Νέα

Φιλιες,κολητοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ΟΚ να σας πω με δυο λογια για μια φασι πιο παλια και την προσφατη.
Η παλια:τα ειχα με μια κοπελα αλλοδαπη γουεςτ γιουροπ η οποια μετραγε παρα πολυ,και για ενα διαστημα ηταν μονη της στο νησι για δυο μηνες λογω του οτι ελειπα για δουλεια,και επειδη δεν γνωριζε κοσμο της ειπα να πηγαινει στο καφε μπαρ του φιλου μου,γαι να μην τα πολυλογο ο φιλος προσπαθησε να εκμεταλευτει την παρουσια της στο μαγαζι του για οικονομικο οφελος.
Και το προσφατο ειναι οτι παλια ημασταν συνεταιροι σε ενα αλλο μαγαζι και ειχα τσακωθει με εναν μαλακα που μας εκανε ζημια στο μαγαζι για το κοινο συμφερον μας με την συμφωνη γνωμη του
και τραβιωμουν εγω στην αστυνομια  σαν το μαλακα και ο φιλος μου μετα απο λιγο καιρο τον εγλυφε
για να μην χαση εναν πελατη που πηγενει 2 φορες τον χρονο στο αλλο του μαγαζι.
Τεςπα ειναι και πολα αλλα τι εχω κανει εγω για αυτον,αναφορικα οταν γενησε η γυναικα του λογο οικονομικης του δυσχεριας κουνιες καροτσια νοσοκομεια κτλ ολα εγω,παροτι ημουν και εγω στριμογμενος τοτε.
Αλλα ελεγα οτι ετσι ειναι οι φιλοι ,κοιτας την φιλια τα λεφτα δεν εχουν θεση,νομιζα οτι και αυτος το ιδιο θα εκανε για μενα.Δηλαδη δεν θα εξηγιωταν οπως εγραψα παραπανω  
Το μονο που θα πω ή μαλλον να επαναλαβω: οταν ησαστε παιδια ηταν αλλιως

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ενταξει σκεφτεται το συμφερον του
αλλα να σου πω την αληθεια δεν καταλαβαινω να μην εκτιμα τη φιλια σας... ισως να ναι κ αφελης κ θεωρει οτι δεν θα πρεπε να σ ενοχλησουν αυτες του οι πραξεις
ο καθενας εχει το χαρακτηρα του κ 34 χρονια ξερεις τον δικο του
απο σενα εξαρταται αν σου κανει ή οχι πλεον
αυτος δεν θ αλλαξει

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Toυς φίλους τους διαλέγεις, τους συγγενείς όχι...
Θέλω να πω ότι για να'στε τόσα χρόνια φίλοι, αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα απ'αυτά που σας χωρίζουν και ακόμα κι αν αυτός έκανε το λάθος, όπως λες, κάνε την προσπάθεια να τα ξαναβρείτε για χάρη της μακρόχρονης φιλίας σας.
Έχω χαλάσει φιλία (πολύ λιγότερων ετών απ'τη δικιά σου) από εγωϊσμό και, παρότι έφταιγε ο άλλος, το μετάνιωσα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και εγω συμφωνω μαζι σου.  περιμενα να διαβασω κατι πιο χοντρο απο αυτο που εδωσε
η μια πλευρα! η αλλη ειναι οτι οταν λεει"συμφερον"τι εννοει;
γτ οντως οταν μπαινει συμφερον σε μια φιλια κλαφτα..
αν δε ξερω δε μπορω να προτεινω κατι..

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δεν υπαρχει<<πραγματικη>>φιλια πλεον στις μερες μας!!
Οι καλοι φιλοι (οι κολλητοι )
που θα κρατησουν ενα μυστικο οταν τους το πεις ειναι λιγοι.Δυστηχως!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πριν μερικες μερες τα τσουγκρισα με φιλο κολητο,φιλοι απο πρωτη δημοτικου,και τωρα οταν συναντιωμαστε βλεπω οτι αποφευγει να πεσουμε μουτρα με μουτρα.
Να πω οτι αιτια ηταν οτι εκανε μαλακια,οχι πρωτη φορα , και του ειπα στα ισια οτι ειναι μαλακας και και οτι γαμιεται και δεν ξηγιεται ωραια.
Απο την μια εχω βαρεθει τις μαλακιες του καθε φορα,και την αχαριστια του,αν και οτι εχω κανει εγω  για αυτον,δεν το εκανα για να παρω κατι πισω,απο τη ν αλλη να διαγραψω 34 τοσα χρονια φιλιας?
Σας εχει τυχει κατι αναλογο?πως αντιδρασατε?τι κανατε?
Ακουω καθε γνωμη αποψη

Έτσι όπως τα λες, μάλλον έχουμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου- δηλαδή η φιλιά είχε χαλάσει προ πολλού και τη συντηρούσατε στη ζωή με τη βία...

Στις φιλίες είναι της θεωρίας του "αυτομάτου" - ότι δηλαδή τα πράγματα πρέπει να τσουλάνε και λίγο από μόνα τους...
Αν κάθε τρεις και λίγο έχουμε βαθυστόχαστους διαλόγους για το τί πάει στραβά στη - φιλική- σχέση μας ή να εξηγούμε λεπτομερειακά το κάθε τι, κάτι δεν πάει καλά...

Είναι λυπηρο αυτό που σου συμβαίνει αλλά ίσως είναι καλύτερα να ξεκόψεις χωρίς πολλές φανφάρες και μελοδράματα (φίλος είναι, όχι γκόμενα), να κρατήσεις τα καλά και να προχωρήσεις...

Έχω πολλούς παιδικούς φίλους - με κάποιους πάμε πίσω 25 χρόνια και με τους περισσότερους σχεδόν 20 και είμαι σχεδόν 32...
Είναι κομμάτια από τη ζωή μου αλλά παίρνουμε και κανά μέτρο (δεν δανειζουμε- δανειζόμαστε, δεν κυνηγάμε τις ίδιες γκόμενες και άλλα απλά)...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο δεν ειναι φιλια αγαπητε μου ,εκμεταλλευση ειναι !
Σορυ κιολας ,αλλα μαλλον δεν εχει εκτιμησει τιποτα απο ολα οσα εχεις κανει γιαυτον
και την οικογενεια του !
Αυτος ειναι φιλος με το χρημα ...

Συμφωνω με τον stabit ,αλλιως ητανε καποτε ,ετσι κ αλλιως οι εποχες εχουνε αλλαξει
προς το χειροτερο πλεον !
Οι περισσοτεροι κοιτανε τον εαυτουλη τους ,δυστηχως !

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
η μια πλευρα! η αλλη ειναι οτι οταν λεει"συμφερον"τι εννοει;
γτ οντως οταν μπαινει συμφερον σε μια φιλια κλαφτα..
αν δε ξερω δε μπορω να προτεινω κατι..
Το εδωσε λιγα ποστ πιο πανω

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ δεν είχα γενικά φίλους στο σχολείο με εξαίρεση το φίλο μου το Κώστα από το νηπιαγωγείο,που ήμασταν και δημοτικό σε άλλες τάξεις,Γυμνάσιο και Λύκειο και έχουμε ακόμα επαφή.Είχα μια πολύ καλή φίλη στο ΤΕΙ Πειραιά που σπούδαζα,αλλά τώρα έχω βρει 2 κοπέλες Αγγλίδες που τι να σας πω,αυτές δεν είναι φίλες αλλά σαν συγγενείς μου.Τις αγαπάω πολύ και εκείνες πάντα πρόθυμες να με βοηθήσουν σε ότι με απασχολεί,ενώ όταν βγαίνουμε,αυτές με τα αγόρια τους και γω με την κοπέλα μου όλα πουτάνα!!Τι ωράιο να χει κανείς φίλους!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ΟΚ να σας πω με δυο λογια για μια φασι πιο παλια και την προσφατη.
Η παλια:τα ειχα με μια κοπελα αλλοδαπη γουεςτ γιουροπ η οποια μετραγε παρα πολυ,και για ενα διαστημα ηταν μονη της στο νησι για δυο μηνες λογω του οτι ελειπα για δουλεια,και επειδη δεν γνωριζε κοσμο της ειπα να πηγαινει στο καφε μπαρ του φιλου μου,γαι να μην τα πολυλογο ο φιλος προσπαθησε να εκμεταλευτει την παρουσια της στο μαγαζι του για οικονομικο οφελος.
Και το προσφατο ειναι οτι παλια ημασταν συνεταιροι σε ενα αλλο μαγαζι και ειχα τσακωθει με εναν μαλακα που μας εκανε ζημια στο μαγαζι για το κοινο συμφερον μας με την συμφωνη γνωμη του
και τραβιωμουν εγω στην αστυνομια  σαν το μαλακα και ο φιλος μου μετα απο λιγο καιρο τον εγλυφε
για να μην χαση εναν πελατη που πηγενει 2 φορες τον χρονο στο αλλο του μαγαζι.
Τεςπα ειναι και πολα αλλα τι εχω κανει εγω για αυτον,αναφορικα οταν γενησε η γυναικα του λογο οικονομικης του δυσχεριας κουνιες καροτσια νοσοκομεια κτλ ολα εγω,παροτι ημουν και εγω στριμογμενος τοτε.
Αλλα ελεγα οτι ετσι ειναι οι φιλοι ,κοιτας την φιλια τα λεφτα δεν εχουν θεση,νομιζα οτι και αυτος το ιδιο θα εκανε για μενα.Δηλαδη δεν θα εξηγιωταν οπως εγραψα παραπανω  

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αγαπητε sinnerman! οταν τα τσουγκριζουμε γενικα μ ενα ατομο ειτε αυτο λεγεται γκομενα ειτε φιλος εχουμε μια ταση ολοι μας μα ολοι ενα 99% χωρις να θελουμε.....να βγαλουμε τον ευατο μας λαδι!!!!
και ποιος μου λεει εμενα οτι εσυ δεν εχεις κανει τοσες και αλλες τοσες! μπορει και οχι...συνηθως για να βγει ενα αντικειμενικο συμπερασμα πρεπει να ακουστουν και οι 2 πλευρες! εγω ο Χ-Ψ σαν 3α ατομα θα το δουμε πιο καθαρα το θεμα για να μπορεσουμε να σου δωσουμε μια ξεκαθαρη συμβουλη!!
εγω σε οποιαδηποτε φιλια εχω κανει εχω ξεκαθαρισει και απαιτησει το εξης! οτι προβλημα υπαρχει θελω να συζητιεται και οχι να το κραταει μεσα του 1,2,3,4,5 καποτε θα κανει μπαμ και θα μου πει οριστικα αει γαμησου!
επαιτω αφου κανω μαλακια να μου το πει με τη 1η ευκαιρια και οχι μετα απο 2 μηνες (γιατι ειμαι και τυπος που ξεχναω) για να μπορω τουλαχιστιτον να αιτιολογησω τι δεν πηγε καλα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Εγώ δεν είχα γενικά φίλους στο σχολείο με εξαίρεση το φίλο μου το Κώστα από το νηπιαγωγείο,που ήμασταν και δημοτικό σε άλλες τάξεις,Γυμνάσιο και Λύκειο και έχουμε ακόμα επαφή.Είχα μια πολύ καλή φίλη στο ΤΕΙ Πειραιά που σπούδαζα,αλλά τώρα έχω βρει 2 κοπέλες Αγγλίδες που τι να σας πω,αυτές δεν είναι φίλες αλλά σαν συγγενείς μου.Τις αγαπάω πολύ και εκείνες πάντα πρόθυμες να με βοηθήσουν σε ότι με απασχολεί,ενώ όταν βγαίνουμε,αυτές με τα αγόρια τους και γω με την κοπέλα μου όλα πουτάνα!!Τι ωράιο να χει κανείς φίλους!!
ετσι ημουν και γω Κωτσο με 2 κοπελες,σχολη φαση,ψωμι και αλατι που λενε οτι μπορεις να φαναταστεις,ο ενας στα σπιτια του αλου,να γινω χαλι να με πατησεις,να φιλοξενησω οταν δεν υπηρχε σπιτι και να μαθω απο ξεκαρφωτους μετα οτι τι εγινε μωρε θα πηγαινα σε ξενοδοχειο....ενω σε μενα ειπανε οτι δεν παιζανε γκαφρα για ξενοδοχειο κλπ κλπ κλπ κλπ! και απλα σκεφτηκα να τα κανω ολα πουτανα ή μπουρλοτο αλλα λεω ασε ρε μ@λ@κ@ κρατα μια σχεση διπλοματικη και τελος! ενω εγ ω σε τετοιου ειδους φιλια ημουν τι να σου πω να κατεβασω και τα βρακια μου να με γαμησεις (τροπος του λεγην παντα)
τεσπα! περασμενα ξεχασμενα και θυμοντας τα να κλαις!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ενταξει σκεφτεται το συμφερον του
αλλα να σου πω την αληθεια δεν καταλαβαινω να μην εκτιμα τη φιλια σας... ισως να ναι κ αφελης κ θεωρει οτι δεν θα πρεπε να σ ενοχλησουν αυτες του οι πραξεις
ο καθενας εχει το χαρακτηρα του κ 34 χρονια ξερεις τον δικο του
απο σενα εξαρταται αν σου κανει ή οχι πλεον
αυτος δεν θ αλλαξει
Και εγω ετσι νομιζα οτι το εκανε απο αμελια.
Οσες απο τις σχεσεισ μου 3-4 που τον ειχαν γνωρισει ειχα τσακωθει μαζι τοιυς για να τον υπερασπισθω.
Αυτες μου ελεγαν καλα τι κανεις?τι φιλος?δεν βλεπεις?αυτος κοιταζει την παρτη του.
Τελικα νομιζω ειχαν δικιο

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οk boys+girls ευχαριστω για αυτα που γραψατε,και εσυ θανος εχεις δικιο για τις δυο πλευρες αλλα πιστεψε με προσπαθω να τα δω οσο μπορω αντικειμενικα μιας και ο φιλος δεν ειναι μελος του σαιτ.
Θα επανελθω γιατι πρεπει να βγω με ετερο κολιτο σχολικο φιλο για κανα σκατς και να τα πουμε

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πριν μερικες μερες τα τσουγκρισα με φιλο κολητο,φιλοι απο πρωτη δημοτικου,και τωρα οταν συναντιωμαστε βλεπω οτι αποφευγει να πεσουμε μουτρα με μουτρα.
Να πω οτι αιτια ηταν οτι εκανε μαλακια,οχι πρωτη φορα , και του ειπα στα ισια οτι ειναι μαλακας και και οτι γαμιεται και δεν ξηγιεται ωραια.
Απο την μια εχω βαρεθει τις μαλακιες του καθε φορα,και την αχαριστια του,αν και οτι εχω κανει εγω  για αυτον,δεν το εκανα για να παρω κατι πισω,απο τη ν αλλη να διαγραψω 34 τοσα χρονια φιλιας?
Σας εχει τυχει κατι αναλογο?πως αντιδρασατε?τι κανατε?
Ακουω καθε γνωμη αποψη

Καθηστε και κουβεντιαστε το 30 χρονια ειναι αυτα οχι παιξε γελασε ξεκαθαριστε την παρεξηγιση και συνεχηστε την φιλια σας για να ειστε φιλοι τοσα χρονια υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα αλλοστε αγαπα τον φιλο σου με τα ελατοματα του ετσι δεν λενε ........ θα βρητε λυση ...... κουβεντιαστε το

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αγαπητε sinnerman! οταν τα τσουγκριζουμε γενικα μ ενα ατομο ειτε αυτο λεγεται γκομενα ειτε φιλος εχουμε μια ταση ολοι μας μα ολοι ενα 99% χωρις να θελουμε.....να βγαλουμε τον ευατο μας λαδι!!!!
και ποιος μου λεει εμενα οτι εσυ δεν εχεις κανει τοσες και αλλες τοσες! μπορει και οχι...συνηθως για να βγει ενα αντικειμενικο συμπερασμα πρεπει να ακουστουν και οι 2 πλευρες! εγω ο Χ-Ψ σαν 3α ατομα θα το δουμε πιο καθαρα το θεμα για να μπορεσουμε να σου δωσουμε μια ξεκαθαρη συμβουλη!!
εγω σε οποιαδηποτε φιλια εχω κανει εχω ξεκαθαρισει και απαιτησει το εξης! οτι προβλημα υπαρχει θελω να συζητιεται και οχι να το κραταει μεσα του 1,2,3,4,5 καποτε θα κανει μπαμ και θα μου πει οριστικα αει γαμησου!
επαιτω αφου κανω μαλακια να μου το πει με τη 1η ευκαιρια και οχι μετα απο 2 μηνες (γιατι ειμαι και τυπος που ξεχναω) για να μπορω τουλαχιστιτον να αιτιολογησω τι δεν πηγε καλα!

Σωστος !!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Οk boys+girls ευχαριστω για αυτα που γραψατε,και εσυ θανος εχεις δικιο για τις δυο πλευρες αλλα πιστεψε με προσπαθω να τα δω οσο μπορω αντικειμενικα μιας και ο φιλος δεν ειναι μελος του σαιτ.
Θα επανελθω γιατι πρεπει να βγω με ετερο κολιτο σχολικο φιλο για κανα σκατς και να τα πουμε
οσο και αντικειμενικα να θες να τα δεις μην τα ξαναλεμε τωρα!
απλα οπως σου χουνε πει και οι υπολοιποι λιγο πολυ οτι για να εισαι φιλος 34 χρονια σημαινει οτι εχεις αποδεχτει τα ελατωματα του! δεν υπαρχει αλωστε ανθρωπος χωρις ελατωματα! (αγαπα τον το φιλο σου με τα ελατωματα του)!! το θεμα ειναι να υπαρχει αλληλοσεβασμος και να ξερει ο ενας τον αλλον σα καλπικη δεκαρα και τι τον πειραζει με μια ματια μονο!!
για μενα ειναι κριμα 34 χρονια να πανε πεταμενα!
εσυ αποφασιζεις! βλεπεις και πρατεις αναλογα!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Για τους χρόνια φίλους και τους κολλητούς πρέπει να αναλογιστεί κανείς άν τους γνώριζε τώρα, αν θα μπορούσε να χτίσει μια φιλία μαζί τους. Ίσως να τους ήταν και αδιάφοροι.
Στις μακροχρόνιες φιλίες, άλλα σε κρατάνε όχι τόσο τα κοινά προβλήματα της καθημερινότητας.

Και ως γνωστό, οι φιλίες χαλάνε από γυναίκες και από λεφτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom