,θα παραμεινει φιλος μου,και θα το περασω και αυτο ως αφελεια του και οχι εσκεμενο απο μερος του.
Αλωστε οπως λενε αγαπαγε το φιλο σου με τα ελατωματα του.
Και κατι αλλο,πιστευω πως ειμαι τυχερος που εχω 5 παιδικους φιλους και σχεδον ειμασται μαζι καθε μερα,καφε μαζι ποτο μαζι,γυναικες μαζι...

gamao_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
0
Συμφωνο σε παρα πολλα που ειπατε,θα παραμεινει φιλος μου,και θα το περασω και αυτο ως αφελεια του και οχι εσκεμενο απο μερος του.
Και κατι αλλο,πιστευω πως ειμαι τυχερος που εχω 5 παιδικους φιλους και σχεδον ειμασται μαζι καθε μερα,καφε μαζι ποτο μαζι,γυναικες μαζι...

φιλαράκο σορρυ αλλά είσαι μεγάλο κορόιδο. κοινώς  :jerking: :jerking: :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μιλησε του παντως...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Nαι ρε λουκια νασε καλα

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Thanks και οπωτε θελεις να ερθεις στο νησι να σε φιλοξενισουμε

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

το αν αξίζει να είσαστε φίλοι εσύ μπορείς να το κρίνεις.. απλά πρόσεξε μην το εκβιάσεις ακόμα και αν δεν αξίζει... σαν κάποιους γονείς που έχουν κατεστραμμένη οιογένεια και λένε δεν παίρνουν διαζύγιο για το παιδί... και όταν το παιδί μεγαλώνει σε τέτοια οικογένοια αποκτά 300000000 κόμπλεξ και είναι τρις χειρότερα.. δεν είναι δλδ αυτοσκοπός η παιδική φιλία... αν κάτσει είναι κάτι υπέροχο αλλά ΑΝ κάτσει... όχι αν το κάτσουμε εμείς με το ζόρι..

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το αν αξίζει να είσαστε φίλοι εσύ μπορείς να το κρίνεις.. απλά πρόσεξε μην το εκβιάσεις ακόμα και αν δεν αξίζει... σαν κάποιους γονείς που έχουν κατεστραμμένη οιογένεια και λένε δεν παίρνουν διαζύγιο για το παιδί... και όταν το παιδί μεγαλώνει σε τέτοια οικογένοια αποκτά 300000000 κόμπλεξ και είναι τρις χειρότερα.. δεν είναι δλδ αυτοσκοπός η παιδική φιλία... αν κάτσει είναι κάτι υπέροχο αλλά ΑΝ κάτσει... όχι αν το κάτσουμε εμείς με το ζόρι..
Ενοειτε φιλαρακι ,και αυτην τη φορα θα το δω απο αλλη οπτικη γωνια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom