Νέα

Φιλιες,κολητοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πριν μερικες μερες τα τσουγκρισα με φιλο κολητο,φιλοι απο πρωτη δημοτικου,και τωρα οταν συναντιωμαστε βλεπω οτι αποφευγει να πεσουμε μουτρα με μουτρα.
Να πω οτι αιτια ηταν οτι εκανε μαλακια,οχι πρωτη φορα , και του ειπα στα ισια οτι ειναι μαλακας και και οτι γαμιεται και δεν ξηγιεται ωραια.
Απο την μια εχω βαρεθει τις μαλακιες του καθε φορα,και την αχαριστια του,αν και οτι εχω κανει εγω  για αυτον,δεν το εκανα για να παρω κατι πισω,απο τη ν αλλη να διαγραψω 34 τοσα χρονια φιλιας?
Σας εχει τυχει κατι αναλογο?πως αντιδρασατε?τι κανατε?
Ακουω καθε γνωμη αποψη

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε ξερω τι σου εκανε αλλα αν εχεις την δυναμη να το προσπερασεις σαν να μην εγινε και αν τον αγαπας και τα 34 χρονια φιλια σας ειναι σημαντικα γ σενα,καντο...
απλοικη απαντηση αλλα δε νομιζω οτι χωρανε θεωριες εδω...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πριν μερικες μερες τα τσουγκρισα με φιλο κολητο,φιλοι απο πρωτη δημοτικου,και τωρα οταν συναντιωμαστε βλεπω οτι αποφευγει να πεσουμε μουτρα με μουτρα.
Να πω οτι αιτια ηταν οτι εκανε μαλακια,οχι πρωτη φορα , και του ειπα στα ισια οτι ειναι μαλακας και και οτι γαμιεται και δεν ξηγιεται ωραια.
Απο την μια εχω βαρεθει τις μαλακιες του καθε φορα,και την αχαριστια του,αν και οτι εχω κανει εγω  για αυτον,δεν το εκανα για να παρω κατι πισω,απο τη ν αλλη να διαγραψω 34 τοσα χρονια φιλιας?
Σας εχει τυχει κατι αναλογο?πως αντιδρασατε?τι κανατε?
Ακουω καθε γνωμη αποψη

34 χρονια να τα διαγραψειs ετσι.......δεν λεει.......ειναι μια ολοκληρη ζωη μαζι.......
Απ την αλλη παλι ομωs......κι αυτοs δεν επρεπε να παρεξηγηθει απο την φραση αυτη......στα τοσα χρονια φιλιαs το να πειs στον αλλο αντε γαμησου ....δεν πρεπει να το υπολογιζει με μολυβι και χαρτι.......ειναι μια σχετικα συνηθισμενη φραση....
κανε αλλη μια προσπαθεια για εξηγηση εσυ παλι....ισα να εξηγησειs το πωs και τι........Δεν ξερω αν θα τα καταφερειs....αλλα τουλαχιστον απο πλευρα συνειδηση,  εσυ θα εισαι ησυχοs....θα εχειs κανει δλδ την κινηση σου...και το μπαλακι στον αλλο...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αν αξιζει να πεταξεις 30 χρονια φιλιας εξαρταται πιστευω απο το Τι σου εκανε ο αλλος υστερα απο 30 χρονια φιλιας

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω μπορω να το προσπερασω αλλα το θεμα ειναι οτι οι μαλακιες που εχει κανει κατα καιρους διαπιστωσα οτι εχουν βαση το οικονομικο συμφερον του ,ενω εγω απο την αλλη εχω καποιε αρχες στην ζωη που δεν τις παραβαινω με τιποτα.
Και ισως και να ειναι και λαθος μου,αλλα εγω στην φιλια δεν βαζω συμφερον.Και δεν ειναι η πρωτη φορα,τις αλλες το προσπερασα,αυτην μου στοιχισε λιγο περισοτερο

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν αξιζει να πεταξεις 30 χρονια φιλιας εξαρταται πιστευω απο το Τι σου εκανε ο αλλος υστερα απο 30 χρονια φιλιας
Εγω μπορω να το προσπερασω αλλα το θεμα ειναι οτι οι μαλακιες που εχει κανει κατα καιρους διαπιστωσα οτι εχουν βαση το οικονομικο συμφερον του ,ενω εγω απο την αλλη εχω καποιε αρχες στην ζωη που δεν τις παραβαινω με τιποτα.
Και ισως και να ειναι και λαθος μου,αλλα εγω στην φιλια δεν βαζω συμφερον.Και δεν ειναι η πρωτη φορα,τις αλλες το προσπερασα,αυτην μου στοιχισε λιγο περισοτερο
:S :S :S :S :S :S :S :S

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μπορει και δικαιολογημενα να μη θελει να πει τον λογο....
Ωστοσο ομωs φαινεται οτι ειναι αυτοs που το εθεσε σαν θεμα....αρα το σκεφτεται...αρα θελει την λυση...αρα αυτοs θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα, για ναναι και συνειδησιακα ησυχοs !!!
εμειs ,  εσενα βρηκαμε(δεν την γλυτωνειs χαχαχ)  σε σενα τα λεμε....κανε λοιπον την κινηση σου
ειμαι σιγουροs πωs για ενα τετοιο φιλο...αξιζει και αυτο το βημα, εστω κι αν δεν το κανει αυτοs!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι σου εκανε δλδ?

πως αλλιως να πουμε τη γνωμη μας αμα δε ξερουμε κατι παραπανω?
αλλιως εσυ ξερεις αν αξιζει η 34 χρονια φιλια σας παραπανω απ τα οποια προβληματα..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τι σου εκανε δλδ?

πως αλλιως να πουμε τη γνωμη μας αμα δε ξερουμε κατι παραπανω?
αλλιως εσυ ξερεις αν αξιζει η 34 χρονια φιλια σας παραπανω απ τα οποια προβληματα..

Kουτσομπολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλο ειπε το παιδι.....σιγα μη μαs πει και την φορολογικη του δηλωση...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι αλλο ειπε?
αφου αυτο δεν τον απασχολει?
να βγαλουμε τη μαγικη μπαλα για να καταλαβουμε αν τα 34 χρονια φιλιας τους αξιζαν?
μπορει ο αλλος να τον εκμεταλλευοταν τον δικο μας επι τοσα χρονια, μπορει κ οχι...

καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη κ αμα δεν ξερεις παραπανω λεπτομερειες τι συμβουλη αποψη να δωσεις.. εκτος απ το εσυ ξερεις καλυτερα, εσυ τον εχεις φιλο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καμμια φορα ομως πανω στα νευρα μας πολλα λεμε και ασχημα και μετα απο λιγες μερες το μετανοιωνουμε γιαυτο ειμαι σιγουρη οτι θα τα ξαναβρητε ετσι ειναι με τους φιλους μας... Αλοιμονο αν δεν τσακωνωμασταν κιολας... Και ουτε ειναι ενα χαρτι για να το σκισης η να το καψης...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Φιλιες που ξεκινουν στα παιδικα χρονια και συνεχιζουν και μετα εχουν κατα βαση συναισθηματικη συνηθεια. Οταν ησαστε παιδια ηταν αλλιως. Μετα μπαινουν κι'αλλα χωρις να το καταλαβεις.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
30 χρονια φιλιας???ποπο πως ακουγονται!!
πρεπει να σου χει κανει κατι πολυ χοντρο για να τα πεταξεις στην κυριολεξια! αν υπαρχει καλη θεληση και απο τις 2 πλευρες και καθηστε να τα συζητησετε και να τα βαλετε κατω ισως βρειτε μια κοινη συνισταμενη! και ενοιτε χωρις μισολογα μετα απο τοσα χρονια!!!
παντως αυτο με την φιλια ειναι ενα πολυ μεγαλο και πονεμενο θεμα για αρκετους!
οσο μεγαλωνω βλεπω οτι ολλα χανονται σιγα σιγα και μενεις εσυ η οικογενεια σου τα παιδακια και ισως και κανα συνεργατης απο την δουλεια για καμια ρετσινα να συζητησεις κατι κοινο!!!
χαλανε οι σχεσεις ειδικα οταν καποιοι φτιαχνονται και αλλοι οχι....πολυ ζηλια!!
εδω βλεπω τις περισσοτερες οικογενειες να εχουνε ελαχιστους φιλους και να βγαινουν καμια ταβερνα με κανα κουμπαρο με κανα αδερφο/η-κουνιαδο-/α ! εδω μεχρι και στο ιδιο σου το σοι ολοι τρωγονται....αλλοι για περιουσιακα,αλλοι κουτσομπολευεουν την γυναικα σου πως ειναι κλπ κλπ!
απογοητευση!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τι αλλο ειπε?
αφου αυτο δεν τον απασχολει?
να βγαλουμε τη μαγικη μπαλα για να καταλαβουμε αν τα 34 χρονια φιλιας τους αξιζαν?
μπορει ο αλλος να τον εκμεταλλευοταν τον δικο μας επι τοσα χρονια, μπορει κ οχι...

καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη κ αμα δεν ξερεις παραπανω λεπτομερειες τι συμβουλη αποψη να δωσεις.. εκτος απ το εσυ ξερεις καλυτερα, εσυ τον εχεις φιλο

Χωριs μαγικεs μπαλεs κι αλλα τινα........για να ειναι 34 χρονια μαζι ....μαλλον θα αξιζε
Πιστευω ο σκοποs τηs ερωτησηs του...δεν ειναι να μαs πει το τι εγινε μεταξυ τουs ....αλλα νομιζω οτι θελει να σιγουρευτει αν πρεπει να κανει αυτοs η οχι την πρωτη κινηση επανασυνδεσηs.....και αν σε αναλογη περιπτωση αν θα την καναμε εμειs
ετσι πιστευω......
Οι λογοι μπορει να ειναι πολυ προσωπικοι και αυτο ειναι σεβαστο...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αν νομιζεις οτι καθ'ολη τη διαρκεια της φιλιας σας εσυ εισαι αυτος που εχεις προσπαθησει αρκετα
και μαλιστα χωρις να το εχει καταλαβει ο φιλος σου ,τοτε μαλλον πρεπει να το παρεις αποφαση
οτι ισως να μην τα αξιζει ολα αυτα !
Σε ολες τις σχεσεις παντα χρειαζεται και απο τους δυο να γινονται υποχωρησεις !
Μονο ενα ατομο δεν ειναι αρκετο ...
Εσυ μπορει να σκεφτεσαι και να θελεις να μιλησετε για να τα βρειτε,αλλα
ετσι οπως μας τα εχεις γραψει ο αλλος κανει σα καμμια χαζογκομενα που "κραταει μουτρα" !
Μερικες φορες δυστηχως αποδεικνυεται οτι αυτα που εχουμε εμεις ρομαντικα
στο μυαλο μας και οτι η φιλια ειναι "ιερη",δεν ισχυει για καποιους αλλους !

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
το ακριβως αντιθετο...βρηκα σωστο αυτο που ειπες.το ιμοτικον ηταν γ την απαντηση του θεματοθετη...
Και εγω συμφωνω μαζι σου.  περιμενα να διαβασω κατι πιο χοντρο απο αυτο που εδωσε

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ΟΚ να σας πω με δυο λογια για μια φασι πιο παλια και την προσφατη.
Η παλια:τα ειχα με μια κοπελα αλλοδαπη γουεςτ γιουροπ η οποια μετραγε παρα πολυ,και για ενα διαστημα ηταν μονη της στο νησι για δυο μηνες λογω του οτι ελειπα για δουλεια,και επειδη δεν γνωριζε κοσμο της ειπα να πηγαινει στο καφε μπαρ του φιλου μου,γαι να μην τα πολυλογο ο φιλος προσπαθησε να εκμεταλευτει την παρουσια της στο μαγαζι του για οικονομικο οφελος.
Και το προσφατο ειναι οτι παλια ημασταν συνεταιροι σε ενα αλλο μαγαζι και ειχα τσακωθει με εναν μαλακα που μας εκανε ζημια στο μαγαζι για το κοινο συμφερον μας με την συμφωνη γνωμη του
και τραβιωμουν εγω στην αστυνομια  σαν το μαλακα και ο φιλος μου μετα απο λιγο καιρο τον εγλυφε
για να μην χαση εναν πελατη που πηγενει 2 φορες τον χρονο στο αλλο του μαγαζι.
Τεςπα ειναι και πολα αλλα τι εχω κανει εγω για αυτον,αναφορικα οταν γενησε η γυναικα του λογο οικονομικης του δυσχεριας κουνιες καροτσια νοσοκομεια κτλ ολα εγω,παροτι ημουν και εγω στριμογμενος τοτε.
Αλλα ελεγα οτι ετσι ειναι οι φιλοι ,κοιτας την φιλια τα λεφτα δεν εχουν θεση,νομιζα οτι και αυτος το ιδιο θα εκανε για μενα.Δηλαδη δεν θα εξηγιωταν οπως εγραψα παραπανω  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom