Νέα

FIFA 12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
MAME32 ..... να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι .....  :grin:

Εγω καυλιαρη μου ειχα ριξει πολλα κατοσταρικα σε αυτο...

http://[URL unfurl="true"]www.cadillacpedia.org/wp-content/uploads/2010/03/cadillacs-and-dinosaurs-1992.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillacs_and_Dinosaurs[/URL]

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν και οπαδος του προ...μετα το 2005 το φιφα ειναι καλυτερο

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Cadillacs and Dinosaurs ?  :think:

Δεν το θυμάμαι .....  :huh:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
ταπεινη μου αποψη κ τα δυο ειναι για το πουτσο :jerking:..οντως παντως απ'το 09 κ μετα το φιφα εχει καλυτερο gameplay κ ειναι κλασεις ανωτερο αλλα κ παλι κατι με χαλαει :think:..δε μπορω να πω οτι το ευχαριστιεμαι οπως ευχαριστιoμουν τα pro εποχης ps2..

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Φέτος δεν αγοράζω κανένα απ τα δύο. Προτιμώ βέβαια το Pro, από συνήθεια και μόνο.
Το κόλλημα όμως είναι άλλο.

http://[URL unfurl="true"]www.plaisio.gr/ProductImages/600x600/1684469.jpg[/img[/URL]]

Το 11 ήταν ό,τι πιό κολλητικό έχω παίξει στο ps3.
Κι το 12 είναι ακόμα καλύτερο.
Μεγάλο Game.

OP
OP
F

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Φέτος δεν αγοράζω κανένα απ τα δύο. Προτιμώ βέβαια το Pro, από συνήθεια και μόνο.
Το κόλλημα όμως είναι άλλο.

http://[URL unfurl="true"]www.plaisio.gr/ProductImages/600x600/1684469.jpg[/img[/URL]]

Το 11 ήταν ό,τι πιό κολλητικό έχω παίξει στο ps3.

Κι το 12 είναι ακόμα καλύτερο.
Μεγάλο Game.
[/quote]

Φοβερο παιχνιδι το ΝΒΑ 2Κ11, αλλα ΤΡΕΛΟ LAG στο On-line παιχνιδι... Σου εσπαγε τα νευρα.
Κατεληξα να παιζω μονο με τον υπολογιστη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και καλα εκανες και το σταματησες γιατι ηταν για τον πουτσο τοτε! Τωρα ομως οπως λενε και οι καυλιαρηδες παραπανω αξιζει να το δοκιμασεις  ;)

Θα το δοκιμασω  ;) Crash Bandicoot για PS2 έχει βγει ???
Πιστευω πως το ISS PRO δεν το φτάνει κανενα PRO!!! Εκτος απο το 07
που ειχα παιξει στον υπολογιστη!!! Με USB χειριστηριο ομως αλλιως δεν αξιζει  ;)

Geopasas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
164
Πόντοι
11
Απο το 2010 και μετα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ PRO!! Και το λεει καποιος που επαιζε χρονια ολοκληρα.

Δεν γινετε να εχεις παιξει FIFA τα τελευταια χρονια και να υποστηριζεις οτι το Pro ειναι καλυτερο. Δεν σεβεσαι τον εαυτο σου ως gamer.

Απλα ειναι η δυναμη της συνηθειας για τους περισσοτερους, που δεν λενε να βαλουν μυαλο!

Συμφωνώ έπαιζα pro απο τότε που λεγόταν ISS τρομερή αρρώστια περσυ τα πήρα και τα δυο και FIFA και Pro δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο FIFA RULEZZZZZ!!!!!!!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
FIFA 12

ΤΑ ΣΥΝ
-ωραίο το game play (πχ όταν βρέχει, βαραίνει το γήπεδο κι όταν χιονίζει γλυστράει)
-αρκετά ρεαλιστικό
-Martin Tyler, στην περιγραφή τυ αγώνα
-Υπέροχο career mode, με εκπλήξεις, μεταγραφές, αποσύρσεις παιχτών, ακαδημίες κλπ
-Καλό το on line

ΤΑ ΠΛΗΝ
-Η Real, εξακολουθεί να έχει αβάντα 1-2 γκολ, σε κάθε παιχνίδι (με σκόρερ, τον Ρονάλντο ασφαλώς)! Ομοίως και η ΜΠαρτσελόνα με Μέσσι !
-Δε υπάρχει πλέον Andy Grey, με τα έξυπνα και χιουμοριστικά σχόλια ! Αντίθετα τη θέση του έχει πάρει ο άχρωμος και ψευδός, Alan Smith.
-Τα γραφικά στην αρένα έχουν μείνει τα ίδια (μέχρι και τα σπιτάκια και οι φοίνικες...)
-Αλλάξανε την άμυνα εντελώς και δεν μου αρέσει (πιό έυκολη και προβλέψιμη)
-Τα σχόλια και η περιγραφή, είναι ίδια με αυτά του ΄11 ! (Είχαμε συνηθίσει αλλιώς)

Αυτά για την ώρα !

Συνεχίζω να παίζω FIFA 12, ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΡΆΝ ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ! :grin:

ΥΓ : Οτι γράφω αφορά σε PS3

OP
OP
F

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω σε ολα ΕΚΤΟΣ απο το θεμα της αμυνας. Εχει δυσκολεψει!! Εως περυσι κρατουσες το τετραγωνο πατημενο και ορμουσαν στον επιθετικο αυτοματα οι αμυντικοι και του αποσπουσαν την μπαλα, απλα φτανοντας διπλα του. Τωρα θελει καλο timing και practice για να τα καταφερεις.

Εμενα αυτο που μου τη σπαει, ειναι οτι εχουν μαλλον φορτωθει οι server της ΕΑ, και 1 στα 3 ματς με πεταει εξω και μου χρεωνει ηττα, ακομα και αν κερδιζω... Ποτε θα εκτοξευσω το pad στην οθονη δεν ξερω...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
Tα ΣΠΑΕΙ Κυριακη με ΜULTITAP παίζαμε τετράδες χαμός την την τελευταία 2ετία είναι ο καλύτερος ΤΙΤΛΟΣ

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
To φετινό fifa είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών.Δυστυχώς το framedrop που έχει που και που του στερεί το 10/10 αλλά και πάλι είναι τρομερά εθιστικό.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ρε όλοι το παρτήσατε?μόνο εγώ παίζω ακόμα φανατικά φίφα12?

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
πολυς κοσμος παιζει. Ημουν fun του pes για πολλα χρονια. Το Fifa 12 ομως γαμαει σπιτια.

Αν δεν κανει κατι πολυ διαφορερικο το pes δυσκολα θα πιασει τα νουμερα του pes 2 ως 7. Νομιζω οτι τοτε γαμουσε και εδερνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom