Νέα

Φιλία, αρχή και τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bluevertigo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σας ανακαλω στην ταξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τα αγγουρια τα σπανε  :rockon: :rockon: :rockon:

το χοντρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι
χορεύει τσιφτετέλι στο χορό των μπιζελιών
και τα κολοκυθάκια χτυπάνε παλαμάκια
πάνω στην πρασινάδα και πάνω στο γκαζόν

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τι μαλακας ειμαι :headbang: :headbang: :headbang: αμα ξανανοιξω κανενα θρεντ...για φιλια ανοιξα...και αλλοι βριζονται...αλλοι καμακωνονται...αλλοι μιλανε για φιλια κρατων....αλλοι χαρτι τραπουλας....αλλοι για σκυλακια.....οχι...οχι...οχι..παραδιδομαι με καταφερατε, δεν ξανανοιγω θρεντ...εισαστε καταπληκτικοι!!!!!!!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
όχι ρε παίχτουρα μην το βάζεις κάτω ναουμ

Επισκέπτης
Τι μαλακας ειμαι :headbang: :headbang: :headbang: αμα ξανανοιξω κανενα θρεντ...για φιλια ανοιξα...και αλλοι βριζονται...αλλοι καμακωνονται...αλλοι μιλανε για φιλια κρατων....αλλοι χαρτι τραπουλας....αλλοι για σκυλακια.....οχι...οχι...οχι..παραδιδομαι με καταφερατε, δεν ξανανοιγω θρεντ...εισαστε καταπληκτικοι!!!!!!!!!!!!!

ειναι υποσχεση αυτο? :rolleyes:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
στο επομενο που θα ανοιξεις θα κανουμε και παρτουζα για να σκασεις...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το πηγανε στα μπιζελια και στα κολοκυθια τωρα....παει παραδιδομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αυριο η κηδεια. Σας παρακαλω να μη γελατε ομως...ετσι για πρωτη και τελευταια φορα  :'( :'( :'(

ρε μαλάκα!

εκτός από μπάτσος φαντασιώνεσαι ότι είσαι και νεκροθάφτης?

φτου φτου!

άντε νανάκια τώρα!

(τι θα μου κλάσεις είπες?) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom